حامد جان لطفا صندوق پ خ تون رو چک کنین. منتظرم . مرسی .![]()
حامد جان لطفا صندوق پ خ تون رو چک کنین. منتظرم . مرسی .![]()
سلام
نرم افزارهایی در اینتزنت هست که نوشتن مودم مبین نت رو restart میکنن برای دانلود شبانه.
یعنی زمانی رو به برنامه میدیم و ری استارت میشه مودم. کسی تا حالا ازین نرم افزارها استفاده کرده؟ و برای مودم ضرری نداره ؟
یک نمومش که خوب جواب داده رو لطفا اپلود کنید... ممنون
نیازی نیس
به شخصه بیش از 20 30 بار تست کردم
به محض اینکه ساعت از 2 رد میشه دیگه هیچ ترافیکی رو محاسبه نمیکنه
البته من تست های دیگه هم انجام دادم
مثلا ساعت 1:55 مودمو ریکانکت کردم و با این حال هم به جز 2 3 مگ ترافیک زیادی ازم کم نکرد
دوستان یه مودم گرفتم که اکانتش تموم شده.میگم راهی نیست که بفهمم میزان پوشش مبین چطوره؟بدون اینکه طرح انتخاب کنم؟
برای بررسی پوشش منطقه احتیاجی به داشتن طرح نیست
مودم رو روشن کن به قسمت تنظیمات مودم برو و تب wimax رو انتخاب کن مقدار و قدرت سیگنال و RSSI و ... نوشته شده
امروز دوباره گند زده شد تو نت :| چند وقت بود نتم بدون مشکل بود .. از وقتی که برای ارتقای شبکه (!) قطع شد گند زدن توش .. بگو شما ک بلد نیستید ارتقا بدید لا اقل دیگه کاری به کارش نداشته باشید ..
عزیز من 1 سال استفاده کردم همینجا 2 روزه اینجوری شده.
من دو سال مبین نت داشتم الان از وقتی ارتقا دادن تا اونجایی که تو کار مبین هستl انتن ها چینی هستند بورد انتن ها به شدت کم شده و سیگنال که قبلا خوب بود الان افتضاع شده
با مسول فروش اقای فرخیان که مغر متفکر این مبین نت هم صحبت کردیم اونها به 0 رسیدند نمیدونند چیکار کنند
بیشتر فروش مبین نت هم داخل تهران اهواز شیراز هست
وضعیت اهواز واقعا افتصاع هست
به هر کی هم که میخواد بخره میگم نگیر اشغاله
خوده من میخوام مودم بفروشم
اشغال تر این نیست واقعا دوست دارم ورشیکسته بشه این شرکت
چون واقعا دزد هست
اگر این وضعیت داخل تهران بود هر کسی یک تف میکرد شرکتشو اب میبرد
به امید ورشیکسته شدن این شرکت دزد![]()
Last edited by multiman; 03-11-2013 at 19:34.
هر شرکتی یه دوران اوج داره و یه دوران سقوط. تصمیمات اشتباه و شرایط اقتصادی و عقب موندن از تکنولوژی روز می تونه هر شرکتی رو زمین بزنه مصداقش هم بسیاری از شرکت های بزرگ خارجی لپتاپ و تجهیزات کامپیوتر هست. مبین نت هم که جای خودش
رو داره. این مصرف کننده هست که باید شرایط خودش رو بسنجه و بهترین رو متناسب با شرایط خودش انتخاب کنه. ناسزا و بدوبیراه نه چیزی رو عوض می کنه ونه سودی برای مشتری داره.
یه زمانی بود که مبیت نت خیلی ارزون تر از هزینه ای بود که برای وایرلس می کردم و سرعت 2 مگ رو فقط 16 تومن می گرفتم پس به نفعم بود که بیام و از مبین نت استفاده کنم. این روزها هم که دیگه قیمتش با خدمات دیگه سربه سر و حتی گرونتر
شده و مثل اینکه قراره تو چند روز اینده گرونتر هم بشه. من که کم کم دارم کنارش می زارم هرچند هنوز کیفیت سیگنال واسم خوبه.
پس بهتره بجای ناسزا گفتن و خراب کردن جو انجمن هرچه سریعتر خودمون رو باشرایط جدید وفق بدیم و کاری رو انجام بدیم که بیشتر به سود خودمون باشه
Last edited by arash59b; 03-11-2013 at 19:37.
از امروز صبح سیگنال برای من قوی تر شده همچنین شاخص های دیگه :
سیگنال 52 الی 55 بود که شده 62 الی 63
CINR روی 12 بود که الان روی 14.5 الی 15.5 هست.
و RSSI روی 77بود که الان 74 شده.
الان سرعت لود صفحات وب خیلی سریعتر شده...
دوستان عزیز حرف این دوستمون رو تائید می کنید که گفتن :
نیازی نیس
به شخصه بیش از 20 30 بار تست کردم
به محض اینکه ساعت از 2 رد میشه دیگه هیچ ترافیکی رو محاسبه نمیکنه
---------------------
اگر اینطور هست چرا یه عده اومدن برنامه نوشتن برای ری استارت شدن مودم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)