نه لازم نیست اطلاع بدی! خودش شروع میشه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه لازم نیست اطلاع بدی! خودش شروع میشه!
اگه پرداخت اینترنتی کرده باشی ، به صورت اتوماتیک ساعت 12 بامداد روزی که دوره بعدیت شروع میشه ، ترافیک جدید برات اعمال میشه
من اینو نمیدونستم ، فکر کردم دقیقا سر همون ساعتی که اولین اتصال انجام شده ، ترافیک ریست میشه که در همین رابطه 400 500 مگ پرید!![]()
البته چند نفری بودن توی آرت که ترافیک دوره جدیدشون توی عید چند روز طول کشیده بود اضافه بشه ولی توی اکو مشکلی نبوده تا حالا.
من طی این مدتی که از شاتل چندین باری تمدید دوره کردم سرویس گرفتم همشه هم ECO گرفتم یا 512 یا 128 همیشه ترافیک زیاد آوردم جز یکبار که شب زدیم رو دانلود و صبح خواب موندیم ترافیک تموم شد
الان مثلا با مشکل زیاد بودن ترافیک مواجه شدم و تا 23 فروردین 3 گیگ باید مصرف کنیم از یوتوب داریم کلیپ میگیرم ترافیکه حیف نشه![]()
ممنون دوستان. مال من 12امشت نموم میشه. چون اینترنتی واریز کردم گفتم شاید OK نشه .اگه پرداخت اینترنتی کرده باشی ، به صورت اتوماتیک ساعت 12 بامداد روزی که دوره بعدیت شروع میشه
چه جالب، دقیقا کاریکه منم با اضافم میکنم ! به نظر من این بهترین راه میومد که الان میبینم شمام همونو انجام میدی .الان مثلا با مشکل زیاد بودن ترافیک مواجه شدم و تا 23 فروردین 3 گیگ باید مصرف کنیم از یوتوب داریم کلیپ میگیرم ترافیکه حیف نشه
من اکو 128 دارم مشهد هم هستم
سرویسم از 25 اسفند شروع شده اما هنوز اون یه گیگ عیدیو برام اضافه نکردن![]()
Last edited by Kamyar_AnathemA; 01-04-2010 at 16:05.
سلام .
یکی از دوستانم دیروز تولدش بود . از شاتل بهش 2 گیگ ترافیک رایگان هدیه تولد دادند .
حواستون باشه این چیزها را پیگیری کنید .
بهش کم دادند
دوره پیش تولد من 3 گیگ دادند
سلام
سرعت دانلود شبانه اکو 128 درست شده یا نه؟؟
سرعت روزانه آرت 1 چقدره؟؟؟
Last edited by Amin_0913; 01-04-2010 at 20:53.
روزانه آرت 1 حدود 120 30 میچرخه !
من چیزی ندارم دانلود کنم !
لینک برسونین (تو پروفایل)
امروز که اصلآ خونه نبودم ! فردا هم که باید بریم 13 رو بدر کنیم !
اصلآ پای سیستم نبودم و همه چی بصورت اتومات بوده ! حدود 7 گیگ تا الان دانلود کردم![]()
هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)