مهیارجان چرا فایل گیر نسبت به بقیه سایت ها گرون تره؟ (mul ارزونه)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مهیارجان چرا فایل گیر نسبت به بقیه سایت ها گرون تره؟ (mul ارزونه)
دوستان ساعت 9 و 30 دقیقه نتتون قطع شد . الانم تایم اوت داره فجیع . دو سال طول کشید تا خودمو برسونم اینجا و پست بذارم
256 نامحدود اندیشه- پورت مخابرات
به اندیشه هم زنگ میزنی فقط اشغاله .
ته پشتیبانی واقعا .![]()
ساسان جان حقیقتش من خودم بیشتر از mul استفاده میکنم ولی یه برتری بزرگ filegir پشتیبانیش از اکثر هاست های موجود در وبه.
مواقع ضروری واقعا بدرد میخوره!
جالب اینه از سایت هایی پشتیبانی میکنه که حتی فکرشم نمیکنی!
نمونش gmail و yahoo mail
سرعتشم خوبه
كسي نبود يه راهنمايي كنه؟
موافقم باهات... بدیه فایل گیر اینه اگه حتی فایل دانلود رو کامل دریافت نکنی همون اول از حجمت کم میکنه در صورتی کهmul اینطوری نیست اماخب فایل گیر همونطور که گفتی هاست های بیشتری رو ساپورت میکنه...
اگه eset smart security داری برو به قسمت tools بعد network connections بعدش رو پروسه ای که حجمت رو میخوره کلیک راست بزن گزینه : temporarly deny comunication for the process رو تیک دار کن. اگر هم نداری باید بگردی ببینی چه سرویسی تو قسمت services مربوط میشه به این xulrunner و غیر فعالش کنی.
برنامه netlimiter 3 رو نصب کنید بعدش از بین سرویس های فعال xulrunner.exe رو پیدا کنید و از تب incoming blocker و outcoming blocker بلاکش کنید.
در ضمن xulrunner.exe مربوط به فایرفاکس هستش.نگاهی به این لینک ها بندازید.احتمال ویروسی بودن سیستمتون هم وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اندیشه ای ( رشت ) برا شما هم 3.4 روزه وضعیت افتضاحه و مدام قطعو وصلی دارید ؟! و وقتی هم که وصله سرعت افتضاحه ؟!
+
رشت - مرکز 4 - اندیشه - سرویس 1024 محدود !
Last edited by SA.JJ.AD; 13-12-2013 at 23:14.
اندیشه که افتضاحه چرا شرکت دیگه ای رو انتخاب نمیکنید...
دقیقا من هم 8 هستم اوضاع خرابه، بعضی وقت ها فقط چند تا سایت ایرانی رو باز میکنه! هیچ سایت خارجی مثل یاهو و گوگل باز نمیشن، دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل سراسریه همکار های ما در حال برطرف کردنش هستند! اما الان دیگه مشکلی نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)