عزیز یه نگاه به صفحات قبل بنداز. چندین تست سرعت گذاشتم. سرعت شبانه در حد 250 هست.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
عزیز یه نگاه به صفحات قبل بنداز. چندین تست سرعت گذاشتم. سرعت شبانه در حد 250 هست.
بچه ها 1سوال ذاشتم برای طرح نامحدودی که دارم چرا سرعتش از ساعت 12 تا 9و10 صبح داغونه آخه قبلن ها 1تا3 اینطوری میشد
بنظرتون بخاطر ماه رمضونه؟جواب بدید فوریه
ممنون![]()
سلام دوستان
من اشتراک یک سالم امروز به پایان می رسه و قصد دارم درخواست جمع آوری بدهم و از شرکت دیگه ای بگیرم.
نمایندگی شهرستان به من گفت : یک فرم باید پر کنی + قبض تلفن + کارت ملی.
می خواستم بدونم معمولا چقدر طول میکشه تا ADSL را قطع کنند؟
آیا همون روزی که رفتم درخواست جمع آوری بدم، می تونم فورا برم یک شرکت ADSL دیگر و درخواست بدهم؟ یا باید چند روز صبر کنم ؟
ممنون
اکثر شرکت ها اجازه میدن ثبت نام رو قبل از جمع آوری هم انجام بدی و وقتی خط از رانژه شرکت قبلی در اومد، بهشون اطلاع میدی تا نامه رانژه رو بفرستن اما اگه میخوای بعد از جمع آوری بری برای ثبت نام، بلافاصله میتونی بری و نیازی نیست صبر کنی. بطور متوسط جمع آوری بین 3 روز تا یک هفته طول میکشه و رانژه هم 3 روز کاری.
سلام بچه ها.دیروز پست گذاشته بودم که مودمم restart میشه.ولی الان که چک میکنم میبینم مودم روشن میمونه فقط بعضی وقتا(چند بار در روز) چراغ adsl خاموش میشه و دوباره بعد از 30 ثانیه روشن میشه و اینترنت وصل میشه.در ضمن splitter جدید هم گرفتم ولی کاملا درست نشد.حالا سوالم اینه که این قطع و وصل شدن معمولیه؟ اگر نیست میتونه مشکل از مخابرات شهرمون باشه ؟ یا اینکه مشکل از مودم هست؟
مودمم D-link 2600u هست.اگر مشکل داشته باشه به نظرتون گارانتی(شرکت ایزی) برام تعویضش میکنه یا نه؟ تا حالا کسی از گارانتی این شرکت استفاده کرده؟
همین لحظه ثبت نام کن!
جمع آوری هیچ مدرکی نمیخواد!
فقط خودت پیگیر باش چون اسیاتره دیگه...
آقا یک خبر خوش برای آسیاتکیا تو مشهد دارم.با یک منبع موثق که حاضر نشد نامش فاش بشهدر آسیاتک تلفنی صحبت کردم.کلی توضیحات فنی داد برام که من سر درنیاوردم اما به زبون ساده بگم آسیا تک تو مشهد داره پهنای باندشو یه دفعه خیلی میبره بالا و یکی از بهترین نتایج این کارشون طبق گفته منبع موثق ناشناس چند برابر شدن سرعتهای رایگان شبانه(برای اونایی که ساعات رایگان دارند)خواهد بود.
توام باور کردی؟)
حقیقتش نه.ولی میگفت بعد ماه رمضون معلوم میشه.فقط چون موضوع به امنیت ملی مربوط میشه نمیتونم اسمشو فاش کنم.ولی اسم مستعارش هست ممد چاخان
.اما به دور از شوخی همچین حرفی رو زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)