تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1878 از 2365 اولاول ... 8781378177818281868187418751876187718781879188018811882188819281978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,771 به 18,780 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا حمید سلام من قبلا با مشاوره شما ی پخش کنود x400 و ی جفت باند جی وی سی 7158 خریدم کلا خوبه اما صدا باید تا 20 بیاد که بفهمی چه خبره؟؟؟
    حالا میخوام بدونم که امپلی چقدر تاثیر داره تو صدا؟
    اگرم داره ی امپلی خوب و ارزان پیشنهاد بده ...قبلا گفتی پایونیر 5602 که دیدم 300 قیمتشه ..میخوام بدونم ارزونترم هست که جواب باندها رو بده و خوب باشه ؟؟
    چون صدا تو ولوم بالا بهم میریزه
    ببخشید سوالم تکراری بود
    ممنونم از پاسخگوییی خوبت که وقت میذاری

2. این کاربر از karikator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من دنبال ساب و اینا نیستم میخوام کیفیت خوبی داشته باشه
    ولوم آنچنانی نمیخام ولی بالا باشه
    میخوام طرفا 500 هزینه کنم
    اینا مد نظرمن
    پخش 3750 + باند6975
    نظرتون چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی به خصوص آقا حمید که همیشه با توجه به بضاعت بچه ها رو راهنمایی می کنن. من ماشینم سمند سورن هست و میخوام یه صدای مناسب از استیج جلو داشته باشم. ولی نمیخوام کامپ و یا کواک رو به صورت روکار نصب کنم. با توجه به اینکه جای اسپیکر توی سمند پایین در هست به نظرتون باید چیکار کنم و چه چیزی رو پیشنهاد میدید که جای اسپیکر فابریک قرار بدم؟

5. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

سلام
    بله ایتطور که به من گفتن گلیدن تا آخر شهریور هلیکس زودتر.
    گلیدن که کلا یکی دو تا نمایندگی تو شهرستان ها بیشتر نداره.هلیکس شاید باش.بله اگر تهران تشریف میارید من شمارم رو براتون ارسال میکنم در تماس باشید به محض موحود شدن خدمتتون بگم از کجا تهیه کنید.اگر تهران تشریف نیاوردین میتونم خودم براتوت تهیه و با تی پاکس ارسال میکنم.
    قیمتها مسلما بیشتر از کالاهایی مثل پایونیر کن وود هست ولی رده های پایینشون خیلی گرون نیست.البته از نظر کیفیت ساخت و صدا اصلا قابل مقایسه نیستن با هم.
    در مورد تهیه خورد خورد کار بسیار خوبیه چون اینجوری قطعات بهتری میتونید بخرید.
    از پخش شروع کنید.که بتوتید فعلا استفاده کنید.
    بقیه رو بهتره بخرید و بزارید کنار چون کامپ و ساب و امپ مکمل هم هستند و باید با هم نصب بشن.
    سلام اقا حمید
    ممنون بابت راهنمایی عالیتون

خب پس با این حساب من صبر میکنم..اخبار تایپیک ها رو هم چک میکنم هر موقع اوکی شد مزاحمتون میشم
    بعد یک سوالی داشتم.میخواستم ببینم با چه حدود رنج قیمتی یک سیستم مناسب میشه بست؟

7. این کاربر از am2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام می خواستم یه آمپلی فایر بگیرم پخش من
    Pioneer MVH-X175UI و یه جفت باند Kenwood KFC-6995PS رو هم دارم الان صدای خوبی هم تا ولوم 30 دارم . الان مدل Kenwood KAC-PS527
    دیدم :
    فقط دقت کردم دیدم مشخصات 527 اینه :

مشخصات فنی
    تعداد کانال 2
    توان خروجی 2x60W 4Ω
    2x75W 2Ω
    1x140W 4Ω
    HPF 80 هرتز

یعنی توان 4 اهم اون دو تا 60 وات هست و باند من 125 وات . این اختلاف مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ یا همون 350 وات توان خروجی رو باید مبنا قرار بدم ؟

مناسبترین آمپی که بتونی حداکثر صدای باند ها رو بهم بده چی پیشنهاد می کنید ؟ تو همین حدود قیمتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام اقا حمید
    ممنون بابت راهنمایی عالیتون

خب پس با این حساب من صبر میکنم..اخبار تایپیک ها رو هم چک میکنم هر موقع اوکی شد مزاحمتون میشم
    بعد یک سوالی داشتم.میخواستم ببینم با چه حدود رنج قیمتی یک سیستم مناسب میشه بست؟
    با سلام.

یه سیستم خوب تو رنج پایین با محصولات گلیدن:
    بدون ساب

پخش :315 تو این رنج قیمت بهترین پخش هست.
    Kenwood X400

یا مدل کنوود 7056 که حدود 550-600 تومنه که امکانات خیلی بیشتری داره

کامپ برای استیج جلو: 350
    Gladen AudioSystem Mx165Plus
    ادیت:به جای کامپوننت فوق گلیدن m165با توان 80وات rms و امپدانس 3 اهم و کیفیت صدای بهتر از mx165 plus رو شرکت آورده.

کواکسیال 6x9 استیج عقب: 450
    Gladen AudioSystem CO609
    ادیت :متاسفانه طبق اظهارات کمپانی گلیدن تولید این کواکسیال خوش صدا متوقف و دیسکانت شده.

امپلی فایر 4 کانال : 500-550
    Gladen AudioSystem ML95.4

با اکسسوری حدود 1.800 درمیاد

اگر استیج جلو نمیخواید:

پخش :315
    Kenwood X400

کواکسیال 6x9 استیج عقب: 450
    Gladen AudioSystem CO609

امپلی فایر 2 کانال : 500-550
    Gladen AudioSystem ML125.2

حدودا 1.5 با اکسسوری.

قیمت ها رو حدودی طبق قیمت های قبلی این قطعات (البته اونهایی که قبلا موجود بودند) حساب کردم که البته قیمت های سری جدید پایینتر هست طبق فرموده ی اقا حمید عزیز

اینا دیگه جزو سری پایین این شرکت محسوب میشن ولی خوب کیفیتش از خیلی از برند های دیگه مثل کنوود و پایونیر و .. بالاتره.

سلام می خواستم یه آمپلی فایر بگیرم پخش من
    Pioneer MVH-X175UI و یه جفت باند Kenwood KFC-6995PS رو هم دارم الان صدای خوبی هم تا ولوم 30 دارم . الان مدل Kenwood KAC-PS527
    دیدم :
    فقط دقت کردم دیدم مشخصات 527 اینه :

مشخصات فنی
    تعداد کانال 2
    توان خروجی 2x60W 4Ω
    2x75W 2Ω
    1x140W 4Ω
    HPF 80 هرتز

یعنی توان 4 اهم اون دو تا 60 وات هست و باند من 125 وات . این اختلاف مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ یا همون 350 وات توان خروجی رو باید مبنا قرار بدم ؟

مناسبترین آمپی که بتونی حداکثر صدای باند ها رو بهم بده چی پیشنهاد می کنید ؟ تو همین حدود قیمتی
    شما باید به وات RMS توجه کنی.
    این آمپ 2 تا 60 وات تامین میکنه رو 4 اهم.کواک شما هر کدومش 125 وات میخواد.در ایده آل ترین حالت این آمپ تقریبا نصف توانی که باند نیاز داره رو تامین میکنه. و چون توانی که امپ تامین میکنه از توان مورد نیاز کواک شما کمتره هیچ مشکلی وجود نداره.توان امپ نباید از توان مورد نیاز کواک خیلی بالاتر باشه

آمپی که صدای کواکم شما رو دربیاره (البته به برند سازنده هم بستگی داره) و کامل درایوش کنه حدود 100 تا 140 وات رو 4 اهم نیاز هست.تو این رنج قیمت آمپی فکر نکنم باشه ولی شما اگر بتونی 300 هزینه کنی پایونیر 5602 خریداری کنی 2تا 150 وات رو 4 اهم میده (البته در حالت ایده ال چون میدونیم نمیتونه دقیقا 150 وات بده و مقدارش کمتره )که برای کواک شما بسیار مناسب هست.

اگر بخوای کمتر هزینه کنی باید از قابلیت پل زدن امپ ها استفاده کنی که قیمت امپت کمتر باشه که طبق گفته اساتید این حالت چندان خوب نیست و به آمپ فشار زیادی وارد میشه.
    Last edited by hamidR15; 03-09-2015 at 21:22. دليل: ادیت پست

10. 5 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا حمید سلام من قبلا با مشاوره شما ی پخش کنود x400 و ی جفت باند جی وی سی 7158 خریدم کلا خوبه اما صدا باید تا 20 بیاد که بفهمی چه خبره؟؟؟
    حالا میخوام بدونم که امپلی چقدر تاثیر داره تو صدا؟
    اگرم داره ی امپلی خوب و ارزان پیشنهاد بده ...قبلا گفتی پایونیر 5602 که دیدم 300 قیمتشه ..میخوام بدونم ارزونترم هست که جواب باندها رو بده و خوب باشه ؟؟
    چون صدا تو ولوم بالا بهم میریزه
    ببخشید سوالم تکراری بود
    ممنونم از پاسخگوییی خوبت که وقت میذاری
    با اجازه اقا حمید
    کیفیت و قدرت خروجی اسپیکر های شما به شدت تغییر میکنه.چون پخش حدود 1/5 توان اسپیکر 7158 رو تامین میکنه و درواقع صدای این کواک اصلا در نمیاد بدون امپ.
    اگر میخوای کامل درایو بشه این کواک همون 5602 بهترین گزینه و ازونترین امپ هست.چون حداقل امپ ارزونی ندیدم تو قیمت 200 که بالای 2تا 100 وات رو 4 اهم خروجی بده.مگر اینکه از قابلیت پل زدن امپ های 4 کاناله ارزون استفاده کنید که اون هم به امپتون فشار وارد میشه و در کل این مورد پیشنهاد نمیشه.

با سلام خدمت اساتید گرامی به خصوص آقا حمید که همیشه با توجه به بضاعت بچه ها رو راهنمایی می کنن. من ماشینم سمند سورن هست و میخوام یه صدای مناسب از استیج جلو داشته باشم. ولی نمیخوام کامپ و یا کواک رو به صورت روکار نصب کنم. با توجه به اینکه جای اسپیکر توی سمند پایین در هست به نظرتون باید چیکار کنم و چه چیزی رو پیشنهاد میدید که جای اسپیکر فابریک قرار بدم؟
    سورن فکر نکنم اسپیکر ها ی 16 سانتی بتونن جای فابریک نصب بشن.درسته؟ سمند که این مدلی بود سورن رو دقیقا اطلاع ندارم.فکر کنم 13 سانتی میتونه نصب بشه تو جای دیفالت
    فقط میخواید اسپیکر ها رو عوض کنید؟ آمپ و پخش و .. نمیخواید؟ بودجتون چقدر هست ؟

سلام
    دوستان من دنبال ساب و اینا نیستم میخوام کیفیت خوبی داشته باشه
    ولوم آنچنانی نمیخام ولی بالا باشه
    میخوام طرفا 500 هزینه کنم
    اینا مد نظرمن
    پخش 3750 + باند6975
    نظرتون چیه
    طبق چیزی که فرمودید کواکسیال Helix E69X رو پیشنهاد میکنم.
    اگر کیفیت مد نظرتو ن باشه هیچی جای کواکسیال هلیس E69X رو نمیتونه بگیره تو این رنج قیمتی.کیفیت فوق العاده داره و تو کیفیت تقریبا اکثر کواک های موجود رو سر هست.بیس خیلی نرم و مناسب و معقولی هم داره (البته نباید انتظار بیس 718 رو داشته باشید ولی تو کیفیت 718 هیچ حرفی واسه گفتن در مقابلش نداره.)
    حدود 270 هست قیمتش و چون توان مورد نیازش کمه با آمپ های ارزون قیمت هم راحت درایو میشه.البته این 50-60 واتی که داره وات واقعی هست در حالیکه خیلی از همین اسپیکر ها وات هایی که شرک ت سازنده اعلام کرده غیر واقعی هست.
    Last edited by SaЁeD; 03-09-2015 at 20:27.

12. 3 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون از آقا سعید عزیز که زحمت پاسخ سوالات دوستان رو کامل دادن.اگر نکته یا سوالی هست بفرمایید که من عرض کنم.

- - - Updated - - -

سلام
    ممنون از آقا سعید عزیز که زحمت پاسخ سوالات دوستان رو کامل دادن.اگر نکته یا سوالی هست بفرمایید که من عرض کنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

متاسفانه طبق اظهارات کمپانی گلیدن تولید این کواکسیال خوش صدا متوقف و دیسکانت شده.
    مخلص حمید جان.به این کواک دل بسته بودم
    بدون کواکسیال بیضی از برند گلیدن و با خرید کامپ, سیستم ساب لازم میشه و هزینه میزنه بالا

حمید جان اون m165 قیمتش چه حدودیه به نظرت؟

15. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با اجازه اقا حمید
    سورن فکر نکنم اسپیکر ها ی 16 سانتی بتونن جای فابریک نصب بشن.درسته؟ سمند که این مدلی بود سورن رو دقیقا اطلاع ندارم.فکر کنم 13 سانتی میتونه نصب بشه تو جای دیفالت
    فقط میخواید اسپیکر ها رو عوض کنید؟ آمپ و پخش و .. نمیخواید؟ بودجتون چقدر هست ؟
    فکر نکنم باطنش با سمند فرقی داشته باشه .
    والا دوست دارم کامپ بذارم که کیفیتش بالاتر باشه چون این جای اسپیکرش یکم بد جاست پایینه شاید صدا جوری که باید به گوش برسه نرسه. جای اسپیکر 206 خیلی خوبه وسطه ولی این که. تیوتر رو که نمیشه جای تیوتر فابریک نصب کرد میشه؟ (پشت آینه های جانبی)
    والا پخش و کواک و آمپ دارم فقط میخوام استیج جلو کامل شه که یه آمپ سبک هم برا جلو ببندم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •