بسته های جدید که جایگرین بسته های قبلی شدن اینان :
![]()
بسته های جدید که جایگرین بسته های قبلی شدن اینان :
![]()
مال شما هم سرعت شبانتون محدوده؟؟
مال من که فیکس شده رو 10 مگابیت بالاتر هم نمیره!![]()
یک عکس از سرعت فیکس رو میزارین ببینیم
Sent from my LT25i
یکبار دیتا رو خاموش روشن کردم خوب شد!
![]()
الحمد لله بعضی کاربرها پستهای قبلی رو نمی خونن حتی جستجو هم نمی کنند
شاید همین طور باشه که شما میگی. من تازه دیشب متوجه این بستهها شدم. به نظرم جایگزین اون بسته 5 گیگ روزانهاش شده بودن. به ویژه دیشب اولین بار بود که اون «8 صبح تا 2 صبح روز بعد» برام جلب توجه کرد.
به هر حال دیگه ایرانسل هم اقتصادی نیست. گر چه هنوز هم بستههای شبانهای داره اگه آنتندهی خوب باشه و سرعت رو محدود نکنه شاید باهاش بشه شبی تا 20 گیگ رو با قیمت 2000 تومن گرفت. اما اونم دردسرهای خودش رو داره که مهمترینش اینه که حتمن باید اون ساعتا بیدار باشی تا با خیال راحت از این امکانش استفاده کنی.
عجب وضع خرابي داره ايرانسل :|
ديشب يه سري لينك داخلي گذاشته بودم يه سري خارجي ايراني ها رو دان كرده بود ولي خارجيارو همرو تايم اوت داده بود
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
همراه اخر و رایتل دو اپراتور مسخره ولی بازم دم ایرانسل گرم که این دو تا رو میکشونه دنبال خودش به زودی طرح ترابرد پذیری مشخص میکنه وزنه به نفع کیه
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
اینترانت شدن سرویسها دیشب تو بعضی از ISPها هم اتفاق افتاده ظاهرن. تو تاپیک پارسآنلاین هم نوشته بودن. ظاهرن پشتیبانی پارسآنلاین گفته بوده مشکل از زیرساخته.
خود من دیشب با adsl عصرتلکام، مشابه این مشکل رو داشتم. البته نه به صورت دائمی. درخواستهای به سرورهای خارج از ایران یه خط در میان انجام میشد. حتی دانلود یه فایل 17 مگابایتی apk از یه سرور خارجی رو 10 بار رفرش کردم تا ادامه پیدا کرد و تموم شد.
اینا جدید نیستن. تو فصل پاییز اضافه شدن.
ضمنا این طرح ها اسماً نامحدود هستن و عملا محدودیت دارن. من تا به حال دو بار از بسته نیم ساعته نامحدود استفاده کردم. وقتی این بسته رو فعال می کنید و تو برنامه ایرانسل من وضعیت رو چک می کنید سقف استفاده رو زده 10 گیگابایت. البته من تو نیم ساعت نتونستم بیشتر از حدود 5 گیگابایت دانلود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)