تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1877 از 2365 اولاول ... 8771377177718271867187318741875187618771878187918801881188719271977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,761 به 18,770 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود
    حمید جان ماسکونی زیر مجموعه گلیدن هست؟
    آخه همه جا اسمشون با هم اومده.
    راستی دراگستر چطوره کیفیت محصولاتش ؟ صدای یه جفت ساب 15 اینچشو تو صندوق سمند شنیدم خیلی سنگین بود باکسهای بزرگی داشتن کل صندوق رو پر کرده بودن.
    Last edited by H.Operator; 02-09-2015 at 00:01.

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام مهدی جان.اتفاقا میخواستم بهتون خبر بدم.بله بالاخره پس از دوسال انتظار بار شرکت گلیدن رسید.البته هنوز ترخیص نشده.m165 و rs 165گزینه هایی هستن که میتونی انتخاب کنی.البته rs بالاتر از 400 فکر کنم باشه قبلا 550بود.

- - - Updated - - -

سلام مهدی جان.اتفاقا میخواستم بهتون خبر بدم.بله بالاخره پس از دوسال انتظار بار شرکت گلیدن رسید.البته هنوز ترخیص نشده.m165 و rs 165گزینه هایی هستن که میتونی انتخاب کنی.البته rs بالاتر از 400 فکر کنم باشه قبلا 550بود.
    بهترین خبر ممکن تو سال جدید تبریک میگم به کلیه سیستم بازها و سیستم فروش ها و . . .
    از امروز باید پیگیر بشم بتونم RS رو بگیرم که خیلی هم به خودم حال دادم هم به سرنشینان عقب

3. این کاربر از smart.pro666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    ببخشید من راستش تازه میخوام وارد مبحث بستن سیستم بشم برای خودم.میخواستم ببینم برای 206 در حدود 1200 تومن چه سیستمی شما پیشنهاد میکنید؟میخوام سیستمی باشه بینابین.بین کیفیت و قدرت..حالا یکم هم به سمت قدرت رفت مشکلی نداره.
    راستش از مدل ها و .. که برخی دوستان گذاشتن سردرنمیارم .برای همین مشکلم بیشتر شده..ممنون میشم بهم یه چندتا پیشنهاد بدین که خودم بیشتر در موردشون سرچ کنم..
    با تشکر

- - - Updated - - -

سلام بچه ها
    ببخشید من راستش تازه میخوام وارد مبحث بستن سیستم بشم برای خودم.میخواستم ببینم برای 206 در حدود 1200 تومن چه سیستمی شما پیشنهاد میکنید؟میخوام سیستمی باشه بینابین.بین کیفیت و قدرت..حالا یکم هم به سمت قدرت رفت مشکلی نداره.
    راستش از مدل ها و .. که برخی دوستان گذاشتن سردرنمیارم .برای همین مشکلم بیشتر شده..ممنون میشم بهم یه چندتا پیشنهاد بدین که خودم بیشتر در موردشون سرچ کنم..
    با تشکر
    سلام دوست عزیز.به جمع ما خوش آمدین.
    اگر بودجتون برای کل سیستم هست یعنی پخش آمپ اسپیکر یا کامپونت ساب ووفر و اکسسوریهای مربوطه خیلی کمه.البته اگر بخواهید از قطعات باکیفیت و خوب استفاده کنید.اگر میخواهید پایونیر یا کن وود بگیرید چرا میتونید ولی اون کیفیت صدا رو بهتون نمیده.ولی تا دلتون بخواد گوم گوم و دوپس دوپس دارید تو ماشین.
    کمی تعمل کنید و ببینید تو ماشین صدای با کیفیت و خوب رو می پسندین یا فقط بیس و حجم صدا و....
    درود
    حمید جان ماسکونی زیر مجموعه گلیدن هست؟
    آخه همه جا اسمشون با هم اومده.
    راستی دراگستر چطوره کیفیت محصولاتش ؟ صدای یه جفت ساب 15 اینچشو تو صندوق سمند شنیدم خیلی سنگین بود باکسهای بزرگی داشتن کل صندوق رو پر کرده بودن.
    درود بر شما
    بله حسین جان ماله گلیدن هست منتها تو ایتالیا و کلیه محصولاتش کاملا ایتالیایی هستن.
    درگ استر استاد حجم و پرتاب صداس.یعنی هر کی میخواد بیرون ماشین همه سرها رو به چرخونه سابها میدرنجها و سوپر تویترهای درگ استاد این کار هست و مناسب سلیقه این افراد.
    کیفیت تفکیک و دقت کلا تعطیله.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام حمیدآقا.قبلا هم مزاحمتون شدم، میخواستم ببینم بالاخره بنده با بودجه 700-800 (تا یه تومن هم بره اشکال نداره اما نره بهتره!) به غیر از پخش چی ببندم که کیفیت صدا رو داشته باشم(پخشم پایونیر 3650 هست) و ماشین بنده سمنده.در ضمن ساب هم نمیخوام استفاده کنم. برا در جلو اصلا نیازه چیزی استفاد بشه(Helix e4 رو ببندم خوب میشه)؟.ممنونم.یه چیزی رو هم بگم که شما گفتین Helix e69x ببند ، خوبه واقعا؟ بیس در حد راضی کننده رو میده بهم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمیدآقا.قبلا هم مزاحمتون شدم، میخواستم ببینم بالاخره بنده با بودجه 700-800 (تا یه تومن هم بره اشکال نداره اما نره بهتره!) به غیر از پخش چی ببندم که کیفیت صدا رو داشته باشم(پخشم پایونیر 3650 هست) و ماشین بنده سمنده.در ضمن ساب هم نمیخوام استفاده کنم. برا در جلو اصلا نیازه چیزی استفاد بشه(Helix e4 رو ببندم خوب میشه)؟.ممنونم.یه چیزی رو هم بگم که شما گفتین Helix e69x ببند ، خوبه واقعا؟ بیس در حد راضی کننده رو میده بهم؟
    سلام خواهش میکنم مراحمید
    میتونید با کمی دستکاری سایز 13 هم نصب کنید.بهتر هم میشه صداتون.منتها هلیکس سایز 13 کلا وارد نمیکنه. باید کمی صبر کنید از گلیدن براتون بگیرم.RC130 یا MC10
    برای استیج عقب هم اگر حجم و پرتاب بیس نمیخواهید بله انتخاب خوبیه E69X.بیسش متعادله. دیگه از 50 وات باید توقع 50 وات رو داشته باشید ولی کیفیت و تفکیک صداش عالیه.
    اگر بخواهید تغییر در اسپیکر استیج عقب ایجاد کنید باید سیستم با آمپلیفایر تهیه کنید که خب هزینه بالا میره.

- - - Updated - - -

سلام خواهش میکنم مراحمید
    میتونید با کمی دستکاری سایز 13 هم نصب کنید.بهتر هم میشه صداتون.منتها هلیکس سایز 13 کلا وارد نمیکنه. باید کمی صبر کنید از گلیدن براتون بگیرم.RC130 یا MC10
    برای استیج عقب هم اگر حجم و پرتاب بیس نمیخواهید بله انتخاب خوبیه E69X.بیسش متعادله. دیگه از 50 وات باید توقع 50 وات رو داشته باشید ولی کیفیت و تفکیک صداش عالیه.
    اگر بخواهید تغییر در اسپیکر استیج عقب ایجاد کنید باید سیستم با آمپلیفایر تهیه کنید که خب هزینه بالا میره.

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

سلام دوست عزیز.به جمع ما خوش آمدین.
    اگر بودجتون برای کل سیستم هست یعنی پخش آمپ اسپیکر یا کامپونت ساب ووفر و اکسسوریهای مربوطه خیلی کمه.البته اگر بخواهید از قطعات باکیفیت و خوب استفاده کنید.اگر میخواهید پایونیر یا کن وود بگیرید چرا میتونید ولی اون کیفیت صدا رو بهتون نمیده.ولی تا دلتون بخواد گوم گوم و دوپس دوپس دارید تو ماشین.
    کمی تعمل کنید و ببینید تو ماشین صدای با کیفیت و خوب رو می پسندین یا فقط بیس و حجم صدا و....
    سلام اقا حمید..ممنون بابت راهنمایی هایی که میکنید
    راستش من خیلی سیستم باز نیستم برای همین نمیخام بیشتر از این هزینه کنم برای سیستم. بله بودجه ام برای کل سیستم هست ولی میخوام با توجه به این هزینه ای که میکنم یه سیستمی باشه که در حدامکان مناسب و خوب باشه..همون حرفی که خودتون زدین توی یکی از پستها..
    حیفه پول به زحمت در میاد اونوقت بدیم بابت یک چیزی بی کیفیت.

همانطور هم که گفتم یک چیز بینابین میخام..چون گوم گوم و .. هم وقتی بدون کیفیت باشه برام جالب نیست.شما با این بودجه ای که من دارم به نظرتون چیکار میتونم بکنم؟اصلا میتونم سیستمی ببندم که مناسب باشه؟نظرتون چیه؟

راستش ما توی شهرمون رفتم فقط روی سونی و پایونر تاکید داشتن. برای این هم که اطلاعات ندارم نمیخام چشم بسته برم سراغ خرید..میشه در این زمینه راهنماییم کنید؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته امیر حسین خان که صدای سونی gs6921 رو شنیده خیلی تعریفشو میکنه (سونی) ، و کلا تو رنج قیمتیش بی رقیب میدونتش !
    من صدای 6921 رو نشنیدم ، اما بهترین کواکی که صداشو شنیدم آدیو سیستم co609 هست که خدا بیامرزتش . البته اون اندازه یک کامپ قیمتشه
    6921 رو باید حداقل 80 وات خالص rms بهش بدید .

- - - Updated - - -

البته امیر حسین خان که صدای سونی gs6921 رو شنیده خیلی تعریفشو میکنه (سونی) ، و کلا تو رنج قیمتیش بی رقیب میدونتش !
    من صدای 6921 رو نشنیدم ، اما بهترین کواکی که صداشو شنیدم آدیو سیستم co609 هست که خدا بیامرزتش . البته اون اندازه یک کامپ قیمتشه
    6921 رو باید حداقل 80 وات خالص rms بهش بدید .

11. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید..ممنون بابت راهنمایی هایی که میکنید
    راستش من خیلی سیستم باز نیستم برای همین نمیخام بیشتر از این هزینه کنم برای سیستم. بله بودجه ام برای کل سیستم هست ولی میخوام با توجه به این هزینه ای که میکنم یه سیستمی باشه که در حدامکان مناسب و خوب باشه..همون حرفی که خودتون زدین توی یکی از پستها..
    حیفه پول به زحمت در میاد اونوقت بدیم بابت یک چیزی بی کیفیت.

همانطور هم که گفتم یک چیز بینابین میخام..چون گوم گوم و .. هم وقتی بدون کیفیت باشه برام جالب نیست.شما با این بودجه ای که من دارم به نظرتون چیکار میتونم بکنم؟اصلا میتونم سیستمی ببندم که مناسب باشه؟نظرتون چیه؟

راستش ما توی شهرمون رفتم فقط روی سونی و پایونر تاکید داشتن. برای این هم که اطلاعات ندارم نمیخام چشم بسته برم سراغ خرید..میشه در این زمینه راهنماییم کنید؟
    با تشکر
    سلام
    خواهش میکنم دوست من.
    به نظر من 1200 برای همه لوازم تقریبا غیر ممکنه.
    به نظر من یه پخش ارزون مثل X400 یا 3650 بگیرید با یه جفت کواکسیال برای درهای جلو و یه 9*6 هم برای عقب.
    اگر عجله ندارین صبر کنید بار شرکتهای هلیکس و گلیدن تا آخر این ماه ان شاءالله میرسه. اونموقع پیشنهادم و مبدم خدمتتون.
    این سونی هم که بچه ها میگن من صداش رو نشنیدم.احتمالا باید خوب باشه چون دوستانی که تعریف صداش رو میکنند جزو افراد حرفه ای و با وسواس تو صدا هستند.ببین این مدل تو شهرستانتون هست؟

13. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم دوست من.
    به نظر من 1200 برای همه لوازم تقریبا غیر ممکنه.
    به نظر من یه پخش ارزون مثل X400 یا 3650 بگیرید با یه جفت کواکسیال برای درهای جلو و یه 9*6 هم برای عقب.
    اگر عجله ندارین صبر کنید بار شرکتهای هلیکس و گلیدن تا آخر این ماه ان شاءالله میرسه. اونموقع پیشنهادم و مبدم خدمتتون.
    این سونی هم که بچه ها میگن من صداش رو نشنیدم.احتمالا باید خوب باشه چون دوستانی که تعریف صداش رو میکنند جزو افراد حرفه ای و با وسواس تو صدا هستند.ببین این مدل تو شهرستانتون هست؟
    سلام

تا اخر این ماه منظورتون شهریور هست؟بعد به نظرتون توی شهرستان میاد یا باید تهران خریداری کنم؟چون من تا اخر این ماه تهران میام و میرم میتونم تهران تهیه کنم قطعات رو.
    بعد این مارکهای هلیکس و گلیدن رنج قیمتشون چطور هست نسبت به سایر برند ها؟

منظورتون از سونی همین
    gs6921 هست؟

پ.ن: بعد من اگه بخام قطعات را کم کم بخرم نظرتون چیه؟از چی شروع کنم؟ به نظرتون برای یک سیستم معمولی چقدر باید هزینه کنم اصلا؟
    البته بخام کم کم بخرم هزینه نصب اونهام هست..باید صبر کنم همش رو به مرور زمان بخرم بعد راه اندازیشون کنم یا میشه مثلا اونها رو به مرور زمان که خریدم هم راه اندازی کنم
    (معذرت بابت سوالای پیش پا افتاده ام )

ممنون
    Last edited by am2; 03-09-2015 at 10:03.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

تا اخر این ماه منظورتون شهریور هست؟بعد به نظرتون توی شهرستان میاد یا باید تهران خریداری کنم؟چون من تا اخر این ماه تهران میام و میرم میتونم تهران تهیه کنم قطعات رو.
    بعد این مارکهای هلیکس و گلیدن رنج قیمتشون چطور هست نسبت به سایر برند ها؟

منظورتون از سونی همین
    gs6921 هست؟

پ.ن: بعد من اگه بخام قطعات را کم کم بخرم نظرتون چیه؟از چی شروع کنم؟ به نظرتون برای یک سیستم معمولی چقدر باید هزینه کنم اصلا؟
    البته بخام کم کم بخرم هزینه نصب اونهام هست..باید صبر کنم همش رو به مرور زمان بخرم بعد راه اندازیشون کنم یا میشه مثلا اونها رو به مرور زمان که خریدم هم راه اندازی کنم
    (معذرت بابت سوالای پیش پا افتاده ام )

ممنون
    سلام
    بله ایتطور که به من گفتن گلیدن تا آخر شهریور هلیکس زودتر.
    گلیدن که کلا یکی دو تا نمایندگی تو شهرستان ها بیشتر نداره.هلیکس شاید باش.بله اگر تهران تشریف میارید من شمارم رو براتون ارسال میکنم در تماس باشید به محض موحود شدن خدمتتون بگم از کجا تهیه کنید.اگر تهران تشریف نیاوردین میتونم خودم براتوت تهیه و با تی پاکس ارسال میکنم.
    قیمتها مسلما بیشتر از کالاهایی مثل پایونیر کن وود هست ولی رده های پایینشون خیلی گرون نیست.البته از نظر کیفیت ساخت و صدا اصلا قابل مقایسه نیستن با هم.
    در مورد تهیه خورد خورد کار بسیار خوبیه چون اینجوری قطعات بهتری میتونید بخرید.
    از پخش شروع کنید.که بتوتید فعلا استفاده کنید.
    بقیه رو بهتره بخرید و بزارید کنار چون کامپ و ساب و امپ مکمل هم هستند و باید با هم نصب بشن.

16. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •