قانون آیین نامه اش اینه
بند 28- پارگى شديد و كامل رباطهاى جانبى و متقاطع زانو كه باعث ناپايدارى مفصل شود. الف) در نوع منفرد خدمت غير رزمى ب) در موارديكه چند رباط پاره شده باشد معاف دائم
ولی تفسیرش بستگی به اونی داره که قراره امضا کنه
قانون آیین نامه اش اینه
بند 28- پارگى شديد و كامل رباطهاى جانبى و متقاطع زانو كه باعث ناپايدارى مفصل شود. الف) در نوع منفرد خدمت غير رزمى ب) در موارديكه چند رباط پاره شده باشد معاف دائم
ولی تفسیرش بستگی به اونی داره که قراره امضا کنه
من هفته آخر شهریور اقدام کردم برج 10 اعزام میشم
صحیح . ولی من رفتم نظام وظیفه گفت فقط باید در حین خدمت اقدام کنی واسه کسری کارت ایثار . پس چه جوری میگین قبل از اعزام انجام بدم ؟
با برگ سبز میتونید برای کسری اقدام کنید
جالبیش اینه که از من برگ سبز نخواست،از من برگه دانشگاهمو گرفت![]()
کی از شما برگ سبز نخواست ؟ شما وقتی مراجعه میکنید به یگان پدرتون برای کسری باید برگ سبز رو همراه داشته باشید .. شاید قانونش عوض شده
کارهای مربوط به بنیاد ایثار و بقیه رو جلوتر انجام بده، اصل کار با نیرو انسانی جایی هست که خدمت خواهی کرد!
سلام
من سپاه افتادم .دوره تکمیلی هم رفتم
کسی نمیدونه چه مدارکی رو باید با خودم ببرم پادگان؟؟یکی میگه باید برگ دوره تکمیلی رو ببری سپاه استان و برگه کفایت از اموزش بگیری.راسته یا نه؟
با سلام
من چند تا سئوال داشتم
من دانشجو ترم آخر کامپیوترم اسفند فارغ التحصیل میشم سابقه 4 ماه بسیج فعال دارم
1 - میخوام برم طرح تکمیلی به نظر شما کی برم بهتره و کارتش کی فرستاده میشه ؟
2- دفترچه رو کی پست بکنم ؟ اول واسه امریه اقدام بکنم یا دفترچه رو پست کنم ؟
3- کلا چقدر فرصت دارم تا دفترچه رو پست کنم ؟
4- از اونجایی که رشتم کامپیوتره و اگه بتونم امریه رو بگیرم کجا امریه بهتر و راحتتری داره اگه میدونید تو تهران هم بگید که دیگه عالی ؟
5- با سابقه کم بسیج فعالی میتونم برم طرح تکمیلی ؟
6- امریه دانشگاه ها میگیرن اگه آره کجا باید برم اطلاعات بگیرم یا چیکار کنم ؟
واقعا بی قانونیه
یگان از من هیچی نخواست فقط یه نامه داد ب مرکز استان مرکز بردیمش بعد مرکز استان ازم نامه دانشگاه خواستو یه قطعه عکس بعدم یه نامه دادن ک توش نوشته 21 ماه سابقه پدر و 7 ماه کسر خدمت(با امضای ی سرداری بود و از طرف فرماندهی انتظامی استان-معاونت نیروی انسانی- کارگزینی به ریاست سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا بود)..حالا هم باید ببرم +10..فکر میکنم روندش همین باشه چون بردمش +10 هم اونا در جریان روندش بودن فقط یارو گفت 20 روز طول میکشه که بیاد تو سیستم ما برای ثبت،این کاغذو 20 روز دیگه بیار
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)