پخش 7056 کنوود در حین کار کردن چه جوری میشه پنلش رو خاموش کرد برای شب تو جاده می خوام بخونه ولی پنل خاموش باشه چون پایونیر این امکان رو داشت روی کنوود هر کاری کردم نتونستم
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
پخش 7056 کنوود در حین کار کردن چه جوری میشه پنلش رو خاموش کرد برای شب تو جاده می خوام بخونه ولی پنل خاموش باشه چون پایونیر این امکان رو داشت روی کنوود هر کاری کردم نتونستم
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
سلام مهدی جان.اتفاقا میخواستم بهتون خبر بدم.بله بالاخره پس از دوسال انتظار بار شرکت گلیدن رسید.البته هنوز ترخیص نشده.m165 و rs 165گزینه هایی هستن که میتونی انتخاب کنی.البته rs بالاتر از 400 فکر کنم باشه قبلا 550بود.
- - - Updated - - -
سلام مهدی جان.اتفاقا میخواستم بهتون خبر بدم.بله بالاخره پس از دوسال انتظار بار شرکت گلیدن رسید.البته هنوز ترخیص نشده.m165 و rs 165گزینه هایی هستن که میتونی انتخاب کنی.البته rs بالاتر از 400 فکر کنم باشه قبلا 550بود.
سلام مجدد و سپاس بخاطر وقتی که گذاشتید
پخش رو 8750 از ---- سفارش گذاشتم اما نمیگن که ساخت چه کشوری هست،میگن اصله .
باند هم از همین سایت ---- سفارش گذاشتم ، جنس های ارسالی این سایت میگن اصله، آیا اینجوره؟
سپاسگزارم که وقت میذارید
Last edited by hamidR15; 01-09-2015 at 13:55. دليل: ذکر نام فروشگاه های اینترنتی خلاف قوانین می باشد.
سلام
خواهش میکنم.من اطلاع از اجناسشون ندارم ولی شنیدم اورجینال هست.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
سلام
خواهش میکنم.من اطلاع از اجناسشون ندارم ولی شنیدم اورجینال هست.
موفق باشید.
درود
حمید من کف کردم ای گلیدن چی شد میترسم پوله از کفم بره![]()
سلام جسین جان
بریز بحساب من مطمن جاش امنه![]()
اصلا فکر نکنی باهاشبرا خودم سیستم میخرما اصلا![]()
حتمآ هادی جان
حمید مردیم به دادمون برس![]()
میبخشید مدیرجان
پخش و باند و آمپ هرسه از یه مارک و برند هست،باعث کیفیت و شفافیت صدا میشه یانه؟
جایی خودم که آمپ پایونیر از قطعات با کیفیت ساخته نشده آیا چنین چیزی صحت داره ؟
آمپ هم 6604 پایونیر انتخاب کردم،خوبه بنظر شما؟
ببخشید زیاد میپرسیم
سپاس و درود
سلام.
گفتم که باید تا آخر شهریور صبر کنیم.چاره ای نیست.خرج نکنیا.میخوای امانت بده به من.برات نگه دارم.
سلام کوچیک شمام.
بله متاسفانه پایونیر و حتی کن وود اون کیفیت لازم رو ندارن و جزو کالاهای ارزون بازار هستن.
اگر دنبال کیفیت صدای خوب هستین و توانایی پرداخت هزینه کمی بیشتر رو دارین مسلما برندهای خیلی بهتری رو میتونید انتخاب نمایید.گلیدن ماسکونی هلیکس اینا برندهای آلمانی و ایتالیایی هستن که یه زمانی در رویای ما بود که از نزدیک لمسشون کنیم.
خدا رو شکر این رویا به حقیقت پیوست و ان شاءالله توهمین ماه شاهد ورود مجددشون هستیم.
من بهتون پیشنهاد میکنم پولتون و صرف پایونیر و... نکنید.اگر برای اولین بار دارین سیستم جمع میکنی سعی کن خوب، درست و به جا هزینه کنی.شک نکن که پشیمان نخواهی شد.من هم کمکتون میکنم تا جایی که برام مقدوره.چون حیفه پول به زحمت در میاد اونوقت بدیم پای پایونیر و...
سلام بچه ها
ببخشید من راستش تازه میخوام وارد مبحث بستن سیستم بشم برای خودم.میخواستم ببینم برای 206 در حدود 1200 تومن چه سیستمی شما پیشنهاد میکنید؟میخوام سیستمی باشه بینابین.بین کیفیت و قدرت..حالا یکم هم به سمت قدرت رفت مشکلی نداره.
راستش از مدل ها و .. که برخی دوستان گذاشتن سردرنمیارم .برای همین مشکلم بیشتر شده..ممنون میشم بهم یه چندتا پیشنهاد بدین که خودم بیشتر در موردشون سرچ کنم..
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام بچه ها
ببخشید من راستش تازه میخوام وارد مبحث بستن سیستم بشم برای خودم.میخواستم ببینم برای 206 در حدود 1200 تومن چه سیستمی شما پیشنهاد میکنید؟میخوام سیستمی باشه بینابین.بین کیفیت و قدرت..حالا یکم هم به سمت قدرت رفت مشکلی نداره.
راستش از مدل ها و .. که برخی دوستان گذاشتن سردرنمیارم .برای همین مشکلم بیشتر شده..ممنون میشم بهم یه چندتا پیشنهاد بدین که خودم بیشتر در موردشون سرچ کنم..
با تشکر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)