128 نامحدود شاتل سرعت رو100فیکس هست برای منم ازحدود 2ماهه پیش با512 3گیگ سرعت رو70 بود (مرکز3) اینطورکه معلومه مرکز به مرکز سرعت رو کاهش میدن برای دوستام درمراکز8و2 این مشکل پیش اومده..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
128 نامحدود شاتل سرعت رو100فیکس هست برای منم ازحدود 2ماهه پیش با512 3گیگ سرعت رو70 بود (مرکز3) اینطورکه معلومه مرکز به مرکز سرعت رو کاهش میدن برای دوستام درمراکز8و2 این مشکل پیش اومده..
الان شرکتی اینترنت نامحدود واقعی و ارزان میده؟![]()
فکر کنم مشکل از شرکت زیرساخت و fیلترینگ باشه چون پینگ و سرعت دانلود و اینا خوبه
ssl و سایر دوستان پودر شدن و صفحات عادیم کند بالا میاد
دارن نرم افزار جدید تست میکنن احتمالا
البته مثل اینکه مشکل همگانی نیست و این عجیبه
شاید یاد گرفتن که چجوری فقط رو یه عده تست کنن و کل اینترنت رو به فنا ندن
ویرایش: همه چی به حالت عادی برگشت- ssl و پروتکل های امن آزاد شدن- سرعت لود صفحات عادی شد- بدون اینکه کاری بکنم- دلیل مشکل: نامعلوم- دلیل حل مشکل: نامعلوم![]()
Last edited by shayan_p30; 01-12-2013 at 00:37.
های وب چی شد؟پشیمون شدی؟![]()
تو سایتش پیدا نکردم , حضوری باید برم ؟
بچه ها همه شرکت ها گرون شدن یا فقط صبا نت گرون کرده؟128 5 گیگ 19500 بود الان کرده 22000.
نامحدود 128 های وب گرفتم که اصلا پیج باز نمیکردالانم محدود 256 دارم که مدتیه توی ساعات رایگان سرعت روی 70 محدود میکنن !
چقدر بد..128 نامحدود شاتل رو دارم به نظرم اگه دانلود خیلی نداری بهترین گزینه هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی برای استفاده از چیز پی ان و... دچار مشکل شده؟ مال من از بعدازظهر هنگ کرده![]()
ماهی چقدر ؟ قطعی نداری؟چقدر بد..128 نامحدود شاتل رو دارم به نظرم اگه دانلود خیلی نداری بهترین گزینه هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)