تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1876 از 2376 اولاول ... 8761376177618261866187218731874187518761877187818791880188619261976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,751 به 18,760 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

«تركى» در دادن كارت به من عجله كرد
    خسرو حيدرى: اگر پنالتى نبود، پرسپوليس تا صبح هم نمى توانست گل بزند

پيستون راست استقلال كه هميشه حضورى مؤثر و پابرجا در اين تيم داشته
    به دليل دريافت كارت زرد در دربى، محروم شد. خسرو حيدرى بر اين عقيده است كه پرسپوليس در دربى خوش شانس بود
    وگرنه قرمزها تيمى نبودند كه به استقلال گل بزنند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
    • اين دربى هم با نتيجه تساوى تمام شد. از بازى بگو.
    - بازى در نيمه اول خيلى بسته بود اما در نيمه دوم خيلى خوب شد. ما پس از زدن گل به پرسپوليس چند موقعيت خوب گلزنى هم داشتيم اما نتوانستيم از آنها استفاده كنيم.
    • چرا استقلال هر وقت در دربى پيش مى افتد برد را با نتيجه تساوى عوض مى كند؟
    - ما در دربى قبل زود عقب كشيديم اما در اين بازى حتى براى گل هاى بيشتر هم رفتيم كه متأسفانه بدشانسى مانع گلزنى بيشتر ما شد. يك اتفاق باعث شد
    در دقايق پايانى، بازى برده را به تساوى بكشانيم.
    • نظرت در خصوص خطايى كه عليزاده كرد چيست؟
    - خب اين جز و اتفاقات فوتبال است و نمى توان گفت عليزاده از عمد اين حركت را كرده است. براى هر بازيكنى بدشانسى صورت مى گيرد كه اين بار بدشانسى سراغ عليزاده را گرفت.
    •تساوى هاى پى درپى دربى باعث شده شايعه تحميلى بودن نتيجه بازى به گوش برسد. تو چه ديدگاهى دارى ؟
    - فكر نمى كنم چنين چيزى باشد. در دربى هر تيمى كه عقب مى افتد بار فشار خود را بالا مى برد تا به هدف خود كه گلزنى است برسد. پرسپوليس تيمى نبود كه بتواند اين بازى را به تساوى بكشاند اما پنالتى كه به نفع اين تيم اعلام شد سبب گشت تا قرمزها به تساوى برسند. البته داور در اعلام خطاى پنالتى هيچ اشتباهى نكرد.
    • برخى از بازيكنان پرسپوليس گفته بودند استقلال در اين بازى خوش شانس بوده . چه پاسخى براى آنها دارى؟
    - خب الان اين حرف ها را نزنند چه بگويند؟ پرسپوليس در اين فصل بازى هاى خوبى را به نمايش نگذاشته بنابراين آنها مى دانستند با پيروزى در اين بازى مى توانند تمام ناكامى هايشان را جبران كنند اما باز هم بازنده ميدان بودند كه در دقايق پايانى بازى خوش شانسى سراغ آنها را گرفت.
    • حق برد با استقلال بود؟
    - پرسپوليس هم موقعيت گلزنى زياد داشت اما در آن طرف ما هم فرصت زيادى داشتيم. با اين حال بايد بگويم پرسپوليس اگر تا صبح هم بازى مى كرد نمى توانست به گل دست پيدا كند.
    • يعنى معتقدى پرسپوليس تنها از طريق پنالتى مى توانست گل بزند؟
    - دقيقاً همين طور است. آنها نمى توانستند روى شرايط بازى به گل دست پيدا كنند. پرسپوليس هر موقعيتى داشت فقط به خاطر خلاقيت هاى كريمى شكل مى گرفت كه خوشبختانه مدافعان ما مقابل آنها به خوبى عمل مى كردند.
    • قبول دارى اين استقلال با آن تيم هفته هاى گذشته خيلى فرق مى كرد؟
    - در نيمه اول بله اما در نيمه دوم استقلال همان تيمى شد كه انتظار مى رفت. ما فرصت هاى زيادى را روى دروازه پرسپوليس ايجاد كرديم. به هر حال اين بازى هم خيلى حساس بود و استرس حاكم باعث شد نتوانيم در حد ايده آل باشيم.
    • با كارت زردى كه گرفتى بازى بعدى استقلال را از دست دادى.
    - در تمام بازى ها به دنبال اين بودم كه كارت نگيرم تا دربى را از دست ندهم. دوست داشتم اين هفته هم براى استقلال بازى كنم اما ....
    • گرفتن اين اخطارحقت بود؟
    - معتقدم تركى در دادن كارت زرد به من عجله كرد.من براى وقت تلف كردن توپ را به منتظرى ندادم. داور به اشتباه خيال كرد كه اين كار را كردم تا با دادن كارت زرد به من باعث محروميتم شود.
    1. • با محروميت كعبى در بازى بعدى ايران شانس ملى پوش شدن تو زياد شد. فكر مى كنى بتوانى دايى را مجاب به دعوت كنى؟

- تمام سعى و تلاشم را مى كنم تا دوباره دعوت شوم. دوست دارم قبل از اردوى تيم ملى به اين تيم دعوت شوم. بنابراين آنقدر در استقلال خوب ظاهر مى شوم تا دايى من را به تيم ملى دعوت كند. در عدالت دايى شكى ندارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چه كسى مى گويد «امير مربى بازى هاى بزرگ نيست»؟

خيلى ها اين دربى را مساوى كرده و باخته اند

در مورد «امير قلعه نويى» سؤالى مطرح شده كه بايد به آن پاسخ داد. آن سؤال اين است كه «آيا او مرد مبارزه هاى بزرگ نيست؟» تماشاى تيمى كه سرمربى پسران آبى ساخته است پاسخگويى به اين سؤال «چند وجهى» را دشوارتر مى سازد اما زمانى كه به سراغ «كارنامه» امير مى رويم متوجه مى شويم كه گويندگان سؤال فوق چندان هم بيراه حرف نزده اند! خاطرتان باشد چند سال پيش كه استقلال براى قهرمانى در ليگ احتياج به ۳ امتياز بازى را در اهواز داشت اين جدال حساس را مقابل تيمى كه ۲ ،۳ هفته بعد باختى پرگل را مقابل پاس تهران تجربه كرد، باخت تا قهرمانى را از دست بدهد.

همان سال پسران آبى فينال جام حذفى را هم به سپاهان باختند تا دست امير از دومين جام كوتاه بماند. قلعه نويى حساس ترين بازى ملى اش را هم با اشتباهاتى كه در انتخاب نفرات و نقشه ها داشت به كره جنوبى باخت تا بر اين نكته كه او - شايد- مرد مسابقه هاى بزرگ نباشد صحه بگذارد.

اما همين كه مربى اى بتواند از يك استقلال بحران زده تيمى در حد مدعى اصلى كسب عنوان قهرمانى در ليگ بسازد، اين آيا نمى تواند به منزله تأييد ارزش ها و قابليت هاى فنى امير باشد؟ او كه تجربه پيروز شدن در دربى را هم دارد در مسابقه اى به نتيجه مساوى رسيده كه پيش از اين مربيان ديگرى چون قطبى، دنيزلى، هان، كخ، پروين، پورحيدرى و خيلى هاى ديگر هم چنين نتيجه اى را كسب كرده بودند. اصلاً مگر مى شود آماده نگه داشتن يك تيم در طول فصل را در قضاوت ها لحاظ نكرد و تنها و تنها به سراغ بازى اى رفت كه به خاطر حواشى و هيجانات و حساسيت هايش به هيچ عنوان يك بازى معمولى قلمداد نمى شود؟ امير سالها قبل كه استقلال او يك تيم معمولى بود و پرسپوليس وينكو تيم پرستاره «دربى» را برده بود. يكى از شيرين ترين پيروزى هاى استقلال در يكى از جذاب ترين دربى ها؛ كه با گل قربانى به برد ۳ بر ۲ پسران آبى تبديل شد، نيز در زمان همين مربى اتفاق افتاده است.بنابراين اين اصلاً عادلانه نيست كه فكر كنيم چون صدرنشين با تيم سوم و چهارم جدول با آن همه پرسپوليسى كه به اندازه ۱۰ سال گذشته اش خرج كرده و بازيكن خريده است مساوى كرده پس بايد به اين جمع بندى رسيد كه امير مربى بازى هاى بزرگ نيست.

باز اگر او (قلعه نويى ) مثل ديدار رفت كه در تعويض هايش مرتكب اشتباه شد اشتباهى مى كرد و همين اشتباه منجر به مساوى مى شد مى توانستيم دراين باره كه او - شايد - مربى بازيهاى بزرگ نباشد شك كنيم اما اينكه سياوش اكبرپور توپ را از ۲ قدمى دروازه به بيرون مى زند ارتباطى به مربيگرى امير ندارد همچنان كه حركت عجيب عليزاده نيز يك خطاى كاملاً مشخص بود و به ميدان فرستادن او قطعاً به اين خاطر نبود كه يك سانتر معمولى را به يك پنالتى براى حريف تبديل كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرد پالتوپوش و حوله طالب‌لو

قرآن، لاي حوله بود

پس از اينكه با سوت محسن تركي شصت‌وششمين داربي پايتخت آغاز شد وجود فرد غريبه‌اي در پشت دروازه استقلال توجه طالب‌لو را به خود جلب كرد. طالب‌لو كه مي‌دانست در اين بازي به ششدانگ حواس خود احتياج دارد نمي‌خواست عاملي باعث به هم خوردن تمركزش شود اما ناديده گرفتن آن غريبه پشت دروازه امكان نداشت. به خصوص هنگامي كه تكاپوي آن مرد پشت تور دروازه استقلال آغاز شد و به‌دنبال چيزي مي‌گشت. مرد پالتوپوشي كه اعتمادي، نام داشت و به‌عنوان نماينده فدراسيون فوتبال وظيفه نظارت بر مسابقه را عهده‌دار بود خيلي سريع كارش را انجام داد و از پشت دروازه استقلال دور شد اما حواس طالب‌لو را براي لحظاتي پرت كرد. شنيدن اين جريان از زبان دروازه‌بان استقلال شنيدني است. او در حاشيه مراسم اربعين حسيني كه در منزل اميرقعله‌نويي برگزار شد به تعريف اين ماجرا پرداخت: «يك لحظه ديدم مردي كه بعد از بازي متوجه شدم ناظر مسابقه بوده حوله‌ام را برداشته و در لا‌به‌لاي آن دنبال چيزي مي‌گردد و تا خواستم حوله را از او بگيرم، رفت.» طالب‌لو بيش از آنكه از حركت ناظر بازي ناراحت باشد از جمله‌اي كه او در مصاحبه خود بر زبان آورده بود دلخور بود. خبرنگاران از اعتمادي پرسيدند در حوله طالب‌لو چيزي پيدا كرده‌اي، او در پاسخ به آنها گفت: «هيچ چيزي نديدم.» در حالي كه ميان آن حوله يك قرآن بود كه در تمام مسابقات همراهم است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مي‌رود مشهد تا گريه كند ديگر...

حبس عليزاده به‌پايان رسيد

هيچ‌كس به جز اعضاي خانواده غمخوارش نبوده‌اند. آدم‌هايي كه وابستگي‌هاي خوني‌شان اجازه نمي‌دهد يادشان بيايد كه هنر عجيب و غريب علي، ميليون‌ها طرفدار استقلال را غم‌زده كرد. همسرش مي‌گويد: «از زماني كه پس از بازي به خانه آمده همش در خودش است. ناراحت و مات و مبهوت مانده. داخل اين در و ديوار زنداني شده و حتي براي هواخوري هم بيرون نرفتيم. دوست ندارد بيرون برويم. شرمنده همه طرفداران استقلال است و نگران برخوردها» در اين مورد آخري دقيقا حق با اوست. بازيكني كه گرچه دو فصل پيش با پرتاب‌هاي بلند اوت، استقلال را يك تنه تا مرز قهرماني بالا برد، اما هرگز قلب آبي‌هاي عشق فوتبال را فتح نكرد. پدر علي به لحظه‌اي اشاره مي‌كند كه محسن تركي با قدرت در سوتش دميد و او زير لب گفت: «ددم واي!» او بعد از بازي تمام اهل خانواده را بسيج كرد تا يك جوري به وسيله تلفن صداي پسرش را بشنود. پدر عادت دارد كه تمام بازي‌هاي علي را ضبط كند و حالا از اين يكي بيزار بيزار است. مي‌گويد: «هر كس فوتبالي باشد اين اشتباه را درك مي‌كند. از اين اتفاقات زياد پيش مي‌آيد. مگر همين طالب‌لو نبود كه در بازي راه‌آهن آمد دريبل بزند آن سوتي را داد. خود سياوش اكبرپور فرصت به آن خوبي را به هوا زد. به‌هرحال پسر من هم اشتباه كرد و خيلي هم ناراحت شديم ولي هر چه باشد بچه من است و طاقت ناراحتي او را ندارم. آخر شب موفق شدم با او صحبت كنم و دلداريش دادم.» ظاهرا علي عليزاده اعتقاد دارد امسال، سال بدشانسي اوست: «آن از بازي سپاهان و اين هم از از داربي انگار بدشانسي تمامي ندارد.» در اين چند روز پس از آن جمعه لعنتي اكثر خبرنگارها سعي كرده‌اند با عليزاده تماس گرفته‌ و از وضعيت او باخبر شوند. اما مهاجم رفسنجاني آبي‌ها از صداي زنگ تلفن بيزار شده و فراري است. همانطور كه با دست خبرنگار 90 را پس زد تا دوباره درباره آن صحنه حرفي نزند.
    فداي سرت
    عصبانيت بعد از داربي تمام شده و حتي اميرقلعه‌نويي كه با تندترين كلمات مهاجم تيمش را محاكمه كرده بود، جوياي احوال اوست و لابد به درخواست او بود كه طرفداران در تمرين پريروز فرياد مي‌زدند كه: «برگرد» و ديگر توجهي به آن خطا ندارند. آنها با اظهار بخشيدن عليزاده چشم به راه مانده‌اند تا اوت انداز تيمشان از راه برسد. همين دو فصل پيش بود كه با پرتاب‌هاي او تيم صمد مرفاوي صدرنشين ليگ شد و تا پاي قهرماني رفت. علي عليزاده كه هنوز صدايش ته مانده‌نم‌هاي اشك جمعه را در خود دارد، مي‌گويد: «تا عمر دارم شرمنده آنها هستم.»
    سفر به مشهد
    حالا همه منتظرند تا بازي مقاومت تمام بشود و اوت‌اندازي كه قلعه‌نويي عقيده دارد در فصل، 18 امتياز براي تيمش مي‌آورد، دوباره تمرينات را شروع كند. امير مي‌گويد: «توصيه كرده‌ايم كه به زيارت امام رضا برود و بابت همين سفارش عليزاده امشب (ديشب) مسافر و زائر شهر مشهد است. «مي‌رود پابوس امام رضا تا خودش را رها كند. اول فصل هم قبل از ثبت قراردادش سري به مشهد زده بود تا نذرقهرماني جام‌حذفي را ادا كند.» عليزاده مي‌گويد: «امشب مي‌روم زيارت تا شايد كمي سبك شوم.» مي‌گويد و دوباره در گريه غرق مي‌شود. اين حال و روز چند روز پس از داربي است كه خانه عليزاده را فراگرفته و رها نمي‌كند. امشب بار اولي است كه به بهانه فرودگاه رفتن از خانه بيرون مي‌زند. زماني كه از ورزشگاه تا خانه مي‌رفت چيزي شبيه مصيبت‌زده‌ها بود و خالقي مي‌خواست تا آن لحظه را شعر كند: «ويران مي‌آيي!»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نويي: استقلالي‌ها به حافظيه مي‌آيند!

امير قلعه‌نويي، يك كار را خيلي خوب بلد است؛ اينكه به‌موقع زير بغل آدم‌هاي اين فوتبال هندوانه بگذارد و از آنها تعريف كند. احترامي كه او قبل از مسابقات به حريفان مي‌گذارد، هميشه براي او احترام به‌بار آورده است. امير ديروز هم مثل هميشه با همين رويه درباره مسابقه امروز صحبت كرد و گفت: «هميشه بازي مقابل تيم‌هايي كه غلامحسين پيرواني سرمربيگري آن را بر‌عهده دارد، چه در شيراز و چه در زمين حريف، براي همه تيم‌ها مشكل بوده است؛ چرا كه پيرواني همواره با جواناني جوياي نام فوتبالي بسيار زيبا و روان را به‌نمايش گذاشته است. بنابراين بازي خيلي حساسي داريم و كار ما راحت نيست.» او در پاسخ به سوال خبرنگار شيرازي مبني بر اينكه فكر مي‌كنيد امروز چقدر تماشاچي براي تشويق شما به حافظيه بيايند، گفت: «استقلالي‌هاي استان فارس هميشه به ما لطف داشته‌اند و مطمئنم فردا هم به ورزشگاه مي‌آيند.» اين در حالي است كه پيرواني نگران كمبود طرفداران تشويق‌كننده مقاومت در بازي امروز است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

استقلال 2 - 0 مقاومت سپاسی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عباسفرد: با يك هفته تاخير گل مي‌زنم

عليرضا عباسفرد در جريان تمرين روزگذشته استقلالي‌ها در ورزشگاه حافظيه شهر شيراز يكي از بازيكنان آماده تيم بود و ظاهرا در اين ديدار هم يكي از 11 نفر تركيب خواهد بود او كه بازيكن سابق برق است، با اطمينان از بازي كردنش، در مورد بازي با مقاومت سپاسي گفت:«همه چيز خوب است و با يك تيم آماده حاضر مي‌شويم تا يكي از بهترين‌ بازي‌هاي خود را برابر تيم شيرازي انجام دهيم.» عباسفرد در مورد آخرين تمرين در شيراز هم اشاره كرد:«اين يك تمرين سبك بود كه بيشتر جهت آشنايي با شرايط زمين لحاظ شده تا براي بازي هماهنگ شويم. مطمئن باشيد كه تمام بچه‌ها همقسم شده‌اند تا سه امتياز اين بازي را بگيريم چراكه با اين پيروزي حاشيه‌هاي داربي فراموش مي‌شود و هوادارها هم از آن حال و هوا خارج مي‌شوند و مي‌توانند با خيال راحت به فكر جشن قهرماني باشند.»
    عباسفرد در آخر هم اضافه كرد:«براي بازي در شهر خودم خيلي انگيزه دارم و اگر در تركيب قرار بگيرم تمام سعي و تلاشم را مي‌كنم تا گلي را كه قرار بود در بازي پرسپوليس بزنم و كنار گذاشته بودم در اين بازي بزنم. دوست دارم با يك بازي درخشان به تيم‌ملي دعوت شوم و براي همين انگيزه دارم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نويي مربي اخلاق هفته 25 است نه 26!

تناقض جالب حرف های عزيزمحمدي و عليپور

ديروز از حوالي ظهر به دنبال اين بوديم تا با حجت‌الاسلام عليپور درباره انتخاب امير قلعه‌نويي به عنوان مربي اخلاق هفته بيست و ششم صحبت كنيم اما آقاي عليپور مرتب ريجكت مي‌كرد و به قول معروف رد كردن تماس را در دستور كار قرار داده بود. البته سردار عزيزمحمدي درست مثل روزهاي قبل گوشي‌اش در دسترس نبود. با تمام اين مسائل مصاحبه عجيبي از قول حجت‌الاسلام عليپور روي خروجي خبرگزاري فارس قرار گرفت! اينكه امير قلعه‌نويي به عنوان مربي اخلاق هفته بيست و ششم انتخاب نشده و اشتباه تايپي روابط عمومي فدراسيون باعث شده تا ژنرال به عنوان مربي اخلاق هفته بيست و ششم انتخاب شود. جالب اينجاست كه سردار عزيزمحمدي در گفت‌وگو با يكي از خبرگزاري‌ها از انتخاب امير قلعه‌نويي دفاع كرده است:«ما به‌هيچ‌وجه دنبال چنين مسائلي نيستيم و به شايعاتي كه گفته مي‌شود امير قلعه‌نويي به بازيكنان توهين كرده و پس از بازي در رختكن فحاشي كرده است توجهي نداريم. ما خودمان را به تعريف و تمجيدهاي مربيان دلخوش نمي‌كنيم و انتخاب‌هايي كه انجام مي‌دهيم بر اساس منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال است.» در مورد قلعه‌نويي هم سردار اضافه كرد:«كار او در مقايسه با ديگر مربيان دشوارتر بود، او پس از بازي به سمت تماشاگران پرسپوليس رفت و در طول بازي هم نسبت به بازي‌هاي گذشته بارها خودش را كنترل كرد و تنها يك مورد بود كه داشت عصباني مي‌شد اما خودش را كنترل كرد و حتي در پايان بازي از داوري هم تشكر كرد.»سردار البته تا آن لحظه از گفت‌وگوي حجت‌الاسلام عليپور بي‌خبر بود كه حتي مربي اخلاق هفته بيست و ششم را غلام پيرواني معرفي كرده بود. عليپور ژنرال را مربي اخلاق هفته بيست و پنجم معرفي كرده است. ولي تا جايي كه بينندگان تلويزيوني و تماشاگران حاضر در ورزشگاه به ياد دارند امير قلعه‌نويي در طول داربي شش و ششم تهران آنقدر عصبي بود كه حتي در حين گلزني مجتبي جباري بر سر پژمان منتظري داد مي‌كشيد.»
    بهتر است اين را بدانيد تا لحظه تنظيم اين باكس خبري، سردار عزيزمحمدي به علت حضور در ورزشگاه آزادي موبايلش در دسترس نبود. مدتي است همراه اول در ورزشگاه آزادي اصلا آنتن نمي‌دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازگشت بیک زاده به تمرینات گروهی استقلال
    هافبك مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با رفع مصدوميتم از روز شنبه هفته آينده تمرينات گروهي خود را آغاز خواهم كرد تا در ادامه مسابقات ليگ برتر در كنار آبي‌‏پوشان باشم.

هاشم بيک‌‏زاده در گفت‌‏وگو با خبرنگاران افزود: در حالي كه بهترين روزهاي خود را در تيم استقلال سپري مي‌‏كردم متاسفانه دچار آسيب‌‏ديدگي شدم اما با فيزيوتراپي و آب درماني مجدداً‌ شرايط آرماني خود را پيدا مي‌‏كنم و اگر مشكل خاصي به وجود نيايد از روز شنبه در تمرينات گروهي حاضر خواهم بود.
    وي ادامه داد: اين درست است كه از شنبه تمرينات گروهي خود را آغاز خواهم كرد اما به احتمال فراوان در بازي يكشنبه برابر پاس همدان غايب خواهم بود. چرا كه با يك روز تمرين نمي‌‏توان به طور صددرصد شرايط مسابقه را پيدا كرد اما به طور يقين در هفته بيست و نهم برابر پيكان اگر كادر فني صلاح بداند به تركيب اصلي برخواهم گشت.
    هافبك تيم استقلال تهران اضافه كرد: شك ندارم اگر به تمرينات گروهي برگردم خيلي زود جايگاهم را در تركيب اصلي تيم پيدا خواهم كرد. من بازيكني هستم كه سابقه دعوت به تيم ملي و همچنين كسب عنوان بهترين بازيكن بازي‌‏هاي غرب آسيا را در كارنامه دارم. مطمئناً‌ براي اينكه بتوانم روند رو به رشد پيشرفت‌‏هاي خود را ادامه دهم تلاشم را مضاعف خواهم كرد.
    بيک‌‏زاده گفت: استقلال از جمله تيم‌‏هاي بزرگ كشور و آسيا محسوب مي‌‏شود كه شانس اول قهرماني ليگ برتر محسوب مي‌‏شود و به طور يقين در ليگ قهرمانان آسيا جزو مدعيان خواهد بود. من خودم دوست دارم هر چه در توان دارم براي موفقيت اين تيم بگذارم هواداران نيز بايد حمايت‌‏هاي لازم را انجام دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منصور پور حيدري:
    واعظ آشتياني و امير قلعه نوعي بايد با حاشيه ها مقابله كنند

منصور پور حيدري سابقه حضور چندين ساله در باشگاه استقلال را دارد و با توجه به شرايط اخير در استقلال اميدوار است تا واعظ آشتياني و امير قلعه نوعي با حاشيه ها مقابله كنند.

منصور پور حيدري مدير فني باشگاه پاس همدان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در این باره گفت: امير واعظ آشتياني مدير مقتدري است و قطعاً برنامه ويژه اي براي مقابله با حاشيه هاي اخير اين تيم در دستور كار قرار خواهد داد.

وي ادامه داد: امير قلعه نوعي جزو با تجربه هاي استقلال است و ساليان سال به عنوان بازيكن و اكنون به عنوان سرمربي از تجربه لازم برخوردا است كه اميدوارم هر چه سريعتر اين حاشيه پايان يابد.

مدير فني باشگاه پاس همدان خاطرنشان كرد: تيم صدرنشين استقلال به دنبال قهرماني است و نبايد اجازه داد تا حاشيه ها تيم را از مسير قهرماني خارج كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •