«تركى» در دادن كارت به من عجله كرد
خسرو حيدرى: اگر پنالتى نبود، پرسپوليس تا صبح هم نمى توانست گل بزند
پيستون راست استقلال كه هميشه حضورى مؤثر و پابرجا در اين تيم داشته
به دليل دريافت كارت زرد در دربى، محروم شد. خسرو حيدرى بر اين عقيده است كه پرسپوليس در دربى خوش شانس بود
وگرنه قرمزها تيمى نبودند كه به استقلال گل بزنند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• اين دربى هم با نتيجه تساوى تمام شد. از بازى بگو.
- بازى در نيمه اول خيلى بسته بود اما در نيمه دوم خيلى خوب شد. ما پس از زدن گل به پرسپوليس چند موقعيت خوب گلزنى هم داشتيم اما نتوانستيم از آنها استفاده كنيم.
• چرا استقلال هر وقت در دربى پيش مى افتد برد را با نتيجه تساوى عوض مى كند؟
- ما در دربى قبل زود عقب كشيديم اما در اين بازى حتى براى گل هاى بيشتر هم رفتيم كه متأسفانه بدشانسى مانع گلزنى بيشتر ما شد. يك اتفاق باعث شد
در دقايق پايانى، بازى برده را به تساوى بكشانيم.
• نظرت در خصوص خطايى كه عليزاده كرد چيست؟
- خب اين جز و اتفاقات فوتبال است و نمى توان گفت عليزاده از عمد اين حركت را كرده است. براى هر بازيكنى بدشانسى صورت مى گيرد كه اين بار بدشانسى سراغ عليزاده را گرفت.
•تساوى هاى پى درپى دربى باعث شده شايعه تحميلى بودن نتيجه بازى به گوش برسد. تو چه ديدگاهى دارى ؟
- فكر نمى كنم چنين چيزى باشد. در دربى هر تيمى كه عقب مى افتد بار فشار خود را بالا مى برد تا به هدف خود كه گلزنى است برسد. پرسپوليس تيمى نبود كه بتواند اين بازى را به تساوى بكشاند اما پنالتى كه به نفع اين تيم اعلام شد سبب گشت تا قرمزها به تساوى برسند. البته داور در اعلام خطاى پنالتى هيچ اشتباهى نكرد.
• برخى از بازيكنان پرسپوليس گفته بودند استقلال در اين بازى خوش شانس بوده . چه پاسخى براى آنها دارى؟
- خب الان اين حرف ها را نزنند چه بگويند؟ پرسپوليس در اين فصل بازى هاى خوبى را به نمايش نگذاشته بنابراين آنها مى دانستند با پيروزى در اين بازى مى توانند تمام ناكامى هايشان را جبران كنند اما باز هم بازنده ميدان بودند كه در دقايق پايانى بازى خوش شانسى سراغ آنها را گرفت.
• حق برد با استقلال بود؟
- پرسپوليس هم موقعيت گلزنى زياد داشت اما در آن طرف ما هم فرصت زيادى داشتيم. با اين حال بايد بگويم پرسپوليس اگر تا صبح هم بازى مى كرد نمى توانست به گل دست پيدا كند.
• يعنى معتقدى پرسپوليس تنها از طريق پنالتى مى توانست گل بزند؟
- دقيقاً همين طور است. آنها نمى توانستند روى شرايط بازى به گل دست پيدا كنند. پرسپوليس هر موقعيتى داشت فقط به خاطر خلاقيت هاى كريمى شكل مى گرفت كه خوشبختانه مدافعان ما مقابل آنها به خوبى عمل مى كردند.
• قبول دارى اين استقلال با آن تيم هفته هاى گذشته خيلى فرق مى كرد؟
- در نيمه اول بله اما در نيمه دوم استقلال همان تيمى شد كه انتظار مى رفت. ما فرصت هاى زيادى را روى دروازه پرسپوليس ايجاد كرديم. به هر حال اين بازى هم خيلى حساس بود و استرس حاكم باعث شد نتوانيم در حد ايده آل باشيم.
• با كارت زردى كه گرفتى بازى بعدى استقلال را از دست دادى.
- در تمام بازى ها به دنبال اين بودم كه كارت نگيرم تا دربى را از دست ندهم. دوست داشتم اين هفته هم براى استقلال بازى كنم اما ....
• گرفتن اين اخطارحقت بود؟
- معتقدم تركى در دادن كارت زرد به من عجله كرد.من براى وقت تلف كردن توپ را به منتظرى ندادم. داور به اشتباه خيال كرد كه اين كار را كردم تا با دادن كارت زرد به من باعث محروميتم شود.
- • با محروميت كعبى در بازى بعدى ايران شانس ملى پوش شدن تو زياد شد. فكر مى كنى بتوانى دايى را مجاب به دعوت كنى؟
- تمام سعى و تلاشم را مى كنم تا دوباره دعوت شوم. دوست دارم قبل از اردوى تيم ملى به اين تيم دعوت شوم. بنابراين آنقدر در استقلال خوب ظاهر مى شوم تا دايى من را به تيم ملى دعوت كند. در عدالت دايى شكى ندارم.