تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1875 از 2605 اولاول ... 87513751775182518651871187218731874187518761877187818791885192519752375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,741 به 18,750 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان نظری ندارن؟؟ این سرویس بدجوری من رو قلقلک میده
    اگه مخابرات نامحدود داری که اصلا پیشنهاد نمیکنم که این کارو کنی
    اگر حجمی داری میشه گفت هم ارزش داره هم نداره چون این خودش 500 گیگ تو 500 روز میشه روز 1 گیگ که مطمئنا در اینده نیاز به حجم پیدا میکنی
    حالا خودت حساب کن ببین با توجه به این که باید حجم هم خریداری کنی در اینده (چون من میزان مصرف شمارو نمیدونم)میرزه یا نه
    البته بگم شم میتونی اینو بگیری بعد 500 گیگ که تموم شد سرویس جمع اوری کنی دوباره بیای رو مخابرات
    از این نظر که خیلی خیلی خوبه

البته نظر بنده است

و یک سوال از اساتید این فروش ویژه بعدی مخابرات کی هست؟؟؟
    من از این جشنواره الکامپ جا موندم
    الانم شدید دنبال یه جام که دانلود شبانه داشته باشه که تو تهران دیگه کمتر جایی ارائه میده سرویس رایگان دانلود شبانه
    Last edited by fafafafar; 24-12-2016 at 12:32.

2. این کاربر از fafafafar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

الان فهمیدمیبرنوریه خطم فیبر نوریه. بدبخت که شدم هیچی. مخابرات شبانه هاش سرت چطوره کم نمی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

من تازه مخابرات گرفتم واسه این که بفهمم چقدر حجمم مصرف شده تو پنل که میرم قسمت گزارش مصرف از تاریخ فلان تا فلان که میزنم هیچی نشون نمیده !!! مشکل از چیست ؟???????????????

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

من تازه مخابرات گرفتم واسه این که بفهمم چقدر حجمم مصرف شده تو پنل که میرم قسمت گزارش مصرف از تاریخ فلان تا فلان که میزنم هیچی نشون نمیده !!! مشکل از چیست ؟???????????????
    پنل مخابرات کلاً تعطیله دوست عزیز. هیچی نشون نمیده. حتی خودشون هم نمیتونن ببینن.

6. 3 کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

سلام
    من پیش پرداخت گرفتم تو پنلم نشون میده گزارش مصرف رو با 1 روز تاخیر مقدار حجم باقی مانده رو تو قسمت جزئیات نشون میده

8. 3 کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من پیش پرداخت گرفتم تو پنلم نشون میده گزارش مصرف رو با 1 روز تاخیر مقدار حجم باقی مانده رو تو قسمت جزئیات نشون میده
    سلام پیش پرداخت یعنی اعتباری هستید ؟ اول پول میدید و بعد از اینکه حجمتون تمام شد نت قطع میشه تا دوباره پول بدید درسته ؟بعد از سایت مخابرات شارجش میکنید ؟ یا هی باید برید مرکز ؟

اگه اینطوره من هزینه رو قبض تلفن میاد اینجوری هم که ادم نمی فهمه چقدر مصرف کرده یهو میبینی 100 تومان میره تو پاچه ادم !!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام پیش پرداخت یعنی اعتباری هستید ؟ اول پول میدید و بعد از اینکه حجمتون تمام شد نت قطع میشه تا دوباره پول بدید درسته ؟بعد از سایت مخابرات شارجش میکنید ؟ یا هی باید برید مرکز ؟

اگه اینطوره من هزینه رو قبض تلفن میاد اینجوری هم که ادم نمی فهمه چقدر مصرف کرده یهو میبینی 100 تومان میره تو پاچه ادم !!
    اره فقط همون دفعه اول رفتم که نامحدودم رو به این طرح الکامپ تغییر دادم به صورت پیش پرداخت که اونجا چیزی ازم نگرفت اومدم خونه از تو همون سایت پرداخت کردم و حجم 60 گیگ رو برام فعال کرد الان بسته هم بخوام بخرم از طریق همون سایت انجام میدم دیگه نیازی به رفتن به مرکز نیستش
    من اینجا نظرات دوستان رو خوندم که اکثرا گفته بودن تو حالت پس پرداخت امار درست حسابی نمیده برای همین پیش پرداخت کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اره فقط همون دفعه اول رفتم که نامحدودم رو به این طرح الکامپ تغییر دادم به صورت پیش پرداخت که اونجا چیزی ازم نگرفت اومدم خونه از تو همون سایت پرداخت کردم و حجم 60 گیگ رو برام فعال کرد الان بسته هم بخوام بخرم از طریق همون سایت انجام میدم دیگه نیازی به رفتن به مرکز نیستش
    من اینجا نظرات دوستان رو خوندم که اکثرا گفته بودن تو حالت پس پرداخت امار درست حسابی نمیده برای همین پیش پرداخت کردم
    بله پيش پرداخت مي توني حجم باقيمانده را ببينيد جالبتر هم اين هست كه مخابرات يا همون افراد ٢٠٢٠ هم تو پيش پرداخت حجم باقي مانده شما رو نمي تونند ببينند
    يك بلاي ٣ گيكي سرم اومد كه ازم كم كردن بخاطر تجربه اي كه كردم و نتونستم ثابت كنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله پيش پرداخت مي توني حجم باقيمانده را ببينيد جالبتر هم اين هست كه مخابرات يا همون افراد ٢٠٢٠ هم تو پيش پرداخت حجم باقي مانده شما رو نمي تونند ببينند
    يك بلاي ٣ گيكي سرم اومد كه ازم كم كردن بخاطر تجربه اي كه كردم و نتونستم ثابت كنم

ممنون از شما

الان من 2 مگ 25 گیگ گرفتم زده بود 40 تومان حالا بدون مالیات اینا

به نظر شما رفتم اعتباریش کنم چه سرویسی بگیرم بهتره؟؟؟؟ من معمولا سرعت 70-130بهم جوابگو هست منتهی مصرفم بالاست یعنی حجم زیاد مصرف میشه . بزارم سر ماه برم یا الان هم میتونم ؟

متشکر.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو پس پرداخت اینجوری شد یا نه؟ تجربت رو بگو ما هم تکرار نکنیم
    ممنون از شما

الان من 2 مگ 25 گیگ گرفتم زده بود 40 تومان حالا بدون مالیات اینا

به نظر شما رفتم اعتباریش کنم چه سرویسی بگیرم بهتره؟؟؟؟ من معمولا سرعت 70-130بهم جوابگو هست منتهی مصرفم بالاست یعنی حجم زیاد مصرف میشه . بزارم سر ماه برم یا الان هم میتونم ؟

متشکر.
    والا اگر دانلود دارید این حجم رو بهتره صبر کنید ازا ین کمپین هاشون بزارن که شبانه رایگان میدن که راحت بزارید شبا دانلود کنین حجم روزانه الان برای من 5 گیگ تو ماه میوفته
    البته کل 60 گیگ دم دستمه ولی دانلودام رو شبا میزارم و تو روز فقط وب گردی هست که سعی میکنم بیشتر از 10 گیگ نشه ماهی
    کمی صبر کنید احتمالا برای دهه فجر یه طرح خوبی بزارن من که منتظرم این بسته هاشون رو تخفیف بزارن دهه فجر یه بسته 100 گیگی بگیرم چه حالی میده یه هو 100 گیگو بزارن 50 تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •