برای من که کلا قطع بود.
برای من که کلا قطع بود.
سراسری بوده ، برای من هم تا شش و نیم صبح قطع بود !
تنها راه اینه ببریش نمایندگی مبین نت تستش کنه
اینجور زمینهسازی من رو یاد موارد مشابه مثل کارتی شدن بنزین میاندازه که اول کلی زمینهسازی شد و بعد کارتی شد. اینها هم بعد از این همه سال چند وقته که شروع کردن به همه SMS میدن و به نظرم متاسفانه یه دلیل هم بیشتر نداره. اون هم اینکه دارن برای دانلود شبانه هم یه خوابی میبینن. شاید مثل جمعه که یه زمانی مجانی بود و الان دیگه نیست، حذفش نکنن. ولی احتمال داره که براش سقف بذارن و اگه کسی به سقف شبانهاش رسید دیگه نتونه دانلود کنه و یا اگه کرد، از حجم اصلیش کم کنه.
دیدم خیلیها میگن در اون صورت باید از خیر مبیننت گذشت (از جمله خودم) هم براشون خیلی مهم نباشه. توی اینترنت دیدم مدیر مبیننت یه مصاحبه کرده که وسط حرفهاش بطور ضمنی گفته که میخوان عمده مشتریهاشون دولتی، سازمانی و بانکی باشه و اینجوری کاربران عادی براشون میشه حاشیه که بهشون اهمیت هم نمیدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه مبین کارکرده خریدم که 28 مهر طرحش تموم شده.اگه تمدیدش نکنم از روی سیتم حذفم میکنن؟تا کی وقت دارم تمدیدش نکنم فعلن قصد استفاده نداشته باشم؟
مشکلی نیس تا هر مدتی قطع باشه![]()
اگه بخوان برای دانلود شبانه مسخره بازی در بیارن میرم نزدیک ترین نمایندگی مودم رو توی سرشون خورد میکنم![]()
کاربر محترم مبیننت، چرا شرکت فقط از طریق sms اطلاع رسانی می کنه؟ پس قسمت پیغامهای کنترل حساب به چه دردی میخوره؟ سایت عریض و طویلتون چی؟؟
منظورم درباره اختلال دیشب هست.
نمایندگی بدبخت این وسط چکاره است![]()
البته توی قوانین قراردادشون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفته بعد از یک هفته از اتمام اشتراک، قرارداد قبلی باطل میشه و باید مجدد از اول کار کرد. ولی توی صبحتهای یکی از بچههای همین تاپیک شنیدم که بعد از یک هفته هم هنوز براش فعال بوده و به نظر اجراش نکردن.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)