تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1875 از 2376 اولاول ... 87513751775182518651871187218731874187518761877187818791885192519752375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,741 به 18,750 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام

خسته نشدی اینقدر مساوی پیشبینی کردی
    از بردهای پر گل استقلال درس نگرفتی
    پیشنهاد میکنم نتیجه ای که پیشبینی کردی تغیر بدی

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیزاده آخر فصل از استقلال جدا می‌شود
    خدا کنه این اتفاق بیفته ..

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى: با گلزنى مقابل مقاومت سپاسى آقاى گلى ام را تثبيت مى كنم
    آرش برهانى، مهاجم استقلال علاوه بر اينكه آقاى گل ليگ است، با ۱۸ گل زده و ۴ پاس گل بالاتر از ايگور كاسترو عنوان مؤثرترين بازيكن ليگ را هم در اختيار دارد. همين موضوع بهانه اى شد تا با برهانى تماس گرفته و پيرامون مسائل مختلف تيم استقلال با وى گفت وگو كنيم ماحصل اين گفت وگو را در ذيل مى خوانيد:
    • آقاى گل ليگ، در دربى پايتخت موفق به گلزنى نشد. چرا؟
    - اين موضوع به دليل نحوه بازى ام بود. اميرخان از من خواسته بود بيش از اينكه به دنبال گلزنى باشم براى موفقيت تيم تلاش كنم. من وظيفه داشتم با سرعت خودم دفاع حريف را جا بگذارم و همتيمى هايم را در موقعيت گلزنى قرار دهم.
    • فكر نمى كنى اگر اين وضعيت ادامه پيدا كند، آقاى گلى را از دست بدهى؟
    - خير، هنوز بازى هاى زيادى باقى مانده است. من در حال حاضر ۱۸ گل به ثمر رساند ه ام و در ديدارهاى آتى اين تعداد گل را افزايش خواهم داد.
    • علاوه بر اينكه آقاى گل هستى، عنوان مؤثرترين بازيكن ليگ را هم در اختيار دارى. در اين مورد صحبت كن.
    - خوشحالم كه اين عناوين را كسب كرده ام. اميدوارم در ادامه رقابت هاى ليگ نيز مشكلى به وجود نيايد تا با قدرت به كارم ادامه دهم و بيش از پيش براى استقلال مثمرثمر باشم.
    • از عملكرد خودت مقابل پرسپوليس رضايت داشتى؟
    - من نبايد در اين مورد نظر بدهم. با اين حال بعد از بازى اميرخان از من راضى بود و همين برايم كافى بود.
    • بازى امروز مقابل مقاومت سپاسى را چگونه مى بينى؟
    - مقاومت، تيم جوان و دونده اى است. غلامحسين پيروانى همواره به نحو احسن تيمش را به ميدان مى فرستد. قطعاً كار دشوارى را در بازى فردا (امروز) پيش رو داريم. با اين حال ما براى تثبيت صدرنشينى مان نياز مبرمى به كسب ۳ امتياز داريم و براى رسيدن به هدف خود نهايت سعى و تلاش خود را انجام خواهيم داد.
    • نبود چند بازيكن كليدى تأثيرى در روند تيمى استقلال نخواهد داشت؟
    - قطعاً تأثير مى گذارد. با اين حال بازيكنان ديگر مى توانند جاى آنها را پر كنند. ما يك تيم هستيم و نبايد غيبت چند بازيكن تاثيرى در تيم ما بگذارد.
    • مقابل مقاومت گل مى زنى؟
    - اميدوارم اين طور شود. دوست دارم با گلزنى مقابل مقاومت سپاسى آقاى گلى خودم را تثبيت كنم.
    • حرف آخر؟
    - اميدوارم ۳ امتياز بازى با مقاومت سپاسى را كسب كنيم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خسته نشدی اینقدر مساوی پیشبینی کردی
    از بردهای پر گل استقلال درس نگرفتی
    پیشنهاد میکنم نتیجه ای که پیشبینی کردی تغیر بدی

این نتیجه رو میخواستم بازی قبل پیش بینی کنم ولی غرورم اجازه نداد.
    شرایط تو شیراز سخته،غلام باج نمیده
    در ضمن تیمتون بعد دربی اون شرایط قبلی رو نداره از بس حاشیه داشته

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

او تيم‌ملي را رها نمي‌كند
    پرسه قلعه‌نويي در گذشته‌هاي كور

نويسنده : بهروز رسايلي

1 - حسرت تيم‌ملي در دلش مانده؛ امير قلعه‌نويي را مي‌گوييم. انگار تا ابد نمي‌خواهد فراموشش كند. محال است طي يك سال گذشته، يك هفته را به‌طور كامل به ياد بياوريد، در شرايطي كه سرمربي استقلال حداقل در يكي از روزهاي آن مصاحبه‌اي در مورد دوران حضورش در تيم‌ملي نكرده باشد!
    2 - سبك زندگي مورد علاقه امير قلعه‌نويي در عالم فوتبال حرفه‌اي، تاسي از راه و روش‌هاي علي پروين است. همه اهالي فوتبال ايران، سلطان پرسپوليسي‌ها را با توده‌اي از هوش غريزي‌اش مي‌شناختند كه بدون اتكا به سواد آكادميك، او را از سخت‌ترين تنگناها نجات مي‌داد. امير قلعه‌نويي نيز چنين است و مي‌توان از سرعت بالاي انطباق‌پذيري وي با اصول و قواعد بازي در فوتبال ايران، به عنوان يكي از مصاديق ذكاوت و تيزهوشي‌اش ياد كرد. با اين همه، پرسه زدن امير در گذشته‌هاي مجهول و تلخش، در تضاد عملي با اين تئوري قرار مي‌گيرد.
    3 - آدم‌هاي هوشيار با «حال» و براي «آينده»شان زندگي مي‌كنند. غرق شدن در اوهام و تخيلات روزگاري كه سپري شده، مطلقا هيچ سودي ندارد؛ به‌ويژه اگر اين نبش قبر ايام ماضي، صرفا به‌خاطر بيرون كشيدن اسناد افتخاري باشد كه از ديد عموم، پنهان مانده است: «ما در مالزي با كره مساوي كرديم گفتند بد است، اينها در تهران متوقف شدند مي‌گويند خوب است...» اين همه تلاش از سوي سرمربي موفق امروز استقلال براي سفيد‌نمايي گذشته‌اي كه ديگر هيچگاه بر نخواهد گشت، چه توجيهي منطقي و قابل قبولي دارد؟
    4 - آنچه از فحواي كلام مرد شماره يك استقلال به ذهن متبادر مي‌شود، حسرتي است كه گويا گريبان او را گرفته و رها نمي‌كند. امير قلعه‌نويي خودش را بابت به رايگان سوزاندن بليت ارزشمندش براي تصاحب نيمكت تيم‌ملي ملامت مي‌كند و اين مصاحبه‌هاي رنگارنگ و متنوع، حكايت از چالش شخصيتي او دارد. در اين مورد، چه كاري از دست ديگران ساخته است؟ نشستن روي نيمكت تيم‌ملي بعد از تنها سه سال حضور در سطح اول فوتبال ايران انتخاب خود او بود و خوب به ياد داريم كه چه تلاش گسترده‌اي را براي راندن پسوند «موقت» از سمت جديدش به خرج داد. شكست سال 2007، محصول سلسله اشتباهات خود قلعه‌نويي بود و نمي‌تواند بابت اين موضوع از كسي شاكي باشد.
    5 - «فراموشش كن»! اين تنها توصيه‌اي است كه مي‌توانيم به امير قلعه‌نويي داشته باشيم. اين همه تلاش براي شخم زدن گذشته‌اي از دست رفته، صرفا آينده او را به مخاطره مي‌اندازد و البته در اين موقعيت حساس ممكن است روزگار دايي را هم تنگ كند. بهتر است امير فراموش نكند شكست دايي در تيم‌ملي، شايد دوباره پاي خارجي‌ها را به نيمكت اين تيم باز كند و احتمالا حضور دوباره امثال او را تا حد صفر تقليل بدهد!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

این نتیجه رو میخواستم بازی قبل پیش بینی کنم ولی غرورم اجازه نداد.
    شرایط تو شیراز سخته،غلام باج نمیده
    در ضمن تیمتون بعد دربی اون شرایط قبلی رو نداره از بس حاشیه داشته
    از اثرات بازی با پرسپولیسه... دیروزم ابومسلم رو وارد حاشیه کرد. ولی مطمئن باش استقلال این بازی رو به راحتی میبره... تا همه به قدرت واقعی استقلال پی ببرن.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليزاده از فوتبال خداحافظي مي‌كند؟!
    اوت‌انداز در بارانداز

نويسنده : محمدرضا مدني

گوشه‌گير شدن مهاجم كرماني استقلال پس از بر باد دادن زحمات هم‌تيمي‌هايش در دقيقه 93 بازي حساس جمعه گذشته (داربي 66) برابر پرسپوليس به قدري جدي بود كه سرمربي استقلال مجبور شد سه بار با اين بازيكن تماس بگيرد. روز گذشته برنا اين خبر را منتشر كرد و از قول قلعه‌نويي خطاب به عليزاده نوشت كه هر چه سريع‌تر به اين شرايط پايان بدهد و به تمرينات بازگردد، اما انگار عليزاده هنوز داربي و حركت عجيبش را فراموش نكرده است.
    عليزاده كه از روز شنبه (فرداي داربي) در خانه نشسته و نه با كسي حرف مي‌زند و نه از آنجا بيرون مي‌رود، روز گذشته هم در تمرين غيبت كرد تا آمار غيبت‌هايش بالاتر برود. هر چند كه هنوز خيلي مانده تا به غيبت‌هاي فرهاد مجيدي (پس از سفر به دوبي) برسد، اما روز گذشته و پس از آن كه بار ديگر عليزاده در جمع هم‌تيمي‌هايش حاضر نشد، شايعه‌اي دهان به دهان در ورزشگاه دستگردي پيچيد. شايعه از آن قرار بود عليزاده كه پس از داربي 66 و آن خطاي هند مشكوك (به عمدي بودن) از سوي تمام رسانه‌ها مورد اين اتهام قرار گرفت كه اين مهاجم كرماني فقط و فقط به زمين آمد تا آن خطا را مرتكب شود كه بازي يك‌- يك به پايان برسد. شعار هواداران استقلال عليه عليزاده و اينكه گفته شده او دقايقي پيش از ورودش به ميدان (دقيقه 60) و پس از آن كه تيمش با يك گل از حريف ديرينه پيش بوده، گفته كه بازي با نتيجه مساوي به پايان خواهد رسيد را به حرف‌هاي قلعه‌نويي در رختكن كه به او گفته بود، سه امتياز را در اصفهان از تيم گرفتي (گل به خودي با سر عليزاده) و سه امتياز امروز را هم خراب كردي، اضافه كنيد تا بدانيد چرا عليزاده حتي حاضر نيست تا سركوچه برود. او كه اين روزها با «ديبا»ي چهار ماهه‌‌اش در خانه سرگرم است و با تماشاي صورت او هر آنچه داربي و فوتبال است را فراموش مي‌كند، باز هم غمگين است. حتي تماس قلعه‌نويي با او كه گفته بود «بزرگترين بازيكنان دنيا هم اشتباه مي‌كنند اما قهر نمي‌كنند، بيا سر تمرين كه به وجودت احتياج داريم» هم نتوانست او را راضي كند.
    عليزاده كه خود را مقصر از دست رفتن هفته‌ها زحمت كادر فني و مشاوران قلعه‌نويي به اضافه تلاش بازيكنان تيمش مي‌داند، گويي بابت آن خطاي هند «واليبالي»‌اش خيلي غمگين و پكر است. بايد از اين طريق به اطلاع او كه حالا در خانه نشسته و با «ديبا» سرگرم است برسانيم اگر نگران هواداران استقلال هستي، روز گذشته آنها هم سراغت را در تمرين مي‌گرفتند و به نظر مي‌رسد خشم آنها از عليزاده هم روبه كاهش است و بي‌شك با برد احتمالي استقلال در شيراز، كل ماجراي داربي را فراموش خواهند كرد، اما شايعه چه بود. شايعه‌اي كه خبر از خداحافظي او از فوتبال را مي‌داد. بي‌شك عليزاده امروز و فردا به تمرينات استقلال بازخواهد گشت و اگر بخواهد با خداحافظي از فوتبال از اين طريق نامش را در فوتبال ايران جاودان كند، مسير صحيحي را انتخاب نكرده و بايد با سعه صدر داشتن اتفاق آن روز را فراموش كند، چرا كه بي‌شك با تداوم اين غيبت‌ها شايعات ديگري مانند اينكه «آنهايي كه به او گفته بودند خطا كند، از او خواسته‌اند فعلا از خانه خارج نشود...» و از اين دست حرف و حديث هم به شايعات قبلي اضافه خواهد شد. او گوشه خانه‌اش قايم شده و حاضر نيست آفتابي شود، اما اين روش درستي براي شفاف‌سازي و روشن شدن حقيقت است؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پاسخ به زرد نوييسان وينگادا نواز:مساوي با يك پنالتي تقديمي نياز به استراتژي ندارد!

از:س.عليرضا حسيني/اختصاصي ايران ساكر
    اين روزها برخي روزنامه نگاران به شكلي مبتديانه به بررسي دربي اخير دو تيم قرمز وآبي مي پردازند و تلاش مي كنند كه با تحليل هاي آّبكي خود از تيم قرمزها و وينگادا به عنوان يك تيم ومربي برنده در دربي نام ببرند و دليل مساوي با استقلال را هم به بازي خواني وينگاداي تازه وارد اختصاص دهند، مضحك تر از آن ادعاي افشين پيرواني است كه مي گويد از تجربه بازي هاي دربي گذشته براي مقابله با استقلال استفاده كرد ه است !زرشك
    اين دوستان بزرگوار و طنز پرداز گويي فراموش كرده اند كه گل تيم قرمز ...

هديه اي از طرف يك بازيكن استقلال به آنان بوداه كه متاسفانه آنقدر مبتديانه انجام گرفته كه سوالات بسياري را در ذهن آناني كه فوتبال را مي شناسند ايجاد كرده است.
    غير اينكه پرسپوليسن در غير اينصورت اگر تا دو روز ديگر هم فوتبال مي كرد نمي توانست گلي را وارد دروازه آبّي ها كند.
    از سويي آقاي زارع، كه اين پنالتي بادآورده را به گل تبديل كرده نيز مدعي شده كه استقلال غير آن گل اگر تا صبح هم بازي مي كرد نمي توانست گلي را وارد دروازه تيم قرمزها كند.
    اولا خوشحالم كه بالاخره اين آقاي زارع به حرف آمد ، چون اين مدت وي همچون ديگر همبازي هايش از ترس دريافت گلهاي زياد در اين دربي لام تا كام حرفي نمي زد و خدا را شكر كه با اين پنالتي لعنتي ، بادآورده نطق ايشان هم بازشده ، دوما آقاي زارع ، گويي موقعيت هاي تك به تك استقلال را كه سياووش خان به راحتي از دست داده را فراموش كرده ، بي شك استقلال در روز بد خود بوده و استرس بازي در ساقهاي بازيكنان به ويژه در نيمه اول مشهود بود ، اما در نيمه دوم طي يك بازي فكورانه؛ اين استقلال بود كه توانست تيم پرسپوليس را تحت فشار قرار دهد.
    البته بايد اين موضوع را پذيرفت وقتي يك تيم حمله ميكند ممكن از بر اثر ضد حمله موقعيت هايي نيز به حريف هديه نمايد، كه در طول بازي چنين موقعيت هايي نيز نصيب پرسپوليس شد.
    انصاري فرد هم كه بخت به وي رو آورده و مدير عاملي پرسپوليس را با رابطه به دست آورده مدعي است كه استقلالي به نتيجه مساوي راضي هستند ، البته اياشن بايد اينگونه سرمستانه از مساوي با استقلالي ها راضي باشند و نطقشان باز شود ، بي شك اين اظهار نظرهاي ايشان دلايل فراواني دارد كه مي توان از اين دلايل سوق دادن حاشيه به استقلال نام برد، وي كه حتي نتوانست در مقابل فحش علي كريمي به وي حتي يك حركت مديريتي ساده هم انجام دهد (چون اساسا مثل يك مترسك اختياري در اين تيم ندارد) سعي مي كند با اين حرفها ذهن هواداران پرسپوليس را از سمت بي تدبيري و بي كفايتي خود به سمت حواشي ديگري سوقف دهد تا اينقدر مورد انتقاد قرار نگيرد.
    اما راجع به آقاي شال قرمزي، ببخشيد وينگادا ، نميدانم چرا وقتي اين آقا را مي بينم ياد ويگوبگويچ مي افتم، آقاي وينگادا كه تا قبل گل مساوي سيمايي چون گچ داشت ، با درك بازي كوبنده حريف به مطلب درستي اشاره كرد، "من خوشحالم ،مساوي عادلانه بود" وي البته برخلاف دستيارسوم خود پيرواني ادعاهاي نادرستي نكرد و. مدعي نشد كه ما بايد چند تا گل ميزديم ، بلكه به وضعيت جدول اشاره كرده ومساوي با تيم بزرگ استقلال را شانس خوبي براي پرسپوليس قلمداد كرد.
    بي شك بايد برنده بازي دربي را امير قلعه نوعي دانست ، پيش از اين در مقاله اي كسب سه امتياز در بازي با راه آهن را از هوشمندي هاي وي قلمداد كرده بودم ، چه بسا بازي محتاطانه در آن روز امتيازي حداقلي رل نصيب استقلال مي ساخت اما تدبير هوشمندانه وي موجب شد تا استقلال بتواند 4 امتياز از دو بازي كسب كند.
    هم اكنون نيز استقلالي ها بايد دربي و حوادث اين بازي را از مخيله خود
    پاك كنند و براي بازي هاي آينده و هدف بزرگ قهرماني در سه جام خود را مهيا سازند، پرداختن به دربي و حواشي آن تنها استقلال را از هدف بزرگ خود دور مي سازد ، بهتر است كه استقلالي ها به ويژه مربي خوش فكرش به دنبال حداكثر امتياز از بازي هاي بعدي باشند و از حواشي بپرهيزند، چون عامل موفقيت اصلي آنان تاكنون بازي كردن بوده است نه توجه به حواشي،
    اين نكته هم بايد مورد توجه قرار گيرد كه اهالي پرسپوليس، اعم از مديران و تيم آن مي خواهند با تخريب و زوم بر دربي روحيه استقلالي ها را درهم بشكنند تا با توجه دادن افكار عمومي به اردوگاه لاجوردي پوشان هم به تيم بحران زده خود سرو ساماني بدهند، و هم بتوانند از مصيبت هاي پيش رو خلاصي يابند، پس استقلالي نبايد گول اين مصاحبه هاي ساده لوحانه را بخورند بلكه بايد تنها به فكر بازي هاي آينده و كسب حداكثر امتيازاز آنها باشد.
    نمونه اي از لينك سايز بزرگ مطلب زردنويس ها:

نکته :
    اين نكته بايد مورد توجه قرار گيرد كه پرسپوليسي ها، اعم از مديران ومربيان تيم آن مي خواهند با تخريب و زوم بر دربي روحيه استقلالي ها را درهم بشكنند تا با توجه دادن افكار عمومي به اردوگاه لاجوردي پوشان به تيم بحران زده خود سرو ساماني بدهند، و هم بتوانند از مصيبت هاي پيش رو خلاصي يابند، پس استقلالي نبايد گول اين مصاحبه هاي ساده لوحانه را بخورند بلكه بايد تنها به فكر بازي هاي آينده و كسب حداكثر امتيازاز آنها باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى: مطمئن باشيد عليزاده گل قهرمانى استقلال را خواهد زد

آرش برهانى مهاجم استقلال هنوز هم در شوك دريافت گل مساوى پرسپوليس در دقايق پايانى مى باشد. او به پرسپوليسى ها تبريك مى گويد. گفت وگوى وى را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى مقابل پرسپوليس چطور بود؟
    - بازى خوبى بود. ما چندين موقعيت گل داشتيم كه استفاده نكرديم. در عوض پرسپوليس از تك موقعيت خود استفاده كرد و گل مساوى را زد.
    •انتظار دريافت گل در دقايق پايانى را داشتيد؟
    - خير. هنوز هم در شوك اين گل هستم كه چرا در آن دقيقه گل خورديم. ما ۹۰ دقيقه برتر بازى بوديم. من به پرسپوليسى ها تبريك مى گويم.
    • پرسپوليس را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - پرسپوليس تيمى بود كه در دقيقه ۹۰ توانست با ما مساوى كند و بتواند يك امتياز را كسب نمايد.
    • فكر نمى كنيد بازى با كيفيت پايينى برگزار شد؟
    - نظر شما را قبول ندارم. نيمه اول ۲ تيم بد بودند اما در نيمه دوم ما خيلى موقعيت داشتيم كه به هدر رفت.
    •داور را چطور ديديد؟
    - من در حدى نيستم كه در مورد داورى نظر بدهم اما به نظر خودم داورى در تمام صحنه ها حضور فعالى داشت و به خوبى توانست بازى را اداره نمايد.
    • در مورد صحنه درگيرى خود با حقيقى صحبت كنيد.
    - او با من درگير شد و با آرنج ضربه اى را به من وارد كرد. مشكل خاصى نبود. چون او جوان است، گذشت كردم.
    • از عملكرد خودتان رضايت داريد؟
    - فكر مى كنم در نيمه دوم چند موقعيت را براى ساير همبازيان خود خلق كردم كه به هدر رفت.
    • در مورد حركت عليزاده چه نظرى داريد؟
    - به نظر من در فوتبال براى هر فوتباليستى پيش مى آيد. من به شما قول مى دهم عليزاده امسال گل قهرمانى ليگ را براى استقلال خواهد زد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حق ما در دربى مساوى نبود
    منيعى: عليزاده خيلى وقتها گره كار استقلال را باز كرده است
    ميثم منيعى چپ پاى استقلال هم به هوادارى از هم تيمى اش مى پردازد. ميثم منيعى بر اين عقيده است كه عليزاده در خيلى مواقع به داد استقلال رسيده است. گفت وگو با او را بخوانيد:
    • اين دربى باز هم با مساوى تمام شد. نظرت در خصوص بازى چيست؟
    - به هر حال ما تا دقيقه ۹۳ بازى پيش بوديم و تنها بر اثر يك اشتباه گل خورديم. البته اين اشتباهات هم جزئى از فوتبال است.
    • معتقدى نتيجه مساوى عادلانه نبود؟
    - حق ما پيروزى در دربى بود. بايد بازى را مى برديم اما يك اتفاق همه چيز را به هم زد.
    • عليزاده متهم اول استقلال شد تا در شرايط روحى بدى قرار بگيرد. به عنوان بازيكن استقلال نظرت در ارتباط با همتيمى ات چيست؟
    - عليزاده براى استقلال كم زحمت نكشيده كه امروز با او نامهربانى شود. او خيلى وقت ها گره فوتبال استقلال را باز كرده. ما بازيكنان استقلال هميشه حامى او هستيم و بشدت شرايطش را پيگيرى مى كنيم. من فقط اميدوارم على با بازگشت به شرايط روحى مناسب دوباره در خدمت تيم باشد.
    • پس از چند هفته دورى از تركيب اين هفته براى استقلال به عنوان بازيكن ثابت به ميدان مى روى. چقدر انگيزه دارى؟
    - نه، هنوز مشخص نيست كه در شيراز بازى كنم.
    • اما با محروميت حيدرى شانس تو براى بازى چهارشنبه خيلى زياد است؟
    - همه چيز در روز بازى مشخص مى شود. به همين دليل آنقدر تمرين مى كنم تا قلعه نويى نظرش نسبت به من عوض شود.
    • بازى با مقاومت را چطور مى بينى؟
    - هميشه بازى هاى قبل و بعد دربى خيلى سخت است. مقاومت تيم خوبى است و هميشه بازى كردن مقابل اين تيم دشوار است.
    • اما شما در دور رفت با نتيجه پر گل مقاومت را شكست داديد.
    - بازى كردن در شيراز با تهران فرق مى كند. ورزشگاه حافظيه شرايط خاص خودش را دارد كه طبيعتاً به سختى مى توان آنجا بازى كرد اگر ما بتوانيم ۳ امتياز اين بازى را از آن خودمان كنيم ديگر براى قهرمانى هيچ مشكلى نخواهيم داشت.
    • استقلال مى تواند مقاومت را ببرد؟
    - تمام هدف ما در شيراز همين است. تيمى كه صدرنشين است بايد در هر بازى پيروز باشد تا براى كسب عنوان قهرمانى با مشكلى مواجه نشود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •