تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1874 از 3347 اولاول ... 874137417741824186418701871187218731874187518761877187818841924197423742874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,731 به 18,740 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

هفته پیش هم یه دکل بالا تر از منطقه ما تجهیز شد به نسل 3 و 4
    الان ولی بازم زیر دکل آنتن ضعیفه.پیمانکار گفت هنوز اجازه نداریم نسل 4 رو روشن کنیم.ولی نسل 3 با عوض کردن لینک حل میشه ولی بازم وصل نیست آنتن نسل 3 زیر دکل ضعیفه.حالا منتظرم وصل بشه
    Last edited by mohebronaldo; 24-01-2016 at 09:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

من جدیدا یه طرح یک ماهه 3 گیگ 13 تومنی فعال کردم و راضی کننده هست برام .

حالا میخوام چند روز یه بار یه طرح 5 گیگ 1 روزه ساعت 6 تا 12 صبح فعال کنم برای دانلود هام

حالا اگر این طرح 5 گیگی رو فعال کنم تو اون ساعت دانلود هام با این طرح جدید انجام میشه و طرح 3 گیگ یک ماهم دست نخورده باقی میمونه ؟

نکنه این طرح رو فعال کنم و این 3 گیگ طرح اصلیم هم به فنا بره ؟
    ظاهرن اولویت با طرح‌هایی که زمان و دوره‌شون کوتاه‌تره و زودتر منقضی می‌شن.

این رو خودم تست کردم:
    من با طرح 1 ساله، طرح 5 گیگ روزانه رو فعال کردم. اول از اون روزانه استفاده می‌کنه تا وقتی که حجم اون طرح تموم بشه (البته یه چند مگ آخرش رو همیشه نگه می‌داره که نمی‌دونم واسه چیه). بعد می‌ره سراغ طرح 1 ساله. یا وقتی که طرح 30 دقیقه‌ای نامحدود رو فعال کردم، اول از اون استفاده کرد تا زمانش تموم بشه. بعد دوباره رفت سراغ طرح سالیانه.

تست نکردم، اما فکر می‌کنم اگه هم‌زمان یه طرح بلندمدت ماهیانه یا سالیانه، یه طرح روزانه 5 گیگ و یه طرح 30 دقیقه نامحدود داشته باشی، اول اون 30 دقیقه‌ای رو مصرف می‌کنه، بعد می‌ره سراغ اون 5 گیگ روزانه و بعدش می‌ره روی طرح ماهیانه یا سالیانه.

3. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

حالا میخوام چند روز یه بار یه طرح 5 گیگ 1 روزه ساعت 6 تا 12 صبح فعال کنم برای دانلود هام

حالا اگر این طرح 5 گیگی رو فعال کنم تو اون ساعت دانلود هام با این طرح جدید انجام میشه و طرح 3 گیگ یک ماهم دست نخورده باقی میمونه ؟

سلام. می تونید هر زمان که می خواهید از این بسته ها استفاده کنید. اول از همه پیشنهاد می کنم برنامه " ایرانسل من" رو نصب کنید. با این برنامه میتونید حجم و زمان باقی مانده بسته هاتون رو کنترل کنید. دوم اینکه اولویت مصرف با بسته های کوتاه مدته. مثلا شما در بازه 6 تا 12 یک بسته فعال کنید ، تا ساعت 11:30 ( از 11:30 به بعد بسته 6 تا 12 قطع و وصل میشه و غیر قابل استفاده است و ممکنه ترافیک اصلیتون مصرف شه ) و تا زمانی که 5 گیگ تموم نشده ( حدود 64 مگابایتش مصرف نمیشه) اون بسته فعاله. اگه تموم شد میتونید دوباره فعال کنید و 5 گیگ دیگه استفاده کنید. حتی میتونید 2 تا بسته 5 گیگ پشت سر هم بخرید ، بسته دوم میره تو صف وقتی اولی تموم شد دومی مصرف میشه. هنگامی که بسته فعال میشه اسمس میاد و همچنین توی برنامه ایرانسل من قابل مشاهده است . بهتره وقتی بسته فعال میشه اگه دیتا روشن هست ، یه بار قطع و وصل کنید. برای اطمینان هم زمانی که از 5 گیگی استفاده می کنید ، بعد از مثلا 5 دقیقه ایرانسل من رو باز کنید و چک کنید که از ترافیک اصلی مصرف نشده باشه. با هر بار باز و بسته کردن برنامه ، اطلاعات رفرش میشن. خلاصه که خودم و خیلی از دوستان اینجا تست کردن این روش رو مشکلی نداره.

5. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سرعت نسل 3 همین الان
    مودم e3372
    Last edited by sadegh1010; 24-01-2016 at 09:59.

7. این کاربر از sadegh1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان ساعت اوج مصرف كي ميشه؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

طرح شبانه ماهانه موجود نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

همون طور که دوستان گفتند مشکلی نیست از بابت فعال کردن طرحهای کوتاه مدت روزانه یا ساعتی اما این خطر وجود داره که مثلا در حال دانلود هستید و زمان یا حجم بسته کوتاه مدت تموم میشه و شما حواستون نیست، اون وقت در چشم بر هم زدنی اون بسته ماهانه یا بلند مدت تون هم به فنا میره. برای اینکه خیال تون راحت باشه همیشه دست کم از دو سیم کارت استفاده کنید. یکی برای طرح بلند مدت و اون یکی برای طرح های کوتاه مدت و ساعتی. من خودم از این روش استفاده می کنم تا بعد به خودم یا ایرانسل ید و بیراه نگم. الان که هر کسی رو می بینی چند تا سیم کارت ایرانسل تو جیبش هست بنابراین از این نظر هم مشکلی نیست.
    Last edited by NetizeN; 24-01-2016 at 11:55.

11. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان ساعت اوج مصرف كي ميشه؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
    دوست عزیز

ساعت اوج مصرف که نداره به اون شکلی که مثلن ساعت اوج مصرف برق داریم.

بستگی به منطقه و دکلی داره که شما بهش وصلی. اما علی‌القاعده، از ساعت حدود 10 صبح تا نیمه شب خیلی جاها اوج مصرف به حساب می‌آد. معمولن از ساعت 12:00-12:30 نیمه شب تا حدود 9:00-10:00 صبح اکثر دکل‌ها و مناطق خلوتن. اما بازم بستگی به دکل و منطقه داره.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

هفته پیش هم یه دکل بالا تر از منطقه ما تجهیز شد به نسل 3 و 4
    الان ولی بازم زیر دکل آنتن ضعیفه.پیمانکار گفت هنوز اجازه نداریم نسل 4 رو روشن کنیم.ولی نسل 3 با عوض کردن لینک حل میشه ولی بازم وصل نیست آنتن نسل 3 زیر دکل ضعیفه.حالا منتظرم وصل بشه
    زیر زیر دکل؟
    یعنی 100 متر هم باهاش فاصله نداری؟
    اگر هرکاری می کنی باز هم سیگنال نداری پس میشه حدس زد که دکل نسل 3 و 4 نداره و هنوز روشن نشده

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان
    ایرانسل اون بسته های شبانه 20 گیگ 2 تومنی رو حذف کرده ؟!!!!!!!!!!!!!!!

15. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •