هفته پیش هم یه دکل بالا تر از منطقه ما تجهیز شد به نسل 3 و 4
الان ولی بازم زیر دکل آنتن ضعیفه.پیمانکار گفت هنوز اجازه نداریم نسل 4 رو روشن کنیم.ولی نسل 3 با عوض کردن لینک حل میشه ولی بازم وصل نیست آنتن نسل 3 زیر دکل ضعیفه.حالا منتظرم وصل بشه
هفته پیش هم یه دکل بالا تر از منطقه ما تجهیز شد به نسل 3 و 4
الان ولی بازم زیر دکل آنتن ضعیفه.پیمانکار گفت هنوز اجازه نداریم نسل 4 رو روشن کنیم.ولی نسل 3 با عوض کردن لینک حل میشه ولی بازم وصل نیست آنتن نسل 3 زیر دکل ضعیفه.حالا منتظرم وصل بشه
Last edited by mohebronaldo; 24-01-2016 at 09:35.
ظاهرن اولویت با طرحهایی که زمان و دورهشون کوتاهتره و زودتر منقضی میشن.
این رو خودم تست کردم:
من با طرح 1 ساله، طرح 5 گیگ روزانه رو فعال کردم. اول از اون روزانه استفاده میکنه تا وقتی که حجم اون طرح تموم بشه (البته یه چند مگ آخرش رو همیشه نگه میداره که نمیدونم واسه چیه). بعد میره سراغ طرح 1 ساله. یا وقتی که طرح 30 دقیقهای نامحدود رو فعال کردم، اول از اون استفاده کرد تا زمانش تموم بشه. بعد دوباره رفت سراغ طرح سالیانه.
تست نکردم، اما فکر میکنم اگه همزمان یه طرح بلندمدت ماهیانه یا سالیانه، یه طرح روزانه 5 گیگ و یه طرح 30 دقیقه نامحدود داشته باشی، اول اون 30 دقیقهای رو مصرف میکنه، بعد میره سراغ اون 5 گیگ روزانه و بعدش میره روی طرح ماهیانه یا سالیانه.
سلام. می تونید هر زمان که می خواهید از این بسته ها استفاده کنید. اول از همه پیشنهاد می کنم برنامه " ایرانسل من" رو نصب کنید. با این برنامه میتونید حجم و زمان باقی مانده بسته هاتون رو کنترل کنید. دوم اینکه اولویت مصرف با بسته های کوتاه مدته. مثلا شما در بازه 6 تا 12 یک بسته فعال کنید ، تا ساعت 11:30 ( از 11:30 به بعد بسته 6 تا 12 قطع و وصل میشه و غیر قابل استفاده است و ممکنه ترافیک اصلیتون مصرف شه ) و تا زمانی که 5 گیگ تموم نشده ( حدود 64 مگابایتش مصرف نمیشه) اون بسته فعاله. اگه تموم شد میتونید دوباره فعال کنید و 5 گیگ دیگه استفاده کنید. حتی میتونید 2 تا بسته 5 گیگ پشت سر هم بخرید ، بسته دوم میره تو صف وقتی اولی تموم شد دومی مصرف میشه. هنگامی که بسته فعال میشه اسمس میاد و همچنین توی برنامه ایرانسل من قابل مشاهده است . بهتره وقتی بسته فعال میشه اگه دیتا روشن هست ، یه بار قطع و وصل کنید. برای اطمینان هم زمانی که از 5 گیگی استفاده می کنید ، بعد از مثلا 5 دقیقه ایرانسل من رو باز کنید و چک کنید که از ترافیک اصلی مصرف نشده باشه. با هر بار باز و بسته کردن برنامه ، اطلاعات رفرش میشن. خلاصه که خودم و خیلی از دوستان اینجا تست کردن این روش رو مشکلی نداره.
سرعت نسل 3 همین الان
مودم e3372
Last edited by sadegh1010; 24-01-2016 at 09:59.
دوستان ساعت اوج مصرف كي ميشه؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
طرح شبانه ماهانه موجود نیست؟
همون طور که دوستان گفتند مشکلی نیست از بابت فعال کردن طرحهای کوتاه مدت روزانه یا ساعتی اما این خطر وجود داره که مثلا در حال دانلود هستید و زمان یا حجم بسته کوتاه مدت تموم میشه و شما حواستون نیست، اون وقت در چشم بر هم زدنی اون بسته ماهانه یا بلند مدت تون هم به فنا میره. برای اینکه خیال تون راحت باشه همیشه دست کم از دو سیم کارت استفاده کنید. یکی برای طرح بلند مدت و اون یکی برای طرح های کوتاه مدت و ساعتی. من خودم از این روش استفاده می کنم تا بعد به خودم یا ایرانسل ید و بیراه نگم. الان که هر کسی رو می بینی چند تا سیم کارت ایرانسل تو جیبش هست بنابراین از این نظر هم مشکلی نیست.
Last edited by NetizeN; 24-01-2016 at 11:55.
دوست عزیز
ساعت اوج مصرف که نداره به اون شکلی که مثلن ساعت اوج مصرف برق داریم.
بستگی به منطقه و دکلی داره که شما بهش وصلی. اما علیالقاعده، از ساعت حدود 10 صبح تا نیمه شب خیلی جاها اوج مصرف به حساب میآد. معمولن از ساعت 12:00-12:30 نیمه شب تا حدود 9:00-10:00 صبح اکثر دکلها و مناطق خلوتن. اما بازم بستگی به دکل و منطقه داره.
زیر زیر دکل؟
یعنی 100 متر هم باهاش فاصله نداری؟
اگر هرکاری می کنی باز هم سیگنال نداری پس میشه حدس زد که دکل نسل 3 و 4 نداره و هنوز روشن نشده
دوستان
ایرانسل اون بسته های شبانه 20 گیگ 2 تومنی رو حذف کرده ؟!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)