خوب مگه همین الانم همین کارو نکردن؟
فقط مونده به هر چند نفر یه ایپی اختصاص بدن دیگه , مثلا من و تو یه ایپی بهمون میدن نصف روز من استفاده میکنم نصفش تو![]()
خوب مگه همین الانم همین کارو نکردن؟
فقط مونده به هر چند نفر یه ایپی اختصاص بدن دیگه , مثلا من و تو یه ایپی بهمون میدن نصف روز من استفاده میکنم نصفش تو![]()
فرشاد از کجا میدونی شبانه 10 مگ بر میگرده؟
به نظر من که اینم فیلم جدید مخابراته و هیچوقت قرار نیست برگرده
اگرم بخوان برگردونن موقع جشنوارس که میشه اواخر دی ماه که اونم احتمالش 20 درصده به نظر من
الان به شدت دودلم برم لقمان یا نه
آره اگر بخواد برگرده برا جشنواره برميگرده ولي هيچ كاري از مخابرات بعيد نيست يهو ميبيني بدون اينكه به نمايندگي ها بگن شبانشونو اضافه ميكنن
امروز زنگ زدم لقمان گفتم پول بیشتر بهتون میدم واسم 10 مگ ببندید
گفت که پروفایل تعریف شده نداریم واسه این کار شاید بعدا اضافه کردیم
شماره ای آدرسی از لقمان نمیدی ؟![]()
ادرسش که طالقانی ساختمان بهبوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دان استريمتو ميتونن رو 10مگ ببندن ولي وقتي تو ibs بيشتر از 2مگ تعريف نشده چه فايده؟
البته خيلي راحته واسشون چون ibsدست خودشونه ولي فكر كنم بايد اول مجوز بگيرن از تنظيم مقررات اگر لقمان 10مگ با شبانه آورد كه من اصلا معطل نميكنم البته همين الان هم سرعت 1مگابايت داره ولي شبانه رايگان نداره
Last edited by farshad0123; 02-12-2014 at 23:06.
چند روزه سایت های بزرگی که روی سرور های هاست دی ال یا همون دیتاسنتر آسیا تک هست اصلا باز نمیشن
یه چیز دیگه هم که برای من هست وقتی دیسکانکت میکنم دیگه وصل نمیشه! مگه بعد نیم ساعت با کلی بدبختی و هزار بار کانکت زدن. دیگه حتی نمیشه برای ای پی عوض کردن دیسکانکت کرد آی پی هم که همش 2.189 ...
Last edited by ppeyman; 02-12-2014 at 23:59.
فرشاد مگه اشکالش چیه برای هر گروه یه رنج ای پی بزارن ؟ همین الانم هی ای پی ها قفل میشه .حالا چه فرقی میکنه ؟
لطفا دوستان ...![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)