تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1874 از 4105 اولاول ... 874137417741824186418701871187218731874187518761877187818841924197423742874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,731 به 18,740 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یگان خودت! یعنی آموزشیت که تموم شد، رفتی محل خدمت، بعد دوماه میتونی بری دنبال کار کسریت
    پس یعنی فردا نرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پارگی رباط معاف رزم میشی
    شکستگی هم همینطور مگر شرایط خیلی خاص باشه که به ندرت اتفاق میافته! یعنی به نحوی باشه که نباید روش راه بری
    ممنون
    اما پس چطور یکی از آشناهای ما فقط رباطش کش اومده بود کلا معاف شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

احتمال کاهش خدمت سربازان متاهل

تاریخ انتشار : شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۰۴
    رئیس کمیسیون فرهنگی با اعلام احتمال کاهش ۳ ماه از خدمت سربازان متاهل ضمن اشاره به مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد از استعلام نظر مقام معظم رهبری پیرامون این موضوع خبر داد.

احمد سالک در گفت‌وگو با تسنیم، در واکنش به خبر احتمال کاهش مدت زمان خدمت سربازی برای سربازان متاهل در قالب طرح پیشنهادی جامع جمعیت و تعالی خانواده از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این موضوع یک پیشنهاد از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است که در صورت تصویب و اجرایی شدن آن خدمت سربازان متاهل به مدت ۳ ماه کسر می‌شود.

وی با اعلام مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد افزود: این پیشنهاد در حضور برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح در کمیسیون فرهنگی مطرح شد که آقایان معتقد بودند اجرایی شدن این موضوع به جذب نیرو و برخی موارد دیگر ضربه می‌زند. رئیس کمیسیون فرهنگی ادامه داد: لذا با توجه به نظر مسئولان ستادکل نیروهای مسلح قرار بر آن شد که پیرامون این مساله از مقام معظم رهبری استعلامی صورت گیرد.

سالک با تاکید بر آنکه تا امروز هنوز هیچ استعلامی از مقام معظم رهبری پیرامون این مساله صورت نگرفته است، گفت: نظر مقام معظم رهبری برای ما حجت است و به محض روشن شدن پاسخ مقام معظم رهبری، اطلاع رسانی پیرامون آن انجام می‌شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من اعزام 1/10/92 هستم هنوز برگ سفید نیومده ...پلیس +10 هم میرم میگه خبری نیس کی میاد پسسس؟؟
    برو از خود نظام وظیفه شهرتون بپرس .من رفتم گرفتم .سپاه یزد(امریه دار) هستم .داداشم هم 04 بیرجند افتاده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برگ سفید برج 10 اومده .میتونین برین از نظام وظیفه شهرتون بپرسین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

احتمالا اونجا برای یه سری مدارک باید بری، ولی اصل پیگیریش تو محل خدمت خودته که باید همه مدارک و اونجا تحویل بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

احتمالا اونجا برای یه سری مدارک باید بری، ولی اصل پیگیریش تو محل خدمت خودته که باید همه مدارک و اونجا تحویل بدی

امروز رفتم و بهم یه کاغذ دادن نوشته 7 ماه کسر خدمت برای جبهه پدر...باید ببرمش پلیس +10 بچه ها این کاغذو کسی قبل از اعزام تحویل داده یا نه؟

داره خودمونی میشه vooroojack1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان . فردی که پدرش فوت کرده و مادرش بالای 60 سال هست و برادر متاهل داره میتونه برای مادرش کفالت بگیره ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان . فردی که پدرش فوت کرده و مادرش بالای 60 سال هست و برادر متاهل داره میتونه برای مادرش کفالت بگیره ؟؟؟
    خیر حتی اگه برادرت خارج از ایرانم باشه نمشه ... اینو من پیگیری کردم خودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون
    اما پس چطور یکی از آشناهای ما فقط رباطش کش اومده بود کلا معاف شد؟
    جواب منو ندادید دوستان

من هم قوزک پام شکسته هم رباط پاره کرده، دوست عزیزی گفت معاف نمیکنن، پس چطور یکی از آشناهای ما فقط رباطش کش اومده بود کلا معاف شد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •