نه محدود نمیشی! به اندازه کافی ، خودش محدود هست!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نه محدود نمیشی! به اندازه کافی ، خودش محدود هست!
بعضی از دوستان میگن نامحدودای آسیاشت بدرد بازی آنلاین میخوره !!!واقعا سوال اینجاست چطور چنین چیزی رو بیان می کنید ؟؟ من 2 هفته کاربر این شرکت ( بخون راهزن سر گردنه ) کوفتی بودم پینگ با سرورهای داخلی 300 و خارجی 400 تا 600 بود !!!
دانلود در سرویس های نامحدود که کلا فقط یه دروغه
ولی همون بازی انلاین هم با کدوم پینگ !!! ؟؟؟
آدم اصلا از نت استفاده نکنه بهتره تا کاربر این شرکت باشه . من هر وقت میام توی تاپیکش بدنم کهیر میزنه
تجربه نشون داده هر isp که دزدی رو به حد ممتاز برسونه همون سال بهترین میشه !! قبلا شاتل سر دسته بود و هی اول میشد حالا که یکم وضعیتش بهتر شده آسیاشت داره افتخار آفرینی میکنه
این رویه در سایر شرکت ها از جمله ایران خودرو و ایرانسل و ... وجود داره . کلا جایی که پراید بهترین ماشین سالش بشه باید آسیاتک هم بهترین isp بشه
کلاس های جهانی IT باید با حضور
کارشناسان آسیاشت برقرار بشه وگرنه حالا حالا ها در زمینه پهنای باند ، کشورها با چالش های زیادی مواجه میشنبرای پر کردن اوقات فراغت جوانان هم راه کار داره این شرکت : هر خانه یک خط انترنت ناسرعت پرمحدود آسیاشت !!
تا لود شدن صفحات می توانید با آسودگی خاطر به خرید یا مهمانی بروید
![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 03-07-2014 at 03:08.
سرعت دانلود روزانه 700 و شبانه 128.به طور متوسط شبی 2.5 تا 3 گیگ میکیری.
اگه شبانه هم 700 بود عالی می شد
نامحدود 1 مگ برنزی
سرعتش قبل از محدودیت و بعد از محدودیت چنده؟!
1 مگ رو نمی دونم, ولی 2 مگ من قبل از اتمام حجمش در روز همون اسمیه ( 256 ), بعد از اتمامش میاد روی 100.
جالبه پینگ آسیاتک به صورت محسوسی بهتر شده. الان پینگ تهرانش روی 45 بود و دوسلدورف آلمان روی 200چند شب پیش یه اس ام اس دادن که بین 2 تا 6 قطع میشه,
برای بهبود شبکه, یه کارایی کردن مثل اینکه.
قبل از محدودیت 1 مگابیت بر ثانیه معادل 128 کیلوبایت بر ثانیه
پس از محدودیت 320 کیلوبیت بر ثانیه الی 384 کیلوبیت بر ثانیه معادل 40 کیلوبایت بر ثانیه الی 48 کیلوبایت بر ثانیه
512نامحدود برنزی
![]()
Last edited by Arminaam; 03-07-2014 at 18:55.
یعنی سرعت دانلودت 15 کیلوبایته؟؟؟ برو کارت اینترنت بگیر دایال آپ خیلی بهتره داش
بیشتر موقه ها سرعت دان 15-20..3روزه دیگه تموم میشه شکره خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)