تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1874 از 2365 اولاول ... 8741374177418241864187018711872187318741875187618771878188419241974 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,731 به 18,740 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام.چند تا سوال مبتدیانه داشتم؟rms بالا تو ساب چه تاثیری تو صدای ساب داره؟یعنی مثلا eartquake tremor x124 که 400 وات rms میده حتما از مثلا mtx rt12 که 250 وات rms میده پرتاب صدای بیشتری داره؟دوم اینکه هرچی rms بیشتر باشه راه اندازی ساب سختتره؟یعنی به امپ قویتری نیاز داره؟کسی صدای eartquake tremor x124 رو شنیده؟15 اینچشو تعریفشو شنیدم اما اینو نه.کلا تا 350 تومن چی بم پیشنهاد میدین؟بیس خیلی نرم میخوام در کنار پرتاب صدای خوب و راه اندازی به نسبت راحتتر(یعنی امپ زیاد گرونی نخواد).پایونیر داشتم کلا اونقدر خشک بود میخواستم کلا سیستم رو بفروشم!الان هرتز es300 دارم اصلا پرتاب صدا نداره فقط میلرزه سرجاش!کنوودم پیشنهاد ندین.از mtx گرندزیرو والپاین و راکفوردم خوشم میاد اما تا حالا صدای ساب هیچ کدومو نشنیدم!لطفا سابی پیشنهاد بدین که خودتون شنیدین صداشو.بعده انتخاب ساب امپم میگیرم براش.مرسی.راستی زیاد اهنگ گوش میدما.اینو گفتم که سابی پیشنهاد بدین که مثل پایونیر زیاد خسته و اخر سر کچل نکنه

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.چند تا سوال مبتدیانه داشتم؟rms بالا تو ساب چه تاثیری تو صدای ساب داره؟یعنی مثلا eartquake tremor x124 که 400 وات rms میده حتما از مثلا mtx rt12 که 250 وات rms میده پرتاب صدای بیشتری داره؟دوم اینکه هرچی rms بیشتر باشه راه اندازی ساب سختتره؟یعنی به امپ قویتری نیاز داره؟کسی صدای eartquake tremor x124 رو شنیده؟15 اینچشو تعریفشو شنیدم اما اینو نه.کلا تا 350 تومن چی بم پیشنهاد میدین؟بیس خیلی نرم میخوام در کنار پرتاب صدای خوب و راه اندازی به نسبت راحتتر(یعنی امپ زیاد گرونی نخواد).پایونیر داشتم کلا اونقدر خشک بود میخواستم کلا سیستم رو بفروشم!الان هرتز es300 دارم اصلا پرتاب صدا نداره فقط میلرزه سرجاش!کنوودم پیشنهاد ندین.از mtx گرندزیرو والپاین و راکفوردم خوشم میاد اما تا حالا صدای ساب هیچ کدومو نشنیدم!لطفا سابی پیشنهاد بدین که خودتون شنیدین صداشو.بعده انتخاب ساب امپم میگیرم براش.مرسی.راستی زیاد اهنگ گوش میدما.اینو گفتم که سابی پیشنهاد بدین که مثل پایونیر زیاد خسته و اخر سر کچل نکنه
    سلام
    کاملا درست گفتین.هر چقدر توان RMS یک درایور بالاتر باشه به الطبع قدرت بیشتری میتونه تحمل کنه.میزان سطح فشار صدا یا SPL هم به موارد زیادی بستگی داره.یکیش قدرت هست.یکیش سایز ووفر هست.پارامترهای مختلفی در پرتاب بیس دخیلن.یه باکس خوب بسیار در این کار دخیله.
    ماشینتون چیه؟
    راکفوردای قدیم سریه پانچ خیلی صدای خوبی داشتن.مخصوصا باکس فابریکها.ولی الان اون کیفیت و ندارن.
    صدای گرند زیرو رو خیلی نشنیدم نظری نمیدم.
    آلپاین تایپ S سریه قدیم اگر گیر بیاد فوق العاده هست.
    گلیدن M line و Rs line جزو سابهای خوش قیمت و در عین حال خوش صدا و با کیفیت هست.
    به طور کلی اگر پرتاب و حجم و اجرای فرکانس پایین بخواهید ساب با باکس پورتد و اگر بیس کوبشی دقیق و محکم و پانچی دوست دارید باکس سیلد مناسبتون هست.
    باکس پورتد اگر پورتش خوب طراحی و ساخته نشه نتیجه همین ویبره و ول زدن ساب میشه.حجم خالص مناسب هم یکی از نکات مهم در طراحی باکسها هست.

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

راستی 140 با آیپاد و آیفون و .. کار نمیکنه ! باید 141 بخرید . تنها فرقی که آلپاین بین این دو مدل گذاشته همینه و بخاطرش پول میگیره
    کلا خیلی شرکت دزدیه بنظرم ! برا کوچیکترین چیزها پول میگیره اما خوب صدای باز و پر دیتیلی میده .

البته کلاریون cz202 هم پیدا کنی میتونه جزو گزینه هات باشه ، زیر 300ت هم هست . فقط فیلتر hpf نداره کلا ، باید از رو آمپ فقط اعمال کنی ...
    درود
    ممنون از پستتون !
    کلا‍ً اولویت بر 141 بود بخاطر آیپد ! 140 خیلی کمیابه چه برسه به 141 !
    cz202 رو هم چند روز پیش تو یکی از مغازه ها تست کردیم ، خوب بود به نظرم !
    ولی قیمت خیلی پرتی داد !
    اونم اگه قیمت مناسب پیدا کنم میخرمش !
    یاعلیـ

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    ممنون از پستتون !
    کلا‍ً اولویت بر 141 بود بخاطر آیپد ! 140 خیلی کمیابه چه برسه به 141 !
    cz202 رو هم چند روز پیش تو یکی از مغازه ها تست کردیم ، خوب بود به نظرم !
    ولی قیمت خیلی پرتی داد !
    اونم اگه قیمت مناسب پیدا کنم میخرمش !
    یاعلیـ
    هر دو خوبن ، دوستانی که تست کردن میگن کلاریون توی میدبیس بهتر عمل میکنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    کاملا درست گفتین.هر چقدر توان RMS یک درایور بالاتر باشه به الطبع قدرت بیشتری میتونه تحمل کنه.میزان سطح فشار صدا یا SPL هم به موارد زیادی بستگی داره.یکیش قدرت هست.یکیش سایز ووفر هست.پارامترهای مختلفی در پرتاب بیس دخیلن.یه باکس خوب بسیار در این کار دخیله.
    ماشینتون چیه؟
    راکفوردای قدیم سریه پانچ خیلی صدای خوبی داشتن.مخصوصا باکس فابریکها.ولی الان اون کیفیت و ندارن.
    صدای گرند زیرو رو خیلی نشنیدم نظری نمیدم.
    آلپاین تایپ S سریه قدیم اگر گیر بیاد فوق العاده هست.
    گلیدن M line و Rs line جزو سابهای خوش قیمت و در عین حال خوش صدا و با کیفیت هست.
    به طور کلی اگر پرتاب و حجم و اجرای فرکانس پایین بخواهید ساب با باکس پورتد و اگر بیس کوبشی دقیق و محکم و پانچی دوست دارید باکس سیلد مناسبتون هست.
    باکس پورتد اگر پورتش خوب طراحی و ساخته نشه نتیجه همین ویبره و ول زدن ساب میشه.حجم خالص مناسب هم یکی از نکات مهم در طراحی باکسها هست.
    ماشین پرشیاس.باکس جمع و جور میخوام زیاد جاگیر نباشه.امکان داره باکس پورتد جمع و جور مثلا 40 لیتری ساخت؟چی پیشنهاد میدین؟زیاد اهنگ گوش میدم.mtx میگن نرمه بیسش درسته؟پرتاب صداش چطوره؟بازم میگم حداکثر 350 میتونم اختصاص بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام به به اقا امین رضای گل.مگه میشه من دوستانم رو از یاد ببرم.البته استاد خودت هستی بنده شاگردی بیش در محضر دوستان نیستم.
    چطوری؟خوبی؟سلامتی؟
    بار گلیدن رسیده و تو مراحل ترخیص گمرکی به سر میبره.اینطور که به من گفتن اوخر این ماه و نهایتا تا 15 مهر ماه ان شاءالله میرسه دست مصرف کننده.
    با 6 میلیون بله میتوانند یه سیستم کامل و خوب جمع کنند.منتها باید صبر کنی تا قیمتها مشخص بشه بعد من قطعات رو به ایشون معرفی میکنم.
    میتونی اگر هم ایشون مایل بود شماره من رو بهشون بدی تو تلگرام یا واتس آپ با من در تماس باشه من چنتا آلترناتیو با رفرنسهاش بهشون پیشنهاد میکنم ایشون بررسی بفرمایند هر کدوم رو صلاح دونستن براشون تهیه میکنم.
    اون دوستون که تا 500 میخواد کالا تهیه کنند من هرتز رو پیشنهاد نمیکنم.یه کن وود x400 با یه جی و ی سی 7158 یا پایونیر 6965V2 بگیرن خیلی صداشون خوب میشه.اگر پایونیر دوست دارن 3750 گزینه مناسبی هست.
    من در خدمتت هستم.
    اختیار دارید اقا حمید
    شما علاوه بر یه استاد دوست داشتنی و باحوصله به معنای واقعی یه دوست ارزشمند هم هستین
    اول از همه من شماره شما رو بعلت تعویض گوشی ندارم اگر لطف کنید مجددا برام پ.خ کنید ممنون میشم
    من شمارتون رو حتما به اون دوستم میدم تا احیانا اگه تصمیمش واسه خرید قطعی شد مستقیما و بی واسطه باهم صحبت کنید
    راستی اقا حمید تا حدود 5 تومن حالا بالا پاییش اشکالی نداره یه سیستم پیشنهادی واسه ال 90 بگین. شامل پخش و امپ و همه چی خلاصه. فرض رو بر این بذارین که بار گلیدن هم رسیده و قطعاتی که انتخاب میکنید از بین اونا هم باشه.
    افتخار شترسواری نصیب ما هم شده بالاخره بعد از اون کش و فوس های زیادی که داشتیم رفتیم سمت ال 90 اتومات و تا اینجا که بد نبوده.
    یه مقدار دست و بالم تنگه یه سری هزینه های جانبی هم واسه این شترمون درپیشه و نمیتونم فعلا ارتقا سیستم بدم.

ضمنا اون دوستم پخش 1750 پایونیر و باند 710 هرتز رو گرفت و رو ماشینشم بسته. والا من درحد 5 دیقه تو ماشینش نشستم احساس کردم باند کیفیت زیادی نداره یجورایی فقط میکوبه.
    حالا میخواد یه مدت دیگه یه امپ 4 کانال بخره.4کانال به این دلیل که بعدش بتونه باند جلو هم به این مجموعه اضافه کنه. واسه این سیستم بنظر شما امپ چی ببنده ؟
    بودجشم واسه خرید امپ تا 450 تومنه و فعلا عجله ای واسه خرید نداره.
    حالا شما هم یه نظر بدین ممنون میشم.

ارادتمند...
    Last edited by aminreza.star; 30-08-2015 at 21:41.

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

درود بر شما
    حسین جان کلا اگر ویبره دوست داری باید باکس پورتد ببندی.باکسهای سیلد باکسهای کیفیتی هستن.میتونی 12ش و هم بگیری ولی خب باکس بزرگ میطلبه .حدود 50لیتر.همین 10 رو هم میتونی تو پورتد ببندی.باکس فابریکش هم میاد rs10vb که فوق العاده صدای خوب دارن باکس فابریکها.فقط قیمتش کمی بالاس.
    به نظر من کلا گلیدن بگیر.این ساب صداش از p12 هم بهتره.
    اکسسوری هم کامل برات گلیدن میگیرم.البته پک برق و استریت وایرز هم میتونی بگیری
    اره روی در میشه بست پراید قدیما که میبستیم ووفر رو روی در.ماله شما از همون رو دری قدیمیاس دیگه؟
    سلام حمید جان.
    دلت میاد

این کوچولو به این خوش صدایی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشین پرشیاس.باکس جمع و جور میخوام زیاد جاگیر نباشه.امکان داره باکس پورتد جمع و جور مثلا 40 لیتری ساخت؟چی پیشنهاد میدین؟زیاد اهنگ گوش میدم.mtx میگن نرمه بیسش درسته؟پرتاب صداش چطوره؟بازم میگم حداکثر 350 میتونم اختصاص بدم
    سلام
    شدنش میشه ولی خب دیگه نباید اون انتظاری که تو باکس بزرگتر رو اجرا میکنه داشته باشی. تو باکس کوچیک پورتد فرکانسهای پائین کاملا ضعیف شده و تقریبا از بین میرن. به جاش کوبش قوی میشه.
    MTX هم خوبه و هر مدلی بخواهید از شرکتش قابل تهیه هست.ولی تو این رنج من RS12 رو پیشنهاد میکنم.بدون شک ساب ووفر بسیار خوش صدائی هست.
    سلام زئوس جان ارادت دارم.
    بله این باکس هم جزو باکسهای بسیار خوش صدا هست ولی خب موجود نیست. بار هلیکس هم نیامده.کلا هم هلیکس و هم گلیدن باکس فابریکهاشون واقعا فوق العاده هستن.همچنین ساب های بدون باکس گلیدن تو رده تا 400 تومن خیلی بیشتر از وجهی که پرداخت میکنی بهتون صدا تحویل میده.
    اختیار دارید اقا حمید
    شما علاوه بر یه استاد دوست داشتنی و باحوصله به معنای واقعی یه دوست ارزشمند هم هستین
    اول از همه من شماره شما رو بعلت تعویض گوشی ندارم اگر لطف کنید مجددا برام پ.خ کنید ممنون میشم
    من شمارتون رو حتما به اون دوستم میدم تا احیانا اگه تصمیمش واسه خرید قطعی شد مستقیما و بی واسطه باهم صحبت کنید
    راستی اقا حمید تا حدود 5 تومن حالا بالا پاییش اشکالی نداره یه سیستم پیشنهادی واسه ال 90 بگین. شامل پخش و امپ و همه چی خلاصه. فرض رو بر این بذارین که بار گلیدن هم رسیده و قطعاتی که انتخاب میکنید از بین اونا هم باشه.
    افتخار شترسواری نصیب ما هم شده بالاخره بعد از اون کش و فوس های زیادی که داشتیم رفتیم سمت ال 90 اتومات و تا اینجا که بد نبوده.
    یه مقدار دست و بالم تنگه یه سری هزینه های جانبی هم واسه این شترمون درپیشه و نمیتونم فعلا ارتقا سیستم بدم.

ضمنا اون دوستم پخش 1750 پایونیر و باند 710 هرتز رو گرفت و رو ماشینشم بسته. والا من درحد 5 دیقه تو ماشینش نشستم احساس کردم باند کیفیت زیادی نداره یجورایی فقط میکوبه.
    حالا میخواد یه مدت دیگه یه امپ 4 کانال بخره.4کانال به این دلیل که بعدش بتونه باند جلو هم به این مجموعه اضافه کنه. واسه این سیستم بنظر شما امپ چی ببنده ؟
    بودجشم واسه خرید امپ تا 450 تومنه و فعلا عجله ای واسه خرید نداره.
    حالا شما هم یه نظر بدین ممنون میشم.

ارادتمند...
    سلام
    ممنونم امین رضا جان از محبتت. من کوچیک همگی هستم.
    خب به سلامتی ماشین خوبیه.خوش صدا هم هست برای سیستم بازی.تا رنج 5 میلیون میتونی یه سیستم خیلی خوب نصب کنی.با توجه به اینکه شرکت هم قراره قیمتهای بسیار خوبی بزاره روی کالاهاش من مطمئن هستم خیلی از دوستان توانائی خرید یه سیستم خیلی خوب براشون فراهم خواد شد ان شاءالله
    من شمارم رو pmکردم براتون در خدمتتون هستم.

11. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام . من اینجا مشورت کردم و 6965v2 به قیمت ۲۰۰ تومن خریدم اما راضی نیستم.

پخشم ۳۶۵۰ هست . ولوم زیر ۳۰ صدا ضعیفه بیشتر که میکنم تفکیک صدا بهم میریزه. در حین پخش هم به شدت دیافراگم بالا و پایین میره که همش نگرانم پاره بشه. ۲ روزه خریدم.

دوستم پخش مکسیدر داره با 6950s خیلی کیفیت بهتری ارایه میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام .دوستان من یه ماشین دسته دو خریدم یک چفت باند 6965v2 داره .سابش هم jvc هستش مدل دقیقش رو نمیدونم ولی فابریک باکس داره یعنی ساب باکسه فک کنم .پخشش هم 6950 پایونر هستش .

دوتا امپلی داره یکیش torando 1800 wat هستش یکیش هم پایوونر d1200sp .خواستم بدونم نظر شما راجب به این سیستم چیه و یچیز دیکه اینکه این امپلی فایر ۱۲۰۰ هر چقدر تو سایتای ایرانی گشتم چیزی راجبش پیدا نکردم فقط
    توی سایتای خارجی دیدم قیمت زده 300 دلار یعنی 1.500 قیمتشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •