اختیار دارید اقا حمید
شما علاوه بر یه استاد دوست داشتنی و باحوصله به معنای واقعی یه دوست ارزشمند هم هستین
اول از همه من شماره شما رو بعلت تعویض گوشی ندارم اگر لطف کنید مجددا برام پ.خ کنید ممنون میشم
من شمارتون رو حتما به اون دوستم میدم تا احیانا اگه تصمیمش واسه خرید قطعی شد مستقیما و بی واسطه باهم صحبت کنید
راستی اقا حمید تا حدود 5 تومن حالا بالا پاییش اشکالی نداره یه سیستم پیشنهادی واسه ال 90 بگین. شامل پخش و امپ و همه چی خلاصه. فرض رو بر این بذارین که بار گلیدن هم رسیده و قطعاتی که انتخاب میکنید از بین اونا هم باشه.
افتخار شترسواری نصیب ما هم شده

بالاخره بعد از اون کش و فوس های زیادی که داشتیم رفتیم سمت ال 90 اتومات و تا اینجا که بد نبوده.
یه مقدار دست و بالم تنگه یه سری هزینه های جانبی هم واسه این شترمون درپیشه و نمیتونم فعلا ارتقا سیستم بدم.
ضمنا اون دوستم پخش 1750 پایونیر و باند 710 هرتز رو گرفت و رو ماشینشم بسته. والا من درحد 5 دیقه تو ماشینش نشستم احساس کردم باند کیفیت زیادی نداره یجورایی فقط میکوبه.
حالا میخواد یه مدت دیگه یه امپ 4 کانال بخره.4کانال به این دلیل که بعدش بتونه باند جلو هم به این مجموعه اضافه کنه. واسه این سیستم بنظر شما امپ چی ببنده ؟
بودجشم واسه خرید امپ تا 450 تومنه و فعلا عجله ای واسه خرید نداره.
حالا شما هم یه نظر بدین ممنون میشم.
ارادتمند...