تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1874 از 3195 اولاول ... 874137417741824186418701871187218731874187518761877187818841924197423742874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,731 به 18,740 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا اگه کسی بلده کمک کنه
    طریقه ی آپدیت درایور ایکس باکس چه جوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم گرچه میدونم سوالم تکراریه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید
    من اگه یه برای خنک کردن xbox از پنکه استفاده کنم در صورتی که بادش به صورت مستقیم به دستگاه نخوره مشکلی پیش نمیاد؟

داره خودمونی میشه mehrdadmatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان می دونید که بازیهای اکس باکس اولش که به صورت دی وی دی منتشر میشن و به دست ما میرسن معمولا نسخه اولیه هستن و بعد از مدتی وصله (پچ) هایی برای برطرف کردن ایرادات یا اضافه کردن امکانات یا... به نسخه اولیه بازی ،از طریق اکس باکس لایو منتشر میشن.کسی از شما دوستان گرامی میدونه که چطور میتونیم بدون وارد شدن به لایو این وصله ها رو رو دستگاهمون استفاده کنیم؟ یا اصلا امکان اینکار هست؟ آخه کنسولهای ما که داخل ایران هستیم اکثرا ه.ک. شده هست و در صورت ورود به لایو (اونم تو این ماهها) خطر بن شدن هست.بعدشم فکر کنم برای دانلود کردن این وصله ها باید مایکروسافت پوینت (microsoft point) داشت یا اکانت گلد (gold) داشت؟
    Last edited by mehrdadmatin; 18-09-2010 at 04:13.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حدف شود لطفا.دوبار فرستاده شد.
    Last edited by mehrdadmatin; 18-09-2010 at 04:12.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من کنسولم تاریخ تولیدش آخرین روز سال 2009 هستش! و اول مرداد همین امسال از آقا میثم خریدمش (فرم ویر LT 1.1) و باهاش همون روز به لایو وصل شدم تا آپدیت پخش avi رو دریافت کنم که فکر کنم اون موقع تو لایو پیغام داد که یه ماه اکانت گلد میتونم استفاده کنم.به نظر شما اکانت لایو من الان دیگه گلد نیست و سیلور شده؟ اگه بخوام الان به لایو وصل شم و جدیدترین وصله (پچ) بازی read dead redemption رو دریافت کنم بن نمیشم؟ اصلا اگرم بن نشم میزاره وصله رو دانلود کنم؟ (چون فکر کنم باید اکانت گلد داشته باشی یا مایکروسافت پوینت بپردازی تا بتونی آپدیتهای بازیها رو دانلود کنی)
    قبلا تشکر میکنم از راهنماییتون

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم گرچه میدونم سوالم تکراریه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید
    من اگه یه برای خنک کردن xbox از پنکه استفاده کنم در صورتی که بادش به صورت مستقیم به دستگاه نخوره مشکلی پیش نمیاد؟
    من اين سوال رو قبلا پرسيده بودم و جوابي كه گرفتم اين بود كه پنكه بد تر ضرر داره و باعث ميشه گرد خاك تو دستگات پر شه ... به نظر خودم پنكه اينا اصلا فايده نداره ...قبلا همه ميگفتن دستگات داغ شه ديگه بي چاره ميشي ولي من روزي راحت پشت سر هم 4-6 ساعت هم بازي ميكنم دستگا هيچيش نميشه "xbox 360 premium j"

7. 2 کاربر از Jeff hardy M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من کنسولم تاریخ تولیدش آخرین روز سال 2009 هستش! و اول مرداد همین امسال از آقا میثم خریدمش (فرم ویر LT 1.1) و باهاش همون روز به لایو وصل شدم تا آپدیت پخش avi رو دریافت کنم که فکر کنم اون موقع تو لایو پیغام داد که یه ماه اکانت گلد میتونم استفاده کنم.به نظر شما اکانت لایو من الان دیگه گلد نیست و سیلور شده؟ اگه بخوام الان به لایو وصل شم و جدیدترین وصله (پچ) بازی read dead redemption رو دریافت کنم بن نمیشم؟ اصلا اگرم بن نشم میزاره وصله رو دانلود کنم؟ (چون فکر کنم باید اکانت گلد داشته باشی یا مایکروسافت پوینت بپردازی تا بتونی آپدیتهای بازیها رو دانلود کنی)
    قبلا تشکر میکنم از راهنماییتون
    سوالت جاش اينجا نيست تو تاپيك لايو هست .... ولي اكانت گلد فقط براي360 هاي پريميوم هست و فقط يه ماهه كه ديگه هم تموم ميشه و سيلور تبديل نميشه (تا اونجايي كه من ميدونم)
    من شنيدم اگه دستگات كپي خور باشه cd‌ رو داخل دستگاه نذاري و بري لايو ميتوني دانلود كني و بچرخي اينجوري بن نميشي ( خودم تست نكردم ) ولي اگه براي بازي انلاين و اينجور چيزا بخواي يه سري نرم افزار هايي رو بايد تو دستگات نصب كني كه اونم ممكنه بن شي .... تو تاپيك لايو دارن در مورد نرم افزاراش حرف ميزنن .

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستت درد نکنه عزیز ولی من فارسی می خواستم.
    تو همین فروم تاپیکی چیزی نداره دربازش.

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دستت درد نکنه عزیز ولی من فارسی می خواستم.
    تو همین فروم تاپیکی چیزی نداره دربازش.

ممنون.
    بفرما :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه spy360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کنسول من E73 میده اگه میشه راهنمایی کنید
    مشکل از چیه؟..........چقدر خرج داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •