لطفا اگه کسی بلده کمک کنه
طریقه ی آپدیت درایور ایکس باکس چه جوریه؟
لطفا اگه کسی بلده کمک کنه
طریقه ی آپدیت درایور ایکس باکس چه جوریه؟
سلام
یه سوال دارم گرچه میدونم سوالم تکراریه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید
من اگه یه برای خنک کردن xbox از پنکه استفاده کنم در صورتی که بادش به صورت مستقیم به دستگاه نخوره مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان می دونید که بازیهای اکس باکس اولش که به صورت دی وی دی منتشر میشن و به دست ما میرسن معمولا نسخه اولیه هستن و بعد از مدتی وصله (پچ) هایی برای برطرف کردن ایرادات یا اضافه کردن امکانات یا... به نسخه اولیه بازی ،از طریق اکس باکس لایو منتشر میشن.کسی از شما دوستان گرامی میدونه که چطور میتونیم بدون وارد شدن به لایو این وصله ها رو رو دستگاهمون استفاده کنیم؟ یا اصلا امکان اینکار هست؟ آخه کنسولهای ما که داخل ایران هستیم اکثرا ه.ک. شده هست و در صورت ورود به لایو (اونم تو این ماهها) خطر بن شدن هست.بعدشم فکر کنم برای دانلود کردن این وصله ها باید مایکروسافت پوینت (microsoft point) داشت یا اکانت گلد (gold) داشت؟
Last edited by mehrdadmatin; 18-09-2010 at 04:13.
حدف شود لطفا.دوبار فرستاده شد.
Last edited by mehrdadmatin; 18-09-2010 at 04:12.
دوستان من کنسولم تاریخ تولیدش آخرین روز سال 2009 هستش! و اول مرداد همین امسال از آقا میثم خریدمش (فرم ویر LT 1.1) و باهاش همون روز به لایو وصل شدم تا آپدیت پخش avi رو دریافت کنم که فکر کنم اون موقع تو لایو پیغام داد که یه ماه اکانت گلد میتونم استفاده کنم.به نظر شما اکانت لایو من الان دیگه گلد نیست و سیلور شده؟ اگه بخوام الان به لایو وصل شم و جدیدترین وصله (پچ) بازی read dead redemption رو دریافت کنم بن نمیشم؟ اصلا اگرم بن نشم میزاره وصله رو دانلود کنم؟ (چون فکر کنم باید اکانت گلد داشته باشی یا مایکروسافت پوینت بپردازی تا بتونی آپدیتهای بازیها رو دانلود کنی)
قبلا تشکر میکنم از راهنماییتون
من اين سوال رو قبلا پرسيده بودم و جوابي كه گرفتم اين بود كه پنكه بد تر ضرر داره و باعث ميشه گرد خاك تو دستگات پر شه ... به نظر خودم پنكه اينا اصلا فايده نداره ...قبلا همه ميگفتن دستگات داغ شه ديگه بي چاره ميشي ولي من روزي راحت پشت سر هم 4-6 ساعت هم بازي ميكنم دستگا هيچيش نميشه "xbox 360 premium j"
سوالت جاش اينجا نيست تو تاپيك لايو هست .... ولي اكانت گلد فقط براي360 هاي پريميوم هست و فقط يه ماهه كه ديگه هم تموم ميشه و سيلور تبديل نميشه (تا اونجايي كه من ميدونم)
من شنيدم اگه دستگات كپي خور باشه cd رو داخل دستگاه نذاري و بري لايو ميتوني دانلود كني و بچرخي اينجوري بن نميشي ( خودم تست نكردم ) ولي اگه براي بازي انلاين و اينجور چيزا بخواي يه سري نرم افزار هايي رو بايد تو دستگات نصب كني كه اونم ممكنه بن شي .... تو تاپيك لايو دارن در مورد نرم افزاراش حرف ميزنن .
دستت درد نکنه عزیز ولی من فارسی می خواستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو همین فروم تاپیکی چیزی نداره دربازش.
ممنون.
بفرما :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنسول من E73 میده اگه میشه راهنمایی کنید
مشکل از چیه؟..........چقدر خرج داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)