تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1872 از 2365 اولاول ... 8721372177218221862186818691870187118721873187418751876188219221972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,711 به 18,720 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چشمت بی بلا.
    قطعات شد:
    1-ساب باکس فابریک M12VB
    2-کامپوننت rs165 یا M165 برای عقب
    3-کامپوننت RS 100 یا M100 برای جلو
    برای جلو کواکسیال هم میتونی نصب کنی اگر هزینه بالا بره که مدلش میشه RC100
    4-آمپلیفایر RS100C4
    5-پک برق گیج 7 استریت وایرز
    6-یک جفت کابل RCA اضافی
    7-کابل اسپیکر(اگر تونستی تشریف بیاری تهران که خیلی خوبه و همینجا میدم بچه ها برات نصب کنند. در غیر اینصورت لوازم و ارسال میکنم برات.
    ممنون حمید جان
    کاش می تونستم همرو از سری sqx بردارم
    حمید این سریا rs با sqx خیلی تفاوت دارن ؟
    من یه نگاه انداختم این آمپه می تونه sqx 165 رو هم درایو کنه چون 2 اهمیه.
    میترسم سابه اونی نباشه که مد نظرمه اگه rs12vb بود خیلی بهتر میشد هر چند که با این آمپه نهایت 300 وات بیشتر نمیشه به ساب 4 اهمی رسوند.
    بعد یه سوال مهمتر این rs165.3 که میدرنج داره بهتر از rs165 نیست ؟
    (والا حمید خودم که خیلی دوست دارم بیام از نزدیک ببینمت استاد اما خوب من ماه پیش یک هفته مرخصی رفتم امروز به صاحب کارم گفتم قبول نمی کنه باز برم مرخصی میگه رفتی دیگه نیا برو با همون 111 بنداز تو خط مسافر کشی نامرد )

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حمید جان
    کاش می تونستم همرو از سری sqx بردارم
    حمید این سریا rs با sqx خیلی تفاوت دارن ؟
    من یه نگاه انداختم این آمپه می تونه sqx 165 رو هم درایو کنه چون 2 اهمیه.
    میترسم سابه اونی نباشه که مد نظرمه اگه rs12vb بود خیلی بهتر میشد هر چند که با این آمپه نهایت 300 وات بیشتر نمیشه به ساب 4 اهمی رسوند.
    بعد یه سوال مهمتر این rs165.3 که میدرنج داره بهتر از rs165 نیست ؟
    (والا حمید خودم که خیلی دوست دارم بیام از نزدیک ببینمت استاد اما خوب من ماه پیش یک هفته مرخصی رفتم امروز به صاحب کارم گفتم قبول نمی کنه باز برم مرخصی میگه رفتی دیگه نیا برو با همون 111 بنداز تو خط مسافر کشی نامرد )
    سلام
    حسین جان 30%بهتره از rs.
    بله میتونه درایو کنه.در مورد ساب خیالت راحت.میترکونه 111رو.من اگه rs و گفتم میخواستم با کامپ و آمپت ست بشه و همه rs باشن.ولی تو کیفیت و قدرت m12vbشک نکن.من تو ماشین خودم تست کردم (ال ممد)خیلی خوش صدا بود.تازه به قول خودت بهترم درایو میشه با این آمپ.
    اسپیکرهای 3wayمثل 165.3هزینه راه اندازیشون بالاس چون باید برای میدرنج و تویتر با فایبر کیک پنل درست کنی که هزینه بالایی میبره.ضمنا شرکتم وارد نکرده تاحالا چون قیمتشون بالا در میاد مشتریشم کمه.
    منم دوست داشتم از نزدیک ببینمت ولی کار مهمتره تو این اوضاع و احوال حالا صاحبکار عذرت بخواد اصلا صلاح نیست.بچسب به کارت همه لوازم مورد نیاز و برات میگیرم و میفرستم ان شاءالله.
    منتظر خبرم باش.

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این محصولان گلادن رو تو تهران کجا میشه از نزدیک دید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فعلا که موجود نیست.اما به محض موجود شدن آدرسش و خدمتتون میدم.

- - - Updated - - -

سلام
    فعلا که موجود نیست.اما به محض موجود شدن آدرسش و خدمتتون میدم.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    حسین جان 30%بهتره از rs.
    بله میتونه درایو کنه.در مورد ساب خیالت راحت.میترکونه 111رو.من اگه rs و گفتم میخواستم با کامپ و آمپت ست بشه و همه rs باشن.ولی تو کیفیت و قدرت m12vbشک نکن.من تو ماشین خودم تست کردم (ال ممد)خیلی خوش صدا بود.تازه به قول خودت بهترم درایو میشه با این آمپ.
    اسپیکرهای 3wayمثل 165.3هزینه راه اندازیشون بالاس چون باید برای میدرنج و تویتر با فایبر کیک پنل درست کنی که هزینه بالایی میبره.ضمنا شرکتم وارد نکرده تاحالا چون قیمتشون بالا در میاد مشتریشم کمه.
    منم دوست داشتم از نزدیک ببینمت ولی کار مهمتره تو این اوضاع و احوال حالا صاحبکار عذرت بخواد اصلا صلاح نیست.بچسب به کارت همه لوازم مورد نیاز و برات میگیرم و میفرستم ان شاءالله.
    منتظر خبرم باش.
    ممنون حمید جان من مایه رو آماده کردم حدود 2/500 فعلآ می تونم هزینه کنم شاید بیشرم بشه ولی بعید می دونم با این وضع اقتصادی.(خوبه حداقل پخشو گرفتم)
    حمید حالا به نظرت کامپ sqx رو جایگزین rs کنم بهتر نیست ؟
    امپ و ساب هم که همونایی که گفتی شد.
    راستی حمید این 2 تا سوالو دقیق جواب بده تا دست از سرت بردارم
    1-پخش 80prs جوابگوی این سیستم هست؟منظورم اینه یعنی میتونه کیفیت واقعی رو که انتظار میره برآورده کنه؟
    2-صدای این ساب m12vb چطوره خشکه نرمه کوبشیه در مقایسه با این سابای پایونیر و کننود و جی بی ال که ریخته تو بازار چطوره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حمید جان من مایه رو آماده کردم حدود 2/500 فعلآ می تونم هزینه کنم شاید بیشرم بشه ولی بعید می دونم با این وضع اقتصادی.(خوبه حداقل پخشو گرفتم)
    1-پخش 80prs جوابگوی این سیستم هست؟منظورم اینه یعنی میتونه کیفیت واقعی رو که انتظار میره برآورده کنه؟
    2-صدای این ساب m12vb چطوره خشکه نرمه کوبشیه در مقایسه با این سابای پایونیر و کننود و جی بی ال که ریخته تو بازار چطوره ؟
    سلام
    خیلی خوبه عالیه
    خب SQX شکی درش نیست که از RS بالاتره.Sound Quality Performance Systems هست.کاملا هم با این امپ هر دو هم کامپ و هم ساب درایو میشن.
    میبینم که داری یواش یواش ارتقاء میده کامپ و
    در مورد سوالها(شما تا هر زمانی که دوست داری و هر نکته ای به ذهنت میرسه بپرس بنده در خدمتت هستم):
    1-بله 80PRS تو رنج خودش پخش خوبیه. البته کیفیت ساختش اومده پائین ولی از نظر امکانات پخش کاملیه و برای شما که اهل بیس خوب هستی کاملا مناسبه.
    2-بیس نرم در کنار کوبش دقیق با عنایت به طراحی باکس و پورت مناسبش که با کامپیتور بهینه سازی شده.ضمنا امپ RS100C4 جزو امپلیهای با کیفیت و کلاس AB هست که کنترل بسیار خوبی رو درایورها داره.ضمنا ساخت کره هم هست.
    این ساب اصلا قابل مقایسه با اینائی که گفتی نیست. در حقش جفا کردی حسین.
    ان شاءالله وقتی بستی خودت به حرفهام میرسی.

- - - Updated - - -

سلام
    خیلی خوبه عالیه
    خب SQX شکی درش نیست که از RS بالاتره.Sound Quality Performance Systems هست.کاملا هم با این امپ هر دو هم کامپ و هم ساب درایو میشن.
    در مورد سوالها(شما تا هر زمانی که دوست داری و هر نکته ای به ذهنت میرسه بپرس بنده در خدمتت هستم):
    1-بله 80PRS تو رنج خودش پخش خوبیه. البته کیفیت ساختش اومده پائین ولی از نظر امکانات پخش کاملیه و برای شما که اهل بیس خوب هستی کاملا مناسبه.
    2-بیس نرم در کنار کوبش دقیق با عنایت به طراحی باکس و پورت مناسبش که با کامپیتور بهینه سازی شده.ضمنا امپ RS100C4 جزو امپلیهای با کیفیت و کلاس AB هست که کنترل بسیار خوبی رو درایورها داره.ضمنا ساخت کره هم هست.

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام اقا حمید گل
    در تکمیل صحبتای آقا حسین
    ساب m12vb چون که ووفرش کاغذی باید صدای گرمی داشته باشه و چون 92 دسیبله یعنی سنس بالایی داره و راحت تکون میخوره پس ساب موزیکالیه ( امیدوارم اشتباه نکرده باشم که پاک ضایع میشم)
    ولی تو این موندم چون باکسش پورتد هست آیا ویبره زیادی داره یا نه ؟ من از ویبره ی بیش اندازه خوشم نمیاد چون بنظرم صدای موسیقی رو خراب میکنه دوست دارم ساب رو موزیک باشه و بیسای تو پر و سنگین داشته باشه

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود آقا حمید.
    آقا حمید این بار گلیدن کجا موندش. آگه گمرک گیره اشاره کن بچه های بالارو بفرستم خلاصه بی ساب موندم
    آقا حمید چنتا سوال واسم پیش اومده.
    1) ساب آلپاین سری s ک جدید میزنه500 rms هستش فعلا نمیتونم امپ مونو بخرم میتونه امپ 944 راش بندازه؟ یا گلیدن بهتره؟
    2)به نظرتون به big 3 نیاز دارم؟ی ماه پیش ی باطری 74 خریدم. پری روزم رفتم لاله زار گفتم بذار کابل هم بگیرم. البته هیشکی نمیدونست گیج چی هست سایز میخاستن منم ی کابل جوش کاری البته جنس خوب برداشتم. ماشین هم سمنده
    3)من باند هارو به کانال a بستم و کابل rc هم به ورودی a وصل کردم خاستم گین رو تنظیم کنم ولی گین کانال a کار نمیکرد و گین کانال b کار میکرد و با آون کم و زیاد میشد. این ینی چی؟ کجای کار ایراد داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    خیلی خوبه عالیه
    درود حمید جان پس سیستم مشخص شد :
    چه کنیم صدا واقعآ حیاتیه دیگه خسته شدیم از این کواکسیالای بی کیفیت که فقط بوم بوم می کنن
    1-ساب باکس فابریک M12VB
    2-کامپوننت SQX 165 برای عقب
    3-کامپوننت RS 100 برای جلو (اگر هزینه بالا بره کواک RC100 )
    4-آمپلیفایر RS100C4
    6-یک جفت کابل RCA اضافی
    7-کابل اسپیکر

فقط امیدوارم با بودجم جور در بیاد.
    باتری رو هم می خوام عوض کنم چند آمپر بندازم ؟ فعلآ مال خودش فابریکیه.
    حمید برند RCA چی هست ؟بهترینا رو خودت بزار مطمئنم که همین کارم می کنی
    راستی چه جوری برام میفرستیشون ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید گل
    در تکمیل صحبتای آقا حسین
    ساب m12vb چون که ووفرش کاغذی باید صدای گرمی داشته باشه و چون 92 دسیبله یعنی سنس بالایی داره و راحت تکون میخوره پس ساب موزیکالیه ( امیدوارم اشتباه نکرده باشم که پاک ضایع میشم)
    ولی تو این موندم چون باکسش پورتد هست آیا ویبره زیادی داره یا نه ؟ من از ویبره ی بیش اندازه خوشم نمیاد چون بنظرم صدای موسیقی رو خراب میکنه دوست دارم ساب رو موزیک باشه و بیسای تو پر و سنگین داشته باشه
    سلام مخلصم هادی جان
    نه ویبره خیلی بالا نداره جون ووفر xmax زیادی نمیزنه.ضمنا چون ساب 12هست تواناییهای یه ساب 15اینچ که تخصصش فرکانس پایین هست رو نداره.من تو ماشین خودم که قبلا تست کردم همه چیزش به جا بود.البته این نکته هم لازم ذکره که رفتار ساب تو ماشینهای مختلف با اندازه و توع اطاق هم فرق میکنه.مثلا سدان بزرگ و کوجک یا هاچ بکها.
    درود آقا حمید.
    آقا حمید این بار گلیدن کجا موندش. آگه گمرک گیره اشاره کن بچه های بالارو بفرستم خلاصه بی ساب موندم
    آقا حمید چنتا سوال واسم پیش اومده.
    1) ساب آلپاین سری s ک جدید میزنه500 rms هستش فعلا نمیتونم امپ مونو بخرم میتونه امپ 944 راش بندازه؟ یا گلیدن بهتره؟
    2)به نظرتون به big 3 نیاز دارم؟ی ماه پیش ی باطری 74 خریدم. پری روزم رفتم لاله زار گفتم بذار کابل هم بگیرم. البته هیشکی نمیدونست گیج چی هست سایز میخاستن منم ی کابل جوش کاری البته جنس خوب برداشتم. ماشین هم سمنده
    3)من باند هارو به کانال a بستم و کابل rc هم به ورودی a وصل کردم خاستم گین رو تنظیم کنم ولی گین کانال a کار نمیکرد و گین کانال b کار میکرد و با آون کم و زیاد میشد. این ینی چی؟ کجای کار ایراد داره؟
    سلام
    اینطور که به من گفتن نهایت تا آخر شهریور ان شاءالله دست مصرف کننده س.
    نه 944 نمیتونه ساب 500 ی رو درایو کنه.تا 300وات رو چرا.
    برای سابهای بالای 800وات بله BIG3لازمه.
    در مورد 944نباید اینطور باشه.یه عکس بگیر ببینم
    درود حمید جان پس سیستم مشخص شد :
    چه کنیم صدا واقعآ حیاتیه دیگه خسته شدیم از این کواکسیالای بی کیفیت که فقط بوم بوم می کنن
    1-ساب باکس فابریک M12VB
    2-کامپوننت SQX 165 برای عقب
    3-کامپوننت RS 100 برای جلو (اگر هزینه بالا بره کواک RC100 )
    4-آمپلیفایر RS100C4
    6-یک جفت کابل RCA اضافی
    7-کابل اسپیکر

فقط امیدوارم با بودجم جور در بیاد.
    باتری رو هم می خوام عوض کنم چند آمپر بندازم ؟ فعلآ مال خودش فابریکیه.
    حمید برند RCA چی هست ؟بهترینا رو خودت بزار مطمئنم که همین کارم می کنی
    راستی چه جوری برام میفرستیشون ؟
    آهان sqx و عقب میبندی؟ولی کاش میشد جلو میبستی حسین.میترسم اون performance ی که باید و تو عقب نتونیم بگیریم.البته تجربه نداشتم شایدم خوب بشه.ولی بدون شک حجم صدا تو استیج عقب بیشتر از جلو هست.تقریبا صدای rs100 گم خواهد شد.
    کابل rca هم گلیدن برات میگیرم.کابل اسپیکرم گلیدن.کمپلت گلیدن.
    کلش و با تی پاکس برات میفرستم.

14. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •