روانخواه: به خاطر زمين حافظيه، قيد بازى مقابل مقاومت را زدم
تيم استقلال فردا در چهارچوب رقابت هاى هفته بيست و هفتم ليگ رودر روى تيم مقاومت سپاسى قرار خواهد گرفت. طبق اعلام قبلى قرار بود اميدرضا روانخواه در اين ديدار براى استقلال به ميدان برود اما گويا زمين نامساعد ورزشگاه حافظيه مربيان استقلال را از بازى دادن به روانخواه منصرف كرده است. گفت وگو با روانخواه را بخوانيد:
• آخرين وضعيت استقلال بعد از دربى چگونه است؟
- خوشبختانه شرايط تيم بسيار خوب است و بچه ها با انگيزه تمرين مى كنند. بازى با پرسپوليس تمام شد و ما هم آن را فراموش كرده ايم. حالا تمام فكر و ذكرمان بازى با مقاومت است و اينكه بتوانيم ۳ امتياز ديگر را به اندوخته خود بيفزاييم.
• شنيديم مقابل مقاومت بازى نمى كنى. صحت دارد؟
- بله. طبق صحبت هايى كه با پزشكان انجام داده بودم قرار بر اين بود كه از اين ديدار براى استقلال بازى كنم اما زمين نامساعد ورزشگاه حافظيه مرا منصرف كرد. شيراز شهر من است و قلباً دوست داشتم در بازى فردا استقلال را همراهى كنم اما قسمت نبود. اگر مشكل خاصى پيش نيايد در بازى با پاس كه روز شنبه برگزار مى شود در تركيب استقلال قرار خواهم گرفت.
• در حال حاضر از نظر جسمانى مشكلى ندارى؟
- خير. درد كوچكى داشتم كه خوشبختانه برطرف شد. هم اكنون هيچ مشكلى ندارم و آماده بازى كردن در تركيب استقلال هستم.
• به نظر خودت مى توانى در بازگشت به ميادين خوب كار كنى؟
- من نهايت سعى و تلاشم را خواهم كرد اما قطعاً در اولين بازى نمى توانم ستاره شوم. من ماه هاست از شرايط مسابقه به دور هستم اما مطمئنم روز به روز بهتر خواهم شد و به استقلال كمك خواهم كرد.
• چه زمانى به روزهاى اوج خود باز مى گردى؟
- در حال حاضر علاوه بر اينكه همراه ساير بازيكنان تمرين مى كنم به صورت اختصاصى نيز حركات تمرينى انجام مى دهم. من سعى مى كنم هر چه زودتر به روزهاى اوج خود بازگردم و براى استقلال مفيد باشم.
• تساوى مقابل پرسپوليس تأثير منفى در روند تيمى شما نخواهد گذاشت؟
- خير. گفتم كه آن بازى تمام شده است. همه بچه ها همقسم شده اند تا مقاومت را شكست دهيم و ۳ امتياز شيرين و با ارزش را نصيب خود نماييم.
• نبود چند بازيكن استقلال مشكلى براى شما ايجاد نمى كند؟
- استقلال به قدرى بازيكن بزرگ دارد كه نبود چند بازيكن تأثيرى در روند تيمى ما نمى گذارد. معتقدم بازيكنان ديگر به خوبى جاى غايبان را پر خواهند كرد.