تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1872 از 2376 اولاول ... 87213721772182218621868186918701871187218731874187518761882192219722372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,711 به 18,720 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مقاومت سپاسى- استقلال تهران
    قلعه نويى مقابل يك پيروانى ديگر

مقاومت سپاسى شيراز پس از پيروزى ۲ بر يك در دربى مشهدى ها حالا براى بازى استقلال از انگيزه بسيار بالايى برخوردار شده است، انگيزه ايى كه به هر چه زيباتر شدن اين بازى كمك بسيارى خواهد كرد. مقاومتى ها پس از پيروزى با برق جمع امتيازاتشان به عدد ۳۶ رسيد و اين تعداد امتياز براى قرار گرفتن اين تيم در جاى دهم جدول رده بندى ليگ كافى به نظر مى رسيد. شاگردان غلامحسين پيروانى كه ثبات چندانى در بازى هاى ليگ نداشته اند، امروز در شرايطى به ديدار تيم صدرنشين ليگ يعنى استقلال مى روند كه به احتمال بسيار رضا خالقى فر بهترين مهاجم خود را در اختيار نخواهد داشت و اين مى تواند غلام حسين پيروانى و تيمش را براى بازى امروز دست به عصاتر از قبل كند. مقاومت سپاسى هميشه مقابل تيم هاى استقلال و پرسپوليس در خانه و بيرون از خانه بازى هاى خوبى را به نمايش گذاشته است و اين بار نيز قطعاً مستثنى از دفعات قبل نخواهد بود و همين مسأله باعث شده است تا ياران مقاومت با انگيزه بيشترى به ديدار تيم قدرتمند استقلال بروند، تيمى كه در آخرين بازى خود در ليگ بازى برده يك بر صفر مقابل پرسپوليس را با تساوى يك بر يك عوض كرد تا طى روزهاى گذشته زيرفشار افكار عمومى و طرفدارنش قرار بگيرد. در استقلال بعد از تساوى پرسپوليس على عليزاده خانه نشين و سياوش اكبرپور گوشه نشين شده تا به نوعى امير قلعه نويى گناه آن تساوى را به گردن آنها انداخته باشد. فاصله ۶ امتيازى با ذوب آهن و با پرسپوليس (با احتساب يك بازى كمتر) باعث شده است تا قلعه نويى و استقلال با حاشيه امنيت بيشترى به ديدار حريفانش بروند و اين در شرايطى است كه تيم هاى تعقيب كننده سخت به دنبال شكست آبى پوشان يا توقف آنها هستند تا بتوانند هر چه بيشتر خودشان را به آن تيم صدرنشين و مدعى نزديك نمايند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گزارش تمرين ديروز استقلال
    دلخورى قلعه نويى از وضعيت زمين ورزشگاه حافظيه
    با حضور استقلالى ها در شيراز بازيكنان اين تيم آخرين تمرين خود را پيش از تقابل با مقاومت در ورزشگاه حافظيه انجام دادند. تمرين استقلال ساعت ۱۵ و ۱۵ دقيقه آغاز شد.
    جلسه مشكوك
    پيش از شروع تمرين قلعه نويى، نظرى جويبارى و وحيد طالب لو در گوشه اى از زمين با هم به صحبت پرداختند. جلسه اين ۳ نفر با هم سبب شده بود تا همه نگاه ها به سوى آنها باشد. اينكه در اين جلسه چه صحبت هايى رد و بدل شد، بى خبريم.
    قلعه نويى خطاب به بازيكنان: بايد ببريد
    سرمربى استقلال پيش از شروع تمرين به مدت ۱۰ دقيقه با بازيكنان تيمش به صحبت پرداخت. امير قلعه نويى ضمن يادآورى حساسيت بازى امروز به شاگردانش يادآور شد كه به هر شكل ممكن بايد پيروز ميدان شيراز باشند. قلعه نويى گفت با كسب ۳ امتياز اين بازى استقلال مى تواند راحت تر به قهرمانى برسد.
    دروازه بى تور
    يكى از دروازه هاى ورزشگاه حافظيه بدون تور بود. همين امر باعث شد تا دروازه بى تور سوژه بازيكنان استقلال شود. البته قلعه نويى وقتى ديد با اين موضوع نمى تواند كنار بيايد دستور به وصل تور به دروازه كرد.
    به دنبال پرسپوليس
    همزمانى بازى پرسپوليس با تمرين استقلال سبب شد تا استقلالى ها در حين انجام آماده سازى خود مدام پيگير بازى پرسپوليس باشند.
    دلخورى قلعه نويى
    سرمربى استقلال از كيفيت زمين چمن ورزشگاه حافظيه ابراز نارضايتى كرد. قلعه نويى در حين تمرين چند بار از نامرغوب بودن چمن محل بازى امروز گلايمندى كرد و معتقد بود زمين نامناسب باعث پايين آمدن بار فنى بازى مى شود.
    شرح تمرين
    استقلالى ها اين بار برخلاف گذشته زيرنظر خداداد مى دويدند تحت نظر فكرى مشغول به دويدن شدند. پس از آن به ۲ گروه ۸ نفره تقسيم و به بازى دستگرمى روى آوردند. سانتر از جناحين و تمرين شوتزنى از ديگر برنامه هاى كادرفنى استقلال براى بازيكنان اين تيم بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با رد اعتراض فيروز در كميته استيناف
    باشگاه استقلال از كريمى شكايت مى كند

شوراى استيناف، رأى كميته انضباطى مبنى بر پرداخت پول از سوى باشگاه استقلال به سرمربى اسبق خود را رد كرد. در جلسه ديروز بين فيروز كريمى و نماينده استقلال در شوراى استيناف مبنى بر رسيدگى به شكايت او از اين باشگاه، شوراى استيناف شكايت كريمى را رد كرد. در اين نشست كه بعدازظهر ديروز در محل فدراسيون برگزار شد، عنوان شد در زمان مديريت فتح الله زاده در استقلال، مبلغ ۱۶۰ ميليون تومان به فيروز كريمى پرداخت شده؛ در حاليكه مبلغ قرار داد او ۱۳۰ ميليون تومان بوده است. بدين ترتيب، اكنون استقلال است كه قصد دارد براى پس گرفتن ۳۰ ميليون از كريمى از اين مربى شكايت كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

روانخواه: به خاطر زمين حافظيه، قيد بازى مقابل مقاومت را زدم
    تيم استقلال فردا در چهارچوب رقابت هاى هفته بيست و هفتم ليگ رودر روى تيم مقاومت سپاسى قرار خواهد گرفت. طبق اعلام قبلى قرار بود اميدرضا روانخواه در اين ديدار براى استقلال به ميدان برود اما گويا زمين نامساعد ورزشگاه حافظيه مربيان استقلال را از بازى دادن به روانخواه منصرف كرده است. گفت وگو با روانخواه را بخوانيد:
    • آخرين وضعيت استقلال بعد از دربى چگونه است؟
    - خوشبختانه شرايط تيم بسيار خوب است و بچه ها با انگيزه تمرين مى كنند. بازى با پرسپوليس تمام شد و ما هم آن را فراموش كرده ايم. حالا تمام فكر و ذكرمان بازى با مقاومت است و اينكه بتوانيم ۳ امتياز ديگر را به اندوخته خود بيفزاييم.
    • شنيديم مقابل مقاومت بازى نمى كنى. صحت دارد؟
    - بله. طبق صحبت هايى كه با پزشكان انجام داده بودم قرار بر اين بود كه از اين ديدار براى استقلال بازى كنم اما زمين نامساعد ورزشگاه حافظيه مرا منصرف كرد. شيراز شهر من است و قلباً دوست داشتم در بازى فردا استقلال را همراهى كنم اما قسمت نبود. اگر مشكل خاصى پيش نيايد در بازى با پاس كه روز شنبه برگزار مى شود در تركيب استقلال قرار خواهم گرفت.
    • در حال حاضر از نظر جسمانى مشكلى ندارى؟
    - خير. درد كوچكى داشتم كه خوشبختانه برطرف شد. هم اكنون هيچ مشكلى ندارم و آماده بازى كردن در تركيب استقلال هستم.
    • به نظر خودت مى توانى در بازگشت به ميادين خوب كار كنى؟
    - من نهايت سعى و تلاشم را خواهم كرد اما قطعاً در اولين بازى نمى توانم ستاره شوم. من ماه هاست از شرايط مسابقه به دور هستم اما مطمئنم روز به روز بهتر خواهم شد و به استقلال كمك خواهم كرد.
    • چه زمانى به روزهاى اوج خود باز مى گردى؟
    - در حال حاضر علاوه بر اينكه همراه ساير بازيكنان تمرين مى كنم به صورت اختصاصى نيز حركات تمرينى انجام مى دهم. من سعى مى كنم هر چه زودتر به روزهاى اوج خود بازگردم و براى استقلال مفيد باشم.
    • تساوى مقابل پرسپوليس تأثير منفى در روند تيمى شما نخواهد گذاشت؟
    - خير. گفتم كه آن بازى تمام شده است. همه بچه ها همقسم شده اند تا مقاومت را شكست دهيم و ۳ امتياز شيرين و با ارزش را نصيب خود نماييم.
    • نبود چند بازيكن استقلال مشكلى براى شما ايجاد نمى كند؟
    - استقلال به قدرى بازيكن بزرگ دارد كه نبود چند بازيكن تأثيرى در روند تيمى ما نمى گذارد. معتقدم بازيكنان ديگر به خوبى جاى غايبان را پر خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تمرينات اختصاصى براى روانخواه

اميد روانخواه هافبك استقلال كه از بند مصدوميت رهايى يافته است به همراه تيمش به شيراز سفر نكرد تا غايب ديدار امروز مقابل مقاومت سپاسى باشد. بنا به تصميم امير قلعه نويى اين هافبك ديروز به همراه خداداد مربى بدنساز آبى پوشان به آمادگى انقلاب رفت و به طور اختصاصى به تمرين پرداخت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال به دنبال توپ هاى a.f.c
    طبق برنامه كنفدراسيون فوتبال آسيا به هر كدام از تيم هاى حاضر در ليگ قهرمانان تجهيزاتى از جمله توپ هاى مخصوص اين بازيها داده خواهد شد. گفتنى است هنوز اين توپ ها به باشگاه استقلال نرسيده است و مسئولان اين تيم به دنبال تهيه آن هستند. طبق شنيده هاى ما قرار است اين توپ ها تا اواخر هفته آينده به دست استقلالى ها برسد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تركيب احتمالى استقلال در بازى امروز
    تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابت هاى ليگ برتر امروز به مصاف مقاومت سپاسى خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما كادر فنى استقلال قصد دارد تيمش را با تركيب وحيد طالب لو، پيروز قربانى، هادى شكورى، بيژن كوشكى، ميثم منيعى، مهدى اميرآبادى، مجتبى جبارى، حسين كاظمى، سياوش اكبرپور، آرش برهانى، عليرضا عباسفرد به ميدان بفرستد. شايان ذكر است ديدار استقلال و مقاومت امروز ساعت ۱۴ در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال با ۱۶ بازيكن به شيراز سفر كرد!
    تيم فوتبال استقلال ۱۰ صبح ديروز با ۱۶ بازيكن به شيراز سفر كرد تا دغدغه هاى امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان براى بازى امروز افزايش يابد. گفتنى است اكثر بازيكنان استقلال براى بازى امروز يا محروم هستند يا مصدوم و كادر فنى استقلال بايد فكرى براى حل اين مشكل بينديشند. نكته جالب اينكه ليست بازيكنان اين تيم براى ديدار امروز به ۱۸ نفر نرسيده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نمى توانم به چشم هواداران استقلال نگاه كنم
    عليزاده: اگر مى دانستم چنين خطايى مى كنم ، قبل از دربى فوتبال را كنار مى گذاشتم

حال و روز خوشى ندارد. مهاجم استقلال خودش را حبس كرده او اين روزها فقط اشك مى ريزد و زانوى غم بغل گرفته است. على عليزاده از اوضاع و احوال خود حرف مى زند، اوضاعى كه تلخترين روزها را براى او رقم زده است. مهاجم استقلال را با سختى تمام پيدا كرديم تا گفت وگويى با وى ترتيب دهيم. صحبت هاى عليزاده را بخوانيد:
    • پيدا كردن عليزاده اين روزها كار سختى است. اوضاع و شرايطت چطور است؟
    - حال و روز خوبى ندارم. نه صبح دارم و نه شب. ۲ روز خودم را در يك اتاق حبس كرده بودم. نمى توانم با كسى حرف بزنم. فقط كارم شده اشك ريختن نه خودم خانواده ام هم تحت الشعاع اين ماجرا قرار گرفتند. زندگى براى همه ما تلخ شده.
    • چرا آن اشتباه را در دقايق پايانى بازى مرتكب شدى؟
    - اگر مى دانستم اين اتفاق قرار است پيش بيايد هيچ وقت وارد زمين نمى شدم. اگر مى دانستم آن توپ به دست من مى خورد، پيش از بازى در دربى از فوتبال خداحافظى مى كردم. خطاى پنالتى يك اتفاق بود كه متأسفانه از بدشانسى زياد سراغ من را گرفت.
    • بعضى ها مى گويند تو آن خطاى پنالتى را از روى عمد انجام دادى؟
    - كدام بازيكن از روى عمد خودش را قربانى مى كند؟ من چطور مى توانستم اين عمل را در مقابل احساسات هواداران استقلال با قصد و غرض انجام بدهم؟ زمانى كه مى خواستم داخل زمين شوم هدفم اين بود تا با اوت هايم براى استقلال خلق موقعيت كنم نه اينكه باعث ضرر براى تيمم شوم.اين وسط خودم بيشتر از همه ناراحت شدم. نمى توانستم زمين بازى را ترك كنم. در مقابل تماشاگران تيم فقط سرم را پايين انداخته بودم. نمى توانستم در چشمهاى هيچ يك از استقلالى ها نگاه كنم.
    • هواداران استقلال خيلى از دست تو ناراحت هستند.
    -آنها بايد هم از من ناراحت باشند. من بازى برده تيم آنها را به تساوى كشاندم. جز شرمندگى هم نمى توانم حرفى بزنم. من فقط شرمنده هواداران استقلال هستم. آنها هرچه بگويند حق دارند.
    • در اين چند روز بازيكنان استقلال هم به حمايت از تو پرداختند، چه احساسى دارى؟
    - واقعاً در اين زمان همتيمى هايم را شناختم. آنها مدام با من در تماس بودند و دلدارى مى دادند. با اينكه من زحمات آن ها را با يك اشتباه هدر داده بودم، هيچ يك از آنها به روى من نياوردند و گفتند اين اشتباهات هميشه در فوتبال پيش مى آيد. نمى دانم چطور محبت هاى آنها را جبران كنم.
    • در اين چند روز روزنامه خواندى؟
    - نه، اصلاً هيچ روزنامه اى نخواندم اما دوستانم برخى از خبرها را به گوشم مى رسانند. خبرهايى كه خيلى من وخانواده ام را اذيت مى كند.
    • كدام خبرها؟
    - اينكه مى گويند پرسپوليسى هستم و به خاطر اين تيم آن خطا را انجام دادم. آنها كه اين حرف ها را مى زنند وجدان ندارند. نمى دانم چطور اين شايعات را درست مى كنند. آنها در مقابل خدا خجالت نمى كشند؟ اين افراد را فقط به خدا مى سپارم چون فقط خدا مى داند كه من در اين چند روز چه كشيدم.
    • قبل از بازى چه احساسى داشتى؟ چقدر با انگيزه بودى؟
    - خيلى وقت بود كه تمام فكر و ذكر خود را به دربى معطوف كرده بودم. به هر شكل ممكن خودم را به اين بازى رساندم تا براى استقلال موفق عمل كنم. مى خواستم پاس گل تيم را من بدهم اما نمى دانستم همين بازى تلخترين روز زندگى ام را رقم مى زند.
    • نتيجه تساوى براى دربى عادلانه بود؟
    - حق ما برد بود اگر آن اتفاق صورت نمى گرفت پرسپوليس هيچ وقت نمى توانست به گل برسد. آنها براى استقلال خطرساز نبودند اما آن حادثه باعث شد تا بازى مساوى شود. ما بايد برنده اين ديدار بوديم اما…
    • اينكه مى خواهى از فوتبال خداحافظى كنى درست است؟
    - اين هم از همان شايعات است. هرچند در اين چند روز در شرايط روحى خوبى به سر نمى برم اما نمى خواهم از فوتبال خداحافظى كنم. بايد جبران كنم. تنها انگيزه من براى ادامه فوتبال جبران آن پنالتى است تا بتوانم موجب خوشحالى هواداران استقلال شوم. من هرچه دارم از اين هواداران است به همين دليل نمى توانم ناراحتى آنها را ببينم. بايد يك زمان هواداران آبى را شاد كنم.
    • از چه زمانى در تمرينات استقلال حاضر مى شوى؟
    - بعد از بازى با مقاومت قرار است با تيم تمرين كنم. اميرخان در چند نوبت خواسته اند روحيه ام را دوباره به دست بياورم. از لطف تمام استقلالى ها ممنون هستم و اميدوارم با بازگشت دوباره ام بتوانم گذشته را جبران كنم.
    • راستى شنيدى كه در تمرين استقلال تشويق شده اى؟
    - اين تشويق جز شرمندگى براى من چيزى نگذاشت. وقتى اين خبر را شنيدم گريه ام گرفت. آنها نهايت لطف و مهربانى را نسبت به من انجام دادند. در مقابل اين همه بزرگوارى حرفى ندارم جز خجالتزدگى.
    • استقلال با مقاومت بازى دارد. پيش بينى ات از ديدار امروز چيست؟
    - بازى سختى داريم اما حريف مقاومت استقلال است بنابراين آنها از نام تيم ما مى ترسند. مطمئنم بچه ها در شيراز كم نمى گذارند تا انشاء الله با پيروزى مقابل مقاومت به قهرمانى در ليگ نزديك شويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مراسم عزادارى اربعين حسينى در منزل امير قلعه نويى برگزار شد
    دوشنبه شب گذشته مراسم اربعين حسينى با حضور مداحان اهل بيت(ع)، اهالى فوتبال و ورزش، اهالى هنر و جمعى از مسئولان كشورى براساس يك سنت سالانه در منزل امير قلعه نويى، سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران برگزار شد. در اين مراسم كه جمعى از اهالى مطبوعات، على پروين، حسن غفورى فرد، حاج حبيب كاشانى ، حميد استيلى ،برادران عرب ( حاج امير ، حاج حميد و...) كيانوش گرامى، مهدى عرب، اميد طيرى، عبدالحميد رمضانى، على نظرى جويبارى، پيروز قربانى، وحيد طالب لو، مهدى اميرآبادى، اميررضا واعظى آشتيانى، مهرداد ميناوند، سيروس دين محمدى، ايوب اصغرخانى، بهمن سلطانى، مهدى محمدنبى، اميدوار رضايى و ... حضور داشتند، مداحان به مرثيه سرايى پرداخته و سپس حاضران در مراسم به سينه زنى پرداختند. در اين مراسم كه علاوه بر ميهمانان ويژه جمعى از مردم عزادار نيز حضور داشتند، عزاداران پس از انجام مراسم عزادارى شام را در منزل سرمربى تيم استقلال صرف كردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •