بچه ها جز یه مشت تم بیریخت توxbl چیزی پیدا نمیشه کرد...نرم افزاری نیست عکس دلخواهو تم کنیم یا تم تو اینترنت چیزی سراغ ندارین؟؟
سایتچرا فیلتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها جز یه مشت تم بیریخت توxbl چیزی پیدا نمیشه کرد...نرم افزاری نیست عکس دلخواهو تم کنیم یا تم تو اینترنت چیزی سراغ ندارین؟؟
سایتچرا فیلتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MILIN3M; 17-09-2010 at 14:36.
اين روشي كه گفتم رو خودم هم تست كردم خودم از همين روش ويديو ميبينم هر فرمتي هم ميشه تبديلش كرد
كساني كه دستگا هشون واسه پخش ويديو اپديت نشده .. از طريق نرم افزار "Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter" كه 2 تا فرمت داره كه اولش نوشته xbox360 ... با اون ويديو ها رو تبديل كنن و بعد از طريق فلش يا سي دي تو دستگاه بزاريد نشون ميده رو كيفيت فيلم هم هنگام تبديل تاثير نميزاره
مگه ندیدی xbox ورشکست شده؟! چون ایران آمریکا و xbox رو تحریم کرده!
اما بی شوخی فکر میکنن که ایکس باکس هم توطئه ی استکبار جهانیه.برای همین هیلترش کردن.با هیتلر شکن برو توش
یه جا خوندم که ...
اگه سیم هایه مربوط به صدا رو توی شکل زیر ...
![]()
به این ...
وصل کنیم میشه هدفون معمولی بهش وصل کرد و صدای بازی از هدفون میاد.
میخواستم ببینم جایی هست که بشه یه تبدیل مثل عکس دوم گیر اورد ؟
فكر ميكنم كه تو توپخونه باشه از اينا....
البته الكتريكي ها هم دارن......
سلام دوستان
شرکت های معروف بازی برای xbox چیا هستن ؟؟؟
شما روی فایل کلیک کنید Codec رو از لایو دانلود می کنه.
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
Microsoft
Ubisoft
2K Games
Atari
Rockstar Games
مگه هدفون نمیشه وصل کرد به خروجی تلویزیون؟ نیازی به اینا نیست که ! اینا هم اگه تلویزیونتون سه رنگش کنارهم باشن نمیشه استفاده کرد ازشون ، همه جا هم دارن ،لازم نیست بری جای مخصوصی دنبالش ، همه الکتریکی ها دارن.
اینی هم که شما می گی خب صدا رو هم به تلویزیون میده و هم به هدفون ، در صورتی که می تونید از خروجی خود تلویزیون استفاده کنید.
بازی های معروف چیا هستن ؟؟
من یه چند وقتیه که هرچی بازی میخرم چرت و پرت از آب درمیاد![]()
Mafia 2
H.A.W.X 2
Gta IV
Battle Field Bad Company 2
Call of Duty Modern Warfare 2
Halo Reach
Split Second
NHL 11
Just Cause 2
Fifa 10
PES 2010
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)