تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1871 از 2605 اولاول ... 87113711771182118611867186818691870187118721873187418751881192119712371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,701 به 18,710 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان، من سرویس جشنواره نمایشگاه الکامپ پس پرداخت دارم. یه بسته اینترنت هم گرفتم ولی وقتی می رم تو کنترل پنل هیچ اثری از بسته خریده شده و میزان باقی مانده وجود نداره. همچنین میزان مصرف شبانه و روزانه تفکیک نشده اند. آیا برای همه دوستان این جوریه یا فقط برای من مشکل داره؟

چطور مطمئن باشم که مصرف شبانه از حجم روزانه و بسته کم نمیکنه؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    کسی از طرح جدید پیشگامان شنیده؟
    50 گیگ روزانه 450 گیگ شبانه
    500 روز
    فقط 50 هزارتومان
    خیلی غیره منطقیه
    دوستان نظری در موردش ندارند؟

ارزش داره سرویس مخابراتم رو باسه این جمع کنم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان، من سرویس جشنواره نمایشگاه الکامپ پس پرداخت دارم. یه بسته اینترنت هم گرفتم ولی وقتی می رم تو کنترل پنل هیچ اثری از بسته خریده شده و میزان باقی مانده وجود نداره. همچنین میزان مصرف شبانه و روزانه تفکیک نشده اند. آیا برای همه دوستان این جوریه یا فقط برای من مشکل داره؟

چطور مطمئن باشم که مصرف شبانه از حجم روزانه و بسته کم نمیکنه؟
    سلام
    سرويس پس پرداخت نمي تونيد بسته و حجم باقي مانده خود را ببينيد اين امكان فقط براي پيش پرداخت وجود دارد
    شما فقط مي توني امار خودتون بگيريد كه زيادي مصرف نكنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان لطفا منو راهنمایی کنین. من سرویس الکامپ ۹۵ دارم با شبانه رایگان. الان که گذارش مصرف رو نگاه کردم میبینم که ترافیک بین ساعت ۲ تا ۶ رو تو گذارش تفکیک کرده ولی از حجم اصلی کم کردن و تو قسمت ترافیک رایگان شبانه صفر زده. زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه باید بری مخابراتتون. میگم چه ربطی به مرکز داره. میگه ما نمیتونیم کاری کنیم. اگه دوستان میدونن که چی کار باید بکنم لطفا راهنمایی کنین.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان لطفا منو راهنمایی کنین. من سرویس الکامپ ۹۵ دارم با شبانه رایگان. الان که گذارش مصرف رو نگاه کردم میبینم که ترافیک بین ساعت ۲ تا ۶ رو تو گذارش تفکیک کرده ولی از حجم اصلی کم کردن و تو قسمت ترافیک رایگان شبانه صفر زده. زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه باید بری مخابراتتون. میگم چه ربطی به مرکز داره. میگه ما نمیتونیم کاری کنیم. اگه دوستان میدونن که چی کار باید بکنم لطفا راهنمایی کنین.
    از مخابرات صفحه گزارش دقيق انتظار نداشته باش
    بله درسته ساعت ٢ تا ٦ تو حجم اصلي ميزنه ولي از حجم اصلي كم نمي كنه
    ولي براي اطمينان بايد مودم ساعت ٢ ريست ميشه يا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از مخابرات صفحه گزارش دقيق انتظار نداشته باش
    بله درسته ساعت ٢ تا ٦ تو حجم اصلي ميزنه ولي از حجم اصلي كم نمي كنه
    ولي براي اطمينان بايد مودم ساعت ٢ ريست ميشه يا نه

من منظور شمارو درست متوجه نشدم. یعنی شما میگی مینویسه از حجم اصلب کم میکنه و در واقع کم نمیکنه؟؟؟!!! مودم من ریست نشده. ولی تو گذارش مصرف نکاه میکنم میبینم که با شبای قبل فرغ میکنه و ترافیک بین ساعت ۲ تا ۶ رو تفکیک کرده. من قبل این شبانه رایگان نداشتم و دیروز سرویس تلکامپ وصل شد.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تو گزارش مصرف شبانه به صورت تفتيك نميزنه يعني شما بين ٢ تا ٦ حجم مصرف كني كلي ميزنه و تو دانلود شبانه نميزنه به اين ميگن سيستم مخابرات خخخخخ

ساعت ٢ ببينيد مودم شما به صورت اتومات ريست بشه از حجم اصليت كم نميكنه ولي اگر ريست نشه بايد به صورت دستي خودتان خاموش و روشن كني مودمتان

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان کسی این سرویس های جدید 2 مگ /4 مگ / 8 مگ رو که به صورت پس پرداخت هست تهیه کرده. ازنظر قیمتی به نظرم به صرفه تر هست و اینکه کمپین هم نیست. میشه یک ماهه / سه ماهه / ششم ماهه و یک ساله تهیه کرد.
    +
    مشکلات مربوط به دانلود شبانه رو حتمن برید مخابرات اگه واقعا اشتباه سیستمی باشه براتون صفر میکنن. خودم قبلا این مشکل رو داشتم رفتم مخابرات تو تایم شبانه ترافیک کم کرده بود . حضوری رفتم اطلاع دادم ترافیکم رو برگردوندن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام
    سرويس پس پرداخت نمي تونيد بسته و حجم باقي مانده خود را ببينيد اين امكان فقط براي پيش پرداخت وجود دارد
    شما فقط مي توني امار خودتون بگيريد كه زيادي مصرف نكنيد

از لحاظ فنی که ظاهرا نباید کار سختی باشه برای پس پرداخت هم نشون بده، امیدوارم درستش کنن که بهتر بشه میران مصرف رو کنترل کرد!
    اگه زنگ بزنم 2020 میتونم مقدار حجم باقیمونده رو ازشون بپرسم یا اونا هم نمیدونن ؟ اگه نه که دیگه مسئول صدور قبض که میدونه !!! ظاهرا ایشون از همه متخصص تره

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من دیشب قبل از اینکه بخوابم گفتم 1 فایل کوچیک در حدود 100 مگ بزارم بگیرم که برای ساعت 2:15 تنظیم کردم بعد فردا تو گزارش ببینم تو ترافیک رایگان حساب کرده یا نه
    خلاصه اتفاقی سر ساعت 2 بیدار شدم دیدم لینک اینترنتم قطع شده یخورده صبر کردم ساعت 2:06 وصل شد و سیستم هم رفت برای دانلود حالا این همین ریست کردن مودم هستش اکانت دیسکانت میکنن بعد وصل میکنن چون اگر مودم ریست شه باید لینک dsl هم بره که برای من ثابت بود
    حالا امروز گزارش مصرف رو دیدم هنوز اماری نزده بود از اون فایل 100 مگی تا ساعت 12 گزارش گذاشته بودش

1 سوال هم دارم نویز خط شما چند هستش برای من اینجوری
    SNR Margin (dB):
    13.4 7.2
    Attenuation (dB): 7.5 7.8
    Output Power (dBm): 12.3 14.5

حالا این snr من وقتی سرعتم 512 نامحدود بود روی 30 بودش الان نمیدونم چرا اومده رو 13
    الانم سرعت دانلودم رو 1.65 هست حدودا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •