به احتمال زیاد معادل افزایش قیمت کاهش حجم خواهیم داشت.
به احتمال زیاد معادل افزایش قیمت کاهش حجم خواهیم داشت.
همین الان قیمت هاش به صرفه نیست.گرون هم میخواد بشه
قبلا اینترنت هرسال به خاطر کاهش هزینه های اولیه ارزونتر میشد حالا دوباره چندساله داره گرون میشه!فکر کنم تو کل جهان هم همینطور باشه به خاطر پیشرفت تکنولوژی سرعت های قدیمی ارزون تر میشدند خدارو شکر برعکس همه جا هستیم
با این قیمت ها کسی طرف وایمکس نمیره اگر قیمتش نزدیک رایتل باشه,رایتل برنده این اتفاقات هست.پینگ بهتر,سرعت بالاتر( احتمالا در آیند),پوشش بهتر در آِینده و تکنولوژی جدیدتر پس چرا وایمکس!!؟؟![]()
باز هم مبین نت آشغال اقدام به ارسال پیامک برای مشترکین پر مصرف کرده و متاسفانه این بار با اینکه سرعت شبانه رو پایین اوردن ولی باز هم پیامک میفرستن که مصرف
نکنید یکی نیست بگه بابا شبانه رو جمع کنید راحت بشیم
در عجبم که چرا چیزهای خوب مثل ارزونی، تخفیف و مشابه اصلاً به مبیننت سرایت نمیکنه و یا اگه سرایت میکنه خیلی کم!؟!؟! مدتیه طبق اعلام خود شرکت مخابرات، قانون رسمی شده که ضریب اشتراک نامحدودها یک به هشت بشه، اما مبیننت هنوز داره یک به ده میفروشه و معلوم نیست کی هم قانون جدید رو اجرا کنه.
متاسفانه چیزی هست که سابقه هم داره. یعنی هم کم بفروشه و هم گرونتر. طرح قبلی من ارزونتر و ۴۸ گیگابایت بود ولی الان هم گرونتر شده و هم کلش شده ۳۶ گیگابایت.
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه ها قطعی نمی باشد اما تا روز شنبه مبنی بر قطعیت آنها تصمیم گیری خواهد شد . چنانچه سایر تعرفه ها نیز زودتر از موعد مشخص گردد خدمتتان اعلام خواهیم کرد
تعرفه های نامحدود از طرف سازمان تنظیم قیمت گذاری و به شرکت اعلام شده است و تنها دو تعرفه 8-20 توسط خود شرکت قیمت گذاری شده است. ضمنا هزینه تعرفه ها در ADSL و وایمکس به یک صورت تنظیم نمی گردد
مودم جیبی با قابلیت سیمکارت 330.000 تومان
قیمت دو طرح مودم جیبی نیز تغییر کرده و قیمت قطعی می باشد . طرح دوساله 512 و 1024 یکساله به قیمت 490.000 تومان
ضمنا حجم طرحهای ویژه نیز در هیچ یک از مودمهای رومیزی و جیبی تغییری نکرده است
سوای قیمت، بحث ضریب اشتراک که ابلاغیه سراسری شده رو هم گفتم که مبیننت اجرا نکرده. بماند بحث کردن هم بیفایده هست چون نه من و نه شما هیچ کدوم توی قیمتها تاثیر نداریم و کاربرها هم اگه اعتراض بدن، بهشون میگن دوست نداری برو یه جای دیگه و خوش اومدی. زمان گروون کردن هم همه شرکتها ادعا میکنن که ویژه هستن و برای همین چون با باقی فرق دارن، کارشون درست و منصفانه هست. این قصه هر روزه زمان گروون شدن خدمات و اجناس توی ایران هست.
الان بهم SMS دادن که شب جمعه باز قطعی سراسری شبکه مبیننت داریم. کس دیگهای هم خبر رو گرفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)