مگه میشه کامپیوتر خاموش باشه و دانلود بزاریم ؟ اینطوری که عالیه !
البته قبلا در بارش خونده بودم منتها نمیدونم دقیقا چه تجهیزاتی لازم هست ! با مودم smc میشه همچین کاری کرد یا مودم های مخصوص لازمه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مگه میشه کامپیوتر خاموش باشه و دانلود بزاریم ؟ اینطوری که عالیه !
البته قبلا در بارش خونده بودم منتها نمیدونم دقیقا چه تجهیزاتی لازم هست ! با مودم smc میشه همچین کاری کرد یا مودم های مخصوص لازمه ؟
بستگی به مدلش داره
تو مودم های ایسوس من یکی دیده بودم ببین smc هم داره
اگه میشه از speed test هم بزارید
. البته روشتونو پیام خصوصی کنید![]()
دوست من یه سری از ودافون خریده بود که 4 تا پورت یو اس بی و پورت برای مودم نسل 3 داشت !! و این قابلیت رو هم داشت ولی تست نکردیم![]()
یکی از مدل های ایسوس ظاهرا همچین امکانی داره ! منتها ظاهرا خودش مودم نیست و باید مودم رو بهش وصل کنی ... البته شاید مدل های دیگه باشه که هم مودم باشن هم مستقیم به هارد وصل بشن ...
SMC فکر نکنم همچین قابلیتی داشته باشه . البته زیاد هم جوابگو نیست دانلود از مودم به هارد اکسترنال ! چون نرم افزار مدیریت دانلود خوبی ندارن ظاهرا . یعنی با تک کانکشن دانلود میکنه یا چه میدونم صف دانلود نداره و ... حداقل اون مدل ایسوس که من دیدم اینطوری بود .
اگه یه نرم افزار مثل idm داخل این مودم ها بود ...
اینو میگم روتر وایرلس هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه مدل خوبی رو پیدا کردی به من هم بگی چون من هم باید بخرم
سلام
این کدوم مدل ایسوس هست؟شماره مدل میدید؟
روشش رو گفتم ولی اینم اسپید تست :
اینم یکی دیگه با پینگ بهتر !!!
ببینم کی میتونه با مخابرات همچین پینگی بگیره !!
مسیر گرجستان رو به مخابرات دادن !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fanoostalaei; 02-04-2014 at 18:02.
اصلا ربطی به این روشهایی که گفتی نداره..در زیر ساخت دارند دستکاری میکنند وکلا مخابرات قاطی کرده..پورت udp رو زدند ترکوندند وهمین باعت دیسکانکتی وسط بازیهای آنلاین میشه..تو تنظیمات مودم رو به حالت اول برگردون میبینی که بازم پینگت همینطوریه
کمترین پینگی که من میتونم بگیرم 152 هست با ایتالیا...روش تو رو هم انجام دادم ولی هیچ تاثیری نداشت .....مسیر هم روی ایتالیا هست
Last edited by al pacino_masoud; 02-04-2014 at 19:47.
آره قبلنا (تقریبا" تو سال 89-90 ) یه سری مودم میومدن مارکشونم PTP بود که یه هارد 320گیگی هم داشتن و یه برنامه پایه ای مثل IDM داشتن که تنظیم میشد...بعد هر وقت روشن میکردی دانلودو شروع میکرد...این نوع مودما رو برا دوربینای مدار بسته ی کنترل از راه دور استفاده میکردن معمولا" تو شرکتا...
![]()
حسین اگه راست میگی خطت مثل خط من ثابت قدم باشه نه این که هر دن بیر ،بیر هاوا چالسین....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)