نه بابا تلفنی بود : دی
حیف شد نشنیدی خیلی شر و ور گفت!
کلی مفیوض شدیم نیمه شب...![]()
نه بابا تلفنی بود : دی
حیف شد نشنیدی خیلی شر و ور گفت!
کلی مفیوض شدیم نیمه شب...![]()
استقلال 4-1 فجر سپاسی
استقلال 2 - 0 مقاومت
علیرضا بثبت
راستی علیرضا اواتار جدیدت هم مبارک رفتی تو کار اسطوره ها
علیزاده بازیش در حد متوسط به پایینه. اینو میشه تحمل کرد در هر صورت بازیکن تیمه ولی این اشتباهات و سوتی هاشو که زحمت کل تیم رو به باد میده هیچ جوره نمیشه گذشت کرد. اون از بازی به سپاهان و اینم بازی با پیروزی... کلا اشتباهاتشم در حدی هستن که تو نتیجه تاثیر میزارن و باعث میشن استقلال امتیاز از دست بده. آخه به یه بازیکن باید چند بار فرصت داده بشه ؟ اما در هر صورت به نظر من باید به تمرینات برگرده برای بازی های آینده... تا حالا دو تا سوتی بد داده بهتره یه فرصت دیگه هم بهش داده بشه اما دیگه جا واسه سوتی سوم نیست.
تو تمرین استقلال وقتی علیه پی روانی شعار میدن قلعه نویی از تماشاگرا میخواد ادامه ندن اما مربی پیروزی... تفاوتها اینجا آشکار میشه...
واقعا تاسف برانگیزه... مایه شرمساری و خجالته... اگر قرآن به نظر اونا جادو جمبله آره وحید جادو میاره با خودش... اون پیرمرده با پالتو رو هم نود نشون داد. اون چشمش مشکل داشت قرآن رو ندید. تازه یه پالتو پوشیده بود یکی باید پشتش راه میرفت پالتوشو جمع و جور میکرد...
در مورد برنامه نود دیشب هم خیلی حال داد. تو آخر برنامه پیروانی کلی مارو خندوند و باعث شد با لبی خندان بخوابیم. اولا نتیجه نظرسنجی یه حالگیری اساسی واسه بعضی ها بود. قبل بازی هم درصد بیشتری شانس استقلال رو واسه برد بیشتر میدونستن. اینم بعد بازی که حق استقلال رو برد میدونستن. دو میلیون نفر شرکت کننده و 50 درصد برد رو حق اس اس میدونستن. یعنی حدود یک میلیون نفر... این نشون میده مردم منطقی هستن. حالا این پیروانی آخرشبی فکر کنم از خواب بیدارش کرده بودن حالش خوش نبود نمیدونست چی داره میگه... اما فردوسی پور خوب حالگیری کرد. پیروانی گفت اگر جلو پیستونهای استقلال رو بقیه تیم ها بگیرن میتونن این تیمو شکست بدن. فردوسی پور گفت شما خودتون که داشتید میباختید... واقعا حال کردم با این جواب ... دمش گرم. این پرسپولیسی تعداد کرنرها و اوت دستی ها و خطاها رو میشمرن بعد نتیجه میگیرن برد حقشون بوده : دی توپو ارسال میکنن رو دروازه مدافع استقلال توپو میزنه بیرون اینو یه موقعیت 100درصد گل میدونن. دیگه در مواجه با این منطق قشنگ چی میشه گفت. بیخیال دربی حاشیه زیاد ساختن برامون. علیزاده باید برگرده سرتمرین و حواشی تیم هم جمع و جور بشه بریم واسه قهرمانی... بازی بعدی هم یه برد پرگل در انتظارمونه مطمئنم تا روحیه بگیریم و دربی رو فراموش کنیم.
نتیجه بازی : استقلال 3 - مقاومت 1
این لنگیا هم که به زور لیزر ابومسلم 10 نفره رو بردند ...
پیش بینی ما رو هم ثبت کنید :
اس اس 3 - 0 مقاومت
چاکر برو بچ تاجی صدرنشین
اقا یکی بگرده ببینه این صحبتهای روانی رو توی نود دیشب میتونه پیدا کنه من تا ساعت 1 بیشتر بیدار نموندم
کلا این پرسپولیس حاشیه س. با هر تیمی بازی میکنه کلی حاشیه میسازه براش. بازی امروزشم که کلا جنجال و حاشیه بود.
یکشنبه 27 / 11 / 87
همه حرف های بعد از بازی
حرف های امروزم زیاد نیست ،
یعنی در واقع ترجیح می دهم امروز کل حرف هایم که بعد از بازی تا صبح امروز بدجوری روی اعصابم راه می رود را خلاصه کنم
درچند سطر، اول اینکه همین حالا هیچ تیمی نمی تواند جلوی ما بایستد. یک سری می خواستند شلوغ کنند که فلان و بهمان.
اگر تیمی باید به آب وآتش می زد برای برد دربی آن پرسپولیسی ها بودند، نه ما.
البته این مساله نباید باعث به وجود آمدن غرور منفی درتیم شود وشخصا هم فکر نمی کنم چنین اتفاقی رخ دهد
این تا اینجا...
دوم اینکه خیلی خیلی متاسف شدم و شرمنده شدم
برای هواداران عزیزی که چه در استادیوم بودند و چه در پای گیرنده ها بازی را تماشا می کردند.
متاسفم مسابقه ای که باید سه - هیچ ، چهار -هیچ به نفع ما تمام می شد چنین پایانی داشت.
همانجا در کنفرانس مطبوعاتی هم این قضیه را باز کردم.
بعد اینکه امروز (شنبه) صبح آمدم باشگاه وفیلم بازی را بارها تماشا کردم،
به یک جمع بندی کلی رسیده ام وبه زودی همه چیز را می گویم.
این را دوباره بگویم که برای من این تساوی هیچ توفیری با باخت نداشت
وحتما باید بررسی کنیم به چه دلایلی بازی برده را این طور دادیم.
نکته چهارم ، حرف های من در رختکن است. یک سئوال دارم ،
مگر من از بچه های مطبوعات می پرسم در خانواده شما چه اتفاقاتی رخ می دهد؟ اصلا مگر به من ارتباطی دارد؟
بعد از بازی نزدیک ترین دوستان شخصی ام را از رختکن بیرون کردم و حرف های مربوط و لازم را به بچه ها زدم.
یعنی این کار را کردم که حتی نزدیک ترین دوستان نباشند ومسائل را بگویم.
یعنی من حق ندارم یکجا حرف هایم را بزنم؟
من واقعا متوجه نمی شوم، واقعا متوجه نمی شوم،
خودتان می دانید چه احترامی برای دوستان رسانه ای قائل هستم اما این نوع برخوردها برایم جای سئوال دارد.
بازهم می گویم حریم خصوصی ما را دوستان بگویند تا بدانیم از این به بعد آنجا می توانیم حرف های خصوصی مان را بزنیم.
بازهم زیاد شد اما دلم پرتر از این حرفاست.
سعی می کنم در روزهای آینده بیشتر قضایا را باز کنم
اما بر این باورم که بچه ها نتوانستند در روز دربی آن چیزی را که ما می خواستیم ارائه بدهند.
اصلا آن چیزی که ما می خواستیم نبودند.
ما شش ماهه به سیاوش داریم می گوییم وقتی جلوی دروازه می رسی بغل پا بزن ومطمئن باش توپ گل می شود ،
بازهم نوک پا می زند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)