تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1871 از 2376 اولاول ... 87113711771182118611867186818691870187118721873187418751881192119712371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,701 به 18,710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

اقا خودم فهمیدم
    مگه این روانی دیشب اومده بود نود
    نکنه حلیم اورده بود چون من تا ساعت 1 نگاه کردم نیومده بود
    نه بابا تلفنی بود : دی

حیف شد نشنیدی خیلی شر و ور گفت!

کلی مفیوض شدیم نیمه شب...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    در داخل غار

پيش فرض

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

استقلال 4-1 فجر سپاسی

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

استقلال 2 - 0 مقاومت

علیرضا بثبت
    راستی علیرضا اواتار جدیدت هم مبارک رفتی تو کار اسطوره ها

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

علیزاده آخر فصل از استقلال جدا می‌شود

با وجود گذشت 3 روز از دربی ‌66 موج اعتراض ‌استقلالی‌‌ها علیه علی ‌علیزاده همچنان ادامه دارد.با اینکه مهاجم حادثه ساز استقلال در دربی‌ این روز‌ها غایب تمرینات است و سعی‌ می‌کند مقابل چشمان هواداران این تیم آفتابی‌نشود اما هواداران ناراضی‌استقلال با تجمع مقابل درب منزل این بازیکن سعی‌ می‌کنند ناراحتی‌خود را از خطای ‌بی‌مورد علیزده در دربی‌اعلام کنند.

هواداران ناراضی‌استقلال عصر دیروز در حالی‌که پرچم‌های ‌آبی‌در دست داشتند مقابل درب منزل علیزاده حاضر شدند و شعارهایی‌ علیه این بازیکن سر دادند که با حضور مامورین نیروی انتظامی این تحمع به سرعت پایان یافت.

پس از این اتفاق یک منبع آگاه در استقلال درباره آینده این بازیکن می‌گوید :" به احتمال فراوان علیزاده آخرین فصل حضور خود در استقلال را سپری ‌می‌کند و پس از پایان این فصل از استقلال کنار گذاشته خواهد شد."
    علیزاده بازیش در حد متوسط به پایینه. اینو میشه تحمل کرد در هر صورت بازیکن تیمه ولی این اشتباهات و سوتی هاشو که زحمت کل تیم رو به باد میده هیچ جوره نمیشه گذشت کرد. اون از بازی به سپاهان و اینم بازی با پیروزی... کلا اشتباهاتشم در حدی هستن که تو نتیجه تاثیر میزارن و باعث میشن استقلال امتیاز از دست بده. آخه به یه بازیکن باید چند بار فرصت داده بشه ؟ اما در هر صورت به نظر من باید به تمرینات برگرده برای بازی های آینده... تا حالا دو تا سوتی بد داده بهتره یه فرصت دیگه هم بهش داده بشه اما دیگه جا واسه سوتی سوم نیست.

گزارش تمرين امروز پرسپوليس
    شعار عليه قلعه نويي
    و غيبت نيكبخت واحدي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين امروز عليه امير قلعه نويي شعار دادند.
    به گزارش خبرگزاري فارس تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 15 و 30 دقيقه در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس پس از گرم كردن زير نظر سعداوي و كاسدا به دو قسمت تقسيم شدند و به پاسكاري هاي كوتاه و در مرحله بعد به دادن پاس هاي سرعتي همراه با استارت‌هاي سرعتي پرداختند.
    در مرحله آخر نيز در قالب سه گروه حمله به دفاع با يك دروازه در نيمه زمين را تمرين كردند.
    * حدود هزار هوادار حضور داشتند و كادر فني و بازيكنان را تشويق كردند. هواداران عليه قلعه نويي و استقلال شعار سر دادند. آنها از مازيار زارع به دليل گلزني در دربي 66 تشكر كردند.
    * عليرضا نيكبخت واحدي غايب بود.
    * نبي ا... باقري ها تمرينات ويژه اي را زير نظر دكتر زرينه انجام داد.
    * علي كريمي با حركات تكنيكي زيبا و گلزني باعث شد هواداران او را شديدا تشويق كنند و جاي او در تيم ملي خالي بدانند.
    * حاشيه هاي تيم فوتبال استقلال در چند روز اخير سوژه تمرين امروز سرخپوشان بود.
    * كاسدا و كاروانهو دو دستيار وينگادا براي اولين بار تشويق شدند.
    * در ابتداي تمرين وينگادا به مدت 10 دقيقه با بازيكنان گفت و گو پرداخت.
    * وينگادا در بين تمرين حمله به دفاع در هر لحظه كه احساس مي كرد دستورهاي تاكتيكي اش توسط بازيكنان اجرا نمي شود بازي را نگه مي داشت و به آنها تذكر مي ‌داد.
    * وينگادا بدون مترجم در تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و افشين پيرواني و علي كريمي حرف هاي او را براي بازيكنان ترجمه مي كردند.
    * تمرينات امروز وينگادا جالب ترو متنوع تر از روزهاي گذشته بود. او با تاكتيك هاي ويژه به بازيكنان نحوه حمله به دفاع را مي آموخت.
    * احمد رضا عابدزاده مانند روزهاي قبل از ابتداي تمرين جداگانه تمرينات ويژه اي را براي دروازه بانان در نظر گرفته بود.
    *علي كريمي به تمرين ضربات ايستگاهي پرداخت.
    انتهاي پيام/ا
    تو تمرین استقلال وقتی علیه پی روانی شعار میدن قلعه نویی از تماشاگرا میخواد ادامه ندن اما مربی پیروزی... تفاوتها اینجا آشکار میشه...

پرسپولیسی ها اصرار داشتند که طالبلو جادو آورده است!

چشم وحید طالب‌لو ناگهان به مردی با پالتوی قهوه ای رنگ افتاد که از پشت تور دروازه استقلال دنبال چیزی می‌گشت. سنگربان آبی‌پوشان نمی‌دانست حواسش را به بازی جمع کند یا مانع تکاپوی آن مرد شود.
    محسن ترکی سوت آغاز بازی را به صدا درآورد و بازیکنان پرسپولیس صاحب توپ بودند.سنگربان استقلال که برخلاف روزهای قبل آن روز از ساعت ۷ صبح بیدار شده بود و به دربی سخت پیش‌رو فکر می کرد، لحظه ای از علی کریمی چشم برنمی داشت و می دانست همه پرسپولیس یک طرف و این شماره هشت افسانه ای طرف دیگر. اما در یک لحظه چشم طالب‌لو به مردی با پالتوی قهوه ای رنگ افتاد که از پشت تور دروازه استقلال دنبال چیزی می گشت. سنگربان آبی پوشان نمی دانست حواسش را به بازی جمع کند یا مانع تکاپوی آن مرد شود.
    مرد پالتوپوشی که اعتمادی نام داشت و به عنوان نماینده فدراسیون فوتبال وظیفه نظارت بر مسابقه را عهده دار بود،خیلی سریع کارش را انجام داد و از پشت دروازه استقلال دور شد،اما حواس طالب‌لو را برای لحظاتی پرت کرد.
    دروازه بان استقلال شب گذشته در حاشیه مراسم اربعین حسینی که در منزل امیر قلعه نویی برگزار شد، در جمع دوستانش به ماجرای آن روز اشاره کرد و گفت:"یک لحظه دیدم مردی که بعد از بازی فهمیدم ناظر مسابقه بوده، حوله ام را برداشته و در لا به لای آن دنبال چیزی می گردد. تا خواستم حوله را از او بگیرم،رفت."
    طالب‌لو بیش از آنکه از حرکت ناظر بازی ناراحت باشد،از جمله ای که وی در مصاحبه خود بر زبان آورده بود،دلخور است:"خبرنگاران از این آقا پرسیدند: "در حوله طالبلو چیزی پیدا کردی؟" که وی پاسخ داد: هیچ چیزی ندیدم.درحالی‌که میان آن حوله یک قرآن بود که در تمام مسابقات همراهم است."
    وحید در انتهای حرفهای خود جمله ای عجیب بدون تکمله بر زبان آورد:"تا هفته آینده همه چیز درباره این ماجرا مشخص می شود."
    عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ با جمله ای که بر زبان می آورد،داستان به شکل دیگری پیش برد: "پرسپولیسی ها اصرار داشتند که ما حوله طالب‌لو را بررسی کنیم، آنها می گفتند که طالب‌لو به همراه حوله اش"جادو" آورده است و ..."
    هر چه به محمدی اصرار می کنیم که کدام مسئول پرسپولیس چنین ادعایی را طرح کرده،پاسخ نمی دهد.
    موضوعی که در جریان دربی ۶۶ خیلی ها ساده از کنار آن گذشته اند،ظرف روزهای آینده ابعاد گسترده ای به خود می گیرد و بازهم این سوال را در اذهان فوتبال دوستان ایجاد می کند که چه کسانی سعی دارند داستان جادو و جادوگری در فوتبال ایران را به هر بهانه ای مطرح کنند.

واقعا تاسف برانگیزه... مایه شرمساری و خجالته... اگر قرآن به نظر اونا جادو جمبله آره وحید جادو میاره با خودش... اون پیرمرده با پالتو رو هم نود نشون داد. اون چشمش مشکل داشت قرآن رو ندید. تازه یه پالتو پوشیده بود یکی باید پشتش راه میرفت پالتوشو جمع و جور میکرد...

در مورد برنامه نود دیشب هم خیلی حال داد. تو آخر برنامه پیروانی کلی مارو خندوند و باعث شد با لبی خندان بخوابیم. اولا نتیجه نظرسنجی یه حالگیری اساسی واسه بعضی ها بود. قبل بازی هم درصد بیشتری شانس استقلال رو واسه برد بیشتر میدونستن. اینم بعد بازی که حق استقلال رو برد میدونستن. دو میلیون نفر شرکت کننده و 50 درصد برد رو حق اس اس میدونستن. یعنی حدود یک میلیون نفر... این نشون میده مردم منطقی هستن. حالا این پیروانی آخرشبی فکر کنم از خواب بیدارش کرده بودن حالش خوش نبود نمیدونست چی داره میگه... اما فردوسی پور خوب حالگیری کرد. پیروانی گفت اگر جلو پیستونهای استقلال رو بقیه تیم ها بگیرن میتونن این تیمو شکست بدن. فردوسی پور گفت شما خودتون که داشتید میباختید... واقعا حال کردم با این جواب ... دمش گرم. این پرسپولیسی تعداد کرنرها و اوت دستی ها و خطاها رو میشمرن بعد نتیجه میگیرن برد حقشون بوده : دی توپو ارسال میکنن رو دروازه مدافع استقلال توپو میزنه بیرون اینو یه موقعیت 100درصد گل میدونن. دیگه در مواجه با این منطق قشنگ چی میشه گفت. بیخیال دربی حاشیه زیاد ساختن برامون. علیزاده باید برگرده سرتمرین و حواشی تیم هم جمع و جور بشه بریم واسه قهرمانی... بازی بعدی هم یه برد پرگل در انتظارمونه مطمئنم تا روحیه بگیریم و دربی رو فراموش کنیم.

نتیجه بازی : استقلال 3 - مقاومت 1

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

این لنگیا هم که به زور لیزر ابومسلم 10 نفره رو بردند ...

پیش بینی ما رو هم ثبت کنید :

اس اس 3 - 0 مقاومت

چاکر برو بچ تاجی صدرنشین

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا یکی بگرده ببینه این صحبتهای روانی رو توی نود دیشب میتونه پیدا کنه من تا ساعت 1 بیشتر بیدار نموندم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

کلا این پرسپولیس حاشیه س. با هر تیمی بازی میکنه کلی حاشیه میسازه براش. بازی امروزشم که کلا جنجال و حاشیه بود.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یکشنبه 27 / 11 / 87

همه حرف های بعد از بازی

حرف های امروزم زیاد نیست ،

یعنی در واقع ترجیح می دهم امروز کل حرف هایم که بعد از بازی تا صبح امروز بدجوری روی اعصابم راه می رود را خلاصه کنم

درچند سطر، اول اینکه همین حالا هیچ تیمی نمی تواند جلوی ما بایستد. یک سری می خواستند شلوغ کنند که فلان و بهمان.

اگر تیمی باید به آب وآتش می زد برای برد دربی آن پرسپولیسی ها بودند، نه ما.

البته این مساله نباید باعث به وجود آمدن غرور منفی درتیم شود وشخصا هم فکر نمی کنم چنین اتفاقی رخ دهد

این تا اینجا...

دوم اینکه خیلی خیلی متاسف شدم و شرمنده شدم

برای هواداران عزیزی که چه در استادیوم بودند و چه در پای گیرنده ها بازی را تماشا می کردند.

متاسفم مسابقه ای که باید سه - هیچ ، چهار -هیچ به نفع ما تمام می شد چنین پایانی داشت.

همانجا در کنفرانس مطبوعاتی هم این قضیه را باز کردم.

بعد اینکه امروز (شنبه) صبح آمدم باشگاه وفیلم بازی را بارها تماشا کردم،

به یک جمع بندی کلی رسیده ام وبه زودی همه چیز را می گویم.

این را دوباره بگویم که برای من این تساوی هیچ توفیری با باخت نداشت

وحتما باید بررسی کنیم به چه دلایلی بازی برده را این طور دادیم.

نکته چهارم ، حرف های من در رختکن است. یک سئوال دارم ،

مگر من از بچه های مطبوعات می پرسم در خانواده شما چه اتفاقاتی رخ می دهد؟ اصلا مگر به من ارتباطی دارد؟

بعد از بازی نزدیک ترین دوستان شخصی ام را از رختکن بیرون کردم و حرف های مربوط و لازم را به بچه ها زدم.

یعنی این کار را کردم که حتی نزدیک ترین دوستان نباشند ومسائل را بگویم.

یعنی من حق ندارم یکجا حرف هایم را بزنم؟

من واقعا متوجه نمی شوم، واقعا متوجه نمی شوم،

خودتان می دانید چه احترامی برای دوستان رسانه ای قائل هستم اما این نوع برخوردها برایم جای سئوال دارد.

بازهم می گویم حریم خصوصی ما را دوستان بگویند تا بدانیم از این به بعد آنجا می توانیم حرف های خصوصی مان را بزنیم.

بازهم زیاد شد اما دلم پرتر از این حرفاست.

سعی می کنم در روزهای آینده بیشتر قضایا را باز کنم

اما بر این باورم که بچه ها نتوانستند در روز دربی آن چیزی را که ما می خواستیم ارائه بدهند.

اصلا آن چیزی که ما می خواستیم نبودند.

ما شش ماهه به سیاوش داریم می گوییم وقتی جلوی دروازه می رسی بغل پا بزن ومطمئن باش توپ گل می شود ،

بازهم نوک پا می زند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •