تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1870 از 2199 اولاول ... 8701370177018201860186618671868186918701871187218731874188019201970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,691 به 18,700 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت دانلود ۲ مگ اومده پایین؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تمام نرم افزارها و درایورها رو پاک کردم ولی فایده نداره.
    فایروال ویندوز هم روشن هست.موندم چکار کنم.
    با لب تاب چه با کابل وصل بشم و چه با وایرلس همه چیز عادی هست ولی با پی سی نه ...ثانیه ای 150 کیلوبایت حجم هدر میره بدون اینکه من حتی یک صفحه باز کنم.
    Task Manager>Resource monitor
    اینجا میتونید ببیند چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده میکنه.
    ولی بنظر من ویندوز داره آپدیت میکنه. میتونید در تنظیمات گزینه ای را انتخاب کنید که بدون احازه شما آپدیت نکنه.
    شاید هم فلش پلیر داره آپدیت میشه.

3. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

واقعاااا؟
    چرا باید اینجوری باشه من که هنوز زمان دارم از ترافیک شبانم استفاده نکردم پولشم دادم
    یعنی باید حداقل 10 تومن بگیرم 1 گیگ ترافیک بگیرم تا شبانه برام فعال شه؟
    ---------------------------------------------
    Last edited by امیر انصاری; 30-10-2013 at 10:41.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو حساب دوتا سرویس 128 نبود
    زنگ زدم گفت طرح بالاتر 128 دیگه نامه میخواد
    فوش دادم قطع کردم اینا تو چه دوره ای هستن

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

این مورد نشون می‌ده که توی کامپیوتر رومیزی چیزی هست که توی لپ‌تاپ نیست و داره خود بخود از شبکه استفاده می‌کنه. اولین چیزی که حتی بعد از نصب یه ویندوز تازه شروع به مصرف شبکه می‌کنه خود ویندوز هست که مطمئن بشید آپدیت اون دستی هست و نه روی اتوماتیک.

برنامه‌‌ای که گرجی عزیز معرفی کردن برنامه خوبی هست که اگه خواستین مجانی و البته حرفه‌ای اون رو خود میکروسافت داره که حسنش این هست که بخاطر سازنده اون کاملاً با ویندوز سازگار هست. اگه خواستین می‌تونید از اینجا دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما این وسط یه نکته خیلی مهم هست که ربطی به برنامه مورد مصرفی شما نداره و مربوط به آنتی‌ویروس یا دقیقتر بخش فایروال آنتی‌ویروس (یا اینترنت سکوریتی) شما هست. یعنی اگه سایت برنامه‌ای که گرجی عزیز معرفی رو کرده نگاه کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اسم برنامه‌هایی که از شبکه استفاده می‌کنن رو می‌بینید. توی برنامه مال میکروسافت هم اینطور هست. اما نکته مهم اینجاست که اگه یه فایروال واسط بین شبکه و برنامه‌های کامپیوتر باشه دیگه اسم اونها رو نمی‌بینید و بجاش می‌بینید که مثلاً آنتی‌ویروس شما بعنوان مصرف‌کننده معرفی شده و فقط IP مورد مصرف دیده می‌شه.

اگه بخواهید اسم برنامه‌ها دیده بشه بایستی بطور موقت آنتی‌ویروس (یا اینترنت سکوریتی) خودتون رو قطع کنید. اما این کار خودش می‌تونه خطرناک هم باشه چون اگه اون مصرف‌کننده یه تروجان یا مشابه باشه که قطع موقت آنتی‌ویروس می‌تونه دردسرساز باشه. بعضی از تروجانها در نبود برنامه کنترل‌کننده، تازه ماهیت خودشون رو به اجرا می‌ذارن. اینها رو گفتم که بهتره اول سعی کنید بدون از کار انداختن آنتی‌ویروس سعی به کشف برنامه مصرف‌کننده کنید.

چیزهایی مثل آپدیت ویندوز، آپدیت آنتی‌ویروس، آپدیت برنامه‌های مولتی‌مدیا مثل RealPlayer یا QuickTime، برنامه‌های مدیریت دانلود و مسنجرهای باز ولی مخفی‌شده رو بهتره اول چک کنید و از کار بندازید و بعد برید سراغ مراحل بعدی.
    با نرم افزاری که دوست عزیز قبلی معرفی کردن فهمیدم چی داره حجم رو میخوره ولی نمیتونم حلش کنم.

مرورگر فایرفاکس یا کروم رو که باز کنم شروع میکنه به هدر دادن حجم....

با انتی ویروس نورتون اینترنت سکوریتی فول اسکن کردم که چند تا تروجان شکار کرد ولی بازم مشکل پابرجاست.

اگر به خاطر تروجان باشه چکارش کنم؟ یعنی این انتی ویروس نتونسته تمام تروجان ها رو شکار کنه؟

یه نرم افزار انتی تروجان قوی معرفی کنید ... مرسی

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

تو حساب دوتا سرویس 128 نبود
    زنگ زدم گفت طرح بالاتر 128 دیگه نامه میخواد
    فوش دادم قطع کردم اینا تو چه دوره ای هستن
    مبین نت از این بهتر نمیشه
    من از شرکته دیگه 8مگ گرفتم نامه نخاستن
    دوره عقب موندگی

8. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با نرم افزاری که دوست عزیز قبلی معرفی کردن فهمیدم چی داره حجم رو میخوره ولی نمیتونم حلش کنم.

مرورگر فایرفاکس یا کروم رو که باز کنم شروع میکنه به هدر دادن حجم....

با انتی ویروس نورتون اینترنت سکوریتی فول اسکن کردم که چند تا تروجان شکار کرد ولی بازم مشکل پابرجاست.

اگر به خاطر تروجان باشه چکارش کنم؟ یعنی این انتی ویروس نتونسته تمام تروجان ها رو شکار کنه؟

یه نرم افزار انتی تروجان قوی معرفی کنید ... مرسی

متاسفانه یه سری برنامه معروف و کاربردی خوب داریم که بخاطر مصرف بدون اجازه اینترنت دست کمی از تروجان و ویروس ندارن. برنامه‌هایی مثل RealPlayer یا QuickTime یا حتی دیکشنری بابیلون و مشابه. اول از همه سعی کنید تنظیمات آپدیت آنلاین اینها رو خاموش کنید. البته خاموش کردن آپدیت خود ویندوز فراموش نشه.

البته با توجه به اینکه گفتین بعد از نصب مجدد ویندوز هنوز این مشکل رو دارین به نظر می‌یاد که مشکل از همون زمان نصب ایجاد می‌شه که احتمال داره یکی (یا بیشتر) از برنامه‌های نصب‌تون آلوده باشه و برای اون به این زودی مجدد دچار تروجان شدین.

برای برنامه ضدتروجان چند مدل برنامه مجانی معرفی می‌کنم که چهارتاش مال میکروسافت هست که اگه ویندوز اوریجینال شده دارین،‌ راحت می‌تونید ازشون استفاده کنید و کمکی برای نورتون هستن.
    - اولی توی ویندوزهای جدید مثل ویستا و 7 برنامه Windows Defender قبلاً نصب شده و اگه آپدیت ویندوزتون کار می‌کنه که بهتره دیتابیس اون رو آپدیت کنید تا بهتر کار کنه. برنامه مقیم حافظه هست و سوای اون می‌تونید هر وقت که نیاز داشتین با کمک اون کامپیوتر رو اسکن هم بکنید. خیلی قوی نیست، اما دم دست و جمع وجور هست. برای دسترسی به اون به کنترل‌‌پنل ویندوز برید.

- برنامه دوم یه یوتیلیتی به اسم Malicious Software Removal Tool هست که فقط بعد از دانلود مصرف داره و به قولی کل کامپیوتر رو توی همون لحظه می‌گرده و دیگه توی حافظه مقیم نیست. اگه آپدیت ویندوز روشن باشه که اتوماتیک ماهی یکبار خودش دانلود و اجرا می‌شه. ولی لینک جدید اون رو هر لحظه می‌تونید از اینجا بردارین:
    http://www.microsoft.com/security/pc-security/malware-removal.aspx

- برنامه بعدی Microsoft Safety Scanner هست که مشابه برنامه قبلی ولی بزرگتر و کاملتر هست. این برنامه هم تاریخ اجرای محدود داره و بعد از یه مدت باید جدیدش رو دانلود کنید.
    از اینجا می‌تونید دانلود کنید:
    http://www.microsoft.com/security/scanner/en-us/default.aspx

- برنامه آخر مشابه برنامه‌های معروف آنتی‌ویروس و ضدجاسوس هست. یعنی هم توی حافظه مقیم می‌شه و حفاظت آنلاین داره و هم می‌تونه به دلخواه دنبال ویروس و تروجان و اسپای بگرده. اسمش Microsoft Security Essentials هست و از اینجا می‌تونید دانلود کنید:
    http://windows.microsoft.com/en-us/windows/security-essentials-download

سوای این برنامه‌های مجانی که مال خود میکروسافت هست برنامه‌های زیادی برای پیدا کردن تروجان و اسپای هست، اما نسخه مجانی که خوب هم باشه،‌ کم پیدا می‌شه. توی نسخه‌های مجانی برنامه Spybot – Search & Destroy رو توصیه می‌کنم. این برنامه ابزارهای جنبی خوبی هم داره. از اینجا می‌تونید نسخه مجانی اون رو دانلود کنید:
    http://www.safer-networking.org/dl

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مبین نت از این بهتر نمیشه
    من از شرکته دیگه 8مگ گرفتم نامه نخاستن
    دوره عقب موندگی
    منظورتون سرعت ۸ مگابیت هست؟ اگه آره که بابتش چقدر پول می‌گیرن؟ باید گروون باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعرفه های جدید وایمکس مبین نت شنبه 11 آبان اعلام خواهد شد

فعلا دوقیمت قطعی شده که از طرحهای ویژه قیمت طرح یکساله 512 به 350 و 1024 به 400 افزایش یافته است

سایر تعرفه ها هم از نظر حجم و هم قیمت دستخوش تغییراتی خواهند شد

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

تعرفه های جدید وایمکس مبین نت شنبه 11 آبان اعلام خواهد شد

فعلا دوقیمت قطعی شده که از طرحهای ویژه قیمت طرح یکساله 512 به 350 و 1024 به 400 افزایش یافته است

سایر تعرفه ها هم از نظر حجم و هم قیمت دستخوش تغییراتی خواهند شد
    با این قیمت ها ترافیک طرح های ویژه چقدر شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •