تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1870 از 2365 اولاول ... 8701370177018201860186618671868186918701871187218731874188019201970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,691 به 18,700 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    اگر دنبال کیفیت صدای خوب هستی بدون شک E69X و کواکسیال E4X راضیتون میکنه. البته حیف که نمیشه سایز بزرگتر از 10 تو تیبا نصب کرد.بدون آمپ هم کاملا جواب میده.
    اگر بیس و کوبش بالا میخوای یه 7158 بگیر به جای E69X با یه آمپ 5602.[/QUOTE]

اگه قرار باشه برم سراغ 5602 میخوام بدونم 690 هرتز چجور باندیه از نظر کیفیت پخش مید رنج و های رنج؟
    ساب 3000 با امپ 8400 راه میوفته اگه اره تا چند درصد؟
    حجم صدای 69 هلیکس چقدره میترسم چون 50 واته صداش کم باشه؟
    باند یا کامپ خوب تا 200 حتی با نیاز به برش تو در چی بگیرم؟

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;8696880]سلام
    ممنونم از لطفتون.
    میتونی یه جفت میدرنج درگ استر مدل DM 6.2 بدون نیاز به کراس اوور بگیری کنارشون نصب کنی. حجم صدا و فرکانسهای میانی واقعا افزایش پیدا میکنه.
    اگر خواستی به قیمت هر عدد 140 تومن قابل تهیه هست براتون.

حمید جون رو 8400 سوپر توییتر، کواک و ساب سوارند. آیا برای میدرنج آمپلی دیگه ای باید ببندم؟ اگه نخوام آمپلی ببندم و جای کاپاها بذارم، صدا از دید پرتاب و کیفیت چه جور میشه؟
    Last edited by chaharnazm; 26-08-2015 at 15:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

قربانت آقا حمید عزیز
    آقا شرمندم بخدا فقط میومدم میخوندم میرفتم .البته چیزی هم در چنته ندارم خدمت دوستان گلم عرضه کنم (در مورد سیستم ماشین ) . هر چی بوده استفاده از اطلاعات شما و بقیه عزبزان . خلا صه به بزرواری خودتون ببخشید.
    خداروشکر که انتظارات به پایان رسیده و منتظریم تا بیاد تو بازار.
    اگه لیستی از قطعات بدستتون رسید لطف کنید تو سایت اعلام بفرمایید تا بالاخره از این جناب گلیدن مستفیض بگردیم
    با تشکرات فراوان از زحمات شما برای دوستان عاشق سیستم

4. این کاربر از hadi_w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    من هم به نوبه خودم میلاد امام رضا رو به همه دوستان تبریک میگم !
    حمید جان من کل سیستم رو اگه یادتون باشه حدود 3 ماه پیش فروختم ! :(
    ( hdp4 + mx15 + k6 + 8001 + x400 )
    در ضمن cea2006 .ـی که برا hdp4 ثبت شده تا اونجایی که یادم هست 120 یا 125 وات هست حمید جان !
    چه خبری بهتر از اینکه سری زیرو ـش زیر یک تومن ـه ! چه برسه به سری های پایین !
    به امید خبر های خوبــــــــ . . . ♥
    یاعلیـ
    اصلا یادم نبود رضا.پیر شدیم دیگه آلزایرم پیشرفته و...
    آهان پس cea2006 داره من تو سایتش ندیدم.

اگه قرار باشه برم سراغ 5602 میخوام بدونم 690 هرتز چجور باندیه از نظر کیفیت پخش مید رنج و های رنج؟
    690 صداش بد نیس فقط مشکل متریال داره تو پایه تویتر میدرنجش.و اون اینه که اگر مگنت داغ بشه حرارت باعث کج شدن این پایه میشه و نتیجه اون گیر کردن به حلقه داخل ووفر هست.
    ساب 3000 یه ساب 500 وات RMS هست.بیشتر تمایل به ویبره داره تا کوبش دقیق بیس.آمپ 8400 در حالت بریج 180 وات روی 4 اهم خروجی میده که توانائی راه اندازی این ساب رو نداره.
    E69 تو پراید صندوق دار واقعا از نظر حجم صدا ایده آل هست اما تو خوردوهای با کابین بزرگتر ممکنه به نظر کم بیاد.
    کامپ تو رنج 200 چیزه خوبی نمیتونید بگیرید .به نظر من صبر کنید بار گلیدن یا هلیکس برسه یه 10 اینچ خوب تهیه کنید.

- - - Updated - - -

درود
    من هم به نوبه خودم میلاد امام رضا رو به همه دوستان تبریک میگم !
    حمید جان من کل سیستم رو اگه یادتون باشه حدود 3 ماه پیش فروختم ! :(
    ( hdp4 + mx15 + k6 + 8001 + x400 )
    در ضمن cea2006 .ـی که برا hdp4 ثبت شده تا اونجایی که یادم هست 120 یا 125 وات هست حمید جان !
    چه خبری بهتر از اینکه سری زیرو ـش زیر یک تومن ـه ! چه برسه به سری های پایین !
    به امید خبر های خوبــــــــ . . . ♥
    یاعلیـ
    اصلا یادم نبود رضا.پیر شدیم دیگه آلزایرم پیشرفته و...
    آهان پس cea2006 داره من تو سایتش ندیدم.

690 صداش بد نیس فقط مشکل متریال داره تو پایه تویتر میدرنجش.و اون اینه که اگر مگنت داغ بشه حرارت باعث کج شدن این پایه میشه و نتیجه اون گیر کردن به حلقه داخل ووفر هست.
    ساب 3000 یه ساب 500 وات RMS هست.بیشتر تمایل به ویبره داره تا کوبش دقیق بیس.آمپ 8400 در حالت بریج 180 وات روی 4 اهم خروجی میده که توانائی راه اندازی این ساب رو نداره.
    E69 تو پراید صندوق دار واقعا از نظر حجم صدا ایده آل هست اما تو خوردوهای با کابین بزرگتر ممکنه به نظر کم بیاد.
    کامپ تو رنج 200 چیزه خوبی نمیتونید بگیرید .به نظر من صبر کنید بار گلیدن یا هلیکس برسه یه 10 اینچ خوب تهیه کنید.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=chaharnazm;8697525]

حمید جون رو 8400 سوپر توییتر، کواک و ساب سوارند. آیا برای میدرنج آمپلی دیگه ای باید ببندم؟ اگه نخوام آمپلی ببندم و جای کاپاها بذارم، صدا از دید پرتاب و کیفیت چه جور میشه؟
    سلام
    نه مستقیم با پخش هم میتونید ببندید.اما اگر بخواهید جای کاپا نصب کنید صداتون لخت میشه. چون اینا فقط تا 10-12 گیلو رو میزنن.باید یه سوپر تویترم کنارش نصب کنید.
    قربانت آقا حمید عزیز
    آقا شرمندم بخدا فقط میومدم میخوندم میرفتم .البته چیزی هم در چنته ندارم خدمت دوستان گلم عرضه کنم (در مورد سیستم ماشین ) . هر چی بوده استفاده از اطلاعات شما و بقیه عزبزان . خلا صه به بزرواری خودتون ببخشید.
    خداروشکر که انتظارات به پایان رسیده و منتظریم تا بیاد تو بازار.
    اگه لیستی از قطعات بدستتون رسید لطف کنید تو سایت اعلام بفرمایید تا بالاخره از این جناب گلیدن مستفیض بگردیم
    با تشکرات فراوان از زحمات شما برای دوستان عاشق سیستم
    نه هادی جان مزاح کردم عزیزم.من کوچیک همتونم.شما دوستان حضورتون باعث افتخار فروم هست.ما هم اینجا خدمتگذاریم.
    هادی جان شما خودت برو تو سایت گلیدن کالاهائی که مد نظرت هست حالا سابه آمپه کامپه و...انتخاب کن به من بگو من سوال میکنم خدمتت عرض میکنم که اومده یا نه.
    شمارم رو هم که داری تو تلگرام یا واتس آپ هم خدمتتون هستم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کامپ تو رنج 200 چیزه خوبی نمیتونید بگیرید .به نظر من صبر کنید بار گلیدن یا هلیکس برسه یه 10 اینچ خوب تهیه کنید.[/QUOTE]

برای تیبا چه سیستمی فعلا بدون ساب پیشنهاد میدید که معیار اول کیفیت صدا و دیتیل بالا توی مخصوصا های رنج و بعد از اون حجم صدا باشه(استیج جلو برام مهمه که پر باشه)
    لازم باشه در حد کاپا سنگی هزینه میکنم
    نظرتون راجع به 6900 پرو پایونیر چیه؟ خوبه؟
    بار هلیکس کی میرسه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید اگه کواک رو زیر تاقچه سمند جای اسپیکرای فابریک نصب کنم کیفیت صدا میاد پایین؟ حدودا چقدر کم یا زیاد؟

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام .بنده میخواستم یه اسپیکر و یه آمپلی فایر برا ماشینم بگیرم.بین Helix 69x و JBL696 و Infinity Kappa 693.11i موندم.بیس زیاد نمی خوام.کیفیت مهمتره برام و بین آمپ 5602 و 8400.لطفا راهنمایی م کنین.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با عرض سلام خدمت سروران گرامی و همچنین عرض تبریک میلاد با سعادت هشتمین امام مسلمین حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خدمت شما بزرگواران.
    شهرام جان منظورتون از حالت فعلی اینه که سایز 13 باید حتما باشه؟به نظر من اون قطعه پلاستیک مشکیا رو در بیار راحت کامپوننت 16 نصب کن.هرموقع هم خواستی مجددا بر میگردونی سر جاشون.من خودم این کار رو کردم.اونا رو با اسپیکرهای فابییک هم جلو و هم عقب رو بیرون آوردم گذاشتم تو خونه.سایز 16 خیلی صدای بهتری داره.
    ممنون از جواب تون.اشکال نداره اگر بشه به حالت اول برگرده که فرقی نمیکنه 16 یا 13
    محبت کنید هد یونیت و اسپیکر پیشنهاد بفرمایید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

69

برای تیبا چه سیستمی فعلا بدون ساب پیشنهاد میدید که معیار اول کیفیت صدا و دیتیل بالا توی مخصوصا های رنج و بعد از اون حجم صدا باشه(استیج جلو برام مهمه که پر باشه)
    لازم باشه در حد کاپا سنگی هزینه میکنم
    نظرتون راجع به 6900 پرو پایونیر چیه؟ خوبه؟
    بار هلیکس کی میرسه؟
    سلام لطف کنید دکمه نقل قول رو بزنید.پایین هر پست سمت چپ.
    تیبا استیج حلوش ظاهرا 13هست من فکر میکردم 10هست.اگر عحله تدازین صبر کنید کامپوننت خوب 13ساتتی تو بار شرکت گلیدن هست.برای عقب هم میتونی یه mc 609از همین برند تهیه کنید آمپ هم گلیدن ml 95.4
    از سریه پرو پایونیر یه تعداد محدود وارد شده قینتش هم 480تومن هست.من صداش و نشنیدم ولی به خاطر اون سومر تویترش شنیدم پرتاب صدای بالایی داره ولی صدا تیزه.بیسش هم نسبتا کمه.به نظر من ارزش نداره ولی اگر بخواهید میتونم براتون تهیه کنم.

سلام دوستان ببخشید اگه کواک رو زیر تاقچه سمند جای اسپیکرای فابریک نصب کنم کیفیت صدا میاد پایین؟ حدودا چقدر کم یا زیاد؟
    محمد جان اگه یه صفحه برگردی عقب پاسخ دادم خدمتتون.

13. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •