تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1870 از 2014 اولاول ... 8701370177018201860186618671868186918701871187218731874188019201970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,691 به 18,700 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

ميرقربانی قرارداد با پرسپوليس را پاره كرد!!

دیروز صابر میرقربانی قراردادش را با پرسپولیس فسخ كرده البته نه به شكل متعارف آن، اتفاقاتی كه بین میرقربانی و انصاری‌فرد رخ داد، جالب و شنیدنی است.

میرقربانی دیروز با حضور در باشگاه پرسپولیس به اقدام عجیبی دست زد.
    چرا قراردادت را فسخ كردی؟
    * بعد از اینكه من 260 میلیون با پرسپولیس قرارداد بستم، مدیرعامل باشگاه از من خواست كه هیچ مصاحبه‌ای نكنم اما خودش هر روز می‌گفت كه فقط با آرفی قرارداد بسته‌اند.
    چرا از تو خواست حرفی نزنی؟
    * می‌گفت اگر بعضی از بازیكنان (مهاجمان) بفهمند، در آستانه بازی جام حذفی مشكل‌ساز می‌شوند.
    كی به باشگاه رفتی؟
    * من اصلا باشگاه نرفتم، قرارداد من در یك تولیدی لباس در حوالی هفت تیر درحالی امضا شد كه باید از روی تپه‌های لباس بالا و پایین می‌رفتیم، من هم همانجا برگه قراردادم را پاره كردم و برگه تسویه حساب خودم را از سایپا كه پیش آنها بود گرفتم. روزی هم كه قرارداد بستم شخص آقای انصاری‌فرد آنجا بود.
    حالا چرا این كار را كردی؟
    * برای اینكه حرف‌های ضد و نقیض زیادی شنیدم، من با همه احترامی كه برای ایشان قائلم اما باید بگویم چند رو دارند. من پارسال چند دقیقه با كاشانی حرف زدم و حاضرم الان باشد و با 50 میلیون كمتر به پرسپولیس بروم.
    پشیمان نیستی؟
    * اصلا اما مطمئنم یك روز برای پرسپولیس بازی خواهم كرد. ضمن اینكه تیم فصل آینده‌ام تا دو سه هفته دیگر مشخص می‌شود.

hurrahsport.com

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

معمارزاده: خاطرات سال 2004 را با تيم ملي تكرار مي‌كنم

کانون هواداران پرسپولیس : ميثاق معمارزاده پس از دعوت به تيم ملي در گفت و گویی اظهار داشت: با طالب لو و رحمتي در سال 2004 زير نظر محمد مايلي كهن در تيم اميد با يكديگر رقابت مي‌كرديم. آنها را از بهترين دوستان خودم مي‌دانم. با اين شرايط سعي مي‌كنم خاطرات سالي را كه با اين دو دروازه بان رقابت مي‌كردم تكرار كنم تا اين بار بتوانم دروازه بان ثابت تيم ملي باشم. من با قطبي در اول فصل كار كردم و از تفكرات او باخبر هستم. اميدوارم بتوانم پاسخ اعتماد او را بدهم.
    وي ادامه داد: متاسفانه در فصل گذشته با توجه به مصدوميتم نتوانستم جواب محبت‌هاي قطبي و پرسپوليس را بدهم اما حالا حرف هاي زيادي براي گفتن دارم تا بتوانم به تيم ملي و مردم خدمت كنم.
    معمارزاده خاطرنشان كرد: همه بايد دست به دست هم دهيم تا با پيروزي مقابل كره شمالي راه صعودمان به جام جهاني تضمين كنيم. مطمئن هستم امارات در ايران حريف ما نمي شود.

دروازه بان پرسپوليس در خصوص وضعيت خودش گفت: خوشبختانه در شرايط خوبي هستم و سعي مي‌كنم تا بازي فردا با الشباب مصدوميت جزيي ام را برطرف كنم تا در صورت صلاحديد كادر فني پس از مدت‌ها در چارچوب دروازه پرسپوليس قرار بگيرم. من تمام فكرم را به اين بازي مشغول كردم و احتياج زيادي دارم كه به من اعتماد شود تا بتوانم جواب مردم و مسئولان باشگاه را بدهم.
    وي يادآور شد: بار سنگيني را بر دوش خودم حس مي‌كنم و اميدوارم بتوانم از اين مسئوليت سربلند بيرون آيم. حضور در تيم ملي آرزوي هر فوتباليستي است و من مي خواهم براي رسيدن به آفريقاي جنوبي و حضور در جام جهاني براي كشورم موثر باشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

جلسه هيات مديره پرسپوليس با بازيكنان برگزار شد

کانون هواداران پرسپولیس : جلسه حسين هدايتي، عباس انصاري‌فرد و مجيد فزخزادي با بازيكنان در خصوص مسائل پيش آمده در چند روز گذشته و مسائل جاري باشگاه شب گذشته در هتل اوين برگزار شد.
    در اين جلسه تنها حسين هدايتي به مدت 45 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد. در اين جلسه در خصوص پرداخت مطالبات مالي بازيكنان، عقد قرارداد جديد و حساسيت بازي مقابل الشباب عربستان بحث و گفت و گو شد.
    پس از گذشت 10 دقيقه از جلسه با پادرمياني هدايتي، كريم باقري كه به دليل اختلاف با وينگادا پرسپوليس همراهي نمي كند، به محل اردوي سرخپوشان آمد و به مدت 20 دقيقه با اعضاي هيات مديره و بازيكنان به گفت و گو پرداخت و سپس محل اردو را ترك كرد.
    اعضاي هيات مديره همچنين در جلسه اي جداگانه با وينگادا شركت كردند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پرسپوليس و الشباب، نبرد صدرنشيني در آزادي

کانون هواداران پرسپولیس : اين دو تيم از ساعت 17 ‌فردا (چهارشنبه) در ورزشگاه آزادي آخرين بازي مرحله گروهي را انجام مي دهند. پس از كناره گيري الشارجه امارات صعود پرسپوليس و الشباب به مرحله بعدي حتمي شده است.
    پرسپوليس كه با 4 امتياز پس از الشباب 7 امتيازي،‌ در مكان دوم جدول قرار دارد، در صورت پيروزي به هدف خود براي صدرنشيني گروه خواهد رسيد؛ اما در صورت تساوي كه به عنوان تيم دوم از گروه صعود خواهد كرد.
    پرسپوليس در صورتي كه در گروه خود، اول شود با يكي از تيم هاي ‌بنيادكار ازبكستان يا الشباب امارات ديدار خواهد كرد اما اگر در گروه خود دوم شود با يكي از دو تيم الاتحاد عربستان يا ام صلال قطر ديدار خواهد كرد.

فردا صباي قم،‌ ديگر نماينده ايران در اين پيكارها كه بخت صعود را از دست داده ميهمان الاهلي امارات است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

الشباب عربستان با 48 نفر وارد ايران شد

کانون هواداران پرسپولیس : كاروان الشباب عربستان براي برگزاري آخرين ديدار خود در گروه دوم قهرمانان آسيا شب گذشته با 48 نفر وارد تهران شد.
    در مراسم استقبال از عربستاني‌ها شماري از مسئولان باشگاه پرسپوليس و سفارت عربستان در ايران حضور داشتند.
    ديدار پرسپوليس و الشباب ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

بادامكي: خارج شدنم از ليست پرسپوليس طبيعي است

کانون هواداران پرسپولیس : حسين بادامكي در گفت و گویی اظهار داشت: براي من مشخص بود كه در بازي مقابل الشباب بازي نمي‌كنم. با توجه به شناختي كه از وينگادا دارم اين مسائل را طبيعي و عادي مي دانم.
    وي افزود: براي فصل آينده سعي مي‌كنم بهترين تصميم را بگيرم البته به احتمال فراوان در صورتي كه سرمربي تغيير شود در پرسپوليس مي‌مانم.
    بادامكي يادآور شد: دنبال حاشيه سازي نيستم اما معتقدم وينگادا به من اعتقاد ندارد و اگر دوباره در پرسپوليس باشد من نمي‌توانم در پرسپوليس بمانم.
    هافبك پرسپوليس تاكيد كرد: براي بازيكنان آرزوي موفقيت مي‌كنم و اميدوارم اين تيم در مراحل بعدي ليگ قهرمانان آسيا موفق باشد. من با پرسپوليس در فصل جاري آرزوهاي بزرگي داشتم كه متاسفانه بنا به دلايلي به آن نرسيدم. مردم اين موضوع را مي‌دانند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

نگاه بنيادكار به ديدار پرسپوليس و الشباب

کانون هواداران پرسپولیس : بنيادكار قهرمان ليگ ازبكستان فقط با شكست الشباب امارات مي تواند به مرحله بعدي بازي ها راه پيدا كند و رضايت طرفداران ناراضي خود را به دست آورد.
    شاگردان احمت ممت كه سال قبل تا نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا بالا رفتند در اين فصل نتوانستند سرگروه D باشند و به همين دليل تماشاگران خود را نا اميد كرده اند.
    ممت مي گويد: جايي براي اشتباه كردن نمانده است. ما در 2بازي خارج خانه بازنده شده ايم و شانس ميزباني در مرحله بعد را از دست داده ايم.
    براي همين براي بنيادكار كه يك تساوي هم مي تواند حكم صعودش را صادر كند تنها پيروزي به هدف بازي سه شنبه شب تبديل شده است.

در حال حاضر الاتفاق عربستان با 12 امتياز صدرنشين قطعي اين گروه است. بنياد كار با 7 و الشباب با 6 امتياز در رده هاي دوم و سوم قرار دارند و سپاهان با 4 امتياز هيچ اميدي براي صعود ندارد و در رده آخر است.
    تيم دوم گروه D در مرحله شانزدهم كه بصورت يك حذفي برگزار مي شود در خانه تيم اول گروه B برابر پرسپوليس يا الشباب عربستان به ميدان خواهد رفت.
    الاتفاق هم طبق برنامه ميزبان ميزبان تيم دوم گروه A است.
    پرسپوليس و الشباب عربستان از ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر مي روند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

ساعت 14 امروز برگزار می‌شود؛ جلسه هماهنگي پرسپولیس و الشباب

کانون هواداران پرسپولیس : ساعت 14 امروز (سه شنبه) جلسه هماهنگی (منیجر میتینگ) دیدار پرسپولیس و الشباب با حضور سرپرست های دو تیم و مسولان AFC برگزار خواهد شد.
    جلسه هماهنگی (منیجر میتینگ) دیدار حساس تیم‌های پرسپولیس تهران و الشباب عربستان بعدازظهر امروز(سه شنبه) راس ساعت 14 با حضور محمود خوردبین سرپرست تیم پرسپولیس و سرپرست تیم الشباب با حضور ناظر این دیدار و نماینده AFC برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

علیرضا حقیقی: از رقابت نمی ترسم

کانون هواداران پرسپولیس : بعد از آن شكست سنگين پرسپوليس مقابل الغرافه قطر ديگر از عليرضا حقيقى سنگربان جوان پرسپوليس در درون دروازه خبرى نبود. بعد از مدتى سكوت ديروز با او همكلام شديم و دقايقى پاى صحبت هايش نشستيم. بد نيست شما هم خواننده اين مصاحبه تازه از اين فوتباليست جوان باشيد.

مدتى است ديگر تو را در درون دروازه پرسپوليس نمى بينيم. موضوع چيست؟
    - اين از بدشانسى من و پرسپوليس بود كه مقابل الغرافه قطر آن اتفاقات بيفتد و با آن همه گل، بازى را به حريف واگذار كنيم. متأسفانه همين مسأله باعث شده تا مدتى از تركيب اصلى دور بمانم.

به هر حال دريافت آن همه گل از يك دروازه بان نمى تواند قابل توجيه باشد.
    - من هم قصد توجيه كردن چيزى را ندارم اما به هر حال فوتبال است. ديديد كه كاسياس بزرگ چطور مقابل بارسلونا ۶ گل از حريفش دريافت كرد اما ديديد كه اميدش را از دست نداد و مربيان هم بلافاصله او را از تركيب كنار نگذاشتند.

مگر تو اميدت را از دست داده اى؟
    - نه، من هنوز جوان هستم و سخت تلاش مى كنم تا بار ديگر حقم را بگيرم. خدا را شكر خوب تمرين مى كنم و دوست ندارم روحيه ام را ببازم.

واقعاً در آن بازى چه اتفاقى افتاد كه پرسپوليس آنطور گل خورد.
    -گفتم كه فوتبال است. من قسم مى خورم در آن بازى نه من و نه هيچ كدام از بازيكنان چيزى از خود كم نگذاشتند اما به هر حال مشكلاتى پيش آمد و همگى آن تمركز لازم را از دست داديم.

به نظر مى رسد مشكلات و حاشيه هاى مختلف تيم كه از ابتداى فصل وجود داشته روى عملكرد تك تك بازيكنان هم تأثير گذاشته است.
    - به هر حال بى تأثير نيست. از قديم گفته اند قطره قطره جمع گردد وانگهى دريا شود. مشكلات ريز وقتى تعدادشان زياد شود تبديل به مشكل بزرگ مى شود اما لزومى ندارد كه من اين مسأ له را بهانه و دليلى قرار دهم بر اشتباهات خودم. براى هوادار بردن و پيروزى تيم مهم است. ما هم وظيفه داريم مطابق خواسته آنها تلاش كنيم. با اين وجود من هم با اين موضوع موافقم كه تغييرات دائمى سرمربى، مديريت و بدشانسى باعث بروز مشكلاتى شد كه امسال در تيم ديديد.

از عملكرد خودت در اين فصل راضى هستى؟
    - آنچه كه برايم مهم است نظر مربيان و هواداران در مورد خودم است. خوشبختانه هواداران را در كوچه و خيابان مى بينم و خدا را شكر همه آنها از عملكرد من ابراز رضايت دارند. نظر مربيان را هم شما بايد سؤال كنيد. امسال براى اولين بار استارت زدم و خودم را بالا كشيدم. البته دچار افت شدم اما تلاش كردم از اين افت رهايى پيدا كنم. همه اتفاقات براى هر فوتباليستى در طول دو،سه فصل مى افتد اما براى من در يك فصل رخ داد. خدا را شكر مى كنم كه توانستم خودم را در پرسپوليس پيدا كنم.

هميشه وقتى پرسپوليس دچار حاشيه اى مى شود خيلى زود نتيجه تأثيرات حاشيه را در بازى بعدى اش بروز مى دهد و دچار ناكامى مى شود. اين بار مقابل الشباب اين اتفاق خواهد افتاد؟
    - حاشيه هميشه در كنار تيم هاى بزرگى مثل پرسپوليس هست. مى بينيد كه استقلال هم دچار اين حواشى شده است اما هر كسى كه به پرسپوليس مى آيد خوب مى داند كه مشكلات در اين تيم زياد است و دليلى وجود ندارد كه راحت تحت تاثير اين حاشيه ها قرار بگيرد. ما بايد براى اعتبار خودمان از حواشى فاصله بگيريم و به فكر پيروزى مقابل الشباب باشيم.

بازى با الشباب را چطور مى بينى؟
    - به نظرم بازى سختى پيش رويمان است. آنها براى كسب امتياز به تهران مى آيند و دوست دارند در مرحله حذفى به عنوان تيم اول ميزبان مسابقه باشند. اما ما هم در خانه خود به دنبال كسب هر ۳ امتياز هستيم و مى خواهيم روزهاى گذشته را كاملاً از ياد ببريم.

حالا اگر فرصت بازى به تو برسد آماده هستى؟
    - خدا را شكر از نظر روحى، روانى و بدنى در سطح خوبى هستم. اگر فرصت بازى به من برسد جواب خوبى به اعتماد كادر فنى خواهم داد.

راستى تو با وينگادا مشكلى ندارى؟
    - نه به هيچ وجه. ايشان سرمربى تيم هستند و من هم تابع تصميمات ايشان.

با واعظى چطور؟
    - نه هميشه گفته ام واعظى براى من حكم يك استاد را دارد كه از او خيلى چيزها ياد گرفته ام.

صحبت خاصى در پايان ندارى؟
    - نه فقط از هواداران پرسپوليس مى خواهم ما را مقابل الشباب تنها نگذارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

هدايتي خطاب به بازيكنان پرسپوليس: پول شما تا ريال آخر پرداخت مي‌شود

کانون هواداران پرسپولیس : حسين هدايتي در جلسه هيات مديره با بازيكنان پرسپوليس خطاب به آنها اظهار داشت: براي باشگاه پرسپوليس با توجه به اينكه دو جام معتبر را از دست داده بازي مقابل الشباب عربستان جنبه ملي دارد چون ما تنها نماينده ايران در آسيا هستيم.
    وي افزود: با خيال آسوده وارد زمين شويد و به فكر خدمت به پرسپوليس باشيد جون مطمئن باشيد پول‌ شما تا ريال آخر پرداخت خواهد شد. تا وقتي كه ما پول هاي شما را ندهيم نمي‌توانيم به صورت رسمي با افراد ديگر صحبت كنيم.
    وي ادامه داد: اولويت ما بازيكنان حال حاضر پرسپوليس هستند. من هم تمام تلاش خود را براي خدمت اين تيم انجام خواهم داد چون دنبال اهداف مشخصي براي باشگاه پرسپوليس و هواداران هستم. همين مورد به من امر مي‌كند كه اين تيم را تنها نگذارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •