نه نمیشه عکس بگیری با دوربینه جلو فقط میتونی به عنوانه آینه ازش استفاده کنی
نه نمیشه عکس بگیری با دوربینه جلو فقط میتونی به عنوانه آینه ازش استفاده کنی
ممنون میشم این دوتا رو هم راهنمایی کنید
من همین قاب رو خریدم
ولی هنوز عوض نکردم
نمیتونم اون مخمل رو از خودم دور کنم![]()
سلام بچه ها من می خوام صدای گوشیمو تقویت کنم هر چی به برو بچ گفتم کمک کنین انگار نه انگار من از اون پی دی اف هیچی سر در نیاوردم میترسم کاری کنم که گوشیمو غیر قابل استفاده کنم پس خواهشن یکی از اول تا آخر کاملا توضیح بده چی کار کنم از اول تا آخر . اون برنامه رو هم دانلود کردم . پس کمکم کنین بگین چی کار کنم . دست شما درد نکنه
ببین دوست عزیز من تا دیشب هم مثل تو بودم ولی ور رفتم تا یاد گرفتم بذار به زبون بی سوادی بهت یاد بدمنوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین قبل از همه چیز باید USB درایوت رو نصب کنی سی دیش رو بذار و نصب کن .
خب ببین حالا برنامه رو دانلودش کن و اجرا خب
2- فایلی که فشرده بودش منظورم همون آکسوتیکی که دانلودش کردی( به نظرم همون اکسوتیک کا800 رو بگیری بهتره )رو بذار توی قسمت misc file
3- گزینه ی FLASH رو بزن
4 الان اون پایین نوشته که کلید C رو بگیر و USB رو وصل کن منظورم زیر اون پنجره بزرگ هستش و تو هم همین کار رو بکن
کلید سی رو بگیر و کابل رو وصل کن
خود برنامه دیگه بقیه ی کارها رو میکنه تقریبا یک دقیقه بیشتر طول نمیکشه تازه کمتر
بعد کابل رو در بیار و گوشی رو روشن کن اونوقت از صدای جدیدش کیف کن
راستی گوشیت باید خاموش باشه
ببخشید که این حرفا رو توی این تاپیک زدم سرعت اینترنت پایین بودش و نمیتونم برم توی تاپیک اصلی
6000
فرعه دیگه
آقا هيچ راهي نداره كه يه فايل متني رو روي گوشي ويرايش كرد يا قسمتاييش رو كپي كرد ؟
دوست عزيز اگه هيچ اطلاعي ندارين اول خوب مطالعه كن وگرنه حتما خراب ميكني. يا كلا بي خيالش شو.
میشه یه قسمتیشو کپی کرد و جای دیگه پیست کرد.
خوب خودتم آستین بالا بزن امتحان کن ببین میشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)