سلام.من یه گوشی n70 معمولی رو با پروداکت کد 0533702 آپدیت کردم اما فارسی اضافه نشد.ممنون میشم کمکم کنین.
سلام.من یه گوشی n70 معمولی رو با پروداکت کد 0533702 آپدیت کردم اما فارسی اضافه نشد.ممنون میشم کمکم کنین.
اقا من N72 دارم و وقتی میرم توی گالری تو قسمت Image بعد میخوام روی یه عکسی زوم کنم یا فول اسکرین ببینم اینError رو میده : Gallery: Feature Not Supported لطفا یه راهی جلوی پام بذارید . متشکرم
من n70 دارم.وقتی با پلیر گوشی آهنگ رو عقب جلو می کشم : فقط یه بار می ره جلو ( 10 ثانیه ) و پاوس می شه!
قبلا که با پلیر خود گوشی آهنگ رو عقب جلو می کشیدم این جور نبود.کسی می دونه مشکل از چی یه؟
شما تو گوشیت پلیر نصب نکردی؟اگه نصب کردی پاکش کن شاید درست بشه.
گوشی n70 من آب خورده و دیگه آنتن نداره میشه درستش کرد یا نه ؟
گوشی ان 70
مشکل؟
وقتی از طریق ایرانسل می خوام به اینترنت وصل شم ... وقتی از مرورگر خود گوشی استفاده می کنم هیچ مشکلی نیست و سایت ها رو به راحتی باز می کنه ...
ولی وقتی از opera mine 5 مخصوص n70 استفاده می کنم سایت باز نمی کنه ( یه کم خط load پر می کنه ولی یه دفعه این ارور میاد :
verification of server certificate failed . please check the date setting in your device.
در حالیکه با مرورگر خود گوشی باز می کنه .. مشکل چیه ؟( در هر دو از یک conection استفاده می کنم ها )
خب حتما تاريخ گوشيت درست نيست ...اگه غلطه درستش كن به احتمال زياد مشكلت حل ميشه!
50 درصد احتمال داره درست شه.50 درصد احتمال داره کلا خاموش شه.نباید زیاد اینجوری نگه داریش.زودتر ببر تعمیر.
سلام.من قبلا یه نرم افزار نصب کرده بودم مشکل گچ پژ حل شده بود.الان گوشیمو فرمت کردم این نرم افزار هم پاک شده و من اسمش رو هم یادم رفته.کسی میدونه اسمش چی بود؟ وقتی میخاستم زبان نوشتن رو انتخاب کنم پایین همه بود و اسم هم نداشت.
سلام . .
دوست گرامی . . بهترین و با سرعت ترین راه اینه . . که فکر میکنم خوتون هم از همین راه قبلا استفاده می کردید . .
فایل زیر رو دانلود کن . .
حجمش زیر 1 کیلوبایته . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد. .
طبق برنامه ای که برایت توضیح می دهم عمل کن تا زبان عربی به گوشیت اضافه شود. از طریق( filemanager (fileman به آدرس C:/system/data برو و فولدری به نام Multitap می سازی، سپس 2 فایل پیوست را در آنجا Paste میکنی، در انتها گوشیت را روشن و خاموش کن ، حالا اگر به قسمت نوشتاری بروی، می توانی از قسمت Writing language هم زبان عربی داری و هم زبان فارسی. دقت داشته باش آیکون زبان فارسی چیزی نشان نمی دهد ولی روی آن کلیک کن و تمامی حروف را خواهی داشت.
امیدوارم مشکلت حل بشه . .
موفق باشی . .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)