اگه من برنامه بوتورنت و پاک کنم و چیز دیگه ای برای دانلود از تورنت بریزم امکان داره بتونم سرعت بالاتری و تجربه کنم ؟ اگه آره چه برنامه ای
اگه من برنامه بوتورنت و پاک کنم و چیز دیگه ای برای دانلود از تورنت بریزم امکان داره بتونم سرعت بالاتری و تجربه کنم ؟ اگه آره چه برنامه ای
فکر کنم این مقاله بتواند شما دوستان رو یکم راهنمایی کند برای درک طرز کار تورنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه احتمالش کمه چون utorrent محبوبترین ، ساده ترین و بهترین هست برای اینکار و با همه ی سایتها همخونی داره حالا اگه از سرعتت راضی نیستی یه سری به بحثهای اولیه انجمن بزن و اونا رو امتحان کن پورت تورنت رو عوض کن سایتهای خصوصی رو امتحان کن و...
اقایان ما از flashget 1.9 استفاده میکنیم از همه نرم افزار های دیگر بهتر نتیجه گرفته ایم
امکاناتش کمتره
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم به بقیه وصل بشم مثلا از 80 تا seed من فقط به دونفرشون وصل میشم. firewall رو هم تنظیم کردم حتی خاموش کردم پورتمم ده بار عوض کردم درست بشو نیست
شما مگه مطمئنی اونای دیگه آنلاینن؟ امکان داره آنلاین نباشن
اقا من از کدوم قسمت همین p30world خودمون فیلم با لینک هایه تورنت دانلود کنم ؟
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
Last edited by quazgaa; 02-09-2008 at 11:00.
همیشه اون علامت پایین utorrent که باید سبز باشه یا قرمزه یا نارنجیه.
علت قرمز بودن علامت این هست که چون از اینترنت با پهنای باند اشتراکی استفاده می کنی شرکت برای اینکه بتونه سرعت کاربرای دیگر رو هم فراهم کنه میزان دسترسی به سایت تورنت رو محدود می کنه و اجازه نمی ده میزان دریافت شما زیاد باشه و راهی که فکر کنم بتونید سرعت را افزایش بدید :
1-استفاده از برنامه هایی مثل Flash get 200که سرعت رو افزایش می دن
2-در خواست یک اینترنت با پهنای باند اختصاصی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)