عزیز دل بابا مپ 6.37 و در تاپیکهای قبلی بیستو اندی تیم یا هیروهای مچ معرفی شده است لطفا به تاپیکهای قبلی مراجعه کنید اگر ترکیبی جدیدی مورد نظرتون بود بود بگید تا بحث کنیم![]()
عزیز دل بابا مپ 6.37 و در تاپیکهای قبلی بیستو اندی تیم یا هیروهای مچ معرفی شده است لطفا به تاپیکهای قبلی مراجعه کنید اگر ترکیبی جدیدی مورد نظرتون بود بود بگید تا بحث کنیم![]()
باید بری قسمت استراتژی دوتا تو کجا رفتی ؟ بعد هم همینه که cao cao براتون تو تاپیک گذاشته . این همونه .ok?
اینجا کسی مپ dota allstars 6.45 AI رو داره !
این مپ رو دانلود کردم ولی فقط اسمش AI بود چون کامپیوتر هیرو نداشت !
از اینجا دانلودش کردم
لطفا F1 کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Recipe یعنی اون دستور العمل یا نحوه ساخت
حالا اون کجا هست خدا داند و سازندگان مپ
اگه پیدا کردین به ما هم بگین
Last edited by dr.bronx; 06-07-2007 at 23:33.
این هم یه لینک که تمام ورژن های دوتا توش هست
حتی برای بازی با کامپیوتر
میتونید Dota allstart 6.45 AI رو هم از اینجا بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dr.bronx; 06-07-2007 at 23:44.
بچه ها تاپيك داره يه حالت سكون و بي مزه ايي به خودش مي گيره. بياين يه بحث راه بندازيم.!!!
هان...نظرتون چيه؟
بيان راجب هيروهاي جديد 6.44 صحبت كنيم. به نظر من همشون درپيتن.![]()
قابل توجه تمام کسانی که میگن تو بازی دوتا خرید مخفی وجود نداره
برن v6.35 را دانلود کنن و این خرید هایی که میگم ترکیب کنن می فهمند که خرید مخفی وجود داره
1=broadsword
2=planeswalkers cloak
3=soul booster
اینو نوشتم که بدونید خرید مخفی هست و اینم گفتم که بدونید اینکه چیزی را شما بلد نیستید دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه هر چیزی امکانش هست
راستی امروز ظهر کسی هست بیاد تو gg بازی کنیم
اگه کسی خواست بیاد بگه چه ساعتی و داخل کدوم روم؟
منتظرم
اي ول...من هنوز امتحان نكردم. ولي بايد باحال باشه...
ايني كه نوشتي چي ميشه؟؟
فقط تو 6.35؟ ديگه چي بلدي؟
خوب عزیز واسه توجیح این ایتم باید بگم که این یه باگ تو بازی بود این ایتم و یه ایتم دیگه تو یه ورژن از مپ اضافه شدن ولی با توجه به اینکه این ایتم ها بالانس بازی رو بهم میزدن IceFrog تصمیم میگیره حذف کنه اینارو یکی از ایتم ها حذف میشه به صورت کامل اما ایتم دیگه از مپ و شاپ حذف میشه ولی تریگر مربوط به اون رو یادش میره حذف کنه ! واسه همین شما ایتم رو نمیبینی تو شاپ ولی با ترکیب کردن ایتم های مورد نیاز ایتم بوجود میاد !
این نکته از اوجا میاد که این ایتم در ورژن قبلی بوده ولی در ورژن های دیگه نیست و فقط در یه ورژن درست میشه و در ورژن های جدید دیگه درست نمیشه !
Last edited by Cain; 07-07-2007 at 10:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)