تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 307 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من تازه لینوکس نصب کردم (ubuntu) اما چند سوال و مشکل برام ‍‍بوجود اومده که اولیش خیلی مهمه لطفا جواب بدید َ بقیه اش فکر کنم تکراری باشه و اگه کسی حوصله داشت جواب بده و گرنه چشمم کور سرچ می کنم

۱- اول سعی کردم از روی ویندوز ۷ نصب کنم اما موقع تکمیل نصب گیر کرد َ. نسخه live رو اجرا کردم و از اونجا لینوکس رو نصب کردم تو یه درایو جدا از ویندوز ام . اما الان تو بوت منو ویندوز ام نیست و نمی تونم وارد اش بشم و فقط و فقط وارد یوبونتو میشه مشکل چیه و باید چیکار انجام بدم ؟

۲- درایور کارت گرافیک ام رو باید از کجا بیابم ؟ nvidia که جایی نداره . بعد چه جوری نصب اش کنم ؟

۳- برنامه هایی مثل همین kmplayer ای که بالا مطرح شد رو چه طور نصب کنم ؟ من یه نسخه واسه یوبونتو یافتم که کلی فایل توی فایل tar اش داره کدوم رو باید نصب کنم ؟ ویرایش2 : این قسمت حل شد

۴- من زبان رو فارسی زدم اما کیبور حرف p به فارسی رو نداره . فونت ویندوز هم خیلی بده چه طور عوض اش کنم ؟

۵- من الان با دستور pppoeconf تونستم به اینترنت کانکت بشم که همیشه کانکت هست چه طور می تونم کانکشن بسازم ؟ چه طور کانکشن v p n بسازم ؟ از connection manager که می سازم کانکت نمیشه راه دیگه داره ؟

ممنون
    Last edited by behii; 31-03-2011 at 20:22.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تازه لینوکس نصب کردم (ubuntu) اما چند سوال و مشکل برام ‍‍بوجود اومده که اولیش خیلی مهمه لطفا جواب بدید َ بقیه اش فکر کنم تکراری باشه و اگه کسی حوصله داشت جواب بده و گرنه چشمم کور سرچ می کنم

۱- اول سعی کردم از روی ویندوز ۷ نصب کنم اما موقع تکمیل نصب گیر کرد َ. نسخه live رو اجرا کردم و از اونجا لینوکس رو نصب کردم تو یه درایو جدا از ویندوز ام . اما الان تو بوت منو ویندوز ام نیست و نمی تونم وارد اش بشم و فقط و فقط وارد یوبونتو میشه مشکل چیه و باید چیکار انجام بدم ؟

۲- درایور کارت گرافیک ام رو باید از کجا بیابم ؟ nvidia که جایی نداره . بعد چه جوری نصب اش کنم ؟

۳- برنامه هایی مثل همین kmplayer ای که بالا مطرح شد رو چه طور نصب کنم ؟ من یه نسخه واسه یوبونتو یافتم که کلی فایل توی فایل tar اش داره کدوم رو باید نصب کنم ؟ ویرایش2 : این قسمت حل شد

۴- من زبان رو فارسی زدم اما کیبور حرف p به فارسی رو نداره . فونت ویندوز هم خیلی بده چه طور عوض اش کنم ؟

۵- من الان با دستور pppoeconf تونستم به اینترنت کانکت بشم که همیشه کانکت هست چه طور می تونم کانکشن بسازم ؟ چه طور کانکشن v p n بسازم ؟ از connection manager که می سازم کانکت نمیشه راه دیگه داره ؟

ممنون
    سلام.

۱- دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش ریستارت کنید ببینید ویندوز 7 اومده یا نه.

۲- مدل کارت گرافیکتون چیه؟ خود اوبونتو از طریق Restricted Drivers میتونه اون رو دانلود و نصب کنه. اما به صورت جدا هم میشه از سایتش دانلود کرد (اگر مدل رو بگید)

۳- خدارو شکر.

۴- حرف M انگلیسی به عنوان حرف پ در لینوکس عمل میکنه. در حقیقت استاندارد کیبورد فارسی در لینوکس رعایت میشه و چیزی که در ویندوز بوده استاندارده عربیه. (اگر خواستید میتونید جای دکمه‌ها رو باب میلتون تغییر بدید)
    برای نصب فونت‌های ویندوزی دستور زیر رو بزنید:
    کد:
    برای نصب فونت‌های فارسی هم راهنمای زیر رو بخونید:

کد:
    ۵- از داخل همون Connection Manager هم کانکشن ADSL و هم V P N رو میشه ساخت. در تب DSL کانکشن، اتصال PPPoE رو برای ADSL میسازید و در تب --- هم کانکشن V P N رو. البته باید پروتکل کانکشن V P N به صورت PPTP باشه. (L2TP ساپورت نمیشه به راحتی). در قسمت Advanced ساخت کانکشن V P N هم میتونید تیک تمام authentication method ها رو بزنید.
    Last edited by nightmare; 31-03-2011 at 20:40.

3. 3 کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.

۱- دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنید:

کد:
    بعدش ریستارت کنید ببینید ویندوز 7 اومده یا نه.

۲- مدل کارت گرافیکتون چیه؟ خود اوبونتو از طریق Restricted Drivers میتونه اون رو دانلود و نصب کنه. اما به صورت جدا هم میشه از سایتش دانلود کرد (اگر مدل رو بگید)
    ۳- خدارو شکر.

۴- حرف M انگلیسی به عنوان حرف پ در لینوکس عمل میکنه. در حقیقت استاندارد کیبورد فارسی در لینوکس رعایت میشه و چیزی که در ویندوز بوده استاندارده عربیه. (اگر خواستید میتونید جای دکمه‌ها رو باب میلتون تغییر بدید)
    برای نصب فونت‌های ویندوزی دستور زیر رو بزنید:
    کد:
    برای نصب فونت‌های فارسی هم راهنمای زیر رو بخونید:

کد:
    ۵- از داخل همون Connection Manager هم کانکشن ADSL و هم V P N رو میشه ساخت. در تب DSL کانکشن، اتصال PPPoE رو برای ADSL میسازید و در تب --- هم کانکشن V P N رو. البته باید پروتکل کانکشن V P N به صورت PPTP باشه. (L2TP ساپورت نمیشه به راحتی). در قسمت Advanced ساخت کانکشن V P N هم میتونید تیک تمام authentication method ها رو بزنید.
    دستور اول رو که می زنم این ارور رو میده

کد:

من kubuntu دارم و همچین گزینه ای نداره . مدل گرافیکام geforce 8500 gt هست

این عکس رو ببینید متوجه میشید منظورم از ناجور بودن فونت ها چی هست :

کد:
    تو قسمت dsl که کانکشن میسازم توی منوی کانکشن منیجر نمیاد( واسه networking interface هم نوشته unmanaged )

بازم ممنون

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

کد:

کد:
    تو قسمت dsl که کانکشن میسازم توی منوی کانکشن منیجر نمیاد( واسه networking interface هم نوشته unmanaged )

بازم ممنون
    مورد اول که خود پیغام گفته چی کار کنید که
    دستور sudo dpkg --configure -a اجرا کنید.
    مورد دوم،
    در کوبونتو برای اینکار،
    menu -> applications -> system -> additional drivers

اگر هم نیست، درایور رو از لینک زیر بگیرید:
    کد:
    برای فونت هم، ای وای!
    فولدر فونت های ویندوز رو از یکجایی گیر بیارید و در فولدری به نام fonts. در پوشه ی home بریزید و سیستم رو ریستارت کنید.

در مورد dsl هم بهترین راه ست کردن تنظیمات در خود مودم هست، که می تونید از طریق آدرس 192.168.1.1 و یوزر نیم و پسی که برای هر مودم فرق می کنه (ولی عموما admin هست برای هر دو فیلد) به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید.

6. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:

کد:

بازم ممنون

سلام.
    در مورد اول همونطور که taia عزیز فرمودند ، دستوری رو که در متن ارور میگه اجرا کنید بعد دستورات مرحله اول رو:

کد:
    از اونجایی که nvidia ایران رو تحریم کرده، میتونید درایو کارت گرافیکتون رو از لینک زیر بگیرید:

کد:
    بعد از دانلود، اون رو روی دسکتاپ قرار بدید و با دستورات زیر در ترمینال نصبش کنید:
    کد:
    مشکل فونت هم با راه حلی هایی که خدمتتون گفتم حل میشه. اول باید مشکل dpkg رو درست کنید (دستوری که در متن پیام ارورتون بود) تا بتونید بسته های نرم افزاری رو نصب کنید.

در مورد آخرتون که کانکشن DSL نشون داده نمیشه جستجو کردم، ظاهراً این مشکل در کوبونتو هست و یه باگ در بسته نرم افزاری plasma-widget-networkmanagement که هنوزم بر طرف نشده.

کد:
    فعلاً چند راه حل داره.

اولیش همونطور که taia جان گفتن، تنظیم مودم ADSL جهت اتصال اتوماتیک PPPoE هست تا بدون نیاز به کانکشن همیشه وصل بشه. برای اینکه بدونید چطور این کار رو باید کرد، میتونید با پشتیبانی ISP تماس بگیرید . چون در هر مودم یکمی فرق داره.
    اما اگر اشتراک DSL شما سرویس حجمی هست، این روش رو توصیه نمیکنم چون ممکنه باعث بشه حجمتون بیخودی کم بشه.

راه حل بعدی استفاده موقت از همون دستور pppoeconf هست تا این باگ برطرف بشه.

راه حل آخر استفاده از network manager applet محیط میزکار Gnome در KDE هست.

برای استفاده از اون ابتدا دستورات زیر رو در ترمینال وارد کنید :

کد:
    و بعد
    کد:
    حالا برنامه مدیریت کانکشن های KDE رو حذف کنید :

کد:
    و برنامه Network manager محیط gnome رو به استارت آپ سیستم اضافه کنید :
    کد:
    بعدش ریستارت کنید و وقتی در gnome network manager کانکشن ADSL میسازید، تیک Available to all users" for this connection رو نزنید!

8. 2 کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درکتون می کنم

این کارهایی که واسه مشکل بوت منو انجام دادم هست اما درست نشد .

کد:
    تو عکس دوم موقعی هست که sudo apt-get install os-prober رو اجرا می کنم . هر کار می کنم اون گزینه ok نمی خوره

برای درایور گرفیک هم این ارور رو میده sh: Can't open NVIDIA-Linux-x86-100.14.09-pkg1.run
    ر
    Last edited by behii; 01-04-2011 at 20:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برنامه هایی مثل همین kmplayer ای که بالا مطرح شد رو چه طور نصب کنم ؟ من یه نسخه واسه یوبونتو یافتم که کلی فایل توی فایل tar اش داره کدوم رو باید نصب کنم ؟ ویرایش2 : این قسمت حل شد
    این قسمت را چطوری حل کردی برنامه را از کجا دانلود کردی بگو ما هم نصب کنیم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درکتون می کنم

این کارهایی که واسه مشکل بوت منو انجام دادم هست اما درست نشد .

کد:
    تو عکس دوم موقعی هست که sudo apt-get install os-prober رو اجرا می کنم . هر کار می کنم اون گزینه ok نمی خوره

برای درایور گرفیک هم این ارور رو میده sh: Can't open NVIDIA-Linux-x86-100.14.09-pkg1.run
    ر

سلام. برای زدن اون دکمه‌ی OK از کلید Tab و Enter استفاده کنید. بعدش دوباره دستور sudo os-prober و sudo update-grub2 رو مجدد اجرا کنید ببینید ویندوز رو میشناسه یا نه.

اگر نشد، داخل ترمینال دستور
    کد:
    رو اجرا کنید و خروجی اون رو اینجا کپی کنید تا مشخصات پارتیشن‌هاتون رو ببینیم.
    [/SIZE](فعلاً راه حل مشکل بوت ویندوزتون رو دقیق نمیدونم اما جستجو میکنم. )

برای مشکل درایور، قبل از اجرای دستور نصبش، دستور زیر رو بزنید (یادم رفته بود اینو بگم، ببخشید):

کد:

این دستور، دسترسی های لازم اجرایی جهت نصب این بسته رو صادر میکنه. بعد از اجرای اون، دستور نصبش رو بزنید. :
    کد:
    اگر از ترمینال مشکله، میتونید روی همون فایل کلیک راست کنید و در قسمت Permission گزینه Executable اون رو فعال کنید و بعد روش دابل کلیک کنید و Run in terminal رو بزنید.

[/SIZE]

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این قسمت را چطوری حل کردی برنامه را از کجا دانلود کردی بگو ما هم نصب کنیم
    کد:
    سلام. برای زدن اون دکمه‌ی OK از کلید Tab و Enter استفاده کنید. بعدش دوباره دستور sudo os-prober و sudo update-grub2 رو مجدد اجرا کنید ببینید ویندوز رو میشناسه یا نه.

اگر نشد، داخل ترمینال دستور
    کد:

رو اجرا کنید و خروجی اون رو اینجا کپی کنید تا مشخصات پارتیشن‌هاتون رو ببینیم.
    حالا دیگه اون صفحه آبیه نمیاد وقتی دستور رو می زنم اینجوری شد :

کد:
    اینم خروجی sudo fdisk -l :

کد:

واسه نصب درایور هم اول گفت که یه چیزی به اسم binutils رو نصب کنم. نصب کردم . بعد گفت xserver رو ببند بستم بعدش گفت یه چیزی رو ندارید یادم نیست اسمش رو این کلمات توش بود kernal , interface گفت که نصبش کنم ؟ yes زدم , اما بعدش ارور داد (همون قضیه سرور nvidia واسه ایران تحریمه ) ویرایش : اون قسمت رو no زدم مشکلی نداشت , یه package دیگه خواست نصب کنم نصب شد , بعد گفت kernal source رو پیدا نمی کنم و دیگه ادامه نداد .
    Last edited by behii; 02-04-2011 at 09:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

14 بعد از نصب فدورا چگونه با ویندوز بوت شوم

سلام
    ویندوز xp داشتم. فدورای11 را تهیه کردم.پارتیشن اف را(40 گیگ) خالی کردم.
    با دی وی دی فدورا بالا آمدم و شروع به نصب کردم.دو درایور شناسایی کرد یکی فلش 8 گیگی که روی کامپیوتر بود ویکی فضای 16 گیگی که روی هارد بود(نمیدانم کدام یک از درایوهای 4 گانه بود)
    فدورا با موفقیت نصب شد وبالا آمد.
    ولی هر بار ریاستارت میکنم فدورا بالا می آید در حلیکه من می خواهم مشخص کنم با ویندوز بالا بیایم یا با فدورا؟
    چگونه می توانم اینکار را انجام دهم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •