قطعی های مکرر این ۳ روز دیوانه کننده شده
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
قطعی های مکرر این ۳ روز دیوانه کننده شده
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
اصل موضوع سرعت و کیفیت هست
البته قیمت خوب باشه که عالیه
هرچند این 100 گیگ برای من خیلی خوبه 4 نفر 24 ساعت توی خونه داریم استفاده میکنیم آخر ماه بازم اضافه میاریم
بخاطر همین میگم یکم قیمتش مناسبتر بود عالی بود
من اگر سرعت و کیفیت شما رو داشتم در خرید بسته 150 گیگ درنگ نمی کردم
Last edited by amir_amd; 19-12-2017 at 11:31.
واقعا نمیدونم فاز مدیران مبین نت چیه؟روی اکثر طرح ها شبانه رو محدود کردن به مقدار خیلی کم.مثلا طرح 100 گیگ یک ماهه 4تا40،حجم اینترنت شبانش کلا 10 گیگ هست!!!!!!
من شنبه طرح 100 که نوشته "شبانه با سرعت بالا' گرفتم بازم مثل قبل شبانش روی 4 مگابیت محدود شده،زنگ زدم پیشتیبانی میگه چون سرعت 4 تا 40 هست.شما حق اعتراض نداری![]()
Last edited by farhad_usa; 19-12-2017 at 18:04.
این دیگه نوبرشه!! خیلی عوضی ان!
غیر از این من دیشب 2 به بعد گذاشتم برا دانلود میبینم داره از حجمم کم میکنه در واقع هیچ خبری از 10 گیگ حجم شبانه نیست!!!!!!!
بنام خدا
سلام
لطفا راهنمایی فرمایید
دوستان الان جدا از تعرفه و قیمت سرعت کدومisp بهتره(مبین نت یا ایرانسل)(البته در ال تی ایی)؟
[[حدودا دم غروب از مبین نت اومدن برا نصب و تحویل مودم(البته بنده وایمکسشو داشتم و درخواست ارتقا داده بودم)
نصابشون اوورد مودم خودش رو که ازین مدل های کتابی بود زد به برق تا سیگنال یابی کنه/خلاصه سیگنال خوبی نداشتیم و سرعت در اتاقم حدودا 10 مگابیت بود و تو اشپزخونه حدودا 14 بود
ولی مشکلم زیاد دراینجا بود که مودمی که برا خودم اوورده بود ازون طرح لیوانی ها (استوانه ای کوتاه)بود
که چون شنیده بودم زیاد خوب نیست این مدل نگرفتم و طرف گفت بعدا زنگ بزن شرکت بگو ازون مدل کتابیها میخوام]]
حالا بنظر شما چیکار کنم؟
کدوم مدل مودم مبین نت بهتره؟
این مودم لیوانی ها چطوره؟
ایا اصلا مبین نت بگیرم؟
باتشکر
Last edited by saeeddd1; 19-12-2017 at 21:42.
ویرایش شد.ویرایش شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)