سلام دوستان. مودم z6000 مال کمپانی jatonteck است و با دو نوع ماژول مختلف توسط ایرانسل بیرون داده شده ماژول Mt421e و MLH 4421. مدلی که ماژول آخری رو داره طبق تجربه من هنگ و نیاز به ری استارتش زیاده. این مودم از جهت سال تولد و جدیدتر بودن ازهمه مودمهای ایرانسل جدیدتره و 3gpp ده رو ساپورت میکنه و فرق این با dt350 اینه که دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه و ساپورت usb storage داره. رم و فلششون یکیه و قدرت گیرائیش حدود 1dbi بیشتره. ولی ورژنش قدیمیتره و 3gpp 9 است.مودم اخیری که مال هواویه قدیمیتر از ایناست و 3gpp هشته و گیرائیش هم در همین رنجه. مشکل اصلی این مودما فلش و رم پائین و هنگ اون در موقع تبادل دیتا در سطح بالا بخصوص توسط چند یوزره. من مودم مبین نت رو هم دیدم سخت افزارش عین همیناست منتهی مبین نت قیمت بسته هاش بهتره ولی سرعت مورد ارائه اش تا 40 مگابیته در حالیکه ایرانسل رو من خودم که حدود 250 متر با دکل فاصله دارم تا حود 62 مگابیت تونسته ام بگیرم. بحث اینه که اینا مودم با سخت افزار قوی برای td-lte نمیارن. تنها مودمی که علاوه بر گیرائی بالا سخت افزار بهتری داره مدل بیرونی ایرانسله. تقریبا همه این مودمای وارد شده توسط اوپراتورای مختلف فلش 16 و رم 64 دارند ولی مودم بیرونی 256 فلش و 512 رم داره. مودم مبین نت مشخصات عین dt350 ایرانسل رو داره ولی پورت یو اس بی رو نداره. پس با این حساب تو مودمای داخلی z6000 , dt350از جهاتی از بقیه بهترند و بیرونی از همه بهتر و در حال حاضر ایرانسل از بقیه پیشتازتره ولی شاید آسیاتک که قراره تی دی ال تی رو بیاره شاید خوب جلو بیاد اونم شاید.