تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 858 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دوستان سلام من اولین باره اینجا نظر میدم دلیلش هم صرفا این بود که دیدم بعضی از دوستان خیلی نگران هستن
    من جمعه ینی پونزده اردیبهشت مودم B-5142 رو تو همین طرح تعویض تحویل گرفتم سمکارتش هنوز فعال نشده. اینم بگم من تومشهد زندگی میکنم و سمت خونه ما آنتن دهی ایرانسل خیلی افتضاحه
    الان با سیمکارت معموله خودم چند بار با گوشی(GALAXY A8) تست سرعت (sped test) گرفتم ۵۲۱ کیلوبایت دانلود داد
    بعد ازون سیمکارتو داخل این مودم گداشتم که اونم مث گوشیم فقط یک چراغ آنتن روشن شد(آنتن دهی ضعیف) دوبار با همون نرم افزار قبل تست سرعت گرفتم که یبار ۲۳۴۰کیلوبایت و یبار ۲۰۲۱ کیلوبایت دانلود داد.
    دوباره داخل گوشی گداشتم نست گرفتم سرعت حدود ۸۰۰ و مجددا تست گرفتم حدود ۴۰۰ داد. بنظر خودم آنتن دهی یا به عبارتی گیرندگی این مودم بدک نیست.
    درمورد ظاهر و دفترچش هیچ نامو نشانی از هوآوی ندیدم حتی رو برچسب زیرش نوشته ایرانسل اما یه میدین چاینا هم زده
    منطقه ما adsl فقط مخابرات و حداکثر سرعت با پهنای باند ده مگ ۲۰۰ کیلوبایت سرعت میده!!!!(چه ذجری میکشم)
    این طرحو که گذاشتن سریع یه مودم کهنه وایمکس به قیمت ۴۰ تومن خریدمو زنگ زدم ایرانسل براتعویض خلاصه با هزینه بسته و پستش ۱۰۰ تومن آب خورده برام امیدوارم ضرر نکرده باشمو پشیمون نشم

2. 3 کاربر از arminarmini1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

دوستان يه سوال ممنون ميشم جواب بديد
    من با مودم همرا ٨٣٧٢ شبا ٤جي تقريبا ٢ تا ٣ مگ سرعت دانلود دارم پينگمم رو ٢٥٠ تا ٣٠٠ هستش، خواستم بدونم بنظرتون ميارزه td-lte بگيرم؟؟ يعني اونقدر تفاوت دارن؟؟؟ منطقم غرب تهرانه (پونك)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بعضی ها خیلی طلب کارند از ایرانسل
    ایرانسل هم هرچه قدر گرون فروخته باشه مودم های قبلی ویا جدیدش رو
    شما وقتی امضا کردی و خریدی و تحویل گرفتی یعنی رضایت کامل داشتی

تحویل نمی گرفتی و با همون سرعت 64KBps دانلودت حال میکردی
    حالا که مفت مودمت رو عوض کردند و محدودیت سرعت نداری 2قورت ونیمت هم باقیه؟
    بری شکایت هم بکنی ایرانسل برندس چون توی توافق نامش احتمالا نوشته که هرزمانی میتونه مودم رو تغییر بده

پس بجای بچه بازی و بیرون انداختن اراجیف
    برو تست بزار
    حالا اینکه مودم Cat3 هست یا بالا تر دوستان باید ببیند اصلا تاثیری داره؟ Cat3 سرعت دانلود 100Mbps هست حالا مگه ایرانسل داره 1000mbps ارائه میده که دوستان نگرانند که چون Cat4 نیست 50مگابیت کمتر سرعت دارند
    ایرانسل بیشتر از 45mbps روی TDD LTE ارائه نمیده
    پس تنها تفاوتی که میتونه اختلاف ایجاد کنه Gain آنتن های مودم و TX power مودم هست

پ.ن : آنتن های بیشتر از 5dbi برای استفاده inDoor نیستند
    Last edited by ir.ghost; 06-05-2017 at 08:04.

5. 2 کاربر از ir.ghost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض ویرایش مطلالب درج شده

سلام دوستان. مودم z6000 مال کمپانی jatonteck است و با دو نوع ماژول مختلف توسط ایرانسل بیرون داده شده ماژول Mt421e و MLH 4421. مدلی که ماژول آخری رو داره طبق تجربه من هنگ و نیاز به ری استارتش زیاده. این مودم از جهت سال تولد و جدیدتر بودن ازهمه مودمهای ایرانسل جدیدتره و 3gpp ده رو ساپورت میکنه و فرق این با dt350 اینه که دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه و ساپورت usb storage داره. رم و فلششون یکیه و قدرت گیرائیش حدود 1dbi بیشتره. ولی ورژنش قدیمیتره و 3gpp 9 است.مودم اخیری که مال هواویه قدیمیتر از ایناست و 3gpp هشته و گیرائیش هم در همین رنجه. مشکل اصلی این مودما فلش و رم پائین و هنگ اون در موقع تبادل دیتا در سطح بالا بخصوص توسط چند یوزره. من مودم مبین نت رو هم دیدم سخت افزارش عین همیناست منتهی مبین نت قیمت بسته هاش بهتره ولی سرعت مورد ارائه اش تا 40 مگابیته در حالیکه ایرانسل رو من خودم که حدود 250 متر با دکل فاصله دارم تا حود 62 مگابیت تونسته ام بگیرم. بحث اینه که اینا مودم با سخت افزار قوی برای td-lte نمیارن. تنها مودمی که علاوه بر گیرائی بالا سخت افزار بهتری داره مدل بیرونی ایرانسله. تقریبا همه این مودمای وارد شده توسط اوپراتورای مختلف فلش 16 و رم 64 دارند ولی مودم بیرونی 256 فلش و 512 رم داره. مودم مبین نت مشخصات عین dt350 ایرانسل رو داره ولی پورت یو اس بی رو نداره. پس با این حساب تو مودمای داخلی z6000 , dt350از جهاتی از بقیه بهترند و بیرونی از همه بهتر و در حال حاضر ایرانسل از بقیه پیشتازتره ولی شاید آسیاتک که قراره تی دی ال تی رو بیاره شاید خوب جلو بیاد اونم شاید.
    Last edited by ahadsadi; 06-05-2017 at 09:14.

7. 3 کاربر از ahadsadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سمت چپ اون سکتور مستطیل ها برای TD هست و پایینی هاش وایمکس.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    به نظرتون ایرانسله یا مبین نت؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بعضی ها خیلی طلب کارند از ایرانسل
    ایرانسل هم هرچه قدر گرون فروخته باشه مودم های قبلی ویا جدیدش رو
    شما وقتی امضا کردی و خریدی و تحویل گرفتی یعنی رضایت کامل داشتی

تحویل نمی گرفتی و با همون سرعت 64KBps دانلودت حال میکردی
    حالا که مفت مودمت رو عوض کردند و محدودیت سرعت نداری 2قورت ونیمت هم باقیه؟
    بری شکایت هم بکنی ایرانسل برندس چون توی توافق نامش احتمالا نوشته که هرزمانی میتونه مودم رو تغییر بده

پس بجای بچه بازی و بیرون انداختن اراجیف
    برو تست بزار
    حالا اینکه مودم Cat3 هست یا بالا تر دوستان باید ببیند اصلا تاثیری داره؟ Cat3 سرعت دانلود 100Mbps هست حالا مگه ایرانسل داره 1000mbps ارائه میده که دوستان نگرانند که چون Cat4 نیست 50مگابیت کمتر سرعت دارند
    ایرانسل بیشتر از 45mbps روی TDD LTE ارائه نمیده
    پس تنها تفاوتی که میتونه اختلاف ایجاد کنه Gain آنتن های مودم و TX power مودم هست

پ.ن : آنتن های بیشتر از 5dbi برای استفاده inDoor نیستند
    اگر cat3 باشه همون ۴۵ مگابیت روی cat4 رو ۲۰ یا ماکزیموم ۲۵ مگابیت میده

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اگر cat3 باشه همون ۴۵ مگابیت روی cat4 رو ۲۰ یا ماکزیموم ۲۵ مگابیت میده

Headline data rates for LTE Categories
    LTE UE Category
    Link 1 2 3 4 5 6 7 8
    Downlink 10 50 100 150 300 300 300 1200
    Uplink 5 25 50 50 75 50 150 600

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

Headline data rates for LTE Categories
    LTE UE Category
    Link 1 2 3 4 5 6 7 8
    Downlink 10 50 100 150 300 300 300 1200
    Uplink 5 25 50 50 75 50 150 600
    از نظر تئوری اره، ولی از نظر واقعیت خیلی در گیرایی سرعت از شبکه باهم فرق دارن، حالا شما مسئله ای هست انقد از ایرانسل دفاع میکنی؟ اصلا برای چی تو سال ۲۰۱۷ دوباره باید بره مودمای cat3 باد کرده رو بیاره؟ اپراتوری که داره روی cat6 مانور میده از نظر تکنولوژی.

12. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان. مودم z6000 مال کمپانی jatonteck است و با دو نوع ماژول مختلف توسط ایرانسل بیرون داده شده ماژول Mt421e و MLH 4421. مدلی که ماژول آخری رو داره طبق تجربه من هنگ و نیاز به ری استارتش زیاده. این مودم از جهت سال تولد و جدیدتر بودن ازهمه مودمهای ایرانسل جدیدتره و 3gpp ده رو ساپورت میکنه و فرق این با dt350 اینه که دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه و ساپورت usb storage داره. رم و فلششون یکیه و قدرت گیرائیش حدود 1dbi بیشتره. ولی ورژنش قدیمیتره و 3gpp 9 است.مودم اخیری که مال هواویه قدیمیتر از ایناست و 3gpp هشته و گیرائیش هم در همین رنجه. مشکل اصلی این مودما فلش و رم پائین و هنگ اون در موقع تبادل دیتا در سطح بالا بخصوص توسط چند یوزره. من مودم مبین نت رو هم دیدم سخت افزارش عین همیناست منتهی مبین نت قیمت بسته هاش بهتره ولی سرعت مورد ارائه اش تا 40 مگابیته در حالیکه ایرانسل رو من خودم که حدود 250 متر با دکل فاصله دارم تا حود 62 مگابیت تونسته ام بگیرم. بحث اینه که اینا مودم با سخت افزار قوی برای td-lte نمیارن. تنها مودمی که علاوه بر گیرائی بالا سخت افزار بهتری داره مدل بیرونی ایرانسله. تقریبا همه این مودمای وارد شده توسط اوپراتورای مختلف فلش 16 و رم 64 دارند ولی مودم بیرونی 256 فلش و 512 رم داره. مودم مبین نت مشخصات عین dt350 ایرانسل رو داره ولی پورت یو اس بی رو نداره. پس با این حساب تو مودمای داخلی z6000 , dt350از جهاتی از بقیه بهترند و بیرونی از همه بهتر و در حال حاضر ایرانسل از بقیه پیشتازتره ولی شاید آسیاتک که قراره تی دی ال تی رو بیاره شاید خوب جلو بیاد اونم شاید.
    مودم مبین نت 2 آنتن 6DBi هست و z6000 یا 4DBi هست یا 5
    Tx power مودم z6000 ایرانسل 23dbm هست و باتوجه به اینکه 2تا chain داره 3dbm به مقدار کلی اضافه میشه یعنی 26dbm
    این 26dbm با مقدار 4-5 آنتن ها به 30dbm میرسه یعنی 1000mw یعنی 1وات که برای استفاده داخلی مناسب نیست و باید حداقل 1متر دور تر از بدن باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

از نظر تئوری اره، ولی از نظر واقعیت خیلی در گیرایی سرعت از شبکه باهم فرق دارن، حالا شما مسئله ای هست انقد از ایرانسل دفاع میکنی؟ اصلا برای چی تو سال ۲۰۱۷ دوباره باید بره مودمای cat3 باد کرده رو بیاره؟ اپراتوری که داره روی cat6 مانور میده از نظر تکنولوژی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •