تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 827 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Arashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

12 پرسپوليس تا اطلاع ثانوی تعطيل شد!

پرسپوليس تا اطلاع ثانوی تعطيل شد!
    (تو چند روز آينده براي هميشه )
    پس از توقف پرسپولیس در دیدار برابر ذوب آهن، مسئولین كادر فنی و بازیكنان این تیم با امضای طوماری اعلام كردند تا زمانی كه مشكلات مالی حل نشود، در تمرینات حضور نخواهد یافت.
    به گزارش خبرگزاری فارس، بر این اساس تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس تا زمانی كه مربیان این تیم تصمیم جدید بگیرند، تعطیل خواهند بود. در حالی كه طبق برنامه اعلام شده از سوی سازمان لیگ، پرسپولیس باید روز پنج‌شنبه به مصاف برق شیراز برود. با این وجود بازیكنان این تیم به نوعی بلاتكلیف هستند و نمی‌دانند چه زمانی تمرینات این تیم آغاز خواهد شد. از سوی دیگر عنوان شده است عده ای از بازیكنان شهرستانی این تیم قصد ترك تهران را دارند.
    به هر صورت براساس اعلام مسئولین تیم پرسپولیس تمرین این تیم فعلا تعطیل است. آنها اعلام كرده‌اند به محض حل شدن مشكلات مالی در تمرین حاضر خواهند شد.

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

8 علی پروين: پول ندهند، بازی نمی‌كنيم!

علی پروين: پول ندهند، بازی نمی‌كنيم!

سرمربی تیم فوتبال پیروزی پس از توقف برابر ذوب‌آهن اصفهان گفت: تا پول ندهند تمرین نمی‌كنیم و در مسابقات لیگ نیز شركت نخواهیم كرد.

علی پروین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار كرد: در شرایط كنونی تنها مشكلات مالی باعث شده است كه پرسپولیس نتیجه نگیرید. طوماری به سازمان تربیت بدنی نوشته‌ایم و همه امضا كرده‌اند و تا پول ندهند بازی نمی‌كنیم.

وی تصریح كرد: بازیكنان شهرستانی را به خانه‌هایشان فرستاده‌ایم و باید تكلیف پرسپولیس روشن شود.

پروین كه پیش از این اعلام كرده بود در صورت نتیجه نگرفتن برابر ذوب‌آهن كادر فنی را تغییر می‌دهد، خاطر نشان كرد: هواداران علیه تیم و كادر فنی شعار می‌دهند، اگر مشكل من هستم می‌روم ولی ببینید در باشگاه چه می‌گذرد!؟

وی افزود: تمرینات در كارگران را نیز تعطیل كرده‌ایم. همه بازیكنان نیز متفق‌القول هستند كه تا سامان یافتن وضعیت موجود تمرین نكنیم.

سرمربی تیم فوتبال پیروزی همچنین خواستار رسیدگی سازمان تربیت بدنی به وضعیت پرسوپلیس و روشن شدن تكلیف نهایی آن شد.

وی خاطر نشان كرد: زمانی كه تیم ذوب‌آهن این طور زیبا و هدفمند بازی می‌كند معلوم است كه هیچ مشكل مالی ندارند و همه‌ی امكانات را دارند. پرسپولیس نیز باید این شرایط را دارا شود.

پروین تاكید كرد: با این وضعیت طبیعی است كه پرسپولیس نتیجه نگیرد.

گفتنی است پس از تساوی روز یكشنبه پیروزی برابر ذوب آهن اصفهان، به دلیل اعتراض به وضعیت فعلی باشگاه، تمرینات تیم تعطیل شد.

همچنین بازیكنان پس از این بازی طوماری نوشتند و خطاب به رییس سازمان تربیت بدنی اعلام كردند اگر مشكلات مالی این تیم حل نشود تا اطلاع ثانوی تمرین نخواهند كرد و حتی در مسابقات لیگ نیز شركت نمی‌كنند.

بله حق كاملا با شماست
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

6 باندبازی، مشكل اصلی پرسپوليس

باندبازی، مشكل اصلی پرسپوليس
    كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مشكل تیم بی‌پولی و معضلات مالی بازیكنان نیست، بلكه بی‌غیرتی و باندبازی عده‌ای از آنها باعث شده تا پرسپولیس به این وضع دچار شود.
    بهروز رهبری فرد در گفت و گو با خبرگزاری فارس، افزود: پیش پرداخت بازیكنان پرسپولیس نسبت به تیم‌های دیگر آنقدر بالا است كه اگر یك سال هم حقوق ماهیانه خود را دریافت نكنند مشكلی به وجود نیاید. مشكل اصلی تیم و قرار گرفتن در رتبه سیزدهم، ثمره باندبازی عده‌ای از آقایان است. اگر یك بار دیگر فیلم بازی با ذوب آهن را مرور كنید، متوجه می‌شوید كه دو بازیكن مطرح ما كه همیشه ادعای حضور در تركیب ثابت تیم ملی را هم دارند، فقط 5 بار توپ به پایشان خورده و اصلا در جریان بازی نبودند.
    وی افزود: نمی‌خواهم از نتیجه به دست آمده دفاع كنم، چون آنقدر ضعیف بودیم كه اگر ذوب آهن با تعداد گل‌های ‌زیاد ما را شكست می‌داد، جای تعجب نداشت و حق آنها بود، اما باور كنید با 9 بازیكن در مقابل آنها دفاع می‌كردیم و زیر توپ‌ می‌زدیم. آن وقت این دو بازیكن ادعای ملی پوش شدن دارند.
    كاپیتان پرسپولیس خاطر نشان كرد: پرسپولیس برای اینكه درست شود و همانند سابق با نتایج درخشان پیروز باشد و دل هواداران را شاد كند، باید تغییرات اساسی در تمامی قسمت‌ها داشته باشد. اگر من مدیر عامل تیم بودم، همین امروز نصف بازیكنان تیم را كه هیچ تعصبی به پیراهن پرسپولیس ندارند و فقط به خاطر پول به این تیم آمده‌اند اخراج می‏كردم.
    رهبری فرد در پایان پیرامون اعتراض هواداران خشمگین پرسپولیس به بازیكنان، خصوصا علی پروین گفت: آنها حق دارند و نباید خرده بگیریم. هوادارای كه برای دیدن بازی پرسپولیس پس از خوردن افطاری به ورزشگاه می‌آید، بازی زیبا و كسب پیروزی را از ما می‌خواهد، ولی با انجام یك بازی ضعیف و پرانتقاد كاری كردیم كه تماشاگران فحاشی كنند و از نوع بازی تیم انتقاد كنند كه انصافا حق هم داشتند.

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

6 رهبرى‌فرد: اول‌ بايد خبرچين‌ پرسپوليس‌ را اخراج‌ کنيم!

رهبرى‌فرد: اول‌ بايد خبرچين‌ پرسپوليس‌ را اخراج‌ کنيم!
    روزنامه «خبر ورزشی» نوشت:

«بهروز رهبرى‌فرد در پایان‌ دیدار دوستانه‌ دیروز تیمش‌ مقابل‌ پیکان‌ در خصوص‌ وضعیت‌ فعلى‌ سرخپوشان‌ گفت: پرسپولیس‌ فعلاً‌ مشکلى‌ ندارد! با این‌ تمریناتى‌ که‌ انجام‌ مى‌دهیم‌ فکر مى‌کنم‌ تیم‌ به‌ آمادگى‌ کامل‌ برسد اما مشکل‌ ما در حال‌ حاضر خبرچین‌ تیم‌ پرسپولیس‌ است‌ که‌ خبرهاى‌ رختکن‌ ما را به‌ بیرون‌ انتقال‌ مى‌دهد. ما اگر این‌ خبرچین‌ را اخراج‌ کنیم، اوضاع‌ تیممان‌ درست‌ مى‌شود.
    رهبری فرد در مورد حرف‌هایى‌ که‌ همراه‌ با انصاریان‌ در مورد استیلى‌ در رختکن‌ تیم‌ زده‌ بود گفت: با استیلى‌ صحبت‌ کردم‌ و براى‌ او توضیح‌ دادم‌ که‌ این‌ مسئله‌ صحت‌ ندارد. ما در مورد استیلى‌ با پروین‌ هیچ‌ صحبتى‌ نکرده‌ بودیم‌ ضمن‌ اینکه‌ من‌ عادت‌ دارم‌ اگر حرفى‌ دارم‌ جلوى‌ روى‌ طرف‌ بزنم‌ نه‌ اینکه‌ پشت‌ سرش‌ بدگویى‌ کنم.
    البته‌ بهروز توضیح‌ نداد که‌ اگر این‌ مسئله‌ صحت‌ نداشته‌ است‌ چطور هنوز دنبال‌ خبرچین‌ پرسپولیس‌ است‌ که‌ این‌ خبر را به‌ بیرون‌ انتقال‌ داده‌ و باعث‌ ناراحتى‌ او و انصاریان‌ شده‌ است.»

موفق باشيد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Arashi
    رهبرى‌فرد: اول‌ بايد خبرچين‌ پرسپوليس‌ را اخراج‌ کنيم!
    روزنامه «خبر ورزشی» نوشت:

«بهروز رهبرى‌فرد در پایان‌ دیدار دوستانه‌ دیروز تیمش‌ مقابل‌ پیکان‌ در خصوص‌ وضعیت‌ فعلى‌ سرخپوشان‌ گفت: پرسپولیس‌ فعلاً‌ مشکلى‌ ندارد! با این‌ تمریناتى‌ که‌ انجام‌ مى‌دهیم‌ فکر مى‌کنم‌ تیم‌ به‌ آمادگى‌ کامل‌ برسد اما مشکل‌ ما در حال‌ حاضر خبرچین‌ تیم‌ پرسپولیس‌ است‌ که‌ خبرهاى‌ رختکن‌ ما را به‌ بیرون‌ انتقال‌ مى‌دهد. ما اگر این‌ خبرچین‌ را اخراج‌ کنیم، اوضاع‌ تیممان‌ درست‌ مى‌شود.
    رهبری فرد در مورد حرف‌هایى‌ که‌ همراه‌ با انصاریان‌ در مورد استیلى‌ در رختکن‌ تیم‌ زده‌ بود گفت: با استیلى‌ صحبت‌ کردم‌ و براى‌ او توضیح‌ دادم‌ که‌ این‌ مسئله‌ صحت‌ ندارد. ما در مورد استیلى‌ با پروین‌ هیچ‌ صحبتى‌ نکرده‌ بودیم‌ ضمن‌ اینکه‌ من‌ عادت‌ دارم‌ اگر حرفى‌ دارم‌ جلوى‌ روى‌ طرف‌ بزنم‌ نه‌ اینکه‌ پشت‌ سرش‌ بدگویى‌ کنم.
    البته‌ بهروز توضیح‌ نداد که‌ اگر این‌ مسئله‌ صحت‌ نداشته‌ است‌ چطور هنوز دنبال‌ خبرچین‌ پرسپولیس‌ است‌ که‌ این‌ خبر را به‌ بیرون‌ انتقال‌ داده‌ و باعث‌ ناراحتى‌ او و انصاریان‌ شده‌ است.»

موفق باشيد
    بابا اخبار
    كشتي ديگه

اين پرسپوليس تا زماني كه علي پروين توش هست .همينه
    ميگين نه نگاه كنيد ببينيد .آخرش چي ميشه

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از دوستان عزیز که در نبود من این تاپیک رو به نحو احسن پر از خبر کردند من هم یه خبر دارم
    ------------------------------------------------------------
    پرسپولیس 1-0 برق شیراز
    گل : عینی ( گل به خودی )

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 نتایج مهم لیگ قهرمانان

یوونتوس 1-2 بایرن مونیخ
    میلان 0-0 آیندهوون
    اینتر 0-2 پورتو
    رئال 4-1 روزنبرگ

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

8 پيروزی پرسپوليس بدون پروين

پيروزی پرسپوليس بدون پروين
    تیم فوتبال پرسپولیس با پیروزی مقابل برق شیراز در هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر اوضاع بحرانی خود را تاحدودی سروسامان داد.
    به گزارش مهر، در آغاز رقابتهای هفته هشتم لیگ برتر از ساعت 15/19 دقیقه امروز دو تیم پرسپولیس و برق شیراز در ورزشگاه حافظیه به مصاف هم رفتند که در این دیدار تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد با تنها گل دقیقه 75 مهدی عینی مدافع برق شیراز به پیروزی برسد. در این صحنه پاس کاظمیان به عیلزاده رسید که این بازیکن با ارسال توپ عرضی درون محوطه جریمه انتظاری را روی خط دروازه در موقعیت گل قرار داد اما قبل از مهاجم پرسپولیس این مهدی عینی بود که با تکلی بلند دروازه تیم خودی را باز کرد.
    پس از این گل پرسپولیس بازیکنان جوان خود یعنی محمدرضا ماهانی، مقداد قباخلو و همچنین داود سیدعباسی را به میدان فرستاد و موفق شد از تنها گل خود محافظت کند تا پس از هفته‌ها ‌طعم شیرین پیروزی را بچشد.
    پرسپولیس که این روزها دچار بحرانهای فراوانی شده است و حتی در این سفر علی پروین و چند بازیکن کلیدی خود را در اختیار نداشت با این پیروزی به طور موقت از این شرایط فاصله گرفت تا منتظر روزها و اتفاقات آینده باشد.
    در دیگر دیدار امروز صباباتری و سایپا به تساوی یک بریک دست یافتند. لازم به ذکر است که سایر دیدارهای هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر فردا جمعه برگزار خواهد شد.
    موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ronaldiniho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بايد صبركرد و اين پرسپوليس را ديد
    فكر نكنم تا بازي با استقلال سر مربي عوض بشه
    و اگه پروين برنگرده ابراهيمي ميمونه
    تا 13 ابان صبر كنيد

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اينم كفش جديد رونالدينهو :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •