پس یعنی درست فهمیدم!!!!!!!!!!!!!!
معلومه که انداختم میدونم و به دوربین هم احتیاج ندارم
خیلی دوست دارم بدونم چرا اینقدر اومده پایین
راستی m600 چنده؟
پس یعنی درست فهمیدم!!!!!!!!!!!!!!
معلومه که انداختم میدونم و به دوربین هم احتیاج ندارم
خیلی دوست دارم بدونم چرا اینقدر اومده پایین
راستی m600 چنده؟
6300 یه گوشی فرا تر از عالی هستش که خود بنده میخواستم بگیرمش که با وضعیت w950 نظرم عوض شد و میخوام w950 بگیرم
خوب پس با همین 200 - 210 تومن چی میتونم بگیرم آخه برا خودم نمی خوام برا داییمه اون هم که از گوشی ها چیزه زیادی سرش نمیشه بهم گفت یه گوشی میخوام تو این قیمت که LCD کوچیک نباشه دوربینش هم بدک نباشه خالا شما چی پیشنهاد می کنید ؟؟
راستی 6300 چند ؟؟
اگه دوربین برات مهمه k800 عالیه ,قیمتش الان حدوده 250 تومنه ,فقط 20-30 تومن از بوجت بیشتره ولی بجاش یکی
از بهترین دوربین های تو بازار و داره
ولی به نظر خودم همون 6300 گزینه بهتریه ,خیلی قیمت مناسبی داره ,منو فارسی داره ,طرح شیکی داره ,کار کردن
باهاش به نصبت راحته ,بلوتوس داره ,دوربین 2 مگا پیکسلی ,برند نوکیاست و خیلی چیزای دیگه
دوستان سلام
صفا جان همه چیزایی که در مورد 6300 گفتی در مورد 800 صدق میکنه
قیمت مناسب
طراحی قشنگ
کار کردنم راحته چون جاواست
بلوتوث هم داره
دوربینش هم که یکی از بهترین 3.2 هاست
برندش سونی
خیلی چیزای دیگه چی هستن و چطوری با این معیارها 6300 رو بهتر دونستید؟؟؟؟؟؟؟؟
من که میگم یا 810 یا کا800 یا 5700 ولی قیمت 5700 رو نمی دونم خودتون بپرسید
سلام
من میخوام A1200 موتورولا رو بگیرم
یه ریزه اطلاعات میخواستم
من هرگز 6300 رو برتر از k800 ندونستم
برای ایشون گفتم گزینه مناسب تریه
دلیل هامم اینه :
اول از همه گفت برای داییش این گوشی رو میخواد ,خوب این خودش کلی از میارهای انتخاب و تغییر میده ,ببین اون
باید گوشی بخره که یک شخص سن بالا بپسنده نه یه فرد جوون ,خودت احتمالا خبر داری که نصل قبلی ما ارادت
خاصی به برند نوکیا دارن ,تا ازشون میپرسی میگن حتما نوکیا باشه ,اصلا تو جریان نیستن که دیگه نوکیا اون قدرت
قدیمش و نداره ,دوم اینکه این گوشی منوی بسیار راحتی برای کارکردن داره که مناسب افراد سن بالا تره و به
راحتی میتونن ازش سر در بیارن مخصوصن اینکه فارسی هم داره ولی k800 یک مقدار منو پیشرفته تری داره
و ممکنه یک مقدار طرف گیج کنه و همچنیین تا جایی که من خبر دارم این گوشی فارسی نداره .
سومم اینکه ایشون گفته بودن بوجشون 200 تومنه که با 6300 جور در میومد ولی k800 حدوده 50 تومن گرونتره !!!
چهارم اینکه برای افراد سن بالاتر ظاهر یه گوشی براشون خیلی مهمه ,فکر کنم یه گوشی با طراحی باریک و بدنه
استیل و بیشتر از یه گوشی با طراحی اسپرت بپسندن .
سلام
دستت درد نکنه اما من در مورد صدا --- کیفیت عکس و فیلم و. ..... میخواستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)