تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 213 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وقتی پورت سایفون رو بستن چه پافشاری دارید از اون استفاده کنید .
    البته شک نکنید که سایفون نیز بازخواهد شد و برنامه اون آپدیت میشه .
    اما هزاران برنامه ، پرو کسی و سرورهای رد شدن از فیلترینگ وجود داره ، از یکی دیگه استفاده کنید .
    این همه گروه های کاری که هر روز انواع و اقسام روش های رد شدن از فیلترینگ رو آموزش میدن و برنامه هاش رو معرفی میکنند .
    نرم افزار های خاصی هستند که موفقیت زیادی بدست آوردن و سخت ترین فیلترینگ های جهان رو بی اثر کردند ، داخل اینجور برنامه ها، سرورهای مختلف میتونید وارد کنید و هر روز سرورهای جدید ارائه میشه که به تعداد زیادی از اونها میتونید همزمان دسترسی داشته باشید .

اگر هم به فکر خرید VPN هستید باید سعی کنید از اتصال های عمومی VPN مثل PPTP , L2TP استفاده نکنید چون معمولا مسدود میشن و یا افت شدید سرعت پیدا میکنند .
    روشهای ارتباطی دیگه ای هستند که به سادگی مسدود نمیشه مثل cisco Anyconnect و یا سرویس های جدید VPN مثل SSTP به این دلیل که اتصال خودش رو روی پورت های استاندارد صفحات وب ارائه میده ، قطع یا کاهش سرعت اونها برابر با قطع کل اینترنت خواهد بود و امکان پذیر نخواهد بود .
    شناسایی سرورها و ip هایی که هر روز تغییر میکنند نیز کار ساده ای نیست ، یک ip رو که امروز کار عبور از فیلتر را انجام میده میبندن ، فردا اون سرور روی یک ip دیگه بدون مشکل سرویس میده و ip قبلی ممکنه به یک سرور معمولی حیاتی و استاندارد تبدیل بشه که بی خودی و بیجهت در سیستم فیلترینگ مسدود خواهد بود و استفاده از اونها رو غیرممکن خواهد کرد .

پس از تعداد زیادی سیستم های مختلف عبور از فیلترینگ استفاده کنید ، حداقل سه چهارتا از بهترین ها رو آماده داشته باشید همیشه .
    از ابتدای ایجاد اینترنت تا امروز ، کفه ترازو هیچوقت به سمت سانسورکننده ها نبوده ، از این به بعد نیز نخواهد بود.

2. 10 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه حبیب 35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

دوستان تایید میکنید الان تلگرام ایرانسل باز شد اما باسرعت فوق الاده پایین

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

دوستای که شماره مجازی برای تلگرام میخوان تا 3 روز مهلت دارن بهم پیام بدن

شماره مال امریکاست

کاملا رایگان در اختیار شما قرار میگیره

در عوضش فقط عضو یه کانال که من میگم میشید اونم فقط تا اخر ماه( بعدش خارج بشید. اشکال نداره)

دوستانی که میخوان پیام خصوصی بدن

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان

برای نسخه ویندوز،فیل--تر شکن سراغ ندارید؟

سایفون که بسته است،از تو خود اپرا هم میشه نسخه وب رو دید ولی کیفیت نسخه ویندوز رو نداره

با تشکر

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

سایفون که بسته است،از تو خود اپرا هم میشه نسخه وب رو دید ولی کیفیت نسخه ویندوز رو نداره

با تشکر
    avira phantom سرعت خوبی داره ولی نمیدونم هنوز بازه یا نه.

openvpn های رایگان بازن ولی سرعتشون گاهی رضایت بخش نیستن.

7. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حبیب 35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام دوستان

با تشکر
    نسبت به مرورکرت افزودنی hooxx نصب کن

اگرهم برای تلگرام میخای این سایت ------ هاش واقعا قوی هستند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از حبیب 35 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

من تلگرم طلایی رو نصب کردم دقیقاً همون تلگرام یا موبوگرامه و فیلتر نبود اما یکی از دوستام گفت امنیت نداره پاکش کن.
    درسته؟نا امنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من تلگرم طلایی رو نصب کردم دقیقاً همون تلگرام یا موبوگرامه و فیلتر نبود اما یکی از دوستام گفت امنیت نداره پاکش کن.
    درسته؟نا امنه؟
    خیلی از دوستان دیگه نیز در مورد سازنده این برنامه که سپاه هست هشدار دادن .
    من به شخصه اون رو نصب نکردم و مورد تجزیه و تحلیل دقیق قرار ندادم که چه ارتباط هایی برقرار میکنه و آیا بجز سرورهای اصلی تلگرام اطلاعاتی به سرور دیگه ای مخابره میکنه و یا نه.
    اما بطور کلی دو نکته رو درنظر بگیرید .
    اول اینکه این برنامه ها ، سورس باز تلگرام را برمیدارند ، سپس به دلخواه برنامه نویس ، هرکاری که بخواهند با آن میکنند و از آنجا که نمیتوان دانست برنامه نویس با آنها چه کرده است ، هیچوقت نمیتوان بطور صددرصد از امنیت آنها اطمینان داشت .

نکته دوم این هست که بهره گیری از سورس های تلگرام دارای قوانین اپن سورس بین المللی است و با توجه به اپن سورس یودن برنامه اش ، میبایست تمام گسترش دهندگان آن نیز سورس برنامه خودشون را در معرض دید عموم قرار دهند و همچنین برنامه خود را رایگان ارائه دهند ، این اتفاق در بین برنامه های تلگرام فارسی شده به هیچ عنوان دیده نمیشه و قانون را نقض کرده اند .
    حتی نرم افزار مبوگرام که شاید بشه نسبت به دیگر برنامه های فارسی به اون اعتماد بیشتری داشت نیز ، ارتباطی با سرور داخلی برقرار میکنه و بروزر بودن نرم افزار رو چک میکنه (اگه برنامه بروز نباشه از کار میفته و به اکانتتون دسترسی نخواهید داشت تا بروزرسانی انجام دهید )
    دیگه در نظر داشته باشید که برنامه نویس هرکار دیگه ای نیز در داخل این برنامه یا دیگر برنامه ها انجام داده باشد ، مخفی است و ممکن است از نظرها پنهان بماند .
    پس برنامه تلگرامی که اپن سورس نباشد ، نمیتوان بطور صددرصد و قطعی از ایمن بودن آن اطمینان داشت .

پیشنهادم اینه که از نسخه اصلی استفاده کنید و در کنار اون یک برنامه سبک و پرسرعت برای دورزدن تحریم ها بکارببرید .
    یکی از این برنامه ها shadowsocksr-release است که با انتخاب سرورهای سریع و همچنین مشخص کردن تعدادی از برنامه های داخل گوشی مثل تلگرام و تویتر ، میتونید سرعت بالاتری را شاهد باشید و برنامه و بازی هایی که نیاز به دور زدن تحریم ندارند را از سرور واسط عبور ندهید .
    همچنین پایداری بالا و عدم قطع شدن اون میتونه در مقایسه با بعضی دیگر از انواع این برنامه ها امتیاز محسوب بشه .

من کانال تلگرامی رو اینجا برای دوستان معرفی کردم ،
    از زمانی که چندصد عضو داشت ، پیگیر اون بودم ، اونجا دوستان زیادی علاوه بر ادمین ها به دیگران کمک میکنند (گروه هم به تازگی ایجاد کردن).
    با توجه به سطح بالای دانش و اطلاعات ادمین های این کانال ، اطلاعات ثبت شده اونها معتبر و از کارایی بسیار بالایی نیز برخوردار است.
    خوشبختانه هیچگونه تبلیغ ، مزاحمت یا چشم داشت مالی نیز وجود نداره و هدفشون تنها مبارزه با محدودیت های اجباری و گوسفند تصور کردن مردم از سمت آخوندها هست.

من نام کانال را فقط برای کمک به دوستانی مثل شما در این وضعیت فیلترینگ ذکر کردم ، که متاسفانه ادمین های p30world به تصور اینکه من هدف تبلیغات دارم ، پست من رو حذف کردند .
    که البته ایرادی نداره ، اگر در این زمینه مشکل دارید و یا نیاز به اطلاعات و اخبار بروز و هر روزه نسبت به سیستم های کدگذاری جدید و دورزدن تحریم و نرم افزار های قدرتمند جدید و یا اکانت های خریداری شده خارجی در این برنامه ها ، میتونید پیام خصوصی بدین تا چندتا برنامه معرفی کنم و یا نام این کانال تلگرامی رو برای استفاده از نرم افزارها در اختیارتون بگذارم.

12. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تلگرام طلایی اصلا برای هر ارگان و نهادی باشه ، به ما چه . حالا که داره کار ما رو می اندازه . ما هم ازش ممنونیم. اصلا بیاد تمام اطلاعات ما رو برداره . چی داریم اصلا که بخواد بیاد جاسوسی گوشی ما رو هم بکنه .

14. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه اصرار دارید از یک تلگرام بدون فیلتر استفاده کنید
    تلگرام چینی رو میتونید استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قابل تغییر زبان به انگلیسی)
    همینطور teleDR در گوگل پلی بنظر گزینه های بهتری از تلگرام طلایی هستند.

16. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •