تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 755 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز اساتيد بزرگوار:

لطفا بفرماييد مقدار باقي مانده ي تونر يك ليزري تك رنگ مانند كنن lbp3010 را از كجا بدانيم

نقل قول:
    نوشته شده توسط Senator_F ]
    از داخل درایور پرینتر باید Supplies status page یا چیزی شبیه اونو پیدا کرده و پرینت کنین.

لطفا دوستان بيشتر توضيح بفرمايند متوجه نشدم

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام...

ببشخيد من يك پرينتر جوهرافشان epson دارم c45 به علت اينكه با رنگيش خيلي وقت هست كه پرينت نگرفتم جوهر رنگيش خشك شده و وقتي پرنت رنگي مي گيرم بسيار كم رنگ پرينت ميگيره در حالي كه كارتريج ها پر هست...مي خواستم بدونم آيا راهي هست كه من بتونم همين جوهر خشك شده رو دوباره راش بندازم..يا حتما بايد برم يكي بخرم؟؟يكي از بچه ها گفت ميشه توش الكل ريخت!!!اين حرف درسته؟؟؟

ممنون...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض یافتم

اول دکمه کارتریج رو بزنید بعد که کارتریج ها اومد وسط دکمه ریست رو بزنید و بعد دوباره دکمه کارتریج رو بزنید دوباره دکمه ریست رو بگیرید و یکبار دیگه هم اینکار رو تکرار کنید چراغ قرمز خاموش میشه و خودش یک هد کلین میکنه و بعد از یک دقیقه دوباره پرینت رو شروع میکنه
    فقط مواظب کیته باشید یه موقع دستتون خیس نباشه ممکنه خراب بشه چون کیت رو جدا طرف 10-20 تومن میفروشند
    این چراغ کارتریج بعد از 20-30 تا صفحه رنگی قرمز میشه
    ازت خیلی ممنونم که بهم کمک کردی
    اما خدا وکی کسی می دونست که مشکل من چه بود!!!
    کارتریج باید هواگیری می شد! به همین راحتی. یه خورده هوا توش قلمبه شده بود
    حالا دیگه دارم حالشو می برم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام .یه پرینتر جوهرافشان برای کارهای خونگی می خواستم.بعد از جستجو متوجه شدم دو مدلhp c5283 و epson cx 8300 ظاهرا از بقیه مدلها بهتر هستند.می خواستم بدونم از این دو مدل کدام اذ نظر قیمت چاپ رنگ برای هر صفحه بهتر است.در ضمن در مورد کاتریج و هزینه شارژ و در دسترس بودن لوازم هر کدام توضیحی دهید .در ضمن قیمت این دو مدل چقدر است.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام .یه پرینتر جوهرافشان برای کارهای خونگی می خواستم.بعد از جستجو متوجه شدم دو مدلhp c5283 و epson cx 8300 ظاهرا از بقیه مدلها بهتر هستند.می خواستم بدونم از این دو مدل کدام اذ نظر قیمت چاپ رنگ برای هر صفحه بهتر است.در ضمن در مورد کاتریج و هزینه شارژ و در دسترس بودن لوازم هر کدام توضیحی دهید .در ضمن قیمت این دو مدل چقدر است.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

[COLOR="Yellow"]با سلام .یه پرینتر جوهرافشان برای کارهای خونگی می خواستم.بعد از جستجو متوجه شدم دو مدلhp c5283 و epson cx 8300 ظاهرا از بقیه مدلها بهتر هستند.می خواستم بدونم از این دو مدل کدام اذ نظر قیمت چاپ رنگ برای هر صفحه بهتر است.در ضمن در مورد کاتریج و هزینه شارژ و در دسترس بودن لوازم هر کدام توضیحی دهید .در ضمن قیمت این دو مدل چقدر است.ممنون[/COLOR]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

لطفا یکی جواب بدهد ! اگر مزاحم نیستم؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

epson کارتریجهاش قابل شارژ نیستن.هربار خرید کارتریج نو 25 تومن هزینه و نهایت100 صفحه قدرت پرینت داره.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سناتور جان بالاخره نگفتی پرینتر سیاه و سفید لیزری چی بخریم؟
    الان من سه ماه هست که این تاپیک رو دنبال میکنم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم.
    HP 1005,1006 که پودرش نیست . سامسونگ که برای شارژ چیپش باید عوض بشه . کنون و اپسون هم که جالب نیستند. brother هم که نمایندگی جالبی نداره ... بالاخره چیکار کنیم؟ منتظر بمونیم؟

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان

من تو خونه یه پرینتر hp 1100 دارم (مال عهده دایناسو ها) که عین چی ازش راضی هستم.
    حالا می خوام برای اداره یه پرینتر بگیرم که تعداد چاپش حدود 5 تا 10 تا پرینت در روز هست. همش متنه با یک لوگوی کوچیک اون بالا.
    تعریف 1020 و 1200 رو زیاد شنیده بودم ولی از نمایندگی hp که پرسیدم گفت دیگه پیدا نمیشه. خودش p1006 رو معرفی کرد ولی اونجوری که دوستان میگن بعد از شارژ لوگو رو خوب نمی زنه. چند جا دیدم دوستان canon lbp3010 رو تعریف می کردن.

حالا چه کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •