تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 1320 اولاول ... 871371771831841851861871881891901911972372876871187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام
    دوستان من اینترنت همراه اول رو فعال کردم و یک بسته 1000 تومانی هم برای تست گرفتم ولی اون بالا میزنه E باید چه کار کنیم به 3G تبدیل بشه
    در ضمن الان تمام مناطق مشهد 3G هست
    ممنون راهنمایی کنید من تنظیمات رو به صورت دستی انجام دادم
    همشهری عزیز کدوم منطقه مشهد هستی؟در بسیاری از مناطق هنوز 3g همراه اول وجود نداره یا اگرم علامت 3g یا H رو بالای صفحه موبایلتون میبینید دکوری هستشفقط برای اینکه بگن مشهد هم 3G همراه اول داره اومدن 10 تا 20 درصد شهر رو پوشش دادن.خیلی از مواقع هم حتی وقتی واقعا به 3G همراه اول وصل میشی سرعتش با 2G یا E فرقی نداره بازم اگر بگی کدوم منطقه هستی بهتر میتونم راهنماییت کنم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

صفحه اول همین تاپیک راهنمایی کانکشن هست فقط هم لازمه APN رو mcinet وارد کنید همین
    بعد از ساخت کانکشن هم گوشی یه خاموش روشن کنید بعد به اینترنت وصل میشید
    توضیحات بسته ها هم در صفحه اول همین تاپیک موجوده
    من این کار را کردم "فقط هم لازمه APN رو mcinet وارد کنید همین
    بعد از ساخت کانکشن هم گوشی یه خاموش روشن کنید بعد به اینترنت وصل میشید"

یک قسمتی از سایت همراه اول نوشته " برای انتخاب APN جدید، حباب را فشار دهید تا سبز یا آبی شود.

"
    اما در گوشی من حباب نارنجی است!

اما نشد!

برای گرفتن تنظیمات اینترنت همراه اول را هم چند بار پیامک دادم تنظیمی نیامد!
    Last edited by ehsan_iace; 24-02-2015 at 13:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

متاسفانه همراه اول در توسعه پوشش شبکه خیلی کند عمل می کنه

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس چی شد من ماه پیش یه ماهه گرفتم 5 گیگ دادن این ماه دوباره شد 2.5 گیگ اونجاشون سوخت که پشیمون شدن؟! تازه 5 گیگش اندازه سه گیگ بود بعد از سه گیگ مصرف خالی شد

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

5. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این 3g همراه اول چطوریه ?! یعنی منظورم اینه که میشه ازش استفاده کرد ?! چون من یکبار ایرانسل گرفتم ، سرعتش فقط توی اسپید تست بالا بود و سایت گوگل رو حتی باز نمیکرد ، سرعتش توی گوگل مپ هم بد نبود ، ولی در کل بدرد وب گردیو اینا اصلا نمیخورد ، همراه اولم به همین شکله ?!

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همراه اول پوشش فکر کنم ارتقا نمیده...فقط تو خیابون میشه ازش استفاده کرد! تو خونه انتن 1 خطم نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همراه اول پوشش فکر کنم ارتقا نمیده...فقط تو خیابون میشه ازش استفاده کرد! تو خونه انتن 1 خطم نیست!
    به نظرم این کارشون منطقی هستش ، با توجه به پهنای باند کم اینترتت ، کسی که توی خونه هستش باید از وای فای استفاده کنه ، اینطوری افت سرعتم کمتر پیش میاد ، و مجبور نمیشه برای جبران پهنای باند قیمتاشو ببره بالا !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

همشهری عزیز کدوم منطقه مشهد هستی؟در بسیاری از مناطق هنوز 3g همراه اول وجود نداره یا اگرم علامت 3g یا H رو بالای صفحه موبایلتون میبینید دکوری هستشفقط برای اینکه بگن مشهد هم 3G همراه اول داره اومدن 10 تا 20 درصد شهر رو پوشش دادن.خیلی از مواقع هم حتی وقتی واقعا به 3G همراه اول وصل میشی سرعتش با 2G یا E فرقی نداره بازم اگر بگی کدوم منطقه هستی بهتر میتونم راهنماییت کنم
    سلام من منطقه صبا در المهدی مشهد هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

سلام من منطقه صبا در المهدی مشهد هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

پس چی شد من ماه پیش یه ماهه گرفتم 5 گیگ دادن این ماه دوباره شد 2.5 گیگ اونجاشون سوخت که پشیمون شدن؟! تازه 5 گیگش اندازه سه گیگ بود بعد از سه گیگ مصرف خالی شد

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    این 5 گیگ که میفرمائیدکی قابل فعالسازی بود ؟ (منظورم اینه طرح خاصی بود چون بنده بی اطلاعم)

دوستان این 3g همراه اول چطوریه ?! یعنی منظورم اینه که میشه ازش استفاده کرد ?! چون من یکبار ایرانسل گرفتم ، سرعتش فقط توی اسپید تست بالا بود و سایت گوگل رو حتی باز نمیکرد ، سرعتش توی گوگل مپ هم بد نبود ، ولی در کل بدرد وب گردیو اینا اصلا نمیخورد ، همراه اولم به همین شکله ?!
    گویا فقط با فعالسازی بسته اینترنت قابل استفاده هست (البته اونم بسته هفتگی یا ماهانه تا جایی که خبر دارم !)
    سرعتش در محیط باز و با پوشش خوب میشه گفت مناسب و حتی گاهی اوقات عالیه ولی ثبات نداره چون پوشش تکمیل نیست
    برای باز کردن سایت و دانلود هم مناسبه ولی بازم میگم تو محیط بیرون !

بله متاسفانه به همون دلیل که دوستمونم فرمودن (پهنای باند کم) فقط امکان اتصال مناسب و خوب در بیرون مهیا هست تا محیط های سربسته...

12. 2 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •