سلام
کرک فیکس رو حتما نصب کنیم؟؟؟ من هنوز نصب نکردم اگه نصب نکنیم مشکلی به وجود میاد؟؟؟
سلام
کرک فیکس رو حتما نصب کنیم؟؟؟ من هنوز نصب نکردم اگه نصب نکنیم مشکلی به وجود میاد؟؟؟
دوستان لطفاً اگر اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید
من روی لب تاپ دارم بازیم میکنم.
تنظیمات ارجینال کیبورد رو هرکس میتونه بگه ممنون میشم. ( الان چند بار هست که دارم تنظیمات کیبورد رو سیو میکنم اما باز میرم تو بازی حرکت نمیکنن)
بعد موضوع بعدی اینکه واسه شما حرکت بین منوها کند هست؟؟
ممنون!
میخوام براتون تغییر دهنده پول و تراست مسترلیگ بازی PES 2015 رو بزارم که خودم شخصا تستش کردم و به درستی کار میکنه .
این برنامه در ویندوز 8.1 به خوبی جواب داد و مطمئنن در دیگر ویندوز ها هم به خوبی کار خواهد کرد .
روش استفاده :
1-برنامه رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید .
2- اون رو از حالت فشرده خارج کنید (( درصورتی که آنتی ویروس بهش گیر داد چند دقیقه اون رو غیر فعال کنید تا تغییرات رو اعمال کنید بعد مجددا فعالش کنید )) .
3- فایل PES 2015 ML Editor رو بصورت Run As Administrator اجرا کنید .
4- از قسمت Open , فایل سیو مستر لیگتون رو باز کنید .
5- از پنجره ی واحد پولی , واحدش رو به واحد پولی مورد استفادتون تو بازیتون تغییر بدید .
6- پولتون رو به 999.999.999 تغییر بدید (( دقت کنید از این مقدار بیشتر نشه ! کمتر باشه مشکلی نداره | بین اعداد هم ویرگول باید بزارید نه نقطه ))
7- Save رو بزنید و بازیتون رو بصورت Run As Administrator اجرا کنید .
8- از بازی لذت ببرید .
منبع : سافت 98
نبود........؟
کجارو میخوای دقیقا
حجمش چقدره؟
وقتی open رو می زنم، این پیغام میاد و نمی تونم باقی مراحل رو پیش ببرم:
محتوای مخفی: عکس پیغام
مشکل چیه!؟ دمت گرم داداش و شرمنده که وقتت رو می گیرم!![]()
میخوام فول اسکرین بازی کنم...میخوام گزینه letterboxداشته باشه
اگه مشکلی ندارید لزومی نداره اما کرک فیکسی که ارایه شده یکسری مشکلات رو برطرف کرده اگه میتونید نصب کنید بد نیست
درصورتی که آنتی ویروس بهش گیر داد چند دقیقه اون رو غیر فعال کنید تا تغییرات رو اعمال کنید بعد مجددا فعالش کنیدآنتی ویروس رو غیر فعال کردی؟
ارور متنش معلوم نیست!
seeting رو میخوای؟
همونی که حجمش 2مگ هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)