تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 203 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

روز داوری در برنابئو
    آنچلوتی، بیل و کاسیاس، منتظر قضاوت هواداران

امشب در دیدار رئال مادرید و ختافه، ممکن است شاهد آخرین حضور کارلو آنچلوتی، گرت بیل و ایکر کاسیاس در رئال باشیم.

به گزارش "ورزش سه"، امشب رئال مادرید فصل 2014-2015 را با ناکامی در کسب جام به پایان خواهد رساند. رئال در ورزشگاه برنابئو میزبان ختافه است؛ در دیداری که شاید تنها برای رونالدو حائز اهمیت باشد. رونالدویی که قصد افزایش تعداد گل های زده خود را دارد. با این حال این بازی می تواند روز خداحافظی سه نفر با رئال مادرید نیز باشد.

به ادعای مارکا، هواداران رئال مادرید امشب نسبت به ادامه حضور آنچلوتی، بیل و کاسیاس در تیمشان واکنش نشان خواهند داد. فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، همچون همیشه در ورزشگاه برنابئو حضور خواهد داشت و به چشم خود خواهد دید که هواداران تیمش چه خواسته هایی دارند.

او که تصمیم خود برای اخراج آنچلوتی را گرفته، به احتمال فراوان شاهد حمایت بحش اعظمی از ورزشگاه از سرمربی ایتالیایی رئال خواهد بود. هواداران رئال هیچ مربی ای را شایسته تر از کارلتو برای هدایت تیمشان نمی دانند.

گرت بیل که در فصل جاری نتوانست درخشش فصل گذشته خود را تکرار کند، در چند مقطع مورد انتقاد هواداران قرار گرفت و باید دید که امشب واکنش ها به او چگونه خواهد بود.

ایکر کاسیاس نیز امشب دروازه بان ثابت رئال خواهد بود. او که در این فصل، بارها از سوی هواداران مورد اعتراض قرار گرفته، در تمام مصاحبه های اخیر، از تمایلش به ماندن صحبت کرده اما ممکن است با مشاهده ادامه اعتراضات، تصمیم خود را در پایان بازی با ختافه تغییر دهد.

ادعای AS
    شب گذشته آنچلوتی از برکناری خود آگاه شد

در طی ملاقلات فلورنتینو پرز و ارنستو برونزتی، رئیس باشگاه رئال مادرید تصمیم خود مبنی بر اخراج آنچلوتی را به اطلاع مدیربرنامه های این سرمربی ایتالیایی رساند.

به گزارش "ورزش سه"، امروز آخرین باری خواهد بود که کارلو آنچلوتی روی نیمکت مربیگری رئال مادرید می نشیند؛ مگر اینکه اتفاق عجیبی رخ داده و پرز یک شبه تصمیم خود را عوض کند. شب گذشته در رستورانی در مادرید، رئیس رئال مادرید و مدیر برنامه های آنچلوتی با یکدیگر ملاقات کردند. ملاقاتی که تا نیمه های شب به طول انجامید و طبق ادعای AS، پرز به اطلاع ایجنت کارلتو رساند که قصد ابقای مربی ایتالیایی تیمش را ندارد.

برونزتی از روز پنجشنبه در مادرید به سر می برد اما فلورنتینو پرز ملاقات با او را تا شب گذشته به تاخیر انداخت. طبق گزارش AS، پرز که از علاقه هواداران رئال به ادامه کار آنچلوتی آگاه است، قصد نداشت تا پیش از بازی با ختافه، بر آتش شایعات دامن زده و حواشی اطراف تیمش را افزایش دهد.

او هنوز در مورد جانشین آنچلوتی نیز به جمع بندی نهایی نرسیده است. رافا بنیتس، گزینه پیشنهادی مدیر ورزشی رئال است و پرز علاقه چندانی به این سرمربی اسپانیایی ندارد. کلوپ نیز وضعیتی مشابه بنیتس دارد و پرز به دلایلی راضی به انتخاب این مربی آلمانی نیست.
    گواردیولا، مورینیو و فان خال، هر کدام در حال حاضر مشغول به کار در تیم های دیگر هستند و هاینکس و فرگوسن نیز بازنشسته شده اند.

فردا جلسه مهمی بین پرز و آنچلوتی در محل باشگاه رئال مادرید برگزار خواهد شد. تا بدین لحظه تصمیم پرز اخراج آنچلوتی است اما باید تا انتهای جلسه فردا صبر کرد تا خبری قطعی در این زمینه اعلام شود. طبق گزارش AS، حتی در صورت ابقای آنچلوتی، دستیاران او را دیگر در رئال مادرید نخواهیم دید و پرز قصد دارد مربی دروازه بان ها و بدنساز باشگاه را تغییر دهد.

گزارش روز:
    رونالدو در آستانه شکستن یک رکورد شخصی

امشب آخرین بازی فصل رئال مادرید در برنابئو مقابل ختافه برگزار خواهد شد. دیداری که تنها برای کریستیانو رونالدو حائز اهمیت است.

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که رئال مادرید هیچ امیدی به قهرمانی ندارد، این رونالدو است که در مقابل ختافه یک انگیزه شخصی مهم دارد و آن هم افزایش تعداد گل های خود در این فصل است. رونالدوی 45 گله، با 4 گل اختلاف نسبت به مسی، شانس اول آقای گلی لالیگا و تصاحب کفش طلای اروپاست.

او در تمام رقابت های این فصل، 58 گل به ثمر رسانده و اگر 2 گل دیگر به ثمر برساند، با رکورد 60 گل زده خود در یک فصل برابری خواهد کرد و در صورت هت تریک، یک رکورد شخصی ویژه به ثبت خواهد رساند. او در فصل 2009-2010، 33 گل، در فصل 2010-2011، 53 گل، در فصل 2011-2012، 60 گل، در فصل 2012-2013، 55 گل و در فصل گذشته نیز 51 گل به ثمر رسانده است.

امشب همچنین سیصدمین بازی رونالدو با پیراهن رئال در تمام رقابت ها و دویستمین بازی او در لالیگا محسوب می شود. او در 299 بازی قبلی، موفق به زدن 310 گل شده و 13 گل با شکستن رکورد گلزنی رائول و تبدیل شدن به برترین گلزن تاریح رئال فاصله دارد. رونالدو در 9 بازی گذشته، 15 گل به ختافه زده و پیش بینی می شود که با توجه به انگیزه های بالای این بازیکن، امروز نیز شاهد گلزنی او به ختافه باشیم.

Last edited by reza0034; 23-05-2015 at 15:46.

2. 8 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رافا بنیتس، گزینه پیشنهادی مدیر ورزشی رئال است و پرز علاقه چندانی به این سرمربی اسپانیایی ندارد. کلوپ نیز وضعیتی مشابه بنیتس دارد و پرز به دلایلی راضی به انتخاب این مربی آلمانی نیست.
    گواردیولا، مورینیو و فان خال، هر کدام در حال حاضر مشغول به کار در تیم های دیگر هستند و هاینکس و فرگوسن نیز بازنشسته شده اند.
    یعنی برگشتن مورنیو رو ممکن میدونسته اگه مربی چلسی نبود ؟ اونم با رابطه ای که با بازینا مخصوصا رونالدو داره اینای دیگه هم یعنی پاشونو اصلا تو باشگاهی میزارن که پرز رئیسش باشه؟
    به نظر میرسه فقط چیزگزار فالس نیست که با شعور مخاطبان بازی میکنه این اروپایی ها هم دست کمی ندارن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب این فصل هم بلاخره تموم شد
    بعد از فصل قبل که با 4 جام تموم کرده بودیم، یهو تویه این فصل هیچی کسب نکردیم...خیلی بد بود..
    و البته 3 سال بدون لالیگا!

بخش بزرگی از عدم موفقیت تیم در این فصل بخاطر مصدومیت ها بود...تیمی که 22 برد پیاپی داشت، یهو با مصدومیت بازیکنان مواجه شد اونم از نوع غیرعادیش (که حتی بازی آخر هم مصدوم بدیم ما!)
    ولی خب نمیشه همش رو پای مصدومیت گذاشت و باید کارلتو به عنوان مربی، یه فکری میکرد و سریع تغییر تاکتیک میداد تا نبود لوکا اینقدر ضربه نزنه (تیمی که 4 امتیاز جلو بودن رو در طی 3-4 بازی با 4 امتیاز عقب بودن عوض میکنه، انصافا نمیتونه ادعای شایسته قهرمانی بودن داشته باشه! )
    بحث دیگه بحث بازی کردن همیشگی یه سری بازیکن ها بود که شدیدا اونها رو خسته کرده بود و باعث مصدومیت هم شد
    و البته همین بحث باعث از بین رفتن انگیزی خیلی از بازیکنها بود که میدونستن هرکاری کنن فیکس نخواهند/خواهند بود
    به هر حال هرچی بود گذشت و باید به فکر آینده بود...

هنوز وضعیت فصل بعد معلوم نیست
    تغییر پیاپی مربی کار خوبی اصلا نیست
    اما از اونور آدم تویه خیلی از تصمیم های کارلتو میمونه...
    نمونش همین بازی آخر که کریس که در یک نیمه 3 گل زده بود و راحت میتونست 3 تا دیگه هم بزنه، یهو دقیقا 55 تعویض میشه!!
    و یا در طی فصل بازی دادن های پیاپی به بازیکن های مشخص درحالیکه ضعیف بازی میکردن
    و یا عدم امتحان تاکتیک و سیستم های جدید در مواقعی که تیم مشکل داشت
    باخت در اکثر بازیهای بزرگ تیم
    و...

به هر حال امیدوارم هرچه زودتر تکلیف مربی تیم مشخص بشه که بتونیم بازیکن های مورد نیاز رو بگیریم...
    حالا چه موندن کارلتو هست چه اومدن مربی جدید...زودتر باید تصمیم بگیریم
    تا بتونیم در فصل بعد به اونچه که رئال مادرید براش ساخته شده، برسیم: قهرمانی!
    hala Madrid

5. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هوادارا یک صدا اسم کارلتو رو از رو سکوها صدا میکنن، رونالدو تصویر و متن زیر رو تو صفحه فیسبوکش میذاره...

امیدوارم پرز برای این ها اهمیت قائل باشه:
    .

.
    Great coach and amazing person. Hope we work together next season

7. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رونالدو با 3 گلی که دیشب زد رکورد گلزنی خودش در همه رقابت های یه فصل رو به 61 رسوند که قبلا 60 بودش
    از این تعداد 48 گل در لالیگا بوده و دوباره این فصل کفش طلای اروپا رو هم می گیره و در مجموع فکر می کنم چهارمین باری هست که این عنوان رو کسب می کنه و از این لحاظ رکورد داره
    البته می تونست رکورد گلزنی لالیگا که 50 گل بود رو هم بزنه
    اودگارد هم که دیشب بازی کرد با حدودا 16 سال سن جوان ترین بازیکن تاریخ رئال شد

اما در هر صورت این فصل هم گذشت
    فکر کنم فقط توی لالیگا با 92 امتیاز نمیشه قهرمان شد!
    شرایط جوری که شاید اول فصل باید برای قهرمانی روی نزدیک به 100 امتیاز حساب کرد و هیچی مشخص نیست
    در مورد عملکرد این فصل در لالیگا نه میشه گفت خوب بود و نه میشه گفت بد
    چیزی که این فصل مانع قهرمانی شد بیشتر نیمکت نه چندان خوب بودش و آنجلوتی می تونست توی پست های مختلف بهتر تیم رو تقویت کنه
    وگرنه مصدومیت بهونه خوبی نیست و همه تیم ها در طول فصل مصدومیت های مختلفی رو دارن

عملکرد آنجلوتی راضی کننده نبود ولی به نظرم باید فصل بعد هم باشه
    در حال حاضر جایگزین خاصی برای اون وجود نداره به اضافه ایتکه زیاد هم جالب نیست که سریع مربی عوض بشه
    عملکرد آنجلوتی اون چنان هم بد نبود و دو تا جام اصلی رو خیلی نزدیک از دست داد و اینجوری نیست که بگیم ضعیف ظاهر شده
    میشه فصل بعد هم به اون فرصت داده بشه و اگه جام مهمی نیاورد اون موقع دیگه جور دیگه ای میشه بیرونش کرد

9. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

یعنی اگه پرز انجلوتی رو بیرون کنه معلوم میشه هیچگاه از تجربه های گذشته اش درس نگرفته
    تعویض انجلوتی به نظر من همون اندازه اشتباه هست که اخراج دلبوسکه بود

11. 8 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز‌، مدیر اجرایی برنامه‌های زلاتان‌ ابراهیمویچ مهاجم سوئدی تیم فوتبال پاری سن‌ ژرمن گفت: در حال حاضر برای زلاتان‌ پیشنهادات فراوانی دریافت کرده‌ایم که همه جالب توجه است.

باید تاکید کنم که از میان همه تیم‌های خواهان خریداری این بازیکن‌ تیم فوتبال
    رئال‌ مادرید علاقه وافری برای در اختیار گرفتن این بازیکن‌ داشته و پیشنهادات رسمی‌اش را در این خصوص اعلام کرده است.

در مورد تصمیم نهایی این بازیکن‌ در حال حاضر نمی‌توانم اظهارنظر قطعی داشته باشم زیرا هنوز در مورد آینده با وی صحبت‌های لازم را نکرده‌ام.

13. این کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

کارلتو جدایی اش از رئال را تلویحا تایید کرد
    آنچلوتی: باید یک سال استراحت کنم

کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید عنوان کرد که برای عمل جراحی، باید یک سال از مربی گری به دور باشد.

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که شایعات مبنی بر اخراج آنچلوتی شنیده می‌شد، سرمربی رئال عنوان کرد که برای عمل جراحی، نمی‌تواند یک سال مربی گری کند و احتمالا از جمع سپیدپوشان جدا خواهد شد.
    او گفت:" در کنفرانس پس از بازی گفتم و حالا هم تکرار می‌کنم. یک سال استراحت خواهم کرد و دلایل محکمی هم برای این تصمیمم دارم. باید یک عمل جراحی برای درمان مشکلات ستون فقراتم انجام دهم. مدتی است که این مشکل روی دستانم تاثیر گذاشته و اگر رفع نشود، مشکل به پاهایم منتقل می‌شود بنابراین برای جراحی وقت تعیین کرده ام البته نمی‌دانم که پس از جراحی نیز چه مدت نمی‌توانم به کارم ادامه دهم و بستگی به شرایطم پس از جراحی دارد. از اینکه با گالیانی قرار ملاقات دارم، خیلی خوشحالم ولی هیچ چیزی نمی‌تواند برنامه‌ام را تغییر دهد."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    فقط یک دیوانه ی مطلق (پرز) میتونست این کار رو انجام بده
    Last edited by پیروز99; 25-05-2015 at 14:54.

15. این کاربر از پیروز99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کارلتو جدایی اش از رئال را تلویحا تایید کرد
    آنچلوتی: باید یک سال استراحت کنم
    این خبر کامل نیست
    متن رو ورزش 3 از روی گل ترجمه کرده و گل هم کامل خبر رو ترجمه نکرده!
    تویه مصاحبه خبرنگار ایتالیایی از بازگشتش به ایتالیا میپرسه که کارلتو میگه:
    "من هنوز با رئال قرارداد دارم و مشخص نیست وضعیتم چی میشه"
    بعد خبرنگار که میخواد کارلتو رو هرجوری شده لینک کنه به میلان، میگه "خب حالا فرض کنیم رئال قراردادت رو کنسل کرد، اون موقع چی؟" که کارلتو میگه:
    "تویه کنفرانس مطبوعاتی هم گفتم، الانم باز میگم. (در اینصورت)، یکسال از فوتبال کنار میرم. برای اینکار هم دلیل دارم که بخاطر عمل جراحیم هست...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جون ما نگاه کن الکی الکی دارن خریت میکنن کارلتو جز 5 تا مربی برتر جهانه بهتر از این دیگه کیو میخوان بیارن آخهپرز جان مادرت بی خیال شو البته من مارچلو بیلسا را دوست دارم ت رئال ببینم خیلی به این مربی اعتقاد دارم ولی میدونم امکانش نیست و این کارلتو بهترین گزینه است
    Last edited by joey jordison; 25-05-2015 at 16:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •