سلام دوست عزیز شما وقتی خریدید dvd درایورها همراهش بود یا خیر
اگر بود لطف میکنید نرم افزار Chipset_Intel_Win7_8 رو قرار بدید
این نرم افزار که در داخل سایت ایسوس هسا فکر میکنم تو ویندوز 8.1 مشکل داره Chipset_Intel_Win7_8_VER9401016
سلام دوست عزیز شما وقتی خریدید dvd درایورها همراهش بود یا خیر
اگر بود لطف میکنید نرم افزار Chipset_Intel_Win7_8 رو قرار بدید
این نرم افزار که در داخل سایت ایسوس هسا فکر میکنم تو ویندوز 8.1 مشکل داره Chipset_Intel_Win7_8_VER9401016
دوستانی که این مدل رو دارن یک نرم افزار نصبی داخل سیستمشون هست بنام asus installation wizard که درایورها رو میاره
از کجا میتونم دانلودش کنم
شما مگه سی دی هاش باهاش نبود ؟؟ از چه گارانتی خریدید؟؟؟ویندوز اورجینال گررفتین ؟؟
چرا سی دی ها رو بر میدارن ؟؟؟؟؟
من زیاد با گارانتی موافق نیستم چون هیچ کار مفیدی تو ایران انجام نمیدن بیشتر وسایل برقی من بدون گارانتی هستن و چند سال هم هست خدارو شکر بدون مشکل بودن
برای من گارانتی سریر روش بود البته زورکی بعد هم سی دی روش نبود اما ویندوز8 اورجینال داره به قول خودشان من برج 12 پارسال خریدم و از اون موق تا الان 3 ماه میگذره و از 24 ساعت 18 ساعت روشنه
مطمئنی چیزی ازش مونده؟؟؟
چه خبره اخه برادر من
حالا چیکار میکنی باهاش کار سنگین یا معمولی؟؟؟
یک ایسر هم دارم 2سال باورت میشه 24 ساعته زیر دانلود هست این ایسوس هم بی زبون هم بازی هم زیر دانلود وب گردی
هر کی میرسه باهش ور میره اخ نگفته
خریدم استفاده کنم نه اینکه نگاهش کنم
فکر نمیکنم خیلی مشکل ایجاد کنه. من از ساعت 8 صبح تا 9 شب به صورت یه سره کار کردم، حتی صدای فن هم نیومد. ولی موقع بازی COD میشد صدای فن رو شنید.
Up
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
در مورد دستگاه هایی که ویندوز 8 اورجینال روشونه خیلی وقته که به این صورته که ویندوز و تمام درایور های دستگاه از طرف کارخونه توی 1 الی 2 پارتیشن مخصوص که اسمم نداره روی اون پارتیشن نصب میشه و هر موقع هم ویندوز مشکلی داشت راحت به تنظیمات اولیه کارخونه بر میگردونی و ویندوز با تمام درایورها دوباره میاد بالا و این روزا هیچ شرکتی DVD جداگونه ویندوز را در دستگاه قرار نمیده فقط چندتا مدله ایسر دیدم که اینکارو کرده بودن هنوز ....
-------------------------------------------
با این قیمت افزایشی ارز و مدل های 550JV موجود در بازار که هنوز فروخته نشدند اصلا مشخص نیست این مدل کی وارد بازار میشه و یا اصلا میشه ؟ چون مدت خیلی کمیه که تازه توی سایت امازون امریکا برای فروش گذاشته شده .... و اگه وارد بشه چه قیمتی روش خواهند گذاشت با توجه به این که 550jv تا قیمت 4800 هم به فروش میرسهسوال : n550jk کی میاد ؟؟؟
عجب گرافیکی داره البته فقط محض اطلاع میپرسم اخه باتریشم 4 سلول هست دیگه با اون سخت افزار 2 ساعت هم دووم نمیاره
برادرم یک ساله میخواد الترابوک ASUS Zenbook UX301 (Infinity) را بخره هنوز وارد نشده خودت حسابشو کن
نمیدونم به صورت جداگونه تو سایت ایسوس برای دانلود هست یا نه , روی دستگاه من از اول نصب بوددوستانی که این مدل رو دارن یک نرم افزار نصبی داخل سیستمشون هست بنام asus installation wizard که درایورها رو میاره
از کجا میتونم دانلودش کنم
------------------------------------------
باید همین رفتارو داشت با لپ تاپ دیگه واسه دکور که نگرفتیمچه خبره اخه برادر من
حالا چیکار میکنی باهاش کار سنگین یا معمولی؟؟؟برای منم 12 الی 15 ساعت تو روز روشنه
دنباله یک کولپد خوب هم هستم که فعلا DEEPCOOL N8 ULTRA چشممو گرفته , مدله بهتری دوستان سراغ دارن ؟
Last edited by AF021; 12-05-2014 at 17:12.
دوست عزیز دقیقا از پیغامی که میده به انگلیسی یک اسکرین شات بگیر یا دقیقا اون متنو بنویس تا من تو فرومای خارجی مطرح کنم ببینم باید چه کار کرد
خوب یک جستجو کردم ببین با این روش مشکلت حل میشه :
1-برنامه Camera را باز کن
2-کلید Windows+C را بزن تا صفحه ای در سمت راست باز بشه بعد روی Setting کلیک کن و بعد روی Permission کلیک کن
3-این گزینه Allow this app to access your: Webcam and Microphon را فعال یا ON کن
4-ALT+F4 بزن تا برنامه Camera بسته بشه و دوباره بازش کن
احتمالا مشکل حل بشه اگه نشد پیغامی که میده را دقیقا اسکرین بگیر تا بهتر بشه راهنماییت کرد
Last edited by AF021; 12-05-2014 at 17:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)