سرعت اینترنت من پایین هست میشه بگید با توجه به این عکس مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اینترنت من پایین هست میشه بگید با توجه به این عکس مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطتون که خیلی خوبه.مشکلی نباید داشته باشید.شما سرعتتون باید 260 یا 250 بره.اگر نرفت که از خود شرکت محدودت کردن
یه چی رو که من متوجه نمیشم اینه که یه خطی مثل این خط با اینکه هم وضعیت Attenuation , هم snr آپلود خوبه ولی ماکزیمم rate آپلود خط خیلی پایینه و اینجا 392 هست. درصورتی که خطی با مشخصاتی ضعیفتر از این خط ماکزیمم ریتش بالاتره . کسی میتونه اینو توضیح بده؟
اون بستگی به سرویسی که مربوط به سیاست شرکت هست بسته میشه.مثلا شرکت آسیاتک بستگی به سرویس پهنای باند رو روی خط مشترک متفاوت میبنده.ولی شرکتی مثل پارس انلاین به صورت خودکار سرویسهاش روی 4 مگ بسته میشن.
تمام مشخصات دان استریم و آپ استریم کنترلش به شرکت مربوط میشه و بستگی به شرکت و سرویس ست میشه
منظور من دان استریم و آپ استریم نبود که خود شرکت میبنده بلکه ماکزیمم ریتی بود که خط جواب میده
منظور شما خود اعداد مودم هست؟
این اعداد روی مودم ها متفاوت فرق داره.یعنی هرکیفیتی که روی هر مودمی نشون میده اگه با مودم دیگه ای تست بشه مقادیر فرق داره.ولی این آپ استریم ماکزیموم درسته حق ا شماست 382 کیلوبیت با این کیفت کم هست
آره دقیقا خیلی کمه ماکزیمم ریت آپلود با این وضعیت خطش . حداقل باید حدود 1 مگ باشه ماکزیممش که نیست
به خاطر power upstream ماکزیمم ریت آپلود پایینه
این پارامتر به چی مربوطه؟ به آی اس پی؟ قابل تغییر هست؟
دوستان من یه مشکل عجیب دارم که 6 رو زه بوجود اومده.adsl هماراسیستم دارم ولی چراغ dsl هی خاموش و روشن ومیشه!پشتیبانی گفت مشکل از نویز هست ولی من که دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)