سلام
من دیروز w810 'گرفتم اما امروز که به کامپیوتر وصلش کردم نرم افزار دانلود منیجر no conneted بود چرا لطفا چند تا از نرم افزارهایی که کاربردی تره معرفی کنید thnx
سلام
من دیروز w810 'گرفتم اما امروز که به کامپیوتر وصلش کردم نرم افزار دانلود منیجر no conneted بود چرا لطفا چند تا از نرم افزارهایی که کاربردی تره معرفی کنید thnx
My phone explorer
کسی نیست جواب ما رو بده
دوست عزيز GPRS چه تو ايران چه بيرون ايران ميتونه حداكثر 60 كيلوبايت بر ثانيه جواب بده. اين دفعه اول نيست كه شما بدون اطلاع از چيزي پست ميدي مثلا در باره اصل بودن w810 هم ابراز فضل هاي زيادي كردي ( مالزي باشه و از اين حرفا كه هيچ سنديتي نداره) كه اينو هم ميذارم به حساب بازاري بودنت چون امثال شما كه كاسه بشقاب با گوشي موبايل فرقي براتون نداره و فقط فكر خالي كردن جيب ملت هستيد. فقط دوست ندارم كه اطلاعات اشتباه به بقيه تزريق كنيد وگرنه همونطور كه گفتم عذرت موجه هست. اين دفعه هم اشتباه كردي به ديگران احترام بزار و بدون اينكه توهين كني جواب بده يا اينكه معذرت بخواه.
اين زير هم پست قبليتو ميذارم كه زيرش نزني.
نقل قول:
نوشته شده توسط farid ejay
lمن امروز با 810 و با ایرانصل وصل شدم به اینترنت وای چه هالی میده صبح تا شب ان لاین مجانی
سرعتش از dial up من هم بیشتر
masoud_ac: عزیز من سرعتش 283Kbs ولی dial up همش 48Kbp هست
آقا موبایل ما یه مشکل اساسی پیدا کرده که هر دفعه خاموش روشن میکنم یه ساعت جلو میشه
براي فلش به تالار هاي زير مراجعه كن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
فايل دوربين w900 رو فلش كردم رو w810 خيلي خوب شدش كيفيت عالي اگه كسي ميخواد اين كار رو بكنه خوب ميشه دوربينش
تقریباً شبیه به New_Folder هست با این تفاوت که فرمت اصلی jar. هست و در گوشی به نام همان دایرکتوری که هست همنام میشه مثل Image که هم اسم Image میشه وفایلش از نوع exe. میباشد.
عزیز من شما مثل اینکه GPRS رو با اینترنت(WAP)اشتباه گرفتی GPRS همون GPS با تنها تفاوت که روی گوشی موبایل جواب میده و چون روی خط BTS موبایل هست اسمش رو گذاشتن GPRS (موقعیت یاب جغرافیایی)
عزیزم عزرت رو هم پذیرفتم
اگه بازم اطلاعات میخوای بورو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت سونی اریکسن و گوشی w810i اگه نمیتونی تا لینکش رو دفه بعد بزارم
آقا من دیگه از W810i خسته شدم دیگه واسم یک نواخته با این صدا کمش
یه پیشنهادی چیزی بدین برنامه ای که گوشی رو تبدیل کنه به کنترل از راه دور من همین برنامه رو دارم اما sis. هست و به W810i نمیخوره چند تا از همین برنامه ها معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)