اساتید اعظم یه سوال فنی داشتم........
بطور کل اگر یک لپ تاپ بصورت مداوم به برق وصل باشد
مشکلی واسه باتری پیش می اید؟![]()
اساتید اعظم یه سوال فنی داشتم........
بطور کل اگر یک لپ تاپ بصورت مداوم به برق وصل باشد
مشکلی واسه باتری پیش می اید؟![]()
سلام اکثر لپتاپها اگه برنامه مدیریت انرژی داشته باشن میشه طوری تنظیمش کرد بعد از یه میزان شارژ دیگه از باطری استفاده نکنه.
وصدمه ای به باطری نرسه.
سلام
راستش من همون کاور که از شرکت لاش بود رو ننداختم دور و موقع خاموش کردن و بستن درب لبتاپ میزارم رو صفحه کلید و میبندم.هیچ اثری نمیزاره اما راستش زمانی که میخوام لپتاپ رو ببرم از خونه میزارم تو کیف فکر میکنم بهش فشار میاد یکمی رد میفته اخه کیفم کوچیکه
سلام خوبی من هر وقت میبینم قیمت اومده پایین ناراخت نمیشم البته با خودم میگم کاش دیرتر میخریدم اما بجاش داره همه چیز میاد پایین
700 - 600 رو به حساب خریدهای آیندت بگذار گوشی 1500000 هم شده 800000 یا تبلت 500-600 هزار تومان اومده پایین الان من میخوام تبلت بگیرم خدارو شکر داره میاد پایین
ایشالا همینجوری همه چیز بیاد پایین خونه ماشیین ...
دوست عزیز لینکایی که بهت معرفی کردم رو خوندی؟ دوباره میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی صدای بوقه و صدای فن یا هارد نیست؟ زیاد وسواس نباشید و اگه واقعا مشکلی در کارکرد نداره دست تعمیرکارا ندید که لپ تاپت رو به فنا میدنا
.
.
آقاشانس مارو باش ، تا من از دی جی کالا خریدم قیمت رو 30 تومن پایین آورد
بچه هایی که میگن نخریم ارزون میشه در جریان باشن همیشه همینطور بوده که توی تابستون به دلیل افزایش خرید قیمت ها پایین میومده و دوباره یعد تابستون بالا میرفته
البته میگن تحریم برداشتن و این حرفا اما بنظرم تو تابستون بخرید که یدفعه ضدحال نخوریدسال 2010 که بعد تابستون گرون شده بودن، فعلا تا آخر تابستون وقت دارید
دوستان من باتری لپ تاپ قدیمیم در حال مرخص شدنه بعد 3 سال البته طبق چیزی که cpuID داره میگه wear level به 54 درصد رسیده در این مدت هم طریقه استفاده از لپ تاپم به این صورت بوده که فقط هفته ای یک بار از باتری استفاده کردم و شارژ اون یه بار که به 10% رسید دوباره شارژش کردم و بقیه هفته با اتصال به شارژر ازش استفاده می کردم
من شنیدم تعداد شارژ ودشارژ و دما و صفر شدن باتزی و فول بودن باتری برای مدت طولانی تاثیر منفی روی عمرش میزاره
اینارو گفتم شاید بدردتون بخوره
راستی یه چیرزی هم به ذهنم رسید
توی نوشته بچه ها دیدم که برنامه مدیریت باتری شارژ روی 60 قطع میکنه و دیگه باتری رو از مدار خارج میکنه
طبق گفته یه سری از باتجربه ها برای نگه داشتن باتری خارج ار لپ تاپ باید تا 60 درصد شارژ شه و از لپ تاپ جدا شه البته این روش یه اشکالی داشت اینکه اگه بدون باتری لپ تاپ رو روشن میکردی و یدفعه یرق میرفت یا نوسانی بوجود میومت یشدت برای لپ تاپ خطرناک بود که توی انجمن ان 5010 یکی دو مورد تلفات هم داشت
همونطور که دیدید این دومورد خیلی شبیه همن البته مزیتی که این لپ تاپ داره اینه که باتری از مدار خارج و حتما با قطعی برق به مدار برمیگرده یعنی به نظرم با اینکار این برنامه عمر باتری خیلی بالاتر میره ، فرضا اگه همیشه توی خونه ازش استفاده میکنید شاید بتونید ماهی یه بار با این روش از باتری استفاده کنید ، حالا حساب کنید چقدر باتری درتر خراب میشه! البته اینا حدس و شنیده های من تو همین فرومه و مبنای علمی به هیچ وجه نداره!!!
Last edited by sheytoon001; 29-07-2013 at 01:53.
یه سوال دارم من گاهی اوقات که لپ تاپ رو روشن میکنم دمای CPU بین 60-70 درجه هستش یه روز دیگه با همون شرایط دما بین50-60 هستش
یا داغ شدن بدنه در برخی روزها من بعد از 5 ساعت کارکردن بدنه خنکی داشتم گاهی اوقات با 1 ساعت کارکرد بدنه داغ داشتم
البته این رو هم بگم در یک شرایط یکسان (هم از لحاظ دما محیط هم از لحاظ کارکرد نرم افزاری)
سلام تو enegy managment در قسمت dust removal استارت میزنی فن با سرعت بالا کار میکنه.
واسه چی هست؟واسه لپتاپ ضرر داره روزی 10 دقیقه؟
dust removal به معنی زدودن گرد و خاکه پس کاملا طبیعیه![]()
نه اتفاقا خوبه در ماه یکی دوبار استفاده شه کلا از زمان استارت تا پایانش 3 دقیقه طول می کشه
آره متاسفانه برا من هم یه خط میمونه رو صفحه نمایش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)