تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 626 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه shervin2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید اعظم یه سوال فنی داشتم........

بطور کل اگر یک لپ تاپ بصورت مداوم به برق وصل باشد

مشکلی واسه باتری پیش می اید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اساتید اعظم یه سوال فنی داشتم........

بطور کل اگر یک لپ تاپ بصورت مداوم به برق وصل باشد

مشکلی واسه باتری پیش می اید؟
    سلام اکثر لپتاپها اگه برنامه مدیریت انرژی داشته باشن میشه طوری تنظیمش کرد بعد از یه میزان شارژ دیگه از باطری استفاده نکنه.
    وصدمه ای به باطری نرسه.

3. این کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    برای شما هم اثر کلید ها رو مانیتور می مونه؟! من از این محافظ ژله ای ها هم دارم.اوایل اینجوری نمی شد.یک هفته این محافظ رو برداشتم دیدم داره اثر صفحه کلید رو مانیتور می مونه.الان که دوباره محافظ رو گذاشتم باز یکم جا می ندازه.
    یعنی به فکرشون نرسیده بود :|
    سلام
    راستش من همون کاور که از شرکت لاش بود رو ننداختم دور و موقع خاموش کردن و بستن درب لبتاپ میزارم رو صفحه کلید و میبندم.هیچ اثری نمیزاره اما راستش زمانی که میخوام لپتاپ رو ببرم از خونه میزارم تو کیف فکر میکنم بهش فشار میاد یکمی رد میفته اخه کیفم کوچیکه

5. 2 کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به به لپتاپ داره روز به روز ارزون تر میشه جالبیش اینه کانفیگ بالاتر هم اومده نسبت به اونی که من دارم.
    هر روز بخودم میگم ای خدا 3-4 ماه صبر میکردی 600-700 تومن الکی نمیدادی بره
    کانفیگ قویترش رو هم میگرفتی.....
    هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــعــــی چیکار کنیم دیگه.
    نمیشه خودم رو همش سرزنش کنم که.
    سلام خوبی من هر وقت میبینم قیمت اومده پایین ناراخت نمیشم البته با خودم میگم کاش دیرتر میخریدم اما بجاش داره همه چیز میاد پایین
    700 - 600 رو به حساب خریدهای آیندت بگذار گوشی 1500000 هم شده 800000 یا تبلت 500-600 هزار تومان اومده پایین الان من میخوام تبلت بگیرم خدارو شکر داره میاد پایین
    ایشالا همینجوری همه چیز بیاد پایین خونه ماشیین ...

7. این کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا یه مسئله ای پیش اومده که خیلی مهم هستش و ممکنه واسه این مشکل لپ تاپ رو ببرم گارانتی. دوستان لطفا لپ تاپ رو خاموش کنن و ببرن یه جای ساکت و حالا روشنش کنن.حالا صدای بوق خفیفی از طرف مادربرد می شنوید یا نه!؟ سعی کنید سرتون رو نزدیک صفحه کلید کنید و بعد گوش کنید. یه بوق خیلی کوچیک! لطفا کمکم کنید.
    دوست عزیز لینکایی که بهت معرفی کردم رو خوندی؟ دوباره میزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطمئنی صدای بوقه و صدای فن یا هارد نیست؟ زیاد وسواس نباشید و اگه واقعا مشکلی در کارکرد نداره دست تعمیرکارا ندید که لپ تاپت رو به فنا میدنا
    .
    .
    آقاشانس مارو باش ، تا من از دی جی کالا خریدم قیمت رو 30 تومن پایین آورد
    بچه هایی که میگن نخریم ارزون میشه در جریان باشن همیشه همینطور بوده که توی تابستون به دلیل افزایش خرید قیمت ها پایین میومده و دوباره یعد تابستون بالا میرفته
    البته میگن تحریم برداشتن و این حرفا اما بنظرم تو تابستون بخرید که یدفعه ضدحال نخورید سال 2010 که بعد تابستون گرون شده بودن، فعلا تا آخر تابستون وقت دارید
    دوستان من باتری لپ تاپ قدیمیم در حال مرخص شدنه بعد 3 سال البته طبق چیزی که cpuID داره میگه wear level به 54 درصد رسیده در این مدت هم طریقه استفاده از لپ تاپم به این صورت بوده که فقط هفته ای یک بار از باتری استفاده کردم و شارژ اون یه بار که به 10% رسید دوباره شارژش کردم و بقیه هفته با اتصال به شارژر ازش استفاده می کردم
    من شنیدم تعداد شارژ ودشارژ و دما و صفر شدن باتزی و فول بودن باتری برای مدت طولانی تاثیر منفی روی عمرش میزاره
    اینارو گفتم شاید بدردتون بخوره
    راستی یه چیرزی هم به ذهنم رسید
    توی نوشته بچه ها دیدم که برنامه مدیریت باتری شارژ روی 60 قطع میکنه و دیگه باتری رو از مدار خارج میکنه
    طبق گفته یه سری از باتجربه ها برای نگه داشتن باتری خارج ار لپ تاپ باید تا 60 درصد شارژ شه و از لپ تاپ جدا شه البته این روش یه اشکالی داشت اینکه اگه بدون باتری لپ تاپ رو روشن میکردی و یدفعه یرق میرفت یا نوسانی بوجود میومت یشدت برای لپ تاپ خطرناک بود که توی انجمن ان 5010 یکی دو مورد تلفات هم داشت
    همونطور که دیدید این دومورد خیلی شبیه همن البته مزیتی که این لپ تاپ داره اینه که باتری از مدار خارج و حتما با قطعی برق به مدار برمیگرده یعنی به نظرم با اینکار این برنامه عمر باتری خیلی بالاتر میره ، فرضا اگه همیشه توی خونه ازش استفاده میکنید شاید بتونید ماهی یه بار با این روش از باتری استفاده کنید ، حالا حساب کنید چقدر باتری درتر خراب میشه! البته اینا حدس و شنیده های من تو همین فرومه و مبنای علمی به هیچ وجه نداره!!!
    Last edited by sheytoon001; 29-07-2013 at 01:53.

9. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال دارم من گاهی اوقات که لپ تاپ رو روشن میکنم دمای CPU بین 60-70 درجه هستش یه روز دیگه با همون شرایط دما بین50-60 هستش
    یا داغ شدن بدنه در برخی روزها من بعد از 5 ساعت کارکردن بدنه خنکی داشتم گاهی اوقات با 1 ساعت کارکرد بدنه داغ داشتم
    البته این رو هم بگم در یک شرایط یکسان (هم از لحاظ دما محیط هم از لحاظ کارکرد نرم افزاری)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام تو enegy managment در قسمت dust removal استارت میزنی فن با سرعت بالا کار میکنه.
    واسه چی هست؟واسه لپتاپ ضرر داره روزی 10 دقیقه؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام تو enegy managment در قسمت dust removal استارت میزنی فن با سرعت بالا کار میکنه.
    dust removal به معنی زدودن گرد و خاکه پس کاملا طبیعیه

13. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

نه اتفاقا خوبه در ماه یکی دوبار استفاده شه کلا از زمان استارت تا پایانش 3 دقیقه طول می کشه

15. 3 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام دوستان
    برای شما هم اثر کلید ها رو مانیتور می مونه؟! من از این محافظ ژله ای ها هم دارم.اوایل اینجوری نمی شد.یک هفته این محافظ رو برداشتم دیدم داره اثر صفحه کلید رو مانیتور می مونه.الان که دوباره محافظ رو گذاشتم باز یکم جا می ندازه.
    یعنی به فکرشون نرسیده بود :|
    آره متاسفانه برا من هم یه خط میمونه رو صفحه نمایش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •