داخل فایل زیپ 4 تا فایل قرار داره این 4تا فایل رو مستقیم بریزید روی usb ،بعد از طریق menu دستگاه رو آپدیت کنید
تاکید می کنم که رو دو مدل فوق تست شده و جواب داده بدون هیچ مشکلی
![]()
داخل فایل زیپ 4 تا فایل قرار داره این 4تا فایل رو مستقیم بریزید روی usb ،بعد از طریق menu دستگاه رو آپدیت کنید
تاکید می کنم که رو دو مدل فوق تست شده و جواب داده بدون هیچ مشکلی
![]()
سي پيوت چنده ؟ چون باتوجه به سنگين بودن حجم اين فرمت ها بايد cpu قوي داشته باشيد . اگر اينطور نباشه كم مياره و در طول تبديل فريم ها جا مي مونند و به اصطلاح فريم افتاده پيدا مي كنيد . مثلا ميبيني در آخر كار 1000 تا يا بيشتر فريم افتاده ولي چندان در روند نمايش تصوير محسوس نيست .
دوستان يك سوال دارم . تو ست آپ باكس ها مقدار مكث در زمان تعويض كانال ها زياده ؟ چون من يم مدل ديده بودم كه يه مقدار زياد بود . واينكه اون موردي كه من ديدم آنتن روميزي وصل كرده بود و مدام no signal مي داد . آيا كلا اين طوري ؟ با وصل كردن آنت هوايي بهش ديگه اين مشكل پيش نمياد يا اصلا به خود دستگاه هم بستگي داره يا نه ؟
کسی میدونه هروی مشکل آنتن دهی دیجیتالی داره یا نه.
سلام ،
کلا سرعت تعویض کانال از تلویزیون خیلی بیشتر میشه.
البته به قدرت و کیفت سیگنال هم بستگی داره. ( البته چون تمام این دستگاهها چینی درجه n هستن معلومه سرعت بالای 3 ثانیه است )
اگر آنتن هوایی بزاری حله.
ممنون . برام مهمه كه سرعت تعويض كانالش كم نباشه . چيزي سراغ نداريد ؟( البته چون تمام این دستگاهها چینی درجه n هستن معلومه سرعت بالای 3 ثانیه است )
تو دفترچش خط به خط تئوضيح داده براي آپديت چي كار كني
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
رضا جان اين آپديت فقط براي 121 هست نه 111
111 و 121 از نظر نرم افزاری هیچ فرقی باهم ندارن دوست عزیزم
من رو 111 تست کردم خیلی راحت آپدیت شد هیچ مشکلی هم تا حالا نداشته![]()
چرا دوست عزيز
من با كارشناساشون حرف زدم ميگن 111با 1.47 ناسازگاري داره و ممكنه error بده
تو وبلاگ ماديران هم نوشته عزيز
باز شما تجربت بيشتره يه تست بكن اگر مشكلي نداره ما هم نصب كنيم. پس منتظر نتيجم
دوست خوبم من 3بار تو پستام گفتم که خودم روی دستگاه منزل آپدیت کردم هیچ مشکلی هم نداشت، دروغی که ندارم به شما بگم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)