تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 457 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دیسک نجات و من بالاخره امروز تست کردم
    اول اینکه خود CIS نتونست اون رو توی فلش رایت کنه (با سی دی تست نکردم) پیگیری هم که کردم توی فروم کومودو برنامه YUMI-0.1.0.0.exe رو پیشنهاد کرده بودن که دانلود کردم و به راحتی اون رو روی فلش رایت کرد(خود برنامه فلش رو بوتیبل میکنه)
    اما در مورد ابدیتش باید بگم برنامه به این گونه هست که وقتی باهاش بوت شدی میری قسمت ابزارش و از اونجا فایل دیتابیس رو بهش میدی(قبل از وارد کردن فایل دیتا بیس در قیمت About شماه دیتابیس 0 بود بعد از وارد کردن دیتابیس شمارش دقیقا شماره همون ابدیت شد )
    فایل ابدیت هم همون ابدیت CIS 6 هست (همونایی که اخرش عدد دارن)
    اما در مورد کارکردش باید بگم خیلی کند بود و یه باگی هم داشت که اخرش ما رو مجبو کرد بیخیال بشیم اونم اینکه موقع اسکن یه سری ویروس پیدا میکرد همنجور که اسکن داشت انجام میشد میرفتی تو لیست ویروس ها ببینی چی هستن بعد از چند ثانیه برنامه بسته میشد باز هم که میکردی از سر باید میزدی اسکن (پلیابدیت دیتابیس درست بود)
    خلاصه ما دوبار اینجوری شد سرعت هم پایین بود کلا بییخال شدیم و رفتیم برا تعویض ویندوز

علی آقا درسته CCE کافی هست کما اینکه وقتی با همین دیسک نجات بوت میشی توی محیط لینکوس برنامه CCE اجرا میشه اما یه موقع هست ویندوز بالا نمیاد یا ویندوز انواع ویروس ها رو گرفته و حتی نمیشه توی ویندوز برنامه نصب کرد دیگه CCE تحت ویندوز جواب نمیده ولی با دیسک نجات راحت میشه اسکن کرد
    در کل فعلا این دیسک نجات توصیه نمیشه حداقل روی اون سیستمی که من تست کردم جواب نداد(البته سیستم هم همچنان نعریفی نداشت ولی انقدرا هم بد نبود ضمن اینکه تحت بودت خیلی از منباع ازاد تر هستن و ویندوزی وجود نداره که سخت افزارا رو به کار بگیره)
    من قبلا دیسک نجات کاسپر رو تست کردم و خوب بود( زمانی که KIS روی سیستمم نصب بود) کسی تجربه دیسک نجایت دیگه داره(تست کرده باشه) هم از لحاظ قدرت و هم اینکه ابدیتش مجزا از برنامه انتی ویروسش باشه و بشه مستقل ابدیت انلایش کرد
    الان کومودو و کاسپر به ابدیت خود برنامه انتی ویروس وابسته هست و مثلا الان من که کومودو دارم دیسک نجات کاسپر رو دانلود کنم نمیتونم ابدیت کنم
    کسی همچین چیزی سراغ داره؟
    با تشکر

2. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

الان کومودو و کاسپر به ابدیت خود برنامه انتی ویروس وابسته هست و مثلا الان من که کومودو دارم دیسک نجات کاسپر رو دانلود کنم نمیتونم ابدیت کنم
    کسی همچین چیزی سراغ داره؟
    با تشکر
    درود
    من هم روی سیستمم کومودو دارمولی با این وجود همزمان از دیسک نجات کاسپر استفاده کردم وبا ید بگم به راحتی هم آبدیت شد...بصورت آنلاین به راحتی ابدیت میشه

4. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    خسته نباشین
    ببخشین تو این عکسی که قرار دارم، مقابل فلش قرمز رنگ چه نوع پسوندهایی اضافه کنم که همیشه با بهترین حالت فایلهارو باز کنه و درونشون رو اسکن کنه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Captain; 14-07-2013 at 23:43.

6. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    خسته نباشین
    ببخشین تو این عکسی که قرار دارم، مقابل فلش قرمز رنگ چه نوع پسوندهایی اضافه کنم که همیشه با بهترین حالت فایلهارو باز کنه و درونشون رو اسکن کنه؟
    سلام

تنظیم این قسمت برمیگرده به حالت " اسکن بی درنگ" Real-Time

یعنی اگر مثلا پسوند rar را به این قسمت اضافه کنید، اونوقت کومودو در برخورد با فایلهای با این فرمت درون اونها را اسکن میکنه (در حالت Real-Time) یا اگر بخواهید این نوع فایل را روی هارد جابجا-کپی کنید کومودو فایل را اسکن میکنه.... ولی اگر فرمت rar در این لیست نباشه آنتی ویروس در حالت Real-Time دیگه کاری به دورن این فرمت از فایلها نداره...

در صورتیکه در حالت اسکن On-Demand دیگه چیزی به عنوان نوع فرمت فایل معنی پیدا نمیکنه و آنتی ویروی همه را اسکن میکنه. چه در اسکن دستی یا اسکن سریع یا اسکن کامل یا اسکن زمانبندی شده و ..... یعنی زمانیکه پنجره اسکن باز میشه و شروع به اسکن میکنه منظورم هست. اون موقع دیگه سیر تا پیاز اسکن میشه.

البته شما میتونید اگر دوست داشتید انواع فرمتها مثل rar-msi-zip-cab- ... را اضافه بکنید، اما نکته ای که باید عرض کنم اینه که تعریف فرمتهای مختلف در این قسمت خیلی در امنیت نقشی نداره چون هر نوع فرمتی از فایل که در این لیست هم نباشه موقع فعالیت/اجرا...ابتدا خودش Decompres میشه، و انوقت بلافاصله آنتی ویروس اونو اسکن میکنه.... اما تا زمانیکه مثل یه بچه خوب سرجاش نشسته با این فرض که فرمتش در این لیست نباشه کومودو هم اسکنش نمیکنه.

اینو دقت کن: یک فایل RAR حاوی چند مخرب روی سیستم شما موجود باشه........ خب باشه! اتفاق بدی نمیافته!

من الان سیستمم پر از این فایلهاست. اما به محض اینکه Extract میشن کومودو اونها را شکار میکنه.
    Last edited by Jadda; 15-07-2013 at 00:29.

8. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    من هم روی سیستمم کومودو دارمولی با این وجود همزمان از دیسک نجات کاسپر استفاده کردم وبا ید بگم به راحتی هم آبدیت شد...بصورت آنلاین به راحتی ابدیت میشه
    درسته انلاین ابدیت شد(با VirtualBox تست کردم) اما چطوری سیو کنم؟
    من میخوام این ابدیت به خود فایل ایزو اضافه بشه که اگه جایی دیگه خواستم بشه استفاده کرد برا این حالت راه حلی وجود داره؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عای اقا یه سوال
    چرا این فایل های pdf رو من وقتی از روی هارد اجرا میکنم به راحتی و بدون پیغام باز میشه ولی اگه همون فایل رو از تو فلش اجرا کنم کومودو 1000 تا پیغام مختلف میده تا اخرش باز میشه
    من که هر وقت میخوام pdf اجر کنم اگه تو فلشم باشه اول کپی میکنم روی هارد از بس این کومودو پیغام میده
    با تشکر

11. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

عای اقا یه سوال
    چرا این فایل های pdf رو من وقتی از روی هارد اجرا میکنم به راحتی و بدون پیغام باز میشه ولی اگه همون فایل رو از تو فلش اجرا کنم کومودو 1000 تا پیغام مختلف میده تا اخرش باز میشه
    من که هر وقت میخوام pdf اجر کنم اگه تو فلشم باشه اول کپی میکنم روی هارد از بس این کومودو پیغام میده
    با تشکر
    بتونی چند تا عکس بزاری ببینیم پیغامها راجع به چی هستند خوبه....

13. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کمودو ویروسی شدن از طریق شبکه لن هم جلو گیری میکنه ؟ یعنی دو لپتاپ رو بهم وصل کنیم از کابل لن یک لپتاپ دیگه وییروس داشته باشه کمودو میتونه جلوشو بگیره ؟

15. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بتونی چند تا عکس بزاری ببینیم پیغامها راجع به چی هستند خوبه....
    یعنی شما خودتون بهش بر نخوردین که میگید پیام ها رو بزارم؟ نکنه مشکل از کامپیوتر من هست؟
    همین الان یه فایل از داخل هارد که بدون هیچ پیغامی اجرا میشد رو کپی کردم روی فلش و اجرا کردن این 4 تا پیغام رو داد(هر 4 تا رو گزنه اول یعنی اجازه دادن رو زدم)

سوال من بیشتر این هست که چرا روی هارد پیغام نمیده ولی روی فلش پیغام میده(برا من تا حالا استٍنا هم نداشته و همه فایلای PDF همینجوری بوده)
    با تشکر

17. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

یه فایل pdf ، فایل اجرایی نیست که کومودو داره این پیغامها را میده! عجیبه برام و علتش برام نامعلومه.

19. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •