دیسک نجات و من بالاخره امروز تست کردم
اول اینکه خود CIS نتونست اون رو توی فلش رایت کنه (با سی دی تست نکردم) پیگیری هم که کردم توی فروم کومودو برنامه YUMI-0.1.0.0.exe رو پیشنهاد کرده بودن که دانلود کردم و به راحتی اون رو روی فلش رایت کرد(خود برنامه فلش رو بوتیبل میکنه)
اما در مورد ابدیتش باید بگم برنامه به این گونه هست که وقتی باهاش بوت شدی میری قسمت ابزارش و از اونجا فایل دیتابیس رو بهش میدی(قبل از وارد کردن فایل دیتا بیس در قیمت About شماه دیتابیس 0 بود بعد از وارد کردن دیتابیس شمارش دقیقا شماره همون ابدیت شد )
فایل ابدیت هم همون ابدیت CIS 6 هست (همونایی که اخرش عدد دارن)
اما در مورد کارکردش باید بگم خیلی کند بود و یه باگی هم داشت که اخرش ما رو مجبو کرد بیخیال بشیم اونم اینکه موقع اسکن یه سری ویروس پیدا میکرد همنجور که اسکن داشت انجام میشد میرفتی تو لیست ویروس ها ببینی چی هستن بعد از چند ثانیه برنامه بسته میشد باز هم که میکردی از سر باید میزدی اسکن (پلیابدیت دیتابیس درست بود)
خلاصه ما دوبار اینجوری شد سرعت هم پایین بود کلا بییخال شدیم و رفتیم برا تعویض ویندوز
علی آقا درسته CCE کافی هست کما اینکه وقتی با همین دیسک نجات بوت میشی توی محیط لینکوس برنامه CCE اجرا میشه اما یه موقع هست ویندوز بالا نمیاد یا ویندوز انواع ویروس ها رو گرفته و حتی نمیشه توی ویندوز برنامه نصب کرد دیگه CCE تحت ویندوز جواب نمیده ولی با دیسک نجات راحت میشه اسکن کرد
در کل فعلا این دیسک نجات توصیه نمیشه حداقل روی اون سیستمی که من تست کردم جواب نداد(البته سیستم هم همچنان نعریفی نداشت ولی انقدرا هم بد نبود ضمن اینکه تحت بودت خیلی از منباع ازاد تر هستن و ویندوزی وجود نداره که سخت افزارا رو به کار بگیره)
من قبلا دیسک نجات کاسپر رو تست کردم و خوب بود( زمانی که KIS روی سیستمم نصب بود) کسی تجربه دیسک نجایت دیگه داره(تست کرده باشه) هم از لحاظ قدرت و هم اینکه ابدیتش مجزا از برنامه انتی ویروسش باشه و بشه مستقل ابدیت انلایش کرد
الان کومودو و کاسپر به ابدیت خود برنامه انتی ویروس وابسته هست و مثلا الان من که کومودو دارم دیسک نجات کاسپر رو دانلود کنم نمیتونم ابدیت کنم
کسی همچین چیزی سراغ داره؟
با تشکر